Ухвала
від 17.03.2010 по справі 2а-1219/10/2570
ЧЕРНІГІВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

КОПІЯ:

Рядок статистичного звіту 6.19

Справа № 2а-1219/10/2570

ЧЕРНІГІВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

У Х В А Л А

17 березня 2010 року м. Чернігів

Суддя Чернігівського окружного адміністративного суду Сорочко Є.О., перевіривши матеріали адміністративного позову першого заступника прокурора м. Чернігова в інтересах держави в особі ОСОБА_1 територіального управління Державної комісії з цінних паперів та фондового ринку до закритого акціонерного товариства "Авангард" про стягнення штрафних санкцій,-

В С Т А Н О В И В:

Перший заступник прокурора м. Чернігова звернувся до суду в інтересах держави в особі ОСОБА_1 територіального управління Державної комісії з цінних паперів та фондового ринку з адміністративним позовом до закритого акціонерного товариства "Авангард" про стягнення штрафних санкцій в розмірі 2040 грн.

Адміністративний позов подано з додержанням вимог статей 104-106 Кодексу адміністративного судочинства України. Дану позовну заяву належить розглядати в порядку адміністративного судочинства і вона підсудна ОСОБА_1 окружному адміністративному суду, а тому суд вважає за необхідне відкрити провадження у справі та провести підготовку справи до судового розгляду.

Для підготовки справи до судового розгляду необхідно витребувати у позивача відомості про включення підприємства відповідача до Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб - підприємців станом на момент звернення до суду.

Вжиті всі необхідні дії, заходи для всебічного та об'єктивного розгляду і вирішення справи протягом розумного строку.

Проведення попереднього судового засідання не вважаю необхідним.

Керуючись ст. ст. 104, 107, 110, 121, 165 Кодексу адміністративного судочинства України, суддя, -

У Х В А Л И В:

Відкрити провадження у справі за адміністративним позовом першого заступника прокурора м. Чернігова в інтересах держави в особі ОСОБА_1 територіального управління Державної комісії з цінних паперів та фондового ринку до закритого акціонерного товариства "Авангард" про стягнення штрафних санкцій.

Витребувати у позивача відомості про включення підприємства відповідача до Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб - підприємців станом на момент звернення до суду.

Сторонам надіслати копію ухвали суду від 17 березня 2010 року та інформацію про їхні процесуальні права та обов'язки.

Відповідачу направити копію позовної заяви з доданими до неї документами та запропонувати надати письмові заперечення на позов та докази, які в них є, у п'ятиденний строк з дня отримання копії зазначеної ухвали суду.

Закінчити підготовче провадження у справі за адміністративним позовом першого заступника прокурора м. Чернігова в інтересах держави в особі ОСОБА_1 територіального управління Державної комісії з цінних паперів та фондового ринку до закритого акціонерного товариства "Авангард" про стягнення штрафних санкцій та призначити справу до судового розгляду у відкритому судовому засіданні на 08 квітня 2010 року о 09:30 год., яке буде проводитись суддею Сорочко Є.О. одноособово, в приміщенні ОСОБА_1 окружного адміністративного суду за адресою: м. Чернігів, вул. Київська, 23.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя: (підпис) ОСОБА_2

З оригіналом згідно

Суддя: Сорочко Є.О.

Дата ухвалення рішення17.03.2010
Оприлюднено01.11.2018
Номер документу77502784
СудочинствоАдміністративне
Сутьстягнення штрафних санкцій

Судовий реєстр по справі —2а-1219/10/2570

Постанова від 08.04.2010

Адміністративне

Чернігівський окружний адміністративний суд

Сорочко Є.О.

Ухвала від 17.03.2010

Адміністративне

Чернігівський окружний адміністративний суд

Сорочко Є.О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні