Ухвала
від 30.10.2018 по справі 554/8773/18
ОКТЯБРСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ПОЛТАВИ

Дата документу 30.10.2018 Справа № 554/8773/18

Провадження № 1кс/554/10494/2018

УХВАЛА

про проведення обшуку

30 жовтня 2018 р. слідчий суддя Октябрського районного суду м. Полтави ОСОБА_1

за участю секретаря ОСОБА_2 ,

за участю слідчого- ОСОБА_3

розглянувши в закритому судовому засіданні в залі суду в м. Полтаві клопотання старшого слідчого в ОВС СУ ГУНП в Полтавській області капітана поліції ОСОБА_3 про проведення обшуку

Перевіривши надані матеріали клопотання та дослідивши докази по даних

матеріалах, заслухавши пояснення слідчого,-

В С Т А Н О В И В:

21.02.2014 року між ДП «Конярство України» в особі директора філії «Дібрівський кінний завод № 62» державного підприємства «Конярство України» ОСОБА_4 і ТОВ «Агрогруппа Деметра» (ЄДРПОУ 39046346) ОСОБА_5 укладено договір № 21/02 про спільний обробіток земельної ділянки площею 4 821 га, що знаходиться на території Дібрівської сільської ради Миргородського району Полтавської області.

Вказаний договір укладено з порушенням вимог ст. 5 Закону України «Про управління об`єктами державної власності» від 21.09.2006 № 185 V, відповідно до якої Кабінет Міністрів України є суб`єктом управління, що визначає об`єкти управління державної власності, стосовно яких виконує функції з управління, а також об`єкти управління державної власності, повноваження з управління якими передаються іншим суб`єктам, визначеним цим законом. Здійснюючи управління суб`єктами державної власності, КМУ визначає порядок укладення державними підприємствами, установами, організаціями, а також господарськими товариствами, у статутному капіталі яких частка держави перевищує 50% договорів про спільну діяльність, договорів комісії, доручення та управління майном (підпункт «л» пункт 18 вказаної частини 5 Закону). Тобто, в Законі України «Про управління об`єктами державної власності» передбачено виключний перелік договорів, які можуть укладати підприємства зазначеної категорії.

Разом з тим, поняття такого договору, як спільний обробіток земельної ділянки у вищевказаному Законі відсутнє, що є суттєвим порушенням з боку службових осіб філії «Дібрівський кінний завод № 62» ДП «Конярство України» та ТОВ «Агрогруппа Деметра».

Крім того, до вищевказаного договору долучений лист від 25.02.2014 № 37-27-3-13/2340 Міністерства аграрної політики та продовольства України за підписом в.о. Міністра ОСОБА_6 про погодження укладання договору про спільний обробіток земельної ділянки. Легітимність походження даного листа ставиться слідством під сумнів, у зв`язку з тим, що лист повністю протирічить вимогам постанови КМУ від 11.04.2014 № 296 «Про затвердження порядку укладення державними підприємствами, установами, організаціями, а також господарськими товариствами, у статутному капіталі яких частка держави перевищує 50 %, договорів про спільну діяльність, договорів комісії, доручення та управління майном».

Відповідно до п.п. 2 3 Порядку затвердженого постановою КМУ від 11.04.2014 № 296 філія «Дібрівський кінний завод № 62» ДП «Конярство України», яка виявила намір укласти договір, повинна була б подати центральному органові виконавчої влади, до сфери управління якого вона належить, тобто Міністерству аграрної політики та продовольства України, звернення щодо погодження укладення договору разом з документами визначеними пунктами 1 6 цього Порядку. В подальшому, Міністерство аграрної політики та продовольства України, відповідно до п. 3 Порядку, повинно було б підготувати протягом місяця з дня надходження від філії «Дібрівський кінний завод № 62» ДП «Конярство України» звернення, щодо погодження укладення договору за погодженням з Мінекономрозвитку, Мінфіном, Фондом держаного майна та Мінюстом відповідний проект рішення КМУ.

До проекту рішення КМУ, щодо погодження укладення договору Міністерством аграрної політики та продовольства України, повинні були б додаватися такі документи: 1) звернення філії «Дібрівський кінний завод № 62» ДП «Конярство України» до Міністерства аграрної політики та продовольства України, щодо погодження укладання договору разом з документами, що передбачені підпунктами 2 6 пункту 2 цього Порядку, а також погоджений Міністерством аграрної політики та продовольства України проект договору; 2) висновок Міністерства аграрної політики та продовольства України, щодо відсутності встановлених законодавством заборон та обмежень на використання майна суб`єкта господарювання, якщо таке використання передбачається договором; 3) висновок Міністерства аграрної політики та продовольства України про відповідність галузевим концепціям і програмам розвитку філії «Дібрівський кінний завод № 62» ДП «Конярство України», яка планує укласти договір.

У подальшому, відповідно до п. п. 5 6 Порядку, Міністерство аграрної політики та продовольства України подає у встановленому порядку на розгляд КМУ узгоджений проект рішення, щодо погодження укладання договору разом з документами, зазначеними в абзацах 4 6 п. 3 цього Порядку. У разі прийняття КМУ рішення про погодження укладення договору, Міністерство аграрної політики та продовольства України здійснює заходи, щодо забезпечення його укладання суб`єктом господарювання, відповідно до вимог законодавства.

Проаналізувавши договір від 21.02.2014 № 21/02, укладений між філією «Дібрівський кінний завод № 62» ДП «Конярство України» та ТОВ «Агрогрупа Деметра» (ЄДРПОУ 39046346) про спільний обробіток земельної ділянки площею 4 821 га, що знаходиться на території Дібрівської сільської ради Миргородського району Полтавської області та лист від 25.02.2014 № 37-27-3-13/2340 Міністерства аграрної політики та продовольства України за підписом в.о. міністра ОСОБА_6 про погодження укладання договору про спільний обробіток земельної ділянки, слідством встановлено порушення вимог чинного законодавства з боку керівника філії «Дібрівський кінний завод № 62» ДП «Конярство України» ОСОБА_4 та ТОВ «Агрогрупа Деметра» (ЄДРПОУ 39046346) ОСОБА_5 , які всупереч інтересам служби, при укладанні вказаного договору вчинили незаконні дії, в тому числі і такі, що суперечать цілям і завданням, заради яких функціонує апарат управління відповідних органів, підприємств, установ та організацій і для виконання яких службові особи цих підприємств наділяються певними повноваженнями і використовуючи їх в своїх корисливих цілях ОСОБА_4 та ОСОБА_5 зловживали ними.

Так, в договорі від 21.02.2014 № 21/02 укладеному між ДП «Конярство України» в особі директора філії «Дібрівський кінний завод № 62» державного підприємства «Конярство України» та ТОВ «Агрогрупа Деметра» відсутні погодження з Міністерством аграрної політики та продовольства України, Мінекономрозвитку, Мінфіном, Фондом державного майна та Мінюстом, тобто укладення цього договору без відповідних погоджень є грубим порушенням Закону України «Про управління об`єктами державної власності» і реальним виразом незаконності дій службових осіб, які його укладали.

Відповідно до п. 6.1.3 зазначеного договору, нормативна грошова оцінка земельних ділянок, доступ до яких надається у якості внеску у спільний обробіток, згідно листа відділу Держкомзему у Миргородському районі Полтавської області від 13.02.2013 № 550 становить 124 072 966,74 грн.

Водночас, за домовленістю сторін, відповідно до п. 6.1.4 цього договору, вартість внеску у спільний обробіток філії «Дібрівський кінний завод № 62» державного підприємства «Конярство України» визначено в розмірі лише 15% від нормативної грошової оцінки, яка складає 18 610 944 гривень. Частки сторін у спільному обробітку земельної ділянки визначено у розмірі 50%.

Отже, службові особи філії «Дібрівський кінний завод № 62» державного підприємства «Конярство України» та ТОВ «Агрогрупа Деметра» при укладенні вищевказаного договору грубо проігнорували вимоги чинного законодавства України, чим вчинили дії, які підривають авторитет та престиж органів державної влади та органів місцевого самоврядування, а також створили обстановку та умови, що ускладнюють отримання державним підприємством прибутку, у встановленому законодавством порядку і являються істотною шкодою.

Згідно листа Державної фіскальної служби від 29.07.2015 року стосовно оподаткування спільної діяльності з 01.01.2015, в останньому зазначається, що прибуток, одержаний учасниками договору в результаті їх спільної діяльності, розподіляється пропорційно вартості вкладів учасників у спільне майно, якщо інше не встановлено договором простого товариства або іншою домовленістю учасників.

Відповідно до ст. 13 Закону України «Про управління об`єктами державної власності», під час укладення договорів про спільну діяльність розмір частки державних підприємств, установ і організацій, а також господарських товариств, у статутному капіталі яких частка держави перевищує 50 відсотків, має становити не менш як 50 відсотків спільного майна учасників спільної діяльності.

Разом із тим встановлено, що врожай, який збирався з полів, якими користується юридична особа «Договір про спільну діяльність №1/02 уповноважена особа ТОВ «Агрогрупа Деметра», ТОВ «Агрогрупа Деметра» перевозився транспортними засобами різних суб`єктів господарювання до ПСП «Довіра», код ЄДРПОУ 32500959.

Окрім того, встановлено, що ПСП «Довіра», код ЄДРПОУ 32500959 одним із засновником є ТОВ «Агрогрупа Деметра» та кінцевим бенефіціарним власноком (контролером) ОСОБА_7 , яка є і керівником ТОВ «Агрогрупа Деметра».

З метою здобуття доказів вини службових осіб філії «Дібрівський кінний завод №62» державного підприємства «Конярство України», ТОВ «Агрогрупа Деметра» у привласненні чи розтраті коштів державного підприємства, а також отримання інформації щодо укладення службовими особами ТОВ «Агрогрупа Деметра» з філією «Дібрівський кінний завод №62» державного підприємства «Конярство України» ряд угод про спільний обробіток земель, які суперечать чинному законодавству України, як результат фактичне користування та отримання прибутку комерційною структурою, а не у дохід держави, а також для подальшого проведення ревізії фінансово-господарської діяльності філії «Дібрівський кінний завод №62» державного підприємства «Конярство України» Держаудитслужбою в Полтавській області, у тому числі з метою проведення судової економічної експертизи необхідно отримати документи, що містяться у службових осіб ПСП «Довіра», код ЄДРПОУ 32500959, які зберігаються за місцем знаходження юридичної особи, за адресою: Черкаська область, Чорнобаївський район, с. Тимченки, вул. Шкільна, 16В.

Відповідно до відомостей з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно приміщення, які знаходяться за адресою: Черкаська область, Чорнобаївський район, с. Тимченки, вул. Шкільна, 16В належать ТОВ «СП Довіра».

Враховуючи вищевикладене та те, що іншим шляхом неможливо отримати достовірну інформацію щодо привласнення чи розтрати коштів підприємства, а також щодо наявності майна та коштів підприємства, їх використання службовими особами підприємства, результатів діяльності останнього, починаючи з 01.01.2017 по 12.09.2018, що має суттєве значення для своєчасного і якісного документування вказаного кримінального правопорушення, а інформація доступна лише службовим особам ПСП «Довіра», а може бути використана, як доказ у кримінальному провадженні, постала необхідність у долучені до матеріалів кримінального провадження оригіналів наступних документів за період з 01.01.2017 по 12.09.2018:

-щодо вирощування та наявності сільськогосподарської продукції, у т.ч. соняшника, сої, сої нестандартної, кукурудзи: фінансові (бухгалтерські, банківські) документи, документи щодо виконання робіт та надані послуги, придбання насіння та садивного матеріалу, інші матеріальні цінності необхідні для забезпечення річного циклу сільськогосподарських робіт (вантажно-митні декларації, зовнішньоекономічні контракти, інвойси, специфікації, додатки до них, договори з придбання товарів, додаткові угоди, специфікації, товарно-транспортні накладні (CMR), видаткові та податкові накладні, акти приймання передачі товару, сертифікати на придбану продукцію, паспорти якості на окремі партії отриманого товару, здійснені банківські розрахунки (виписки по отриманню та перерахуванню коштів), довіреності на одержання товару, оборотно сальдові відомості по рахункам № 12, 30, 31, 36, 37, 55, 68, 63, 74, 20 28, 90 у розрізі контрагентів, інші аналітичні рахунки бухгалтерського обліку та документи первинного бухгалтерського обліку, головні книги); придбання зазначеної продукції ПСП «Довіра» у суб`єктів господарювання, зокрема проведення фінансово-господарських відносин з «Договір про спільну діяльність № 21/02 - уповноважена особа ТОВ «Агрогрупа Деметра», ТОВ «Агрогрупа Деметра», філії «Дібрівський кінний завод №62» державного підприємства «Конярство України» документальне оформлення зазначених операцій, а саме договори купівлі-продажу сільськогосподарської продукції, вантажно-митні декларації, зовнішньоекономічні контракти, інвойси, специфікації, додатки до них, договори з придбання товарів, робіт послуг, додаткові угоди, специфікації, товарно-транспортні накладні, видаткові та податкові накладні, акти приймання передачі товару, виконаних робіт, наданих послуг, податкову та фінансову звітність, реєстри отриманих та виданих податкових накладних, здійснені банківські розрахунки (виписки по отриманню та перерахуванню коштів), довіреності на одержання товару, оборотно сальдові відомості по рахункам № 12, 30, 31, 36, 37, 68, 63, 74, 20 28, 90, інші аналітичні рахунки бухгалтерського обліку та документи первинного бухгалтерського обліку;

-документів, які підтверджують отримання ПСП «Довіра» та подальший рух (переоформлення) на інших суб`єктів господарювання врожаю зерна, у тому числі: договорів складського зберігання зерна; товарно-транспортні накладні на прийняте, відвантажене зерно; наказів на оформлення, переоформлення, відпуск (відвантаження) зерна; накладних на переміщення, відвантаження зерна; розпоряджень та актів на очищення, сушіння зерна; карточок складського обліку зернових культур, карточок аналізу зерна, розпоряджень та накладних на відпуск зерна в переробку; накладних на здачу продукції з виробництва на склад;

-документів звітності, яка подавалась ПСП «Довіра» за період з 01.01.2017 по 12.09.2018, у тому числі: повна фінансова звітність: баланс, форма №1, звіт про фінансові результати, звіт про рух грошових коштів, звіт про власний капітал, примітки до фінансової звітності; спрощена фінансова звітність: звіт малого підприємства (1-м, 2-м), спрощений звіт малого підприємства (1-мс, 2-мс); структурне обстеження підприємства (індекс форми 1-підприємництво); звіт про обсяги реалізованих послуг (індекс форми 1-послуги); посівні площі сільськогосподарських культур під урожай (індекс форми 4-сг); звіт про збирання врожаю сільськогосподарських культур (індекс форми 37-сг); внесення мінеральних, органічних добрив, гіпсування та вапнування ґрунтів (індекс форми 9-б-сг); звіт про площі та валові збори сільськогосподарських культур, плодів, ягід і винограду (індекс форми 29-сг); звіт про основні економічні показники роботи сільськогосподарських підприємств (індекс форми 50-сг); наявність сільськогосподарської техніки в сільськогосподарських підприємствах (індекс форми 10-мех); звіт про реалізацію продукції сільського господарства (індекс форми 21-заг, місячна та річна); звіт про надходження зернових та олійних культур на перероблення та зберігання (індекс форми 1-зерно);

-інформацію та документи, які стосуються підписання та виконання умов спільної діяльності, зокрема пунктів 3, 4, 6, 7 - Договору про спільний обробіток земельної ділянки за № 21/02 від 21.02.2014, саме:

-інформацію та документи щодо повноважень для укладання Договору про спільний обробіток земельної ділянки за № 21/02 від 21.02.2014, зокрема належним чином завірені ксерокопії Положення «Про філію Дібрівський кінний завод № 62» державного підприємства «Конярство України», погодженого Уповноваженим органом та затвердженого наказом; контрактів, укладених з директором Філії у період 2014 2018 років;

-інформацію та документи щодо умов та домовленості сторін про вартість внесків за Договором № 21/02 від 21.02.2014: сторони 1 у розмірі 18610944, 00 грн., а також його розрахунку та документального підтвердження (аналогічно установлення розміру 15% від нормативно-грошової оцінки); сторони 2 ТОВ «Агрогрупа Деметра» (код за ЄДРПОУ 39046346) у розмірі 18610944, 00 грн., а також його розрахунку та документального підтвердження (акти та видаткові накладні, подальше списання у виробництво, залишки);

-інформацію та документи про погоджені структури посівних площ з ТОВ «Агрогрупа Деметра» (код за ЄДРПОУ 39046346) з метою ведення спільної діяльності за договором № 21/02 від 21.02.2014 у період 2014 2018 років;

-інформацію та документи про вирощену продукцію (культури) у їх розрізі за результатами проведеної щорічної діяльності, її реалізації та отримані спільні доходи у період 2014 2018 років;

-інформацію та документи про здійснені внески сторонами за договором № 21/02 від 21.02.2014, у тому числі за рахунок грошових коштів, оборотних та необоротних активів ТОВ «Агрогрупа Деметра» (код за ЄДРПОУ 39046346) та Філії, їх документальне оформлення та рішення про їх визнання, а також належним чином завірені ксерокопії відповідним фінансових (бухгалтерських, банківських) документів, що підтверджують: перерахування грошових коштів (платіжні доручення), виконані роботи та надані послуги, придбання насіння та садивного матеріалу, внесення засобів захисту рослин, інші матеріальні цінності необхідні для забезпечення річного циклу сільськогосподарських робіт (видаткові накладні);

-інформацію та документи про здійснені витрати ТОВ «Агрогрупа Деметра» (код за ЄДРПОУ 39046346) та Філії, тобто сторонами за договором № 21/02 від 21.02.2014, їх документальне оформлення та рішення про їх визнання, а також належним чином завірені ксерокопії відповідним фінансових (бухгалтерських, банківських) документів, що підтверджують: перерахування грошових коштів (платіжні доручення), виконані роботи та надані послуги, придбання насіння та садивного матеріалу, внесення засобів захисту рослин, інші матеріальні цінності необхідні для забезпечення річного циклу сільськогосподарських робіт (видаткові накладні);

-інформацію та документи щодо отриманого фінансового результату за договором про спільний обробіток землі (про спільну діяльність) за № 21/02 від 21.02.2014, у тому числі належним чином завірені ксерокопії звітів про фінансові результати виконання зазначеного договору, складені та отримані у період 2014 2018 роки;

-інформацію та документи про осіб, сторони 2 ТОВ «Агрогрупа Деметра» (код за ЄДРПОУ 39046346), яким видані довіреності від Філії, відповідно до зобов`язань, взятих за договором про спільний обробіток землі за № 21/02 від 21.02.2014 та уповноваження останніх на ведення спільних справ, представлення інтересів юридичної особи «Договір № 21/02 про спільний обробіток земельної ділянки від 21.02.2014»; осіб зі сторони ТОВ «Агрогрупа Деметра» (код за ЄДРПОУ 39046346) та Філії, які здійснювали прийняття управлінських рішень (підписання фінансових документів, протоколів, інших документів та рішень, необхідних з метою проведення діяльності за Договором;

-інформацію та документи щодо отримання чистого прибутку (збитку) та його розподілу за договором про спільний обробіток землі (про спільну діяльність) за № 21/02 від 21.02.2014, у тому числі належним чином завірені ксерокопії балансів та протоколів розподілу чистого прибутку, підписаних сторонами договору у період 2014 2017 роки;

-інформацію та документи про здійснені фінансово-господарські відносини з ТОВ «Агрогрупа Деметра» (код за ЄДРПОУ 39046346), у тому числі з використання сільськогосподарської техніки, інших активів у період 2014 2018 роки;

-інформацію та документи про податкові перевірки, у тому числі планові, позапланові, камеральні, а також з відшкодування ПДВ юридичної особи «Договір № 21/02 про спільний обробіток земельної ділянки від 21.02.2014», здійснених контролюючими органами у період 2016-2018 років;

-документів та відомостей щодо передачі на баланс філії «Дібрівський кінний завод №62» ДП «Конярство України» майна підприємства, у тому числі земельних ділянок, як цілісного майнового комплексу, у т.ч. відповідні рішення КМУ.

За допомогою вищевказаних документів можливо зафіксувати відомості, що мають значення для досудового розслідування кримінального провадження та в подальшому провести ряд ревізій, зустрічних перевірок, судових експертиз, висновки яких можливо буде використати в якості доказів під час судового розгляду.

Отримання вказаних відомостей та доведення зазначених обставин неможливо в інший спосіб, бо вищевказані документи зберігаються лише у ПСП «Довіра», тому прохали надати дозвіл на проведення обшуку у приміщеннях ТОВ «Богодухівка», код ЄДРПОУ 40415533 що за адресою: Черкаська область, Чорнобаївський район, с. Богодухівка, вул. Шевченка.

В судовому засіданні слідчий клопотання підтримав та прохав його задовольнити.

Заслухавши пояснення слідчого, дослідивши матеріали клопотання, вважаю, що воно підлягає до часткового задоволення , а саме наданні дозволу на проведення обшуку у приміщеннях ПСП «Довіра», код ЄДРПОУ 32500959 за місцем знаходження юридичної особи, за адресою: Черкаська область, Чорнобаївський район, с. Тимченки, вул. Шкільна, 16В, які належать ТОВ «СП Довіра» з метою відшукання та вилучення за період з 01.01.2017 по теперішній час документів, що стосуються фінансових взаємовідносин ПСП «Довіра» з ТОВ Агрогрупа Деметра», ТОВ «Агрогрупа Деметра», філії «Дібрівський кінний завод №62», ТОВ «Батьківщина-Агро» державного підприємства «Конярство України».

Клопотання слідчого є ретельно вмотивованим та переконливим в розумінні пункту 1 ст. 6 та пункту 2 ст. 8 Конвенції про захист прав людини та основоположних свобод. Втручання держави в даному випадку буде правомірним, оскільки здійснюється з метою припинення нанесення збитків державі.

Враховуючи викладене, керуючись ст. 234 КПК України, -

УХВАЛИВ:

Клопотання старшого слідчому в ОВС СУ ГУНП в Полтавській області капітана поліції ОСОБА_3 задовольнити частково.

Надати старшому слідчому в ОВС СУ ГУНП в Полтавській області капітану поліції ОСОБА_3 дозвіл на проведення обшуку у приміщеннях ПСП «Довіра», код ЄДРПОУ 32500959 за місцем знаходження юридичної особи, за адресою: Черкаська область, Чорнобаївський район, с. Тимченки, вул. Шкільна, 16В, які належать ТОВ «СП Довіра» з метою відшукання та вилучення за період з 01.01.2017 по теперішній час наступних документів:

-щодо вирощування та наявності сільськогосподарської продукції, у т.ч. соняшника, сої, сої нестандартної, кукурудзи: фінансові (бухгалтерські, банківські) документи, документи щодо виконання робіт та надані послуги, придбання насіння та садивного матеріалу, інші матеріальні цінності необхідні для забезпечення річного циклу сільськогосподарських робіт (вантажно-митні декларації, зовнішньоекономічні контракти, інвойси, специфікації, додатки до них, договори з придбання товарів, додаткові угоди, специфікації, товарно-транспортні накладні (CMR), видаткові та податкові накладні, акти приймання передачі товару, сертифікати на придбану продукцію, паспорти якості на окремі партії отриманого товару, здійснені банківські розрахунки (виписки по отриманню та перерахуванню коштів), довіреності на одержання товару, оборотно сальдові відомості по рахункам № 12, 30, 31, 36, 37, 55, 68, 63, 74, 20 28, 90 у розрізі контрагентів, інші аналітичні рахунки бухгалтерського обліку та документи первинного бухгалтерського обліку, головні книги); придбання зазначеної продукції ПСП «Довіра» , зокрема проведення фінансово-господарських відносин з «Договір про спільну діяльність № 21/02 - уповноважена особа ТОВ «Агрогрупа Деметра», ТОВ «Агрогрупа Деметра», філії «Дібрівський кінний завод №62», ТОВ «Батьківщина-Агро» державного підприємства «Конярство України» документальне оформлення зазначених операцій, а саме договори купівлі-продажу сільськогосподарської продукції, вантажно-митні декларації, зовнішньоекономічні контракти, інвойси, специфікації, додатки до них, договори з придбання товарів, робіт послуг, додаткові угоди, специфікації, товарно-транспортні накладні, видаткові та податкові накладні, акти приймання передачі товару, виконаних робіт, наданих послуг, податкову та фінансову звітність, реєстри отриманих та виданих податкових накладних, здійснені банківські розрахунки (виписки по отриманню та перерахуванню коштів), довіреності на одержання товару, оборотно сальдові відомості по рахункам № 12, 30, 31, 36, 37, 68, 63, 74, 20 28, 90, інші аналітичні рахунки бухгалтерського обліку та документи первинного бухгалтерського обліку.

В іншій частині в задоволенні клопотання відмовити.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Строк дії ухвали 15 діб.

Слідчий суддя Октябрського

районного суду м. Полтави ОСОБА_1

Дата ухвалення рішення30.10.2018
Оприлюднено01.03.2023
Номер документу77543855
СудочинствоКримінальне
Сутьпроведення обшуку

Судовий реєстр по справі —554/8773/18

Ухвала від 31.10.2018

Кримінальне

Октябрський районний суд м.Полтави

Андрієнко Г. В.

Ухвала від 31.10.2018

Кримінальне

Октябрський районний суд м.Полтави

Андрієнко Г. В.

Ухвала від 31.10.2018

Кримінальне

Октябрський районний суд м.Полтави

Андрієнко Г. В.

Ухвала від 31.10.2018

Кримінальне

Октябрський районний суд м.Полтави

Андрієнко Г. В.

Ухвала від 31.10.2018

Кримінальне

Октябрський районний суд м.Полтави

Андрієнко Г. В.

Ухвала від 31.10.2018

Кримінальне

Октябрський районний суд м.Полтави

Андрієнко Г. В.

Ухвала від 31.10.2018

Кримінальне

Октябрський районний суд м.Полтави

Андрієнко Г. В.

Ухвала від 31.10.2018

Кримінальне

Октябрський районний суд м.Полтави

Андрієнко Г. В.

Ухвала від 31.10.2018

Кримінальне

Октябрський районний суд м.Полтави

Андрієнко Г. В.

Ухвала від 31.10.2018

Кримінальне

Октябрський районний суд м.Полтави

Андрієнко Г. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні