Ухвала
від 15.01.2010 по справі 2-а-6
УЛЬЯНОВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД КІРОВОГРАДСЬКОЇ ОБЛАСТІ

                                     У Х В А Л А                       справа № 2-а-6/10

15 січня 2010  року             Ульяновський  районний суд Кіровоградської області в складі: головуючої судді Запорощук А.В. ,

при секретарі Гусятинській Л.О.,

розглянувши у відкритому судовому засіданні в місті Ульяновка справу за позовом ОСОБА_1 до Виконавчої дирекції фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань  Кіровоградської області, Виконавчої дирекції фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань в Гайворонському районі Кіровоградської області, Акціонерного товариства “Українська пожежно страхова компанія” , Кіровоградська філія, Сільськогосподарського виробничого кооперативу “Мир”, Територіального управління Держгірпромнагляду по Кіровоградській області з приводу Акта №1 форми НПВ про нещасний випадок, не пов”язаний з виробництвом та Акта форми Н-5 спеціального розслідування нещасного випадку із смертельним наслідком, що стався 1 квітня 2008 року о 21 годині з водієм СВК “Мир”, Ульяновського району, Кіровоградської області ОСОБА_2 . Згідно ЄДПРПОУ 04346787 затверджених начальником тер управління Держгірпромнагляду по Кіровоградській області ОСОБА_3 .

В С Т А Н О В И В :

    ОСОБА_1 звернулася до відповідачів з адміністративним  позовом  з приводу Акта №1 форми НПВ про нещасний випадок, не пов”язаний з виробництвом та Акта форми Н-5 спеціального розслідування нещасного випадку із смертельним наслідком, що стався 1 квітня 2008 року о 21 годині з водієм СВК “Мир”, Ульяновського району, Кіровоградської області ОСОБА_2. Згідно ЄДПРПОУ 04346787 затверджених начальником тер управління Держгірпромнагляду по Кіровоградській області ОСОБА_3 .

    Представник позивачки  ОСОБА_4  в судовому засіданні в прядку ст. 59 КАС України подав заяву в якій просить,  залишити  позовну заяву до Виконавчої дирекції фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань  Кіровоградської області, Виконавчої дирекції фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань в Гайворонському районі Кіровоградської області, Акціонерного товариства “Українська пожежно страхова компанія” , Кіровоградська філія, Сільськогосподарського виробничого кооперативу “Мир”, Територіального управління Держгірпромнагляду по Кіровоградській області з приводу Акта №1 форми НПВ про нещасний випадок, не пов”язаний з виробництвом та Акта форми Н-5 спеціального розслідування нещасного випадку із смертельним наслідком, що стався 1 квітня 2008 року о 21 годині з водієм СВК “Мир”, Ульяновського району, Кіровоградської області ОСОБА_2 . Згідно ЄДПРПОУ 04346787 затверджених начальником тер управління Держгірпромнагляду по Кіровоградській області ОСОБА_3  без розгляду.

    Оскільки представник позивачки в судовому засіданні подав заяву в якій просить суд залишити позовну заяву Виконавчої дирекції фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань  Кіровоградської області, Виконавчої дирекції фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань в Гайворонському районі Кіровоградської області, Акціонерного товариства “Українська пожежно страхова компанія” , Кіровоградська філія, Сільськогосподарського виробничого кооперативу “Мир”, Територіального управління Держгірпромнагляду по Кіровоградській області з приводу Акта №1 форми НПВ про нещасний випадок, не пов”язаний з виробництвом та Акта форми Н-5 спеціального розслідування нещасного випадку із смертельним наслідком, що стався 1 квітня 2008 року о 21 годині з водієм СВК “Мир”, Ульяновського району, Кіровоградської області ОСОБА_2 . Згідно ЄДПРПОУ 04346787 затверджених начальником тер управління Держгірпромнагляду по Кіровоградській області ОСОБА_3  без розгляду, то в силу ст.155 п.5. ч1, КАС України суд постановляє ухвалу про залишення позову без розгляду.

    На підставі викладеного та керуючись ст. 155 п. 5 ч.1 КАС України,

 

У Х В А Л И В :

    Позовну заяву  Виконавчої дирекції фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань  Кіровоградської області, Виконавчої дирекції фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань в Гайворонському районі Кіровоградської області, Акціонерного товариства “Українська пожежно страхова компанія”, Кіровоградська філія, Сільськогосподарського виробничого кооперативу “Мир”, Територіального управління Держгірпромнагляду по Кіровоградській області з приводу Акта №1 форми НПВ про нещасний випадок, не пов”язаний з виробництвом та Акта форми Н-5 спеціального розслідування нещасного випадку із смертельним наслідком, що стався 1 квітня 2008 року о 21 годині з водієм СВК “Мир”, Ульяновського району, Кіровоградської області ОСОБА_2 . Згідно ЄДПРПОУ 04346787 затверджених начальником тер управління Держгірпромнагляду по Кіровоградській області ОСОБА_3  залишити без розгляду.

    Ухвала може бути оскаржена до Дніпропетровського апеляційного адміністративного   суду  протягом 5 днів з дня проголошення ухвали шляхом подачі заяви про апеляційне оскарження ухвали суду та подання апеляційної скарги протягом 10 днів після подання заяви про апеляційне оскарження через Ульяновський районний суд.

Суддя :

 

Дата ухвалення рішення15.01.2010
Оприлюднено11.02.2010
Номер документу7817657
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —2-а-6

Постанова від 31.03.2010

Адміністративне

Коломацький районний суд Харківської області

Лосєв Д. К.

Ухвала від 14.03.2011

Адміністративне

Одеський апеляційний адміністративний суд

Стас Л.В.

Ухвала від 27.04.2012

Адміністративне

Одеський апеляційний адміністративний суд

Крусян А.В.

Ухвала від 18.09.2012

Адміністративне

Одеський апеляційний адміністративний суд

Єщенко О.В.

Ухвала від 07.03.2012

Адміністративне

Одеський апеляційний адміністративний суд

Єщенко О.В.

Ухвала від 07.03.2012

Адміністративне

Одеський апеляційний адміністративний суд

Єщенко О.В.

Ухвала від 31.01.2012

Адміністративне

Одеський апеляційний адміністративний суд

Потапчук В.О.

Ухвала від 07.03.2012

Адміністративне

Одеський апеляційний адміністративний суд

Єщенко О.В.

Ухвала від 05.01.2012

Адміністративне

Одеський апеляційний адміністративний суд

Яковлєв О.В.

Ухвала від 21.12.2010

Адміністративне

Одеський апеляційний адміністративний суд

Алєксєєв В.О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні