Ухвала
від 23.11.2018 по справі 320/5404/18
КИЇВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

КИЇВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД У Х В А Л А

про закриття провадження у справі

23 листопада 2018 року 320/5404/18

Суддя Київського окружного адміністративного суду Панченко Н.Д., розглянувши в місті Києві у спрощеному позовному провадженні в порядку письмового провадження заяву про відмову від позовних вимог в адміністративній справі за позовом Київського обласного відділення Фонду соціального захисту інвалідів до Товариства з обмеженою відповідальністю "Таргет Медіа Груп Україна" про стягнення адміністративно-господарських санкцій та пені,

ВСТАНОВИВ:

До суду звернулось з позовом Київське обласне відділення Фонду соціального захисту інвалідів про стягнення з Товариства з обмеженою відповідальністю "Таргет Медіа Груп Україна" адміністративно-господарських санкцій та пені у розмірі 21860, 67 грн.

Ухвалою суду від 17.10.2018 було відкрито спрощене позовне провадження у даній справі без проведення судового засідання.

22 листопада 2018 року від представника позивача до суду надійшла письмова заява про відмову від позову внаслідок задоволення його позовних вимог відповідачем після подання позовної заяви шляхом добровільної сплати адміністративно-господарських санкцій та пені. Просив стягнути на користь позивача в порядку статті 140 Кодексу адміністративного судочинства України понесені ним судові витрати.

Від відповідача будь-яких пояснень, відзиву на позов, заяв чи клопотань до суду не надійшло.

Згідно з частинами 1, 3 статті 189 Кодексу адміністративного судочинства України, позивач може відмовитися від позову, а відповідач - визнати позов на будь-якій стадії провадження у справі, зазначивши про це в заяві по суті справи або в окремій письмовій заяві.

Про прийняття відмови від позову суд постановляє ухвалу, якою закриває провадження у справі.

Дослідивши доводи заяви Київського обласного відділення Фонду соціального захисту інвалідів, суд, враховуючи безумовне право позивача на розпорядження своїми вимогами, а також встановивши, що відмова позивача від позову не суперечить закону, не порушує чиї-небудь права, свободи або інтереси, приходить до висновку про прийняття відмови від позовних вимог та закриття провадження у справі на підставі пункту 2 частини 1 статті 238 Кодексу адміністративного судочинства України.

Відповідно до частини 2 статті 238 Кодексу адміністративного судочинства України, про закриття провадження у справі суд постановляє ухвалу, а також вирішує питання про розподіл між сторонами судових витрат, повернення судового збору з бюджету.

Статтею 140 Кодексу адміністративного судочинства України передбачено, що якщо позивач відмовився від позову внаслідок задоволення його відповідачем після подання позовної заяви, то суд за заявою позивача присуджує всі понесені ним у справі витрати із відповідача.

Судом встановлено, що при поданні даного позову позивачем сплачено 1762, 00 грн. судового збору, що підтверджується платіжним дорученням від 23.08.2018 № 107 (а.с. 4).

Керуючись статтями 140, 142, 189, 238, 243, 248 Кодексу адміністративного судочинства України, суд

УХВАЛИВ:

Провадження в адміністративній справі за позовом Київського обласного відділення Фонду соціального захисту інвалідів до Товариства з обмеженою відповідальністю "Таргет Медіа Груп Україна" про стягнення адміністративно-господарських санкцій та пені, - закрити.

Стягнути з Товариства з обмеженою відповідальністю "Таргет Медіа Груп Україна" (код ЄДРПОУ 34301919) на користь Київського обласного відділенню Фонду соціального захисту інвалідів (ідентифікаційний код в ЄДРПОУ 19023989) судовий збір у розмірі 1762 (одна тисяча сімсот шістдесят дві) грн. 00 коп.

Копію ухвали видати (надіслати) особам, які беруть участь у справі.

Ухвала набирає законної сили негайно після її проголошення. Ухвала, постановлена судом поза межами судового засідання або у судовому засіданні у разі неявки учасників справи, під час розгляду справи в письмовому провадженні, набирає законної сили з моменту її підписання.

Апеляційна скарга на ухвалу суду подається до Шостого апеляційного адміністративного суду протягом п'ятнадцяти днів з дня її проголошення. Якщо у судовому засіданні було оголошено лише вступну та резолютивну частини ухвали суду, або розгляду справи в порядку письмового провадження, апеляційна скарга подається протягом п'ятнадцяти днів з дня складення повного тексту ухвали.

Відповідно до підпункту 15.5 пункту 1 Розділу VII "Перехідні положення" Кодексу адміністративного судочинства України до початку функціонування Єдиної судової інформаційно-телекомунікаційної системи апеляційні скарги подаються учасниками справи через Київський окружний адміністративний суд.

Суддя Панченко Н.Д.

Дата ухвалення рішення23.11.2018
Оприлюднено27.11.2018

Судовий реєстр по справі —320/5404/18

Ухвала від 23.11.2018

Адміністративне

Київський окружний адміністративний суд

Панченко Н.Д.

Ухвала від 17.10.2018

Адміністративне

Київський окружний адміністративний суд

Панченко Н.Д.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмТелеграмВайберВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні