Ухвала
від 07.11.2018 по справі 518/677/18
ФРУНЗІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа №518/677/18

н/п2/517/383/2018

У Х В А Л А І М Е Н Е М У К Р А Ї Н И

07 листопада 2018 року смт. Захарівка

Суддя Фрунзівського районного суду Одеської області Гончар І.В., розглянувши позовну заяву МТСБУ до ОСОБА_1 про відшкодування в порядку регресу витрат, пов'язаних з регламентною виплатою, суд -

В С Т А Н О В И В:

МТСБУ звернулося до суду з позовом до ОСОБА_1 про відшкодування в порядку регресу витрат, пов'язаних з регламентною виплатою.

Ознайомившись із змістом позовної заяви та додатками до неї, суд вважає, що позовна заява підлягає залишенню без руху, оскільки подана з порушенням ст.ст. 175, 177 ЦПК України, тобто містить в собі наступні недоліки. Згідно п.2 ч. 3 ст. 175 ЦПК України, позовна заява повинна містити: повне найменування (для юридичних осіб) або ім'я ( прізвище, ім'я та по батькові - для фізичних осіб) сторін та інших учасників справи, їх місцезнаходження (для юридичних осіб) або місце проживання чи перебування ( для фізичних осіб), поштовий індекс, реєстраційний номер облікової картки платника податків (для фізичних осіб) за його наявності або номер і серію паспорта для фізичних осіб - громадян України, відомі номери зв'язку, офіційної електронної адреси та електронної пошти. В позовній заяві вказано, що місце проживання відповідача вул.Жовтнева, 144, с. Осинівка, Ширяївського району Одеської області. Про те, згідно відомостей ГУ ДМС України в Одеській області ОСОБА_1, ІНФОРМАЦІЯ_1 зареєстрованим /знятим з реєстрації/ по м.Одесі та Одеській області не значиться.

Так як, в позовні заяві відсутні повні відомості про відповідача , то суд вважає за необхідне залишити позов без руху, надавши позивачу строк для усунення недоліків.

Таким чином, відповідно до ч. 1 ст. 185 ЦПК України суддя, встановивши, що позовну заяву подано без додержання вимог, викладених у статтях 175 і 177 цього Кодексу, протягом пяти днів з дня надходження до суду позовної заяви суд постановляє ухвалу про залишення позовної заяви без руху. Враховуючи необхідність усунення зазначених в ухвалі недоліків, суд вважає необхідним залишити позов без руху, надавши позивачу строк для усунення цих недоліків. Керуючись ст. 185 ЦПК України, -

У Х В А Л И В:

Позовну заяву МТСБУ до ОСОБА_1 про відшкодування в порядку регресу витрат, пов'язаних з регламентною виплатою - залишити без руху, надавши строк для усунення вказаних недоліків, який не може перевищувати п'яти днів з дня вручення ухвали про залишення позовної заяви без руху. У позовній заяві необхідно усунути наступні недоліки:

- вказати повні відомості про відповідача ОСОБА_1, а саме точне зареєстроване у встановлено законом порядку місце проживання (перебування), номер і серію паспорта для фізичних осіб, відомі номери зв'язку, офіційної електронної адреси та електронної пошти. Ухвала суду про залишення позову без руху оскарженню не підлягає.

СУДДЯ:

Дата ухвалення рішення07.11.2018
Оприлюднено09.11.2018
Номер документу77703727
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —518/677/18

Ухвала від 17.07.2019

Цивільне

Фрунзівський районний суд Одеської області

Гончар І. В.

Ухвала від 15.05.2019

Цивільне

Фрунзівський районний суд Одеської області

Гончар І. В.

Ухвала від 23.11.2018

Цивільне

Фрунзівський районний суд Одеської області

Гончар І. В.

Ухвала від 07.11.2018

Цивільне

Фрунзівський районний суд Одеської області

Гончар І. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні