Постанова
від 06.12.2018 по справі 308/11574/18
УЖГОРОДСЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД ЗАКАРПАТСЬКОЇ ОБЛАСТІ

308/11574/18

П О С Т А Н О В А

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

06.12.2018 м. Ужгород

Ужгородський міськрайонний суд Закарпатської області в складі: головуючого судді Іванов А.П., при секретарі Секереш О.В., розглянувши клопотання представника ТОВ Теплоенерго Сервіс ОСОБА_1 про проведення судового розгляду в режимі відеоконференції у справі про притягнення до адміністративної відповідальності за порушення митних правил ОСОБА_2 за ч.1 ст.483 Митного кодексу України, -

в с т а н о в и в :

У провадженні Ужгородського міськрайонного суду Закарпатської області знаходиться справа про притягнення до адміністративної відповідальності за порушення митних правил ОСОБА_2 за ч.1 ст.483 Митного кодексу України .

Представник ТОВ Теплоенерго Сервіс ОСОБА_1 просить суд, здійснити судовий розгляд даної справи за участі представника ТОВ Теплоенерго Сервіс з використанням засобів відеоконференції, проведення якої доручити на вибір Рівненському міському суду, Господарському суду Рівненської області.

Як вбачається з матеріалів справи юридичною адресою ТОВ Теплоенерго Сервіс є м. Рівне, провулок Шпанівський, 55, КОД ЄДРПОУ 39706856, а його представником згідно довіреності від 12.10.2018 року за № 12/10 є ОСОБА_1, який проживає в ІНФОРМАЦІЯ_1, оф.1

Кодексом України про адміністративні правопорушенняне регулюється питання про проведення процесуальних дій в режимі відеоконференції.

Однак, відповідно до ч.1ст.6 Конвенції про захист прав людини і основоположних свободкожен має право на справедливий і публічний розгляд його справи упродовж розумного строку незалежним і безстороннім судом.

Частиною 7 статті 11 Закону України Про судоустрій та статус суддів передбачено, що учасникам судового процесу на підставі судового рішення забезпечується можливість брати участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції у порядку, встановленому законом. Обовязок забезпечити проведення відеоконференції покладається на суд, який отримав судове рішення про проведення відеоконференції, незалежно від спеціалізації та інстанції суду, який прийняв таке рішення.

Згідно ч.1,4 ст. 526 МК України справа про порушення митних правил розглядається в присутності особи, яка притягується до адміністративної відповідальності за це правопорушення, та/або її представника. Справа про порушення митних правил може бути розглянута за відсутності особи, яка притягується до адміністративної відповідальності за це правопорушення, лише у випадках, якщо є дані про своєчасне її сповіщення про місце і час розгляду справи і якщо від неї не надійшло клопотання про перенесення розгляду справи.

Тому суд вважає необхідним, з метою забезпечення всебічного, повного і обєктивного розгляду справи, прийняття справедливого судового рішення за результатами такого розгляду, а також дотримання процесуальних строків її розгляду, проводити розгляд даної справи у режимі відеоконференції з Господарським судом Рівненської області.

На підставі вищевикладеного, керуючись ч.1ст.6 Конвенції про захист прав людини і основоположних свобод , ч.7ст.11 Закону України Про судоустрій і статус суддів ,ст.526 МК України , суд -

п о с т а н о в и в :

Клопотання представника ТОВ Теплоенерго Сервіс ОСОБА_1 про проведення судового розгляду в режимі відеоконференції у справі про притягнення до адміністративної відповідальності за порушення митних правил ОСОБА_2 за ч.1 ст.483 Митного кодексу України - задоволити.

Провести розгляд справи про притягнення до адміністративної відповідальності за порушення митних правил ОСОБА_2 за ч.1 ст.483 Митного кодексу України , в судовому засіданні, призначеному на 13 год. 45 хв. 03 січня 2019 року в режимі відеоконференції.

Доручити проведення відеоконференції Рівненському господарському суду, який знаходиться за адресою: 33013, м. Рівне, вул. Набережна 26 А.

Копію постанови про участь особи в судовому засіданні в режимі відеоконференції направити Рівненському господарському суду та особам, які братимуть участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції.

Постанова оскарженню не підлягає.

Суддя Іванов А.П.

Дата ухвалення рішення06.12.2018
Оприлюднено10.12.2018
Номер документу78385541
СудочинствоАдмінправопорушення

Судовий реєстр по справі —308/11574/18

Постанова від 05.02.2019

Адмінправопорушення

Ужгородський міськрайонний суд Закарпатської області

Іванов А. П.

Постанова від 03.01.2019

Адмінправопорушення

Ужгородський міськрайонний суд Закарпатської області

Іванов А. П.

Постанова від 06.12.2018

Адмінправопорушення

Ужгородський міськрайонний суд Закарпатської області

Іванов А. П.

Постанова від 23.10.2018

Адмінправопорушення

Ужгородський міськрайонний суд Закарпатської області

Іванов А. П.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні