Ухвала
від 14.12.2018 по справі 452/3605/18
САМБІРСЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 452/3605/18

У Х В А Л А

14 грудня 2018 року м.Самбір

Слідчий суддя Самбірського міськрайонного суду Львівської області ОСОБА_1 , з участю секретаря ОСОБА_2 , розглянувши у відкритому судовому засіданні в залі суду у порядку ч. 4 ст. 107 КПК України клопотання слідчого СВ Самбірського відділу поліції Головного управління Національної поліції у Львівській області ОСОБА_3 про тимчасовий доступ до документів,

В С Т А Н О В И В:

Слідчий СВ Самбірського відділу поліції звернулася до слідчого судді з клопотанням про надання тимчасового доступу до документів посилаючись на те, що слідчим відділенням Самбірського відділу поліції здійснюється досудове розслідування кримінального провадження № 42018140290000037 від 28 листопада 2018 року за ознаками злочину, передбаченого ч. 1 ст. 366 КК України.

Як зазначено у клопотанні, досудовим розслідуванням встановлено, що посадові особи ТзОВ « ІНФОРМАЦІЯ_1 » протягом 2017 року внесли завідомо неправдиві відомості до актів виконання робіт щодо реконструкції спортивного майданчика на території спортивно-туристичного оздоровчого комплексу « ІНФОРМАЦІЯ_2 » у с. Сприня Самбірського району Львівської області.

Слідчий зазначає, що досліджуючи повно та неупереджено обставини вчинення даного кримінального правопорушення, виникла об`єктивна необхідність в отриманні тимчасового доступу до матеріалів виконання робіт, замовником яких було ТзОВ « ІНФОРМАЦІЯ_1 », ЄДРПОУ НОМЕР_1 , що дозволить проводити подальші слідчі дії з метою прийняття законного і обґрунтованого рішення у вказаному кримінальному провадженні та дасть змогу встановити інші можливі факти вчинення аналогічних правопорушень.

Необхідні документи - це договори про виконання робіт, кошториси, акти виконаних робіт з усіма додатками, платіжні доручення тощо.

У судове засідання слідчий СВ Самбірського відділу поліції ОСОБА_3 не з`явилася. Неприбуття слідчого не перешкоджає розгляду клопотання.

Перевіривши надані матеріали слід дійти висновку про те, що клопотання підлягає задоволенню з наступних підстав.

Відповідно до ч. 2 ст. 159 КПК України, тимчасовий доступ до речей і документів здійснюється на підставі ухвали слідчого судді, суду.

Встановлено, що слідчим відділенням Самбірського відділу поліції Головного управління Національної поліції у Львівській області відкрито кримінальне провадження

№ 42018140290000037 від 28 листопада 2018 року за ознаками злочину, передбаченого ч. 1 ст. 366 КК України, у зв`язку з тим, що посадові особи ТзОВ « ІНФОРМАЦІЯ_1 » протягом 2017 року внесли завідомо неправдиві відомості до актів виконання робіт щодо реконструкції спортивного майданчика на території спортивно-туристичного оздоровчого комплексу « ІНФОРМАЦІЯ_2 » у с. Сприня Самбірського району Львівської області.

В органу досудових розслідувань виникла об`єктивна необхідність в отриманні тимчасового доступу до документів, а саме до тендерної документації, актів виконання робіт, договору, що був укладений між ТзОВ « ІНФОРМАЦІЯ_1 » та Спортивно оздоровчим комплексом « ІНФОРМАЦІЯ_2 » з додатками до нього та всіх платіжних доручень, що знаходяться у ТзОВ « ІНФОРМАЦІЯ_1 », що за адресою: АДРЕСА_1 .

У випадку отримання тимчасового доступу до вказаних документів, дозволить проводити подальші слідчі дії з метою прийняття законного і обґрунтованого рішення у вказаному кримінальному провадженні та дасть змогу встановити інші можливі факти вчинення аналогічних правопорушень.

Слідчий СВ Самбірського відділу поліції у своєму клопотанні довела наявність достатніх підстав вважати, що вказані документи, перебуває у володінні ТзОВ « ІНФОРМАЦІЯ_1 », вони мають суттєве значення для встановлення важливих обставин у кримінальному провадженні, не становлять собою документів, які містять охоронювану законом таємницю.

Керуючись ст. ст. 163, 164 КПК України,

П О С Т А Н О В И В:

Клопотання слідчого СВ Самбірського відділу поліції Головного управління Національної поліції у Львівській області ОСОБА_3 задовольнити.

Надати тимчасовий доступ до оригіналів документів, з можливістю їх вилучення, а саме: тендерної документації, актів виконання робіт, договору що був укладений між ТзОВ « ІНФОРМАЦІЯ_1 » та спортивно оздоровчим комплексом « ІНФОРМАЦІЯ_2 » з додатками до нього, а також всіх платіжних доручень, що знаходяться ТзОВ « ІНФОРМАЦІЯ_1 », ЄДРПОУ НОМЕР_1 , за адресою: АДРЕСА_1 .

Строк дії даної ухвали встановити до 13 січня 2019 року включно.

У разі невиконання ухвали про тимчасовий доступ до речей і документів слідчий суддя, суд за клопотанням сторони кримінального провадження, якій надано право на доступ до речей і документів на підставі ухвали, має право постановити ухвалу про дозвіл на проведення обшуку згідно з положеннями цього Кодексу з метою відшукання та вилучення зазначених речей і документів.

Ухвала набирає законної сили з моменту її постановлення і окремому оскарженню в апеляційному порядку не підлягає.

Слідчий суддя

Дата ухвалення рішення14.12.2018
Оприлюднено02.03.2023

Судовий реєстр по справі —452/3605/18

Ухвала від 14.12.2018

Кримінальне

Самбірський міськрайонний суд Львівської області

Сенечин В. М.

Ухвала від 13.12.2018

Кримінальне

Самбірський міськрайонний суд Львівської області

Сенечин В. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні