Ухвала
від 16.11.2018 по справі 756/15090/18
ОБОЛОНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД МІСТА КИЄВА

16.11.2018 Справа № 756/15090/18

1-кс/756/3134/18

756/15090/18

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

16 листопада 2018 року м.Київ

Оболонський районний суд м. Києва у складі:

слідчого судді: ОСОБА_1

за участю секретаря: ОСОБА_2

слідчих: ОСОБА_3 , ОСОБА_4

розглянувши у закритому судовому засіданні в залі суду клопотання старшого слідчого з ОВС п`ятого слідчого відділу розслідування кримінальних проваджень слідчого управління фінансових розслідувань ГУ ДФС у м. Києві капітан податкової міліції ОСОБА_3 , погоджене прокурором Київської місцевої прокуратури №5 ОСОБА_5 про дозвіл на обшук, -

ВСТАНОВИВ:

Старший з ОВСп`ятогослідчого відділурозслідування кримінальнихпроваджень СУФР ГУДФС ум.Києві ОСОБА_3 звернулася до суду з клопотанням про проведення обшуку.

В обґрунтування клопотання слідчий вказує, що в провадженні СВ Оболонського УП ГУ НП у м.Києві перебувають за матеріалами досудового розслідування, внесеного до Єдиного реєстру досудових за №32018100000000224 від 05.11.2018 за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 204 КК України, з посиланням на те, що службові особи та працівники ТОВ «Імпульс LTD» (код ЄДРПОУ 23514836) здійснюють незаконне зберігання з метою збуту, транспортування та збут на АЗС незаконно виготовлених ТОВ «Аліва» (код ЄДРПОУ 39890394) та ПП «Торговий дім «Фонтекс-Агро» (код ЄДРПОУ 38510009) інших підакцизних товарів, а саме бензину автомобільного та дизельного палива.

Також, досудовим розслідуванням встановлено, що на АЗС «Імпульс», де здійснює свою діяльність ТОВ «Імпульс LTD» здійснюється реалізація незаконно виготовлених інших підакцизних товарів, а саме бензину автомобільного та дизельного палива.

Проведеним оглядом податкових накладних в Єдиному реєстрі податкових накладних встановлено, що ТОВ «Імпульс LTD» купує нафтопродукти для подальшої реалізації вроздріб на АЗС у ТОВ «Аліва» та ПП «Торговий дім «Фонтекс-Агро».

Крім того, слідством встановлено, що для зберігання нафтопродуктів ПП «Торговий дім «Фонтекс-Агро» використовує резервуарита споруди за адресою: м.Чернігів, вул. Мазепи (колишня назва Щорса), 59, які перебувають у володінні ТОВ «СПК».

З метою відшукання документів щодо незаконного виготовлення, зберігання з метою збуту, транспортування та збуту незаконно виготовлених ПП «Торговий дім «Фонтекс-Агро» нафтопродуктів та паливно-мастильних матеріалів ТОВ «Імпульс LTD» та іншим покупцям, магнітних та оптичних носіїв інформації, флеш-накопичувачів, жорстких дисків, планшетів, ноутбуків (нетбуків), серверів та системних блоків (моноблоків), на яких містяться файли та інформація про збут ПП «Торговий дім «Фонтекс-Агро» нафтопродуктів та паливно-мастильних матеріалів ТОВ «Імпульс LTD» та іншим покупцям, встановлення та огляду потужностей для зберігання з метою збуту та збуту незаконно виготовлених інших підакцизних товарів, а саме бензину автомобільного та дизельного палива, чорнових записів, які можуть свідчити про спосіб незаконного виготовлення підакцизних товарів, їх зберігання та транспортування з метою збуту та збуту, та навмисний характер вчинення кримінального правопорушення, незаконно виготовлених інших підакцизних товарів, а саме бензину автомобільного та дизельного палива, слідчий просить надати дозвіл на обшук.

Слідчі в судовому засіданні підтримали подане клопотання та просили його задовольнити.

Заслухавши думки слідчих, дослідивши клопотання та додані до нього документи, вважаю, що клопотання підлягає задоволенню з наступних підстав.

Відповідно до ст. 233 КПК України ніхто не має права проникнути до житла чи іншого володіння особи з будь-якою метою, інакше як лише за добровільною згодою особи, яка ними володіє, або на підставі ухвали слідчого судді, крім випадків установлених законом.

Згідно ст. 234 КПК України обшук проводиться з метою виявлення та фіксації відомостей про обставини вчинення кримінального правопорушення, відшукання знаряддя кримінального правопорушення або майна, яке було здобуте у результаті його вчинення, а також встановлення місцезнаходження розшукуваних осіб.

Враховуючи, що слідчим доведено, що відшукуванні речі і документи мають значення для досудового розслідування, відомості, які містяться у речах і документах можуть бути доказами під час судового розгляду, що вони знаходяться у зазначеному у клопотанні приміщенні, з метою виявлення та фіксації відомостей про обставини вчинення кримінального правопорушення, вважаю, що клопотання слід задовольнити.

На підставі викладеного, керуючись ст.ст. 7, 233, 234, 235, 309, 372, 395 КПК України, слідчий суддя,-

УХВАЛИВ:

Клопотання старшого слідчого з ОВС п`ятого слідчого відділу розслідування кримінальних проваджень СУ ФР ГУ ДФС у м. Києві ОСОБА_3 , про дозвіл на обшук задовольнити.

Надати дозвіл на проведення обшуку старшому слідчому з ОВС п`ятого слідчого відділу розслідування кримінальних проваджень СУ ФР ГУ ДФС у м. Києві ОСОБА_3 та членам слідчої групи у кримінальному провадженні №32018100000000224, а саме: заступнику начальника п`ятого слідчого відділу РКП СУФР ГУ ДФС у м. Києві ОСОБА_4 , старшому слідчомуз ОВСп`ятогослідчого відділуРКП СУФРГУ ДФСу м.Києві ОСОБА_6 , старшому слідчомуз ОВСп`ятого слідчоговідділу РКПСУФР ГУДФС ум.Києві ОСОБА_7 , старшому слідчомуз ОВСп`ятого слідчоговідділу РКПСУФР ГУДФС ум.Києві ОСОБА_8 , слідчому з ОВСп`ятого слідчоговідділу РКПСУФР ГУДФС ум.Києві ОСОБА_9 , слідчому з ОВСп`ятого слідчоговідділу РКПСУФР ГУДФС ум.Києві ОСОБА_10 , на земельній ділянці кадастровий номер 7410100000:01:036:0263 за адресою: м. Чернігів, вул. Мазепи (колишня назва Щорса), 59, яка на праві власності зареєстрована за Територіальною громадою м. Чернігова в особі Чернігівської міської ради та орендується ТОВ «СПК», в резервуарах, приміщеннях та спорудах, які розташовані на вказаній земельній ділянці, з метою відшукання та вилучення документів щодо незаконного виготовлення, зберігання з метою збуту, транспортування та збуту незаконно виготовлених ПП «Торговий дім «Фонтекс-Агро» (код ЄДРПОУ 38510009) нафтопродуктів та паливно-мастильних матеріалів ТОВ «Імпульс LTD» (код ЄДРПОУ 23514836) та іншим покупцям; магнітних та оптичних носіїв інформації, флеш-накопичувачів, жорстких дисків, планшетів, ноутбуків (нетбуків), серверів та системних блоків (моноблоків), на яких містяться файли та інформація про збут ПП «Торговий дім «Фонтекс-Агро» (код ЄДРПОУ 38510009) нафтопродуктів та паливно-мастильних матеріалів ТОВ «Імпульс LTD» (код ЄДРПОУ 23514836) та іншим покупцям; встановлення та огляду потужностей для зберігання з метою збуту та збуту незаконно виготовлених інших підакцизних товарів, а саме бензину автомобільного та дизельного палива; чорнових записів, які можуть свідчити про спосіб незаконного виготовлення підакцизних товарів, їх зберігання та транспортування з метою збуту та збуту, та навмисний характер вчинення кримінального правопорушення; незаконно виготовлених інших підакцизних товарів, а саме бензину автомобільного та дизельного палива, з метою не допущення їх знищення.

Строк дії зазначеної ухвали не може перевищувати одного місяця з дня її постановлення, тобто ухвала діє з 16.11.2018 року по 16.12.2018 р.

Ухвала слідчого судді про дозвіл на обшук надає право проникнути до володіння особи лише один раз.

Ухвала оскарженню не підлягає, набирає законної сили після її оголошення.

Слідчий суддя ОСОБА_1

Дата ухвалення рішення16.11.2018
Оприлюднено01.03.2023
Номер документу78242056
СудочинствоКримінальне
Сутьдозвіл на обшук

Судовий реєстр по справі —756/15090/18

Ухвала від 16.11.2018

Кримінальне

Оболонський районний суд міста Києва

Жежера О. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні