Ухвала
від 12.11.2018 по справі 922/1507/18
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Держпром, 8-й під'їзд, майдан Свободи, 5, м. Харків, 61022,

тел. приймальня (057) 705-14-14, тел. канцелярія 705-14-41, факс 705-14-41


УХВАЛА

"12" листопада 2018 р. Справа № 922/1507/18

вх. № 1507/18

Господарський суд у складі:

суддя Яризько В.О.

при секретарі судового засідання Тютюник О.Ю.

розглянувши справу

за заявою ТОВ "К.І.П", м. Харків

до ТОВ "К.І.П", м. Харків

про визнання банкрутом

за участю:

учасники судового процесу - не з'явились

ВСТАНОВИВ:

Постановою господарського суду Харківської області від 05.07.2018 товариство з обмеженою відповідальністю "К.І.П.", код 35474775, визнано банкрутом та відкрито ліквідаційну процедуру, ліквідатором призначено голову ліквідаційної комісії ОСОБА_1.

05.07.2018 на офіційному веб-сайті Вищого господарського суду України оприлюднено повідомлення про визнання боржника банкрутом та відкриття ліквідаційної процедури. Визначено граничний строк на заявлення грошових вимог кредиторів до боржника. Зазначено відомості про ліквідатора.

До господарського суду надійшов звіт ліквідатора, який свідчить про завершення ліквідаційної процедури, який призначено до розгляду в судовому засіданні.

Ліквідатор у призначене судове засідання не з'явився, через канцелярію суду від ліквідатора надійшло клопотання, в якому ліквідатор просить суд затвердити звіт та ліквідаційний баланс, складені за результатами ліквідації ТОВ "К.І.П." без його участі, посилаючись на службове відрядження.

Кредитори у судове засідання не з'явилися, про дату, час та місце розгляду звіту ліквідатора був повідомлені ухвалою суду належним чином, що підтверджується повідомленнями про вручення поштового відправлення.

Суд вважає, що нез'явлення ліквідатора та кредиторі не перешкоджає розгляду звіту ліквідатора.

Розглянувши в судовому засіданні наданий суду ліквідаційний звіт і документи, що свідчать про виконання ліквідаційної процедури, суд встановив, що після визнання ТОВ "К.І.П." банкрутом та відкриття ліквідаційної процедури ліквідатором було здійснено низку заходів відповідно до ст.ст. 41-48, 95 Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом".

З метою виявлення всіх кредиторів на офіційному веб-сайті Вищого господарського суду України 05.07.2018 було оприлюднено повідомлення про визнання боржника банкрутом та відкриття ліквідаційної процедури. Визначено граничний строк на заявлення грошових вимог кредиторів до боржника. Зазначено відомості про ліквідатора.

Впродовж встановленого законом строку до суду надходили заяви Східної ОДПІ м. Харкова ГУ ДФС у Харківській області та Харківського обласного відділення фонду соціального захисту інвалідів, які ухвалами суду повернуті заявникам без розгляду.

За даними бухгалтерського обліку ТОВ "К.І.П." виявлено кредиторську заборгованість у розмірі 24313,64грн. перед Харківським обласним відділенням фонду соціального захисту інвалідів та кредиторську заборгованість у розмірі 179595,19грн. перед ТОВ "Тетра-Стиль". Ліквідатором включено до реєстру вимог кредиторів вимоги, які обліковувались за даними бухгалтерського обліку та не були заявлені до суду. Також ліквідатором до реєстру вимог кредиторів боржника включені вимоги Східної ОДПІ м. Харкова ГУ ДФС у Харківській області в сумі 184012,87грн.

Ліквідатором складений реєстр вимог кредиторів на загальну суму 387921,70грн.

Ухвалою суду від 11.10.2018 затверджено реєстр вимог кредиторів ОСОБА_2 з обмеженою відповідальністю "К.І.П.", до якого включені вимоги:

- Східної ОДПІ м. Харкова ГУ ДФС у Харківській області в сумі 184012,87грн. до шостої черги погашення;

- Харківського обласного відділення фонду соціального захисту інвалідів в сумі 24313,64грн. до шостої черги погашення

- ТОВ "Тетра-Стиль" в сумі 179595,19грн. до шостої черги погашення.

Дебіторська заборгованість банкрута відсутня.

На виконання приписів ст. 41 Закону про банкрутство ліквідатором за період з 06.07.2018 по 31.08.2018 проведено інвентаризацію активів боржника, за результатами проведення якої ліквідатором складені відповідні описи, зрівняльні відомості, акти та протокол.

З метою встановлення майна банкрута ліквідатором направлені відповідні запити до: Департаменту регулювання депозитарної та розрахунково-клірнигової діяльності Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку, ПАТ "Національний депозитарій України", Головного управління статистики у Харківській області, Головного управління державної служби України з надзвичайних ситуацій у Харківській області, Харківської обласної митниці Державної фіскальної служби України, Головного управління держпраці у Харківській області, Державної авіаційної служби України, Державної інспекції України з безпеки на морському та річковому транспорті, Головного управління Держпродспоживслужби України в Харківській області, Регіональної філії "Південна залізниця" ПАТ "Українська залізниця", Харківського відділення Філії "Центр транспортного сервісу "Ліски", ВП "Харківське відділення" Філії Головного інформаційно-обчислювального центру ПАТ "Українська залізниця", Державної архітектурно-будівельної інспекції у Харківській області, Регіонального сервісного центру МВС в Харківській області, на які отримані відповідні листи про відсутність будь-яких майнових активів у банкрута (документи в матеріалах справи).

Згідно до Інформаційної довідки з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно та Реєстру прав власності на нерухоме майно, Державного реєстру Іпотек, Єдиного реєстру заборон відчуження об'єктів нерухомого майна щодо суб'єкта ТОВ "К.І.П." станом на 18.10.2018 нерухоме майно відсутнє.

За параметрами пошуку у базах даних та інформаційно-довідкових системах щодо об'єктів промислової власності по ТОВ "К.І.П." інформація відсутня.

Згідно листів від Відділу примусового виконання рішень Департаменту державної виконавчої служби Міністерства юстиції України та Управління державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції у Харківській області, відкриті виконавчі провадження, за якими стороною є ТОВ "К.І.П.", на примусовому виконанні у відділах не перебувають.

Відповідно до Інформації автоматизованої системи виконавчого провадження у мережі Інтернет записи щодо відкритих виконавчих проваджень відносно банкрута відсутні.

Ліквідатором отримано Інформацію з Єдиного реєстру боржників з офіційного веб-сайту Міністерства юстиції України, відповідно до якої в Єдиному реєстрі боржників інформація стосовно ТОВ Ц"К.І.П." відсутня.

За даними Східної ОДПІ м. Харкова ГУ ДФС у Харківській області за ТОВ "К.І.П." обліковується рахунок № 26002131856, відкритий в АТ "ОСОБА_3 Аваль".

Згідно листа № 39 від 19.10.2018 АТ "ОСОБА_3 Аваль" рахунок № 26002131856, який обліковується за боржником закрито.

Документи ТОВ "К.І.П.", які підлягають довгостроковому зберіганню, до архіву не передавались у зв'язку з їх відсутністю.

Печатка ТОВ ""К.І.П."" знищена, про що свідчить акт від 23.10.2018 про знищення, також ліквідатором до матеріалів справи надано конверт із знищеною печаткою.

Ліквідатором сповіщено державні органи про завершення ліквідаційної процедури ТОВ "К.І.П.".

Ліквідатором складений реєстр незадоволених вимог кредиторів на загальну суму 387921,70грн. Вищевказані вимоги ліквідатором не було задоволено та залишено неоплаченими у зв'язку з відсутністю майнових активів та грошових коштів у банкрута.

Згідно з ч. 5 ст. 45 Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом" вимоги кредиторів не задоволені за недостатністю майна вважаються погашеними.

Згiдно ст. 46 Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом" господарський суд пiсля заслуховування звiту лiквiдатора або окремих кредиторiв виносить ухвалу про затвердження звiту лiквiдатора та лiквiдацiйного балансу.

Частина 2 ст. 46 Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом" передбачає, якщо за результатами ліквiдацiйного балансу пiсля задоволення вимог кредиторiв не залишилося майна, господарський суд виносить ухвалу про лiквiдацiю юридичної особи-банкрута.

Враховуючи, що ліквідатором проведені всі необхідні дії з ліквідації банкрута, внаслідок яких встановлено відсутність майна та інших активів, за рахунок яких можливо погашення кредиторської заборгованості, враховуючи, що суду наданий ліквідаційний баланс з непогашеною кредиторською заборгованістю, суд вважає за необхідне затвердити ліквідаційний баланс, звіт ліквідатора, закрити провадження у справі та сповістити державні органи про ліквідацію банкрута.

Керуючись ст. ст. 37-48, п. 6 ч. 1 ст. 83, ст. 95 Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом", ст.233-235 ГПК України, суд -

УХВАЛИВ:

1. Затвердити наданий суду звіт ліквідатора та ліквідаційний баланс.

2. Ліквідувати юридичну особу - ОСОБА_2 з обмеженою відповідальністю "К.І.П." (61082, АДРЕСА_1, код 35474775).

3. Визнати вимоги кредиторів, що не були задоволені за недостатністю майна банкрута ОСОБА_2 з обмеженою відповідальністю "К.І.П.", зокрема, вимоги Східної ОДПІ м. Харкова ГУ ДФС у Харківській області в сумі 184012,87грн., вимоги Харківського обласного відділення фонду соціального захисту інвалідів в сумі 24313,64грн. та ТОВ "Тетра-Стиль" в сумі 179595,19грн., погашеними.

4. Провадження у справі закрити.

5. Зобов'язати державного реєстратора внести до Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань запис про проведення державної реєстрації припинення юридичної особи та передати органам, які здійснювали облік, відповідне повідомлення про зняття юридичної особи з обліку.

6. Ухвалу направити ліквідатору, кредиторам, державному органу з питань банкрутства, державному реєстратору, ГУ статистики у Харківській області, Міжрайонному ВДВС по Індустріальному та Немишлянському районах міста Харків ГТУЮ у Харківській області.

Ухвала набирає законної сили з моменту її постановлення.

Ухвала може бути оскаржена до Харківського апеляційного господарського суду протягом десяти днів з дати складення повного тексту ухвали.

Повний текст ухвали складено 13.11.2018.

Суддя ОСОБА_4

Дата ухвалення рішення12.11.2018
Оприлюднено15.11.2018
Номер документу77820832
СудочинствоГосподарське
Сутьвизнання банкрутом

Судовий реєстр по справі —922/1507/18

Ухвала від 28.11.2018

Господарське

Господарський суд Харківської області

Яризько В.О.

Ухвала від 12.11.2018

Господарське

Господарський суд Харківської області

Яризько В.О.

Ухвала від 12.11.2018

Господарське

Господарський суд Харківської області

Яризько В.О.

Ухвала від 29.10.2018

Господарське

Господарський суд Харківської області

Яризько В.О.

Ухвала від 22.10.2018

Господарське

Господарський суд Харківської області

Яризько В.О.

Ухвала від 11.10.2018

Господарське

Господарський суд Харківської області

Яризько В.О.

Ухвала від 24.09.2018

Господарське

Господарський суд Харківської області

Яризько В.О.

Ухвала від 18.09.2018

Господарське

Господарський суд Харківської області

Яризько В.О.

Ухвала від 13.08.2018

Господарське

Господарський суд Харківської області

Яризько В.О.

Ухвала від 06.08.2018

Господарське

Господарський суд Харківської області

Яризько В.О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні