Ухвала
від 05.11.2018 по справі 826/10980/18
ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД МІСТА КИЄВА

ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД міста КИЄВА 01051, м. Київ, вул. Болбочана Петра 8, корпус 1 У Х В А Л А

про закриття підготовчого провадження

та призначення справи до судового розгляду по суті

05 листопада 2018 року м. Київ № 826/10980/18

Окружний адміністративний суд міста Києва у складі судді Донця В.А., секретар судового засідання Сом П.А., здійснюючи підготовче провадження в справі

за позовомТовариства з обмеженою відповідальністю "Кришталь-Інвест" доГоловного управління ДФС у м. Києві про визнання протиправним та скасування податкового повідомлення-рішення, за участю представників: позивача - Оплачко В.О.; відповідача - Гайдай В.М.

ВСТАНОВИВ:

Товариство з обмеженою відповідальністю "Кришталь-Інвест" звернулось до суду з позовом про визнання протиправним та скасування податкового повідомлення рішення від 20.04.2018 №2122615147.

У підготовче судове засідання, 05.11.2018, прибули представники сторін.

Під час підготовчого засідання представник позивача вимоги підтримав, зазначив, що оскаржуване податкове повідомлення-рішення прийняте з порушенням норм Податкового кодексу України, "Положення про документальне забезпечення записів у бухгалтерському обліку", затвердженого наказом Міністерства фінансів України від 24.05.1995 №88 та Конституції України. Представник наголосив, що господарські операції з контрагентами ТОВ "Амбер Сервіс", ТОВ "Інсайд Проект" носили реальний характер, що підтверджується первинними документами, які складені належним чином.

Представник відповідача проти позову заперечив, з підстав викладених у відзиві, додатково зазначив, що в ході проведення перевірки встановлено, що на формування показників з податку на прибуток за період, що перевірявся мали вплив взаємовідносини з ТОВ "Амбер Сервіс" та ТОВ "Інсайд Проект", водночас вироком Печерського районного суду м. Києва встановлено, що ТОВ "Інсайд Проект" створено за грошову винагороду, без наміру здійснювати законну господарську діяльність та для прикриття незаконної діяльності ряду підприємств, в тому числі і позивача, аналогічні обставини встановлені вироком Печерського районного суду м. Києва щодо ТОВ "Амбер Сервіс".

З огляду на те, що під час підготовчого засідання з'ясовано зміст позовних вимог, обставини, що заперечуються сторонами, докази, якими сторони обґрунтовують свої доводи та заперечення, суд дійшов висновку про можливість закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

Керуючись статтею 183 Кодексу адміністративного судочинства України, суд

УХВАЛИВ:

Закрити підготовче провадження та призначити адміністративну справу до судового розгляду по суті в судовому засіданні, яке відбудеться 11 лютого 2019 року о 10:30 год. у приміщенні Окружного адміністративного суду міста Києва за адресою: м. Київ, вул. Болбочана Петра 8, корпус 1, зала судового засідання №7.

Відповідно до частини другої статті 256 Кодексу адміністративного судочинства України ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддею. Кодексом адміністративного судочинства України не передбачено оскарження ухвали про закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

Повний текст ухвали складено 14 листопада 2018 року.

Суддя В.А. Донець

СудОкружний адміністративний суд міста Києва
Дата ухвалення рішення05.11.2018
Оприлюднено16.11.2018
Номер документу77856095
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —826/10980/18

Ухвала від 05.11.2018

Адміністративне

Окружний адміністративний суд міста Києва

Донець В.А.

Ухвала від 20.07.2018

Адміністративне

Окружний адміністративний суд міста Києва

Донець В.А.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні