Ухвала
від 31.10.2018 по справі 751/6292/18
НОВОЗАВОДСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ЧЕРНІГОВА

Справа№751/6292/18

Провадження №1-кс/751/3261/18

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

31 жовтня 2018 року місто Чернігів

Слідчий суддяНовозаводського районногосуду м.Чернігова ОСОБА_1

секретар судового засідання ОСОБА_2 ,

розглянувши у відкритому судовому засіданні в залі судового засідання клопотання старшого слідчого з особливо важливих справ першого відділу розслідування кримінальних проваджень слідчого управління фінансових розслідувань Головного управління Державної фіскальної служби у Чернігівській області підполковника податкової міліції ОСОБА_3 , погоджене процесуальним прокурором у кримінальному провадженні прокурором відділу прокуратури Чернігівської області ОСОБА_4 , про тимчасовий доступ до речей і документів та проведення їх виїмки,

ВСТАНОВИВ:

Старший слідчий з особливо важливих справ першого відділу розслідування кримінальних проваджень слідчого управління фінансових розслідувань Головного управління Державної фіскальної служби у Чернігівській області підполковник податкової міліції ОСОБА_3 , звернувся до суду з клопотанням про надання дозволу на тимчасовий доступ до зразків нафтопродуктів та пально-мастильних матеріалів, та можливість їх вилучення (проведення виїмки) в кількості 3 (три) зразки по 3 (три) літри кожен, з кожного виду нафтопродуктів та пально-мастильних матеріалів, які знаходяться у володінні ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_1 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_1 ) та які зберігаються або реалізовуються на автозаправній станції за адресою: Чернігівська область, Прилуцький район, Ладанська селищна рада, Автодорога «Прилуки-Варва-Срібне-Обухове» (17 км.+340 м.). Для надання безпосередньої технічної допомоги відібрання зразків для проведення експертизи залучити в якості спеціаліста оператора 2-го розряду заправної станції розташованої за адресою: Чернігівська область, Прилуцький район, Ладанська селищна рада, Автодорога «Прилуки-Варва-Срібне-Обухове» (17 км.+340 м.), або фахівців ІНФОРМАЦІЯ_2 , Чернігівського відділення ІНФОРМАЦІЯ_3 , Державної організації « ІНФОРМАЦІЯ_4 » ІНФОРМАЦІЯ_5 , або іншу особу яка володіє спеціальними знаннями та навичками застосування технічних або інших засобів.

В обґрунтування клопотання зазначено, що слідчим управлінням фінансових розслідувань ГУ ДФС у Чернігівській області проводиться досудове розслідування у кримінальному провадженні № 32017270000000085 за фактом збуту незаконно виготовлених нафтопродуктів та пально-мастильних матеріалів виготовлених з недоброякісної сировини.

У органа досудового розслідування маються достатні підстави вважати, що на автозаправній станції за адресою Чернігівська область, Прилуцький район, Ладанська селищна рада, Автодорога «Прилуки-Варва-Срібне-Обухове» (17 км.+340 м.), зберігаються та реалізовуються нафтопродукти та пально-мастильних матеріали неналежної якості.

На даний час у сторони кримінального провадження для встановлення істини у кримінальному провадженні виникла необхідність тимчасового доступу до зразків нафтопродуктів та пально-мастильних матеріалів, які зберігаються та реалізовуються на автозаправній станції за адресою Чернігівська область, Прилуцький район, Ладанська селищна рада, Автодорога «Прилуки-Варва-Срібне-Обухове» (17 км.+340 м.).

Учасники судового провадження в судове засідання не з`явились. Слідчим подана заява про розгляд клопотання без участі, підтримання клопотання. Особа у володінні якої знаходяться документи в судове засідання не викликалася згідно ч.2 ст. 163 КПК України. Суд керуючись ч. 4 ст. 163 КПК України ухвалив судове засідання проводити у відсутності осіб, які не з`явились в судове засідання. Фіксування судового засідання технічними засобами фіксування кримінального провадження згідно ч. 4 ст. 107 КПК України не здійснювалося.

Дослідивши матеріали справи, слідчий суддя вважає, що викладені в клопотанні доводи про необхідність тимчасового доступу до зразків нафтопродуктів та пально-мастильних матеріалів, які знаходяться у володінні ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_1 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_1 ) та які зберігаються або реалізовуються на автозаправній станції за адресою: Чернігівська область, Прилуцький район, Ладанська селищна рада, Автодорога «Прилуки-Варва-Срібне-Обухове» (17 км.+340 м.), є обґрунтованими та підлягають задоволенню, оскільки є підстави вважати, що речі перебувають або можуть перебувати у володінні відповідної юридичної особи, в сукупності з іншими речами і документами кримінального провадження, у зв`язку з яким подається клопотання, мають суттєве значення для встановлення обставин у кримінальному провадженні, не становлять собою та не включають речей і документів, які містять охоронювану законом таємницю.

На підставі викладеного, керуючись ст.ст.159-164, 166, 245, 309 КПК України,

УХВАЛИВ:

Клопотання старшого слідчого з особливо важливих справ першого відділу розслідування кримінальних проваджень слідчого управління фінансових розслідувань Головного управління Державної фіскальної служби у Чернігівській області підполковника податкової міліції ОСОБА_3 про тимчасовий доступ до речей і документів та проведення їх виїмки - задовольнити.

Надати старшому слідчому з ОВС СУ ФР ГУ ДФС у Чернігівській області ОСОБА_3 , слідчому з ОВС СУ ФР ГУ ДФС у Чернігівській області ОСОБА_5 , заступнику начальника ВПНОПТ ОУ ГУ ДФС у Чернігівській області ОСОБА_6 , старшому оперуповноваженому з ОВС ВПНОПТ ОУ ГУ ДФС у Чернігівській області ОСОБА_7 , старшому оперуповноваженому з ОВС ВПНОПТ ОУ ГУ ДФС у Чернігівській області ОСОБА_8 дозвіл на тимчасовий доступ до зразків нафтопродуктів та паливно-мастильних матеріалів, та можливість їх вилучення (проведення виїмки) зразків нафтопродуктів та пально-мастильних матеріалів в кількості 3 (три) зразки по 3 (три) літри кожен, з кожного виду нафтопродуктів та пально-мастильних матеріалів, які знаходяться у володінні ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_1 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_1 ) та які зберігаються або реалізовуються на автозаправній станції за адресою: Чернігівська область, Прилуцький район, Ладанська селищна рада, Автодорога «Прилуки-Варва-Срібне-Обухове» (17 км.+340 м.)

Для надання безпосередньої технічної допомоги відібрання зразків для проведення експертизи залучити в якості спеціаліста оператора 2-го розряду заправної станції розташованої за адресою: Чернігівська область, Прилуцький район, Ладанська селищна рада, Автодорога «Прилуки-Варва-Срібне-Обухове» (17 км.+340 м.), або фахівців ІНФОРМАЦІЯ_2 , Чернігівського відділення ІНФОРМАЦІЯ_3 , Державної організації « ІНФОРМАЦІЯ_4 » ІНФОРМАЦІЯ_5 , або іншу особу яка володіє спеціальними знаннями та навичками застосування технічних або інших засобів.

Ухвала підлягає виконанню не пізніше одного місяця з дня постановлення ухвали.

Згідно вимог ч. 1 ст. 166 КПК України у разі невиконання ухвали про тимчасовий доступ до речей і документів слідчий суддя, суд за клопотанням сторони кримінального провадження, якій надано право на доступ до речей і документів на підставі ухвали, має право постановити ухвалу про дозвіл на проведення обшуку згідно з положеннями цього Кодексу з метою відшукання та вилучення зазначених речей і документів.

Ухвала не оскаржується, заперечення можуть бути подані під час підготовчого провадження в суді.

Слідчий cуддя ОСОБА_1

Дата ухвалення рішення31.10.2018
Оприлюднено01.03.2023

Судовий реєстр по справі —751/6292/18

Ухвала від 15.08.2019

Кримінальне

Новозаводський районний суд м.Чернігова

Мороз К. В.

Ухвала від 26.04.2019

Кримінальне

Новозаводський районний суд м.Чернігова

Мороз К. В.

Ухвала від 26.04.2019

Кримінальне

Новозаводський районний суд м.Чернігова

Мороз К. В.

Ухвала від 17.04.2019

Кримінальне

Новозаводський районний суд м.Чернігова

Мороз К. В.

Ухвала від 17.04.2019

Кримінальне

Новозаводський районний суд м.Чернігова

Мороз К. В.

Ухвала від 17.04.2019

Кримінальне

Новозаводський районний суд м.Чернігова

Мороз К. В.

Ухвала від 17.04.2019

Кримінальне

Новозаводський районний суд м.Чернігова

Мороз К. В.

Ухвала від 17.04.2019

Кримінальне

Новозаводський районний суд м.Чернігова

Мороз К. В.

Ухвала від 17.04.2019

Кримінальне

Новозаводський районний суд м.Чернігова

Мороз К. В.

Ухвала від 16.01.2019

Кримінальне

Новозаводський районний суд м.Чернігова

Мороз К. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмТелеграмВайберВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні