Ухвала
від 26.09.2018 по справі 822/1772/18
ВІННИЦЬКИЙ АПЕЛЯЦІЙНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

У Х В А Л А про відкриття апеляційного провадження Справа №  822/1772/18 Головуючий суддя 1-ої інстанції -  Салюк П.І.   Суддя-доповідач -  Драчук Т. О.    26 вересня 2018 року м. Вінниця Вінницький апеляційний адміністративний суд у складі колегії: судді-доповідача:  Драчук Т. О. суддів:  Полотнянка Ю.П.  Загороднюка А.Г. перевіривши матеріали апеляційної скарги Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій  у Хмельницькій області на рішення Хмельницького окружного адміністративного суду від 15 серпня 2018 року у справі за адміністративним позовом Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій  у Хмельницькій області до Великокарабчіївського дошкільного навчального закладу (дитячий садок) "Берізка" Городоцької міської ради Хмельницької області, третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору, на стороні відповідача відділ освіти Городоцької міської ради Хмельницької області про застосування заходів реагування, В С Т А Н О В И В : відповідно до рішення Хмельницького окружного адміністративного суду від 15 серпня 2018 року у задоволенні позовних вимог відмовлено. Не погоджуючись із судовим рішенням, позивач подав апеляційну скаргу, в якій просить  скасувати рішення суду І інстанції та прийняти нову постанову, якою задовольнити позовні вимоги в повному обсязі. Перевіривши апеляційну скаргу на відповідність її вимогам статті 296 КАС України, суд вважає, що вказана апеляційна скарга подана з додержанням вищезазначених вимог, та відсутні перешкоди для постановлення ухвали про відкриття апеляційного провадження. На підставі вищевикладеного, керуючись ст.ст. 296, 300 КАС України, суд У Х В А Л И В : 1. Відкрити апеляційне провадження за апеляційною скаргою Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій  у Хмельницькій області на рішення  Хмельницького окружного адміністративного суду від 15 серпня 2018 року у справі за адміністративним позовом Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій  у Хмельницькій області до Великокарабчіївського дошкільного навчального закладу (дитячий садок) "Берізка" Городоцької міської ради Хмельницької області, третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору, на стороні відповідача відділ освіти Городоцької міської ради Хмельницької області про застосування заходів реагування. 2. Надіслати учасникам справи копії апеляційної скарги та доданих до неї матеріалів разом з ухвалою про відкриття апеляційного провадження у справі. 3. Запропонувати учасникам справи протягом десяти днів з моменту отримання ухвали, подати до суду апеляційної інстанції відзив на апеляційну скаргу в письмовій формі. Ухвала набирає законної сили з моменту підписання суддями та оскарженню не підлягає.           Суддя-доповідач Драчук Т. О. Судді Полотнянко Ю.П.  Загороднюк А.Г.

Дата ухвалення рішення26.09.2018
Оприлюднено02.11.2018
Номер документу77537591
СудочинствоАдміністративне
Сутьзастосування заходів реагування

Судовий реєстр по справі —822/1772/18

Постанова від 19.11.2018

Адміністративне

Сьомий апеляційний адміністративний суд

Драчук Т. О.

Ухвала від 17.10.2018

Адміністративне

Сьомий апеляційний адміністративний суд

Драчук Т. О.

Ухвала від 06.11.2018

Адміністративне

Сьомий апеляційний адміністративний суд

Драчук Т. О.

Ухвала від 26.09.2018

Адміністративне

Вінницький апеляційний адміністративний суд

Драчук Т. О.

Рішення від 15.08.2018

Адміністративне

Хмельницький окружний адміністративний суд

Салюк П.І.

Ухвала від 17.05.2018

Адміністративне

Хмельницький окружний адміністративний суд

Салюк П.І.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні