Ухвала
від 11.12.2018 по справі 159/5915/18
КОВЕЛЬСЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 159/5915/18

Провадження № 2/159/1625/18

УХВАЛА

про прийняття позовної заяви до розгляду

та відкриття провадження у справі

11 грудня 2018 року м. Ковель

Суддя Ковельського міськрайонного суду Волинської області Наваляний Т.Д., вивчивши позовну заяву Акціонерного товариства комерційний банк Приват Банк (м. Дніпро, вул. Набережна Перемоги, 50) до ОСОБА_1 (с. Рокитниця, вул. І.Мазепи, 28, Ковельського району) про стягнення заборгованості за кредитним договором ,-

в с т а н о в и в :

АТ КБ Приват Банк звернувся в суд з позовом до ОСОБА_1 про стягнення заборгованості за кредитним договором .

Відповідно до ст. 19 ЦПК України справа відноситься до юрисдикції загальних судів і підлягає розгляду у порядку цивільного судочинства.

Позовна заява відповідає вимогам, встановленим статями 175-177 ЦПК та подана з дотриманням правил підсудності.

Підстави, визначені статтями 185-186 ЦПК, для залишення позовної заяви без руху, повернення позовної заяви чи відмови у відкритті провадження у справі відсутні.

Вказана справа може бути розглянута в порядку спрощеного позовного провадження відповідно до ст.274 ЦПК, а тому її розгляд слід здійснювати за правилами спрощеного позовного провадження.

Справу доцільно розглядати з викликом сторін.

Сторони у визначений судом строк вправі подати наявні докази та письмові пояснення у справі.

Керуючись статтями 19, 128 ч.5 175, 177, 187, 260, 353 ЦПК України, суддя -

у х в а л и в:

Відкрити провадження в цивільній справі.

Розглядати справу за правилами спрощеного позовного провадження.

Призначити судове засідання у справі на 11 год. 30 хв. 14 січня 2019 року в приміщенні Ковельського міськрайонного суду Волинської області (м. Ковель, вул. Незалежності 15, тел. 3-09-27, 3-38-85).

В судове засідання викликати сторони.

Визначити відповідачу п'ятнадцятиденний строк з дня вручення даної ухвали для подання відзиву на позовну заяву.

У зазначений строк відповідач має право надіслати суду відзив на позовну заяву, який повинен відповідати вимогам ст. 178 ЦПК України і всі письмові та електронні докази (які можливо доставити до суду), висновки експертів і заяви свідків, що підтверджують заперечення проти позову.

Відповідно до вимог ч. 4 ст. 178 ЦПК України, одночасно з надісланням (наданням) відзиву до суду, копію відзиву та доданих до нього документів відповідач зобов'язаний надіслати іншим учасникам справи. У разі ненадання відповідачем відзиву у встановлений судом строк без поважних причин суд вирішує справу за наявними матеріалами (ч. 8 ст. 178 ЦПК ).

Позивач протягом п'яти днів з дня отримання відзиву на позовну заяву має право подати до суду відповідь на відзив. Одночасно з надісланням відповіді на відзив до суду, її копію та додані документи позивач зобов'язаний надіслати іншим учасникам справи.

Заперечення щодо наведених позивачем у відповіді на відзив пояснень, міркувань та аргументів можуть бути подані відповідачем до суду протягом п'яти днів з дня отримання відповіді на відзив.Одночасно з надісланням заперечень до суду, їх копію та доданих документів відповідач зобов'язаний надіслати іншим учасникам справи.

Інформацію щодо справи, яка розглядається, учасники справи можуть отримати на офіційному веб-порталі судової влади в мережі Інтернет за веб-адресою: http://court.gov.ua/fair/.

Надіслати учасникам справи копії цієї ухвали, а відповідачу також копію позовної заяви з копіями доданих до неї документів.

Ухвала про відкриття провадження у справі набирає законної сили з моменту її підписання суддею та може бути оскаржена лише в частині визначення підсудності.

Суддя Ковельського міськрайонного судуОСОБА_2

Дата ухвалення рішення11.12.2018
Оприлюднено13.12.2018
Номер документу78485563
СудочинствоЦивільне
Сутьстягнення заборгованості за кредитним договором

Судовий реєстр по справі —159/5915/18

Рішення від 20.03.2019

Цивільне

Ковельський міськрайонний суд Волинської області

Панасюк С. Л.

Ухвала від 11.12.2018

Цивільне

Ковельський міськрайонний суд Волинської області

Наваляний Т. Д.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні