Ухвала
від 06.11.2018 по справі 461/8322/18
ГАЛИЦЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ЛЬВОВА

Справа № 461/8322/18

Провадження № 1-кс/461/9606/18

У Х В А Л А

про дозвіл на обшук житла чи іншого володіння особи

06.11.2018 року слідчий суддя Галицького районного суду м. Львова ОСОБА_1 , секретар ОСОБА_2 , з участю слідчого ОСОБА_3 , розглянувши клопотання старшого слідчого в ОВС СУ ГУНП у Львівській області ОСОБА_3 про надання дозволу на обшук, -

в с т а н о в и в :

старший слідчий в ОВС СУ ГУНП у Львівській області ОСОБА_3 , звернулась до суду з клопотання у кримінальному провадженні №42016141090000056 від 11.10.2016року, за ознаками кримінальних правопорушень, передбачених ч. 3 ст.229, ч. 3 ст. 191 КК України, за погодженням із заступником начальника відділу процесуального керівництва при провадженні досудового розслідування територіальними органами поліції та підтримання державного обвинувачення управління нагляду у кримінальному провадженні прокуратури Львівської області ОСОБА_4 про надання дозволу на проведення обшуку в адміністративних, підсобних та інших нежитлових приміщеннях, що використовуються ТзОВ «Хімрезерв-7» (ЄДРПОУ 37831238) в належній ТзОВ «ТБО Львівбуд» (ЄДРПОУ 01272060) адміністративній будівлі за адресою: м.Львів, вул. Кульпарківська, 93, з метою відшукання та вилучення документів та інших матеріальних об`єктів, які були знаряддям вчинення кримінального правопорушення, зберегли на собі його сліди або містять інші відомості, що можуть бути використані як доказ у кримінальному провадженні, а саме: фальсифікованої лакофарбової продукції (фарби акрилової для розмітки доріг) з незаконно нанесеним знаком для товарів та послуг «Сигнакул», упаковки та етикеток для виготовлення фальсифікованої лакофарбової продукції, документів, чорнових записів та електронних носіїв інформації, що містять відомості про походження, придбання, зберігання та реалізації фальсифікованої продукції з незаконно нанесеним знаком для товарів та послуг «Сигнакул» ТОВ «Бетта-В» та іншим суб`єктам господарської діяльності.

Подане клопотання мотивує тим, що в органу досудового розслідування є підстави вважати, що службові особи ТОВ «Хімрезерв-7» причетні до незаконного виготовлення, зберігання та збуту фальсифікованої продукції. З метою відшукання та вилучення документів та інших матеріальних об`єктів, які були знаряддям вчинення кримінального правопорушення, зберегли на собі його сліди або містять інші відомості, що можуть бути використані як доказ у кримінальному провадженні, а саме: фальсифікованої лакофарбової продукції (фарби акрилової для розмітки доріг) з незаконно нанесеним знаком для товарів та послуг «Сигнакул», упаковки та етикеток для виготовлення фальсифікованої лакофарбової продукції, документів, чорнових записів та електронних носіїв інформації, що містять відомості про походження, придбання, зберігання та реалізації фальсифікованої продукції з незаконно нанесеним знаком для товарів та послуг «Сигнакул» ТОВ «Бетта-В» та іншим суб`єктам господарської діяльності, виникла необхідність у проведенні обшуку адміністративних приміщень за адресою: м.Львів вул.Кульпарківська,93, які використовуються ТОВ «Хімрезерв-7».

В судовому засіданні слідчий ОСОБА_3 вимоги клопотання підтримала у повному обсязі, просить клопотання задовольнити.

Заслухавши думку слідчого, дослідивши матеріали клопотання, вважаю що клопотання підлягає до задоволення, з наступних підстав.

Слідчим суддею встановлено, що СУ ГУНП у Львівській області проводиться досудове розслідування кримінального провадження внесеного до Єдиного реєстру досудових розслідувань за №42016141090000056 від 11.10.2016року, за ознаками кримінальних правопорушень, передбачених ч. 3 ст.229, ч. 3 ст. 191 КК України.

Досудовим розслідуванням встановлено, що невідомі особи, діючи умисно з корисливих спонукань та всупереч вимог Закону України "Про охорону прав на знаки для товарів та послуг", без дозволу правовласників на території Львівської області здійснюють діяльність по виробництву, упакуванню та реалізації лакофарбової продукції, незаконно використовуючи при цьому знак для товарів та послуг «Сигнакул», без дозволу правовласників, який належним чином зареєстрований, як об`єкт права інтелектуальної власності та належить ТзОВ «Колор С.І.М.» відповідно до свідоцтва на знак для товарів та послуг №90685 від 25.04.2008, чим завдають матеріальної шкоди.

Окрім цього, встановлено, що в період з 29.07.2016 по 06.10.2016 ТзОВ «Бета - В» здійснювало поставку в Державне Підприємство «Міжнародний аеропорт «Львів» ім. Д.Галицького акрилової фарби дорожньої розмітки, використовуючи при цьому знак для товарів та послуг «Сигнакул», право на використання якого їм не надавався, згідно попередньо укладеного договору між вищевказаними юридичними особами.

02.08.2016 року ТзОВ «Бета - В» здійснило поставку в Державне Підприємство «Міжнародний аеропорт «Львів» ім. Д.Галицького в кількості 13 відер ємністю по 30 кг. кожне акрилової фарби дорожньої розмітки використовуючи при цьому знак для товарів та послуг «Сигнакул», яка згідно до протоколу випробовування від 10.08.2016, проведеним спеціалістами виробничо вимірювальної лабораторії ТзОВ «Колор С.І.М.» не відповідає технічним характеристикам оригіналу. Згідно наданої відповіді з ТзОВ «Колор С.І.М.» стало відомо, що ТзОВ «Бета-В» не купувало фарбу «Сигнакул-А» та будь яку іншу лакофарбову продукцію у ТзОВ «Колор С.І.М.».

Згідно з висновком № 5792 судової експертизи об`єктів інтелектуальної власності позначення оригінальної назви Сигнакул на етикетках металевих відер з лакофарбовою продукцією, реалізованою ТОВ «Бета - В» є схожими із позначенням знаку «Сигнакул» для товарів і послуг за свідоцтвом України №90685 від 25.04.2008 року настільки, що їм можна сплутати.

Згідно з висновком № 5946 криміналістичної судово-технічної експертизи друкарських форм спосіб виготовлення етикеток акрилової фарби дорожньої розмітки «Сигнакул» на металевих відрах з лакофарбовою продукцією, реалізованою ТОВ «Бета - В» не відповідає способу виготовлення етикеток акрилової фарби дорожнього покриття «Сигнакул - А», наданої як зразок для порівняльного дослідження.

З вказаного вбачається, що ТОВ «Бетта-В» здійснило поставку ДП «МА «Львів» ім. Данила Галицького» підробленої лакофарбової продукції для дорожньої розмітки «Сигнакул», закупівля якої проводилась в порядку проведення державних закупівель.

В ході досудового розслідування, проведеними заходами та слідчими діями було встановлено, що вказана фальсифікована фарба з незаконно нанесеним знаком для товарів та послуг «Сигнакул» 25.08.2016 року завантажувалася з складських приміщень, розташованих за адресою м.Львів вул.Кульпарківська,93 та в подальшому була доставлена у ДП «Міжнародний аеропорт «Львів» імені Данила Галицького». Встановлено, що вказані складські приміщення використовуються ТзОВ «Хімрезерв-7» (ЄДРПОУ 37831238).

Встановлено, що ТзОВ «Хімрезерв-7» зареєстроване за адресою: м. Львів, вул. Кульпарківська, 93, та за вказаною адресою дане товариство використовує приміщення адміністративної будівлі, що належить ТзОВ «ТБО Львівбуд».

Згідно інформації з Єдиного Державного реєстру речових прав на нерухоме майно риміщення та адміністративний будинок за адресою: м.Львів вул.Кульпарківська,93 належать на праві власності ТзОВ «ТБО Львівбуд» (ЄДРПОУ 01272060).

Відповідно до ч.1 ст.234 КПК України обшук проводиться з метою виявлення та фіксації відомостей про обставини вчинення кримінального правопорушення, відшукання знаряддя кримінального правопорушення або майна, яке було здобуте у результаті його вчинення, а також встановлення місцезнаходження розшукуваних осіб.

Відповідно до ч.2 ст. 235 КПК України ухвала про дозвіл на обшук повинна містити відомості про речі та документи, для виявлення яких проводиться обшук.

Заслухавши думку слідчого, який підтримав клопотання, дослідивши матеріали клопотання, зважаючи на те, що в адміністративних приміщень за адресою: м.Львів вул.Кульпарківська,93, які використовуються ТОВ «Хімрезерв-7», можуть знаходитись документи та інші матеріальні об`єкти, які були знаряддям вчинення кримінального правопорушення, зберегли на собі його сліди або містять інші відомості, що можуть бути використані як доказ у кримінальному провадженні, тому вважаю, що клопотання слідчого підставне та підлягає до задоволення.

Керуючись ст.ст. 234, 235 КПК України, слідчий суддя ,-

у х в а л и в :

клопотання задовольнити.

Надати (забезпечити) старшому слідчому в ОВС СУ ГУНП у Львівській області ОСОБА_3 дозвіл на проведення обшуку в адміністративних, підсобних та інших нежитлових приміщеннях, що використовуються ТзОВ «Хімрезерв-7» (ЄДРПОУ 37831238) в належній ТзОВ «ТБО Львівбуд» (ЄДРПОУ 01272060) адміністративній будівлі за адресою: м.Львів, вул. Кульпарківська, 93, з метою відшукання та вилучення документів та інших матеріальних об`єктів, які були знаряддям вчинення кримінального правопорушення, зберегли на собі його сліди або містять інші відомості, що можуть бути використані як доказ у кримінальному провадженні, а саме: фальсифікованої лакофарбової продукції (фарби акрилової для розмітки доріг) з незаконно нанесеним знаком для товарів та послуг «Сигнакул», упаковки та етикеток для виготовлення фальсифікованої лакофарбової продукції, документів, чорнових записів та електронних носіїв інформації, що містять відомості про походження, придбання, зберігання та реалізації фальсифікованої продукції з незаконно нанесеним знаком для товарів та послуг «Сигнакул» ТОВ «Бетта-В» та іншим суб`єктам господарської діяльності.

Строк дії ухвали не може перевищувати одного місяця з дня постановлення ухвали.

Контроль за виконанням ухвали покласти на старшого слідчого в ОВС СУ ГУНП у Львівській області ОСОБА_3 ..

Ухвала остаточна, оскарженню в апеляційному порядку не підлягає.

Слідчий суддя ОСОБА_1 .

Дата ухвалення рішення06.11.2018
Оприлюднено01.03.2023
Номер документу77670613
СудочинствоКримінальне
Сутьнадання дозволу на обшук

Судовий реєстр по справі —461/8322/18

Ухвала від 06.11.2018

Кримінальне

Галицький районний суд м.Львова

Волоско І. Р.

Ухвала від 06.11.2018

Кримінальне

Галицький районний суд м.Львова

Волоско І. Р.

Ухвала від 06.11.2018

Кримінальне

Галицький районний суд м.Львова

Волоско І. Р.

Ухвала від 06.11.2018

Кримінальне

Галицький районний суд м.Львова

Волоско І. Р.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні