Ухвала
від 01.11.2018 по справі 628/3247/18
КУП'ЯНСЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

"01" листопада 2018 р.

Справа № 628/3247/18 Провадження № 2/628/1612/18

У Х В А Л А

01 листопада 2018 року Суддя Куп'янського міськрайонного суду Харківської області Волчек О.О., розглянувши матеріали справи за позовною заявою ОСОБА_1, який мешкає за адресою: АДРЕСА_1, до ОСОБА_3, зареєстрованої за адресою: АДРЕСА_1, треті особи: ОСОБА_4, зареєстрований : АДРЕСА_1, Виконавчий комітет Курилівської сільської ради Куп'янського району Харківської області, розташований: Харківська область, Куп'янський район, с. Курилівка, вул. Лозова, 1, про позбавлення права користування житловим приміщенням - житловим будинком, зняття з реєстрації місця постійного проживання,

В С Т А Н О В И В :

Позивач звернувся до Куп'янського міськрайонного суду Харківської області з позовною заявою, в якій просить позбавити відповідачку права користування житловим будинок з надвірними будівлями за № АДРЕСА_1, а також зняти відповідачку з реєстраційного обліку за даною адресою, вказуючи на її відсутність більше року.

23.10.2018 року суддею був направлений запит щодо надання інформації про зареєстроване місце проживання (перебування) відповідача, відповідь надійшла 31.10.2018 року.

Позовна заява подана з додержанням вимог, передбачених ст. ст. 175, 177 ЦПК України.

Сплачений позивачем судовий збір зараховано до спеціального фонду Державного бюджету України.

Підстави для залишення позовної заяви без руху, повернення позовної заяви чи відмови у відкритті провадження відсутні.

Відповідно до ст. 27 ЦПК України справа підсудна Куп'янському міськрайонному суду Харківської області.

Відповідно до ст. ст. 19, 274 ЦПК України справа підлягає розгляду в порядку спрощеного позовного провадження.

Відповідно до ч.3 ст. 279 ЦПК України підготовче засідання при розгляді справи у порядку спрощеного провадження не проводиться.

Керуючись ст. ст. 4, 19, 128, 187, 274 ЦПК України, суддя,

П О С Т А Н О В И В:

Прийняти до розгляду та відкрити провадження у справі за позовною заявою ОСОБА_1 до ОСОБА_3, треті особи: ОСОБА_4, Виконавчий комітет Курилівської сільської ради Куп'янського району Харківської області про позбавлення права користування житловим приміщенням - житловим будинком, зняття з реєстрації місця постійного проживання.

Призначити справу для розгляду справи по суті в порядку спрощеного позовного провадження з викликом сторін у судове засідання, яке відбудеться 30.11.2018 року об 11.00 год. у приміщенні № 1 Куп'янського міськрайонного суду Харківської області за адресою: Харківська область, місто Куп'янськ, вул. 1-го Травня,27-А.

Відповідач має право протягом п'ятнадцяти днів із дня вручення ухвали про відкриття провадження у справіподати відзив, у якому викласти заперечення проти позову. У разі ненадання відповідачем відзиву у встановлений судом строк без поважних причин суд вирішує справу за наявними матеріалами.

Позивач має право подати до суду відповідь на відзив у 5-денний строк з дня його отримання, а відповідач - заперечення у 5-денний строк з дня отримання відповіді на відзив.

Треті особи мають право подати пояснення щодо позову протягом п'ятнадцяти днів із дня вручення ухвали про відкриття провадження у справі, а щодо відзиву - протягом десяти днів із дня його отримання.

Копія відзиву, відповіді на відзив, пояснень третьої особи та доданих до них документів іншим учасникам справи повинна бути надіслана (надана) одночасно з надісланням (наданням) відзиву до суду.Зазначені заяви по суті справи повинні відповідати вимогам ст. 183 ЦПК України.

Роз'яснити учасникам справи право на підставі ч. 7 ст. 7 ЦПК України, звернутись до суду з клопотанням про проведення розгляду справи у закритому судовому засіданні з метою запобігання розголошенню відомостей про особисті сторони життя учасників справи.

Копію ухвали про відкриття провадження у справі разом з копією позовної заяви з копіями доданих до неї документів надіслати учасникам справи.

Учасники справи можуть отримати інформацію щодо справи, що розглядається, на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет за веб-адресою сторінки:

http://kpm.hr.court.gov.ua/sud2023/gromadyanam/csz/. Веб-адреса цього судового рішення у Єдиному державному реєстрі судових рішень http://reyestr.court.gov.ua/ з посиланням на № справи.

Ухвала може бути оскаржена в апеляційному порядку в частині відкриття провадження у справі з порушенням правил підсудності.

Суддя Куп'янського міськрайонного суду

Харківської області О.О.Волчек

Дата ухвалення рішення01.11.2018
Оприлюднено02.11.2018

Судовий реєстр по справі —628/3247/18

Рішення від 13.03.2019

Цивільне

Куп'янський міськрайонний суд Харківської області

Волчек О. О.

Ухвала від 01.11.2018

Цивільне

Куп'янський міськрайонний суд Харківської області

Волчек О. О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні