Ухвала
від 23.11.2018 по справі 701/1207/18
МАНЬКІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ЧЕРКАСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа №701/1207/18

Провадження №1-кс/701/330/18

У Х В А Л А

І М Е Н Е М У К Р А Ї Н И

23 листопада 2018 рокуМаньківський районний суд, Черкаської областів складі: головуючого-слідчого судді -ОСОБА_1 за участю секретаря -ОСОБА_2 з участю прокурора - ОСОБА_3

розглянувши у закритому судовому засіданні клопотання прокурора Маньківського відділу Уманської місцевої прокуратури ОСОБА_4 , про проведення обшуку за адресою: вул. Залізняка М., 2В, м. Умань,

В С Т А Н О В И В:

Прокурор Маньківськоговідділу Уманськоїмісцевої прокуратури ОСОБА_4 ,як прокурорпо кримінальномупровадженню № 42018251100000127 від 23.11.2018 за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст. 272 КК України,звернувся досуду зклопотанням пропроведення обшукуза адресою: АДРЕСА_1 .

В своєму клопотанні вказує на те, що СВ Маньківського ВП ГУНП в Черкаській області здійснюється досудове розслідування у кримінальному провадженні №42018251100000127 від 23.11.2018 за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 272 КК України. У ході досудового розслідування встановлено, що на території м. Умані, Уманського, Маньківського, Жашківського, Монастирищенського, Христинівського районів здійснюють незаконну діяльність АЗС/АГЗП без відповідних дозволів, що спричиняє тяжкі наслідки у вигляді загрози для життя та здоровя людей. Зокрема, встановлено, що на території АДРЕСА_1 знаходиться АЗС/АГЗП без правовстановлюючих документів. Згідно інформації з державного реєстру речових прав на нерухоме майно та Реєстру прав власності на нерухоме майно, державного реєстру іпотек, єдиного реєстру заборон відчуження об`єктів нерухомого майна щодо об`єкта нерухомого майна комплекс нежитлових будівель та споруд належить ВАТ "Уманське районне підприємство "Сільгосптехніка". Приймаючи до уваги вищевикладене, на даний час є достатні підстави вважати, що за вказаною адресою суб`єкт господарювання здійснює господарську діяльність без дозвільної документації. Необхідністьпроведення самеобшуку вданому випадкуполягає вдосягненні кінцевоїмети даноїслідчої дії,оскільки результатможе бутидосягнутий лишеу випадкуне очікуваностітакої слідчоїдії длясуб`єкта господарювання,так якв зв`язкуз викриттямїх злочинноїдіяльності існуєреальна загрозазнищення зазначенихвище документівз метоюукриття обставинвчинення злочину, а тому прокурор Маньківського відділу Уманської місцевої прокуратури звернувся до суду з клопотанням про проведення обшуку.

Прокурор в судовому засіданні підтримав дане клопотання.

Вислухавши прокурора, вивчивши матеріали клопотання, суд вважає, що є підстави для проведення обшуку усіх наявних приміщеннях та будівлях, розташованих за адресою: АДРЕСА_1 і тамможуть зберігатися докази, які мають значення у кримінальному провадженні.

Суд вважає, що ініціатор клопотання належним чином обгрунтував дане клопотання, встановлена подія, що має ознаки правопорушення; із матеріалів клопотання вбачається, ймовірність того, що відшукувані речі й документи мають значення для досудового розслідування, відомості, які містяться у відшукуваних речах і документах можуть стати змістом фактичних обставин, які стануть доказами під час судового розгляду; відшукувані речі ймовірно знаходяться у зазначеному клопотанні іншому володінні, що має підтвердження матеріалами провадження.

На підставі викладеного, керуючись ст. ст. 233-236 КПК України, суд,-

У Х В А Л И В:

Клопотання прокурора Маньківського відділу Уманської місцевої прокуратури ОСОБА_4 , - задоволити.

Надати дозвіл органу досудового розслідування Маньківського ВП Уманського ВП ГУНП в Черкаській області або Уманському ВП ГУНП в Черкаській області на проведення обшуку в усіх наявних приміщеннях та будівлях, розташованих за адресою: м. Умань, вул. Залізняка М., 2В, яке на праві власності належить ВАТ "Уманське районне підприємство "Сільгосптехніка", код ЄРДПОУ 03766984 адреса: Черкаська область, Уманський район, с. Кочержинці, вул. Зеленюка 16-А з метою відшукання та вилучення оригіналів документів, пов`язаних господарською діяльністю щодо продажу пропан-бутанового газу, готівкових коштів отриманих від продажу автомобільного пропан-бутанового газу, обладнання, що використовується для продажу автомобільного пропан-бутанового газу, у тому числі автомобільний пропан-бутановий газ, який реалізується населенню на АЗС/АГЗП за вищевказаною адресою.

Ухвала діє протягом одного місяця з моменту її винесення.

Контроль за виконанням даної ухвали покласти на прокурора Маньківського відділу Уманської місцевої прокуратури ОСОБА_5 .

Ухвала оскарженню не підлягає.

Слідчий суддя ОСОБА_1

СудМаньківський районний суд Черкаської області
Дата ухвалення рішення23.11.2018
Оприлюднено02.03.2023
Номер документу78067274
СудочинствоКримінальне

Судовий реєстр по справі —701/1207/18

Ухвала від 22.02.2019

Кримінальне

Маньківський районний суд Черкаської області

Костенко А. І.

Ухвала від 28.01.2019

Кримінальне

Маньківський районний суд Черкаської області

Костенко А. І.

Ухвала від 23.11.2018

Кримінальне

Маньківський районний суд Черкаської області

Костенко А. І.

Ухвала від 23.11.2018

Кримінальне

Маньківський районний суд Черкаської області

Костенко А. І.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні