Ухвала
від 28.11.2018 по справі 209/974/15-ц
ДНІПРОВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ДНІПРОДЗЕРЖИНСЬКА

Справа № 209/974/15-ц

Провадження № 2/209/1347/18

УХВАЛА

про прийняття цивільної справи до свого провадження

та відкриття загального позовного провадження у справі

28 листопада 2018 року м. Кам'янське

Суддя Дніпровського районного суду міста Дніпродзержинська Дніпропетровської області ОСОБА_1, розглядаючи позовну заяву ОСОБА_2 до ОСОБА_3, про поділ майна подружжя та визнання права власності, -

ВСТАНОВИВ:

В провадженні Дніпровського районного суду міста Дніпродзержинська Дніпропетровської області знаходиться цивільна справа за позовом ОСОБА_2 до ОСОБА_3, про поділ майна подружжя та визнання права власності.

Цивільна справа перебувала на розгляді у судді Дніпровського районного суду міста Дніпродзержинська Дніпропетровської області ОСОБА_4

Згідно розпорядження № 55 від 19 листопада 2018 року, у зв'язку закінченням п'ятирічного терміну повноважень судді Дніпровського районного суду міста Дніпродзержинська Дніпропетровської області ОСОБА_4, зазначена справа була передана на повторний автоматизований розподіл.

Згідно протоколу повторного автоматизованого розподілу судової справи від 19 листопада 2018 року, справа передана головуючому судді Ковальовій А.Б.

Відповідно до ч.12 ст.33 ЦПК України, у разі зміни складу суду на стадії розгляду справи по суті, суд повторно розпочинає розгляд справи по суті, крім випадку, коли суд ухвалить рішення про повторне проведення підготовчого провадження.

Відповідно до ч.2 ст.19 ЦПК України, цивільне судочинство здійснюється за правилами, передбаченими цим кодексом, у тому числі в порядку позовного провадження (загального або спрощеного).

Абз.2 ч.4 ст.19 ЦПК України передбачено, що загальне позовне провадження призначене для розгляду справ, які через складність або інші обставини недоцільно розглядати у спрощеному позовному провадженні.

В даному випадку, суддя приходить до висновку про необхідність розгляду справи в загальному позовному провадженні. Також, з увагою на складність справи, з метою виконання усіх завдань підготовчого провадження, встановлених ч.1 ст.189 ЦПК України, суддя вважає необхідним повторне проведення підготовчого провадження по даній справі.

Керуючись статтями 11, 19, 33, 187, 196, 260 ЦПК України, -

ПОСТАНОВИВ:

Прийняти цивільну справу за позовною заявою ОСОБА_2 до ОСОБА_3, про поділ майна подружжя та визнання права власності.

Розгляд справи проводити за правилами загального позовного провадження.

Призначити підготовче засідання по справі на 08 годину 40 хвилин 10 грудня 2018 року , що відбудеться у приміщенні Дніпровського районного суду м. Дніпродзержинська за адресою: Дніпропетровська область, м.Кам'янське, вул.Тритузна, 166, каб.№ 11

В підготовче засідання викликати сторони.

Учасникам справи :

- надіслати копії ухвали про відкриття провадження у справі (в паперовій формі рекомендованим листом з повідомленням про вручення) протягом двох днів з дня її складення у відповідності до ч.5 ст.272 ЦПК України;

- відповідачу та третій особі (за наявності третьої особи) разом з копією ухвали про відкриття провадження у справі одночасно надіслати копії позовної заяви та доданих до неї документів;

- учасники справи можуть отримати інформацію щодо справи за веб-адресою https://court.gov.ua/fair/;

- третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору (за наявності третьої особи), повинна надати суду докази разом з поданням письмових пояснень третьої особи.

Відповідачу :

- встановити відповідачу п'ятнадцятиденний строк з дня вручення йому копії цієї ухвали для подання відзиву на позовну заяву, який повинен відповідати вимогам ст.178 ЦПК України;

- роз'яснити відповідачу, що копії відзиву та доданих до нього документів він повинен надіслати усім іншим учасникам справи одночасно з наданням відзиву до суду;

- роз'яснити відповідачу, що до відзиву він повинен додати докази, які підтверджують обставини, на яких ґрунтуються заперечення, якщо такі докази не були надані позивачем, а також документи, що підтверджують надіслання (надання) відзиву і доданих до нього доказів іншим учасникам справи;

- роз'яснити відповідачу, що він повинен подати суду докази разом з поданням відзиву ( ч.3 ст.83 ЦПК України);

- повідомити відповідача, що згідно ч.8 ст.178 ЦПК України, у разі ненадання ним відзиву у встановлений судом строк без поважних причин суд буде вирішувати справу за наявними матеріалами.

Позивачу :

- згідно ст.179 ЦПК України позивач може надати суду відповідь на відзив відповідача протягом п'яти днів з дня його отримання, з наданням суду документів, що підтверджують одночасне надіслання (надання) позивачем відповіді на відзив і доданих до неї доказів відповідачу та іншим учасникам справи.

Відповідачу:

- згідно ст.180 ЦПК України, відповідач може надати суду заперечення на відповідь позивача на відзив протягом трьох днів з дня його отримання, з направленням суду документів, що підтверджують одночасне надіслання (надання) заперечень і доданих до них доказів іншим учасникам справи.

Згідно ч.1 ст.355 ЦПК України, ухвала може бути оскаржена у зв'язку з порушенням правил підсудності протягом п`ятнадцяти днів з дня її складення шляхом подачі апеляційної скарги безпосередньо до Дніпровського апеляційного суду.

При цьому, як зазначено в п.п.15.5) п.п.15 п.1 Розділу ХШ Перехідних Положень ЦПК України, до дня початку функціонування Єдиної судової інформаційно-телекомунікаційної системи апеляційні та касаційні скарги подаються учасниками справи до або через відповідні суди.

Суддя А.Б. Ковальова

СудДніпровський районний суд м.Дніпродзержинська
Дата ухвалення рішення28.11.2018
Оприлюднено29.11.2018
Номер документу78151928
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —209/974/15-ц

Ухвала від 21.11.2019

Цивільне

Дніпровський районний суд м.Дніпродзержинська

Лобарчук О. О.

Ухвала від 20.11.2019

Цивільне

Дніпровський районний суд м.Дніпродзержинська

Лобарчук О. О.

Ухвала від 18.11.2019

Цивільне

Дніпровський районний суд м.Дніпродзержинська

Лобарчук О. О.

Ухвала від 29.08.2019

Цивільне

Дніпровський районний суд м.Дніпродзержинська

Лобарчук О. О.

Ухвала від 29.08.2019

Цивільне

Дніпровський районний суд м.Дніпродзержинська

Лобарчук О. О.

Ухвала від 13.05.2019

Цивільне

Дніпровський районний суд м.Дніпродзержинська

Лобарчук О. О.

Ухвала від 14.02.2019

Цивільне

Дніпровський районний суд м.Дніпродзержинська

Ковальова А. Б.

Ухвала від 02.01.2019

Цивільне

Дніпровський районний суд м.Дніпродзержинська

Ковальова А. Б.

Ухвала від 13.12.2018

Цивільне

Дніпровський районний суд м.Дніпродзержинська

Ковальова А. Б.

Ухвала від 28.11.2018

Цивільне

Дніпровський районний суд м.Дніпродзержинська

Ковальова А. Б.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні