Ухвала
від 14.12.2018 по справі
ШЕВЧЕНКІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М. ЧЕРНІВЦІВ

Справа №

Провадження №

У Х В А Л А

І М Е Н Е М У К Р А Ї Н И

Справа №

Провадження №

У Х В А Л А

І М Е Н Е М У К Р А Ї Н И

14 грудня 2018 року м. Чернівці

Шевченківський районний суд м. Чернівці в складі:

головуючого - слідчого судді Літвінової О.Г.

при секретарі - Чорней І.А.

розглянувши клопотання старшого слідчого відділу СУ ГУНП в Чернівецькій області ОСОБА_1 про арешт майна (матеріали кримінального провадження №12018260000000273 від 23.06.2018 року), за ознаками вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 364, ч. 2 ст. 212 КК України

сторони кримінального провадження:

слідчий Єльчанинова Л.В.

адвокати ОСОБА_2, ОСОБА_3

власника майна ОСОБА_4

ВСТАНОВИВ:

Слідчий звернувся до суду з клопотанням про арешт майна в межах досудового розслідування кримінального провадження №12018260000000273 від 23.06.2018 року за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 364, ч. 2 ст. 212 КК України.

Дане клопотання погоджено заступником начальника відділу прокуратури Чернівецької області ОСОБА_5

Вказує, що протягом 2015-2018 років службові особи ТОВ Укрполімет , ТОВ Вторчермет , ПП Втор-мет та ПП Вторчермет перебуваючи у попередній змові із посадовими особами ГУ ДФС в Чернівецькій області та посадовими особами ПАТ Укрзалізниця , в порушення ч. 6 ст. 4 Закону України Про металобрухт здійснюють закупівлю металобрухту у фізичних осіб, без здійснення відповідного обліку, уникаючи при цьому сплати ПДФО.

Зокрема, вказаними суб'єктами господарювання за зазначений період було відвантажено близько 30 вагонів металобрухту щомісячно приблизною вартістю 9 млн. гривень, останні повинні були сплатити 1 млн. 620 тис. гривень ПДФО, однак згідно інформації з ДФС в Чернівецькій області всього було сплачено тільки 129 тис. 81 гривню, що свідчить про спричинення тяжких збитків державі.

В ході розслідування вказаного кримінального провадження, шляхом проведення негласних слідчо-розшукових дій, зокрема зняття інформації з транспортних телекомунікаційних мереж щодо ОСОБА_6 та ОСОБА_4, які діють від імені вказаних суб'єктів господарювання та фактично координують діяльність всіх пунктів прийому металобрухту, встановлено, що на території Чернівецької області від вказаних товариств та підприємств розміщені пункти прийому металобрухту, в яких приймання металобрухту як побутового, так і промислового, здійснюється із порушенням Закону України Про металобрухт .

В подальшому, з вказаних пунктів прийому весь зібраний металобрухт доставляється в складські приміщення, звідки за фіктивними залізничними накладними вказаний металобрухт відправляють на різні переробні підприємства на території України і за кордоном, при цьому службові особи суб'єктів господарювання уникають сплати ПДФО до бюджету, таким чином збагачуючи своє матеріальне становище.

З метою зібрання доказів щодо встановлення всіх обставин вчинення кримінального правопорушення, 10.12.2018 за місцями знаходження пунктів прийому металобрухту, а саме за адресами: м. Вижниця, вул. Українська, 100, м. Новоселиця, вул. Кремльова, 24В, м. Сторожинець вул. О.Кобилянської 40 А та вул. Фізкультурна, 1, смт. Лужани, вул. Заводська, 32А, с. Чудей вул. Залізнична, 9 Сторожинецького р-ну Чернівецької області, м. Чернівці, вул. Заводська, 34, м. Чернівці, вул. Лугова, 9, м. Чернівці, вул. Лугова, 11, м. Чернівці, вул. Миколаївська, 34Д, смт. Глибока, вул. Першотравнева, 54А, м. Чернівці, вул. Миколаївська, 38, м. Чернівці, вул. Г.Дорошенка, 1 та за місцями проживання ОСОБА_6 та ОСОБА_4 було проведено санкціоновані обшуки, на підставі ухвал слідчих суддів Шевченківського районного суду міста Чернівці.

В ході проведення обшуків за вищевказаними адресами було встановлено, що дійсно за вищевказаними адресами здійснюється незаконна закупівля металобрухту як побутового, так і промислового у фізичних осіб без належного документального оформлення, яке передбачене Законом України Про металобрухт , Статутом залізниць України, Законом України Про бухгалтерський облік та фінансову звітність ,про що свідчить наявність у даних приміщеннях товарно-транспортних накладних, актів прийому металобрухту, чорнових записів про вагу прийнятого металобрухту, видаткових накладних на вид та кількість металобрухту та інших документів, які мають пряме відношення до обставин, які підлягають доказуванню під час досудового розслідування.

Зокрема, 10.12.2018 на підставі ухвали слідчого судді Шевченківського районного суду м. Чернівці від 04.12.2018 за №727/13317/18 було проведено обшук нежитлових приміщень за адресою: м. Чернівці, вул. Лугова, 9, з метою відшукання та вилучення документів, що стосуються здійснення закупівлі металобрухту як побутового, так і промислового у фізичних осіб без належного документального оформлення, яке передбачене Законом України Про металобрухт , Статутом залізниць України, Законом України Про бухгалтерський облік та фінансову звітність .

Ухвалою слідчого судді на проведення вказаного обшуку був наданий дозвіл на проведення обшуку з метою відшукання та вилучення документів що стосуються здійснення закупівлі металобрухту як побутового, так і промислового у фізичних осіб без належного документального оформлення, яке передбачене Законом України Про металобрухт , Статутом залізниць України, Законом України Про бухгалтерський облік та фінансову звітність , а саме актів приймання металобрухту, товарно-транспортних накладних, документів на спеціалізоване обладнання для прийому металобрухту, первинних бухгалтерських документів, актів обстеження приймальних пунктів, документів на походження металобрухту, залізничних накладних, чорнових записів, комп'ютерної техніки, в тому числі системних блоків та електронних носіїв інформації, на яких можуть зберігатись вказані документи в електронному вигляді та вестись фінансова звітність, засобів мобільного зв'язку та засобів відеоспостереження, які використовуються у вказаній злочинній діяльності.

Так, в ході проведення вказаного обшуку виявлено, що в нежитлових приміщеннях за вказаною адресою розміщені не тільки офісні приміщення групи компаній Вторчермет , а й пункт прийому металобрухту від вказаних компаній, де було виявлено та вилучено різного роду документи щодо закупівлі металобрухту як побутового, так і промислового у фізичних осіб без належного документального оформлення, яке передбачене Законом України Про металобрухт , Статутом залізниць України, Законом України Про бухгалтерський облік та фінансову звітність суб'єктів господарювання ТОВ Укрполімет , ТОВ Вторчермет , ПП Втор-мет та ПП Вторчермет .

Крім цього, в ході даного обшуку було виявлено та вилучено й інші документи щодо закупівлі металобрухту за адресами пунктів прийому металобрухту, де проводились санкціоновані обшуки, які не були зазначені в ухвалі слідчого судді, а саме документи щодо діяльності ТОВ Брухтпостач , а саме договори підряду та субпідряду на фізичних осіб, які укладені між ПП ВТОР-МЕТ , різними фізичними особами та ТОВ Брухтпостач , схеми на кожну площадку пункту прийому металобрухту, особові справи на всіх залучених до здійснення приймання та сортування, пакування та відправки металобрухту осіб, відомості про виплату грошей як ТОВ Брухтпостач так і ТОВ Вторчермет , де зазначені одній й ті ж особи, круглі печатки ТОВ Метал-Ресурс ЄДРПОУ 41176099, ТОВ Техно-Транс ЄДРПОУ 38724350, ТОВ Інвестиційно-промислова компанія ЄДРПОУ 33525529, ТОВ Брухтпостач ЄДРПОУ 42003428, ФОП ОСОБА_7 код НОМЕР_1, ТОВ Вторчермет ЄДРПОУ 37148102, ТОВ Укрполімет ЄДРПОУ 36191760, заяви про приєднання до Договору комплексного банківського обслуговування фізичних осіб та відкриття поточного рахунку з використанням електронного платіжного засобу Сумського обласного управління АТ Ощадбанк без підпису зі сторони клієнта, з додатками на 118 арк. та платіжними картками на 23 фізичні особи та інші документи, детальний огляд та перелік яких міститься в протоколі огляду від 11.12.2018, який додається до вказаного клопотання.

Крім вказаного, під час проведення обшуку за вказаною адресою, було проведено особистий обшук громадянина ОСОБА_4, під час якого виявлено та вилучено наступні речі та документи: картку VISACreditDneprBank за №4211133502777556 видану на особу - IHORYAKOVETS, картка платіжна ПАТ Альфа-Банк за №4102451252164854 видана на особу - VALERIIKRYVYNCHUK, картка банку VAB за №6763582006005061 без зазначення особи, з банківськими конвертами до них із зазначенням пін-кодів до карток, квитанції до поповнення карток за номером ПАТ КБ Приватбанк , довіреність від ОСОБА_6 на ОСОБА_4, копія паспорту гр-на України ОСОБА_8, ІНФОРМАЦІЯ_1 та грошові кошти в сумі 332000 гривень, походження яких ОСОБА_4 не зміг пояснити та наявність яких дає підстави вважати, що вони одержані внаслідок вчинення кримінального правопорушення та є доходами від нього.

Вказані речі та документи були вилучені в ході проведення обшуку, так як вони маються пряме відношення до обставин вчинення кримінального правопорушення, засновниками та директорами вказаних суб'єктів господарювання являються одній й ті ж фізичні особи, більшість вказаних суб'єктів господарювання не зареєстровані в м. Чернівці та не мають відокремлених підрозділів в м. Чернівці, банківські картки повинні бути у фізичних осіб, на яких вони видані разом із банківськими конвертами.

Зокрема, відповідно до ст. 93 Цивільного кодексу України, місцезнаходженням юридичної особи є фактичне місце ведення діяльності чи розташування офісу, з якого проводиться щоденне керування діяльністю юридичної особи (переважно знаходиться керівництво) та здійснення управління і обліку.

Відповідно до Рекомендацій держателям платіжних карток Національного банку України, п. 3 передбачено що, якщо на платіжній картці нанесено прізвище та ім?я фізичної особи, то тільки ця фізична особа має право використовувати платіжну картку.

Відповідно до Типового Договору комплексного банківського обслуговування фізичних осіб, яке затверджене Постановою правління АТ Ощадбанк №509 від 30.07.2018, відкриття карткового рахунку, оформлення, випуск та перевипуск платіжної картки здійснюються із дотриманням цього Договору з урахуванням наступних особливостей, зокрема особа при зверненні до Установи банку для відкриття карткового рахунку, має пройти ідентифікацію згідно норм чинного законодавства та внутрішніх нормативних документів Банку, при цьому пред'явити належним чином оформлені документи, заповнити заяву про приєднанняособисто.

Тому враховуючи, що перелічені в протоколі огляду від 11.12.2018 документи та речі відносяться до документів щодо закупівлі металобрухту як побутового, так і промислового у фізичних осіб без належного документального оформлення, яке передбачене Законом України Про металобрухт , Статутом залізниць України, Законом України Про бухгалтерський облік та фінансову звітність , мають значення речових доказів у кримінальному провадженні, так як з метою проведення повного та об'єктивного досудового розслідування необхідно встановитита допитати всіх осіб, з якими укладені відповідні договори субпідряду та надання послуг, провести необхідні почеркознавчі та технічні експертизи документів, встановити походження банківських карток та виконати інші слідчі дії, в яких виникне необхідність.

Отже, з урахуванням необхідності збереження речових доказів у кримінальному провадженні та уникнення їх приховування, зникнення та передачі, а також з метою проведення відповідних досліджень та експертиз речей і документів, дозвіл на вилучення яких не був наданий слідчим суддею в ухвалі про проведення обшуку, виникла необхідність у накладенні арешту на тимчасово вилучене майно, яке на даний момент має значення речових доказів.

Слідчий в судовому засіданні клопотання підтримав.

Власник майна в судове засідання не доставлений, що у відповідності до ч.1 ст. 172 КПК України не є перешкодою для розгляду даного клопотання.

Суд, заслухавши доводи слідчого, дослідивши матеріали клопотання, вважає, що воно обґрунтоване і підлягає задоволенню.

Судом встановлено, що протягом 2015-2018 років службові особи ТОВ Укрполімет , ТОВ Вторчермет , ПП Втор-мет та ПП Вторчермет перебуваючи у попередній змові із посадовими особами ГУ ДФС в Чернівецькій області та посадовими особами ПАТ Укрзалізниця , в порушення ч. 6 ст. 4 Закону України Про металобрухт здійснюють закупівлю металобрухту у фізичних осіб, без здійснення відповідного обліку, уникаючи при цьому сплати ПДФО.

Зокрема, вказаними суб'єктами господарювання за зазначений період було відвантажено близько 30 вагонів металобрухту щомісячно приблизною вартістю 9 млн. гривень, останні повинні були сплатити 1 млн. 620 тис. гривень ПДФО, однак згідно інформації з ДФС в Чернівецькій області всього було сплачено тільки 129 тис. 81 гривню, що свідчить про спричинення тяжких збитків державі.

В ході розслідування вказаного кримінального провадження, шляхом проведення негласних слідчо-розшукових дій, зокрема зняття інформації з транспортних телекомунікаційних мереж щодо ОСОБА_6 та ОСОБА_4, які діють від імені вказаних суб'єктів господарювання та фактично координують діяльність всіх пунктів прийому металобрухту, встановлено, що на території Чернівецької області від вказаних товариств та підприємств розміщені пункти прийому металобрухту, в яких приймання металобрухту як побутового, так і промислового, здійснюється із порушенням Закону України Про металобрухт .

В подальшому, з вказаних пунктів прийому весь зібраний металобрухт доставляється в складські приміщення, звідки за фіктивними залізничними накладними вказаний металобрухт відправляють на різні переробні підприємства на території України і за кордоном, при цьому службові особи суб'єктів господарювання уникають сплати ПДФО до бюджету, таким чином збагачуючи своє матеріальне становище.

З метою зібрання доказів щодо встановлення всіх обставин вчинення кримінального правопорушення, 10.12.2018 за місцями знаходження пунктів прийому металобрухту, а саме за адресами: м. Вижниця, вул. Українська, 100, м. Новоселиця, вул. Кремльова, 24В, м. Сторожинець вул. О.Кобилянської 40 А та вул. Фізкультурна, 1, смт. Лужани, вул. Заводська, 32А, с. Чудей вул. Залізнична, 9 Сторожинецького р-ну Чернівецької області, м. Чернівці, вул. Заводська, 34, м. Чернівці, вул. Лугова, 9, м. Чернівці, вул. Лугова, 11, м. Чернівці, вул. Миколаївська, 34Д, смт. Глибока, вул. Першотравнева, 54А, м. Чернівці, вул. Миколаївська, 38, м. Чернівці, вул. Г.Дорошенка, 1 та за місцями проживання ОСОБА_6 та ОСОБА_4 було проведено санкціоновані обшуки, на підставі ухвал слідчих суддів Шевченківського районного суду міста Чернівці.

В ході проведення обшуків за вищевказаними адресами було встановлено, що дійсно за вищевказаними адресами здійснюється незаконна закупівля металобрухту як побутового, так і промислового у фізичних осіб без належного документального оформлення, яке передбачене Законом України Про металобрухт , Статутом залізниць України, Законом України Про бухгалтерський облік та фінансову звітність ,про що свідчить наявність у даних приміщеннях товарно-транспортних накладних, актів прийому металобрухту, чорнових записів про вагу прийнятого металобрухту, видаткових накладних на вид та кількість металобрухту та інших документів, які мають пряме відношення до обставин, які підлягають доказуванню під час досудового розслідування.

Зокрема, 10.12.2018 на підставі ухвали слідчого судді Шевченківського районного суду м. Чернівці від 04.12.2018 за №727/13317/18 було проведено обшук нежитлових приміщень за адресою: м. Чернівці, вул. Лугова, 9, з метою відшукання та вилучення документів, що стосуються здійснення закупівлі металобрухту як побутового, так і промислового у фізичних осіб без належного документального оформлення, яке передбачене Законом України Про металобрухт , Статутом залізниць України, Законом України Про бухгалтерський облік та фінансову звітність .

Ухвалою слідчого судді на проведення вказаного обшуку був наданий дозвіл на проведення обшуку з метою відшукання та вилучення документів що стосуються здійснення закупівлі металобрухту як побутового, так і промислового у фізичних осіб без належного документального оформлення, яке передбачене Законом України Про металобрухт , Статутом залізниць України, Законом України Про бухгалтерський облік та фінансову звітність , а саме актів приймання металобрухту, товарно-транспортних накладних, документів на спеціалізоване обладнання для прийому металобрухту, первинних бухгалтерських документів, актів обстеження приймальних пунктів, документів на походження металобрухту, залізничних накладних, чорнових записів, комп'ютерної техніки, в тому числі системних блоків та електронних носіїв інформації, на яких можуть зберігатись вказані документи в електронному вигляді та вестись фінансова звітність, засобів мобільного зв'язку та засобів відеоспостереження, які використовуються у вказаній злочинній діяльності.

Так, в ході проведення вказаного обшуку виявлено, що в нежитлових приміщеннях за вказаною адресою розміщені не тільки офісні приміщення групи компаній Вторчермет , а й пункт прийому металобрухту від вказаних компаній, де було виявлено та вилучено різного роду документи щодо закупівлі металобрухту як побутового, так і промислового у фізичних осіб без належного документального оформлення, яке передбачене Законом України Про металобрухт , Статутом залізниць України, Законом України Про бухгалтерський облік та фінансову звітність суб'єктів господарювання ТОВ Укрполімет , ТОВ Вторчермет , ПП Втор-мет та ПП Вторчермет .

Крім цього, в ході даного обшуку було виявлено та вилучено й інші документи щодо закупівлі металобрухту за адресами пунктів прийому металобрухту, де проводились санкціоновані обшуки, які не були зазначені в ухвалі слідчого судді, а саме документи щодо діяльності ТОВ Брухтпостач , а саме договори підряду та субпідряду на фізичних осіб, які укладені між ПП ВТОР-МЕТ , різними фізичними особами та ТОВ Брухтпостач , схеми на кожну площадку пункту прийому металобрухту, особові справи на всіх залучених до здійснення приймання та сортування, пакування та відправки металобрухту осіб, відомості про виплату грошей як ТОВ Брухтпостач так і ТОВ Вторчермет , де зазначені одній й ті ж особи, круглі печатки ТОВ Метал-Ресурс ЄДРПОУ 41176099, ТОВ Техно-Транс ЄДРПОУ 38724350, ТОВ Інвестиційно-промислова компанія ЄДРПОУ 33525529, ТОВ Брухтпостач ЄДРПОУ 42003428, ФОП ОСОБА_7 код НОМЕР_1, ТОВ Вторчермет ЄДРПОУ 37148102, ТОВ Укрполімет ЄДРПОУ 36191760, заяви про приєднання до Договору комплексного банківського обслуговування фізичних осіб та відкриття поточного рахунку з використанням електронного платіжного засобу Сумського обласного управління АТ Ощадбанк без підпису зі сторони клієнта, з додатками на 118 арк. та платіжними картками на 23 фізичні особи та інші документи, детальний огляд та перелік яких міститься в протоколі огляду від 11.12.2018, який додається до вказаного клопотання.

Крім вказаного, під час проведення обшуку за вказаною адресою, було проведено особистий обшук громадянина ОСОБА_4, під час якого виявлено та вилучено наступні речі та документи: картку VISACreditDneprBank за №4211133502777556 видану на особу - IHORYAKOVETS, картка платіжна ПАТ Альфа-Банк за №4102451252164854 видана на особу - VALERIIKRYVYNCHUK, картка банку VAB за №6763582006005061 без зазначення особи, з банківськими конвертами до них із зазначенням пін-кодів до карток, квитанції до поповнення карток за номером ПАТ КБ Приватбанк , довіреність від ОСОБА_6 на ОСОБА_4, копія паспорту гр-на України ОСОБА_8, ІНФОРМАЦІЯ_1 та грошові кошти в сумі 332000 гривень, походження яких ОСОБА_4 не зміг пояснити та наявність яких дає підстави вважати, що вони одержані внаслідок вчинення кримінального правопорушення та є доходами від нього.

Відповідно до ч.1 ст. 170 КПК України арештом майна є тимчасове, до скасування у встановленому цим Кодексом порядку, позбавлення за ухвалою слідчого судді або суду права на відчуження, розпорядження та/або користування майном, щодо якого існує сукупність підстав чи розумних підозр вважати, що воно є доказом злочину, підлягає спеціальній конфіскації у підозрюваного, обвинуваченого, засудженого, третіх осіб, конфіскації у юридичної особи, для забезпечення цивільного позову, стягнення з юридичної особи отриманої неправомірної вигоди, можливої конфіскації майна. Арешт майна скасовується у встановленому цим Кодексом порядку.

Завданням арешту майна є запобігання можливості його приховування, пошкодження, псування, зникнення, втрати, знищення, використання, перетворення, пересування, передачі, відчуження. Слідчий, прокурор повинні вжити необхідних заходів з метою виявлення та розшуку майна, на яке може бути накладено арешт у кримінальному провадженні, зокрема шляхом витребування необхідної інформації у Національного агентства України з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів, інших державних органів та органів місцевого самоврядування, фізичних і юридичних осіб.

Частинами 2,3 ст. 170 КПК України передбачено, що арешт майна допускається з метою забезпечення збереження речових доказів, арешт накладається на майно будь-якої фізичної або юридичної особи за наявності достатніх підстав вважати, що воно відповідає критеріям, зазначеним у статті 98 цього Кодексу.

Згідно до ст. 98 КПК України речовими доказами є матеріальні об'єкти, які були знаряддям вчинення кримінального правопорушення, зберегли на собі його сліди або містять інші відомості, які можуть бути використані як доказ факту чи обставин, що встановлюються під час кримінального провадження, в тому числі предмети, що були об'єктом кримінально протиправних дій, гроші, цінності та інші речі, набуті кримінально протиправним шляхом або отримані юридичною особою внаслідок вчинення кримінального правопорушення.

Частиною 4 ст. 173 КПК України визначено, що у разі задоволення клопотання слідчий суддя, суд застосовує найменш обтяжливий спосіб арешту майна. Слідчий суддя, суд зобов'язаний застосувати такий спосіб арешту майна, який не призведе до зупинення або надмірного обмеження правомірної підприємницької діяльності особи, або інших наслідків, які суттєво позначаються на інтересах інших осіб.

Отже, враховуючи встановлені по кримінальному провадженню обставини та виходячи зі змісту вищенаведених норм, приходжу до висновку, що слід накласти арешт на тимчасово вилучене майно, яке має значення речових доказів у кримінальному провадженні№12018260000000273 від 23.06.2018, що вилучено в ході проведення обшуку нежитлових приміщень .

На підставі викладеного та керуючись ст. ст. 98, 170-175, 309 КПК України, слідчий суддя-

УХВАЛИВ:

Клопотання задовольнити.

Накласти арешт на тимчасово вилучене майно, яке має значення речових доказів у кримінальному провадженні№12018260000000273 від 23.06.2018, що вилучено в ході проведення обшуку нежитлових приміщень, за адресою: м. Чернівці, вул. Лугова, 9, а саме:

1.картку VISACreditDneprBank за №4211133502777556 видану на особу - IHORYAKOVETS, картку платіжну ПАТ Альфа-Банк за №4102451252164854 видана на особу - VALERIIKRYVYNCHUK, картка банку VAB за №6763582006005061 без зазначення особи, з банківськими конвертами до них із зазначенням пін-кодів до карток, квитанції до поповнення карток за номером ПАТ КБ Приватбанк , довіреність від ОСОБА_6 на ОСОБА_4, копія паспорту гр-на України ОСОБА_8, ІНФОРМАЦІЯ_1, грошові кошти в сумі 332000 гривень, які були вилучені в ході проведення особистого обшуку ОСОБА_4;

2.речі та документи, які перелічені в протоколі огляду від 11.12.2018, а саме:

1)кругла печатка ТОВ ВТОРЧЕРМЕТ Чернівці ЄДРПОУ 37148102, відтиски якої долучені на 3 арк.

2)кругла печатка ТОВ БРУХТПОСТАЧ ЄДРПОУ 42003428 м. Київ, відтиски якої долучені на 3 арк.

3)кругла печатка Товариства з обмеженою відповідальністю Виробнича компанія ПРОМСТАЛЬ ідентифікаційний код 38396831 м. Суми Україна, відтиски якої долучені на 3 арк.

4)кругла печатка Товариства з обмеженою відповідальністю №1 УКРПОЛІМЕТ ідентифікаційний код 36191760 м. Суми Україна, відтиски якої долучені на 3 арк.

5)кругла печатка приватного підприємства ВТОР-МЕТ 37615228 Україна м. Чернівці, відтиски якої долучені на 3 арк.

6)кругла печатка Товариства з обмеженою відповідальністю Інвестиційно-промислова компанія код 33525529 Україна м. Суми, відтиски якої долучені на 3 арк.

7)кругла печатка приватного підприємства ВТОР-МЕТ ідентифікаційний код 37615228 Україна м. Київ, відтиски якої долучені на 3 арк.

8)кругла печатка Товариства з обмеженою відповідальністю ТЕХНО-ТРАНС код 38724350 Україна м. Суми, відтиски якої долучені на 3 арк.

9)кругла печатка приватного підприємства МЕТАЛ-РЕСУРС ідентифікаційний код 41176099 Україна, Київська область, Києво-Святошинський район, с. Лисичанка, відтиски якої долучені на 3 арк.

10)кругла печатка фізичної особи-підприємця ОСОБА_7, ідентифікаційний номер НОМЕР_1, Україна, м. Суми, відтиски якої долучені на 3 арк.

11)кругла печатка Товариства з обмеженою відповідальністю Інвестиційно-промислова компанія Захід 34208357 Україна, Чернівці, відтиски якої не вдалося виготовити через те, що фарба синього кольору до вказаної печатки висохла та не резиновий макет не сприймає її.

12)свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу CXT927965 на ГАЗ 5312 зеленого кольору, реєстраційний номер НОМЕР_2, дата реєстрації 17.03.2016 на ОСОБА_9, м. Чернівці, вул. Полєтаєва, 12.

13)Справа №116.148/158-12 Сумського обласного управління АТ Ощадбанк м. Суми на ОСОБА_8 , в якій опис документів до справи з юридичного оформлення рахунку-фізичної особи ОСОБА_8, РНОКПП НОМЕР_3, заява про приєднання №569188219 на 2 арк, без підпису ОСОБА_8 з підписами та печатками працівника банку - ОСОБА_10, розписка про отримання платіжної картки та пін-конверту без підписів, копія паспорту громадянина Україна ОСОБА_8, витяг з Єдиного державного демографічного реєстру щодо реєстрації місця проживання, копія картки фізичної особи-платника податків та платіжна картка АТ Ощадбанк №5167490175841007;

14)Примірник клієнта - заяви про приєднання №366482219/071118 клієнта ОСОБА_11 РНОКПП НОМЕР_4, до Договору комплексного банківського обслуговування фізичних осіб та відкриття поточного рахунку з використанням електронного платіжного засобу без підпису зі сторони клієнта, з додатками на 7 арк. та платіжна картка АТ Ощадбанк №5167490183526509;

15) Примірник клієнта - заяви про приєднання №3664797119/071118 клієнта ОСОБА_12 РНОКПП НОМЕР_5, до Договору комплексного банківського обслуговування фізичних осіб та відкриття поточного рахунку з використанням електронного платіжного засобу без підпису зі сторони клієнта, з додатками на 7 арк. та платіжна картка АТ Ощадбанк №5167490133988452;

16)Справа №116.148/158-12 Сумського обласного управління АТ Ощадбанк м. Суми на ОСОБА_13 РНОКПП НОМЕР_6 на 9 арк., із заявою про приєднання та іншими документами, без підпису клієнта та платіжна картка АТ Ощадбанк №5167490122710693;

17)Примірник клієнта - заяви про приєднання №366482119/071118 клієнта ОСОБА_14 РНОКПП НОМЕР_7, до Договору комплексного банківського обслуговування фізичних осіб та відкриття поточного рахунку з використанням електронного платіжного засобу без підпису зі сторони клієнта, з додатками на 6 арк. та платіжна картка АТ Ощадбанк №5167490198618564;

18) Заяви про приєднання до Договору комплексного банківського обслуговування фізичних осіб та відкриття поточного рахунку з використанням електронного платіжного засобу без підпису зі сторони клієнта, з додатками на 118 арк., на наступних фізичних осіб:

-ОСОБА_15, РНОКПП НОМЕР_8 та платіжна картка АТ Ощадбанк №5167490153285482;

-ОСОБА_16, РНОКПП НОМЕР_9 та платіжна картка АТ Ощадбанк №5167490111432937;

-ОСОБА_17, РНОКПП НОМЕР_10 та платіжна картка АТ Ощадбанк №5167490150978303;

-ОСОБА_18 РНОКПП та платіжна картка АТ Ощадбанк №5167490122965701;

-ОСОБА_19 РНОКПП НОМЕР_11 та платіжна картка АТ Ощадбанк №5167490158151713;

-ОСОБА_20 РНОКПП НОМЕР_12 та платіжна картка АТ Ощадбанк №5167490107515943;

-ОСОБА_21 РНОКПП НОМЕР_13 та платіжна картка АТ Ощадбанк №5167490187541793;

-ОСОБА_22, РНОКПП НОМЕР_14 та платіжна картка АТ Ощадбанк №5167490064636443;

-ОСОБА_23 РНОКПП НОМЕР_15 та платіжна картка АТ Ощадбанк №5167490139150636;

-ОСОБА_24 РНОКПП НОМЕР_16 та платіжна картка АТ Ощадбанк №5167490167859553;

-ОСОБА_25 РНОКПП НОМЕР_17 та платіжна картка АТ Ощадбанк №5167490096896684;

-ОСОБА_26 РНОКПП НОМЕР_18 та платіжна картка АТ Ощадбанк №5167490151016129;

-ОСОБА_27 РНОКПП НОМЕР_19 та платіжна картка АТ Ощадбанк №5167490078367795;

-ОСОБА_28, РНОКПП НОМЕР_20 та платіжна картка АТ Ощадбанк №5167490121905781;

-ОСОБА_29, РНОКПП НОМЕР_21 та платіжна картка АТ Ощадбанк №5167490192868660;

-ОСОБА_30 РНОКПП НОМЕР_22 та платіжна картка АТ Ощадбанк №5167490142996850;

-ОСОБА_31, РНОКПП НОМЕР_23 та платіжна картка АТ Ощадбанк №5167490199461295;

-ОСОБА_32, РНОКПП НОМЕР_24 та платіжна картка АТ Ощадбанк №5167490067932765.

19)Відомість №1 про доставку карток на адресу Організації та вручення їх працівникам з підписами частини працівників, видана на ОСОБА_33 ТОВ Брухтпостач на 1 арк.

20)Відомість про виплату грошей №ВЗП-000010 за жовтень 2018 ТОВ Брухтпостач на 1 арк.

21)Відомість про виплату грошей №ВЗП-000096 за вересень 2018 ТОВ ВТОРЧЕРМЕТ на 1 арк.

22)Відомість про виплату грошей №ВЗП-000102 за жовтень 2018 ТОВ ВТОРЧЕРМЕТ на 1 арк.

23)Відомість про виплату грошей №ВЗП-000100 за вересень 2018 ТОВ ВТОРЧЕРМЕТ на 1 арк.

24)Відомість про виплату грошей №ВЗП-000091 за серпень 2018 ТОВ ВТОРЧЕРМЕТ на 1 арк.

25)Відомість про виплату грошей №ВЗП-000013 за жовтень 2018 ТОВ Брухтпостач на 1 арк.

26)Банки відомостей №1 про доставку карток на адресу Організації та вручення їх працівникам, видана на ОСОБА_33 ТОВ Брухтпостач на 3 арк.

27) Папка-реєстратор сірого кольору, із надписом Особові справи ТОВ Брухтпостач м. Чернівці, вул. Лугова, 11 в якій наявні особова справа №К6 на ОСОБА_27 на 9 арк., схема по площадці Лугова, 11 , договір підряду №24/10-09 від 24.10.2018 між ТОВ Брухтпостач та ПП Втор-мет щодо сортування металобрухту на 6 арк. в двох примірниках; копія паспорту та ІПН на ОСОБА_34 2 арк., копія паспорту та ІПН на ОСОБА_35 на 2 арк., договір про надання послуг №1 від 25.10.2018 між ОСОБА_34 та ОСОБА_35 щодо сортування та інших робіт із металобрухтом на 5 арк.;

28)Папка-реєстратор сірого кольору, із надписом Особові справи ТОВ Брухтпостач м. Новоселиця, Кремльова, 24Г в якій наявні особова справа №М5 на ОСОБА_29 на 12 арк., схема по площадці Новоселиця , договір підряду №24/10-10 від 24.10.2018 між ТОВ Брухтпостач та ПП Втор-мет щодо сортування металобрухту на 6 арк. в двох примірниках; копія паспорту та ІПН на ОСОБА_36 на 1 арк., копія паспорту та ІПН на ОСОБА_37 на 1 арк., договір субпідряду №10-10/18 від 24.10.2018 між ПП ВТОР-МЕТ ОСОБА_36 та ТОВ Брухтпостач щодо сортування та інших робіт із металобрухтом на 6 арк.;

29)Папка-реєстратор сірого кольору, із надписом Особові справи ТОВ Брухтпостач смт. Кельменці, вул. Л. Українки, 1А в якій наявні схема по площадці Ларга Віталій , особова справа №Я4 на ОСОБА_25 в окремій папці із файлами - 7 шт., особова справ №М4 на ОСОБА_22 в окремій папці із файлами в кількості 5 шт., особова справ №Т 1 на ОСОБА_38 в папці з файлами в кількості 5 шт.;

30)Папка-реєстратор сірого кольору, із надписом Особові справи ТОВ Брухтпостач смт. Лужани, вул. Заводська, 32 в якій наявні окремі папки із файлами та документами, а саме - схема по площадці Лужани Коля , особова справа №К2 на ОСОБА_39, особова справа №С3 на ОСОБА_40, особова справа №К3 на ОСОБА_41 ІПН НОМЕР_25, особова справа № П2 на ОСОБА_42 ІПН НОМЕР_26, особова справа №К4 на ОСОБА_43 РНОКПП2617012307, особова справа №Я3 на ОСОБА_44 РНОКПП НОМЕР_27, особова справа №М1 на ОСОБА_45 РНОКПП НОМЕР_28, договір підряду №24/10-03 від 24.10.2018 між ТОВ Брухтпостач та ПП ВТОР-МЕТ на 6 арк. у двох примірниках, копія паспорту ОСОБА_46, ІНФОРМАЦІЯ_2 на 2 арк., договір субпідряду №03-10/18 від 24.10.2018 між ПП ВТОР-МЕТ ОСОБА_46 та ТОВ Брухтпостач щодо сортування та інших робіт із металобрухтом на 6 арк.; копія паспорту ОСОБА_47, ІНФОРМАЦІЯ_3, договір про надання послуг без номеру від 16.10.2018 між ОСОБА_46 та ОСОБА_47 щодо сортування та інших робіт із металобрухтом на 5 арк. в двох примірниках; копія паспорту ОСОБА_48, ІПН НОМЕР_29, договір про надання послуг без номеру від 16.10.2018 між ОСОБА_46 та ОСОБА_48 щодо сортування та інших робіт із металобрухтом на 5 арк., копія паспорту гр-на ОСОБА_49 РНОКПП НОМЕР_30, договір про надання послуг без номеру від 16.10.2018 між ОСОБА_46 та ОСОБА_49 на 5 арк. щодо сортування та інших робіт із металобрухтом;

31)Папка-реєстратор сірого кольору, із надписом Особові справи ТОВ Брухтпостач м. Вижниця, вул. Українська, 100 в якій наявні окремі папки із файлами та документами, а саме схема на площадку Вижниця Назар , особова справа ОСОБА_12 РНОКПП НОМЕР_5, особова справа ОСОБА_16 РНОКПП НОМЕР_9, особова справа ОСОБА_18 РНОКПП НОМЕР_31, договір підряду №24/10-04 від 24.10.2018 між ТОВ Брухтпостач та ПП ВТОР-МЕТ на 6 арк. у двох примірниках, копія паспорту гр-на ОСОБА_50 РНОКПП НОМЕР_32, договір субпідряду №04-10/18 від 24.10.2018 між ПП ВТОР-МЕТ , ОСОБА_50 та ТОВ Брухтпостач щодо сортування та інших робіт із металобрухтом на 6 арк.; копія паспорту ОСОБА_51 РНОКПП НОМЕР_33, договір про надання послуг без дати та номеру між ОСОБА_50 та ОСОБА_51 із наявними підписами щодо сортування та інших робіт із металобрухтом на 5 арк., копія паспорту ОСОБА_52 РНОКПП НОМЕР_34, договір про надання послуг без дати та номеру між ОСОБА_50 та ОСОБА_52 щодо сортування та інших робіт із металобрухтом на 5 арк., копія паспорту ОСОБА_53 РНОКПП3094916719, договір про надання послуг без дати та номеру між ОСОБА_50 та ОСОБА_53 щодо сортування та інших робіт із металобрухтом на 5 арк. із наявними підписами; копія паспорту гр-на ОСОБА_54 РНОКПП НОМЕР_35, договір про надання послуг без дати та номеру між ОСОБА_50 та ОСОБА_54 щодо сортування та інших робіт із металобрухтом на 6 арк. з наявними підписами.

32)Папка-реєстратор із надписом ТОВ Брухтпостач смт. Кельменці, вул. Я. Мудрого , в якій наявні окремі папки із файлами та документами, а саме - особова справа ОСОБА_19 РНОКПП НОМЕР_11, особова справа ОСОБА_21 РНОКПП НОМЕР_13, особова справа ОСОБА_23 РНОКПП НОМЕР_15, особова справа ОСОБА_20 РНОКПП НОМЕР_12;

33)Папка-реєстратор із надписом Особові справи ТОВ Брухтпостач смт. Глибока, вул. Першотравнева, 54 , в якій наявні окремі папки із файлами та документами, а саме - схема на площадку Глибока , особова справа ОСОБА_32 РНОКПП НОМЕР_24, договір підряду №24/10-07 від 24.10.2018 між ТОВ Брухтпостач та ПП Втор-мет по 6 арк. два примірники; копія паспорту гр-на ОСОБА_55, договір субпідряду №07-10/18 від 24.10.2018 між ПП ВТОР-МЕТ , ОСОБА_55 та ТОВ Брухтпостач на 6 арк., копія паспорту гр-на ОСОБА_56, договір про надання послуг №3 від 25.10.2018 між ОСОБА_55 та ОСОБА_56 щодо сортування та інших робіт із металобрухтом на 6 арк. з наявними підписами, копія паспорту гр-на ОСОБА_57, договір про надання послуг №2 від 25.10.2018 між ОСОБА_55 та ОСОБА_57 щодо сортування та інших робіт із металобрухтом на 6 арк. з наявними підписами, копія паспорту гр-на ОСОБА_58, договір про надання послуг №1 від 25.10.2018 між ОСОБА_55 та Фізнюк С.Й. щодо сортування та інших робіт із металобрухтом на 5 арк. з наявними підписами.

34)Папка-реєстратор сірого кольору із наказами про прийняття на роботу в ТОВ Брухтпостач на 53 арк., табелі обліку робочого часу 5 арк., без підписів та дат, штатний розпис на 1 арк., правила внутрішнього трудового розпорядку ТОВ Брухтпостач на 7 арк., журнал реєстрації наказів від 07.08.2018 із записами на 3 арк., книга обліку руху трудових книжок та вкладишів до них ТОВ Брухтпостач від 07.08.2018 із записами на 4 арк.

35)Папка-реєстратор із надписом Особові справи ТОВ Брухтпостач Рогатин вул. Миру, 1А , в якій наявні окремі папки із файлами та документами, а саме - особова справа ОСОБА_14 РНОКПП3280704930, особова справа ОСОБА_11, РНОКПП НОМЕР_4, договір підряду без номеру та дати між ТОВ Брухтпостач та ПП Втор-мет по 6 арк. два примірники; копія паспорту гр-на ОСОБА_59, договір субпідряду без дати та номеру між ПП ВТОР-МЕТ , ОСОБА_59 та ТОВ Брухтпостач на 6 арк. у двох примірниках, копія паспорту гр-на ОСОБА_60, договір про надання послуг без номеру та дати між ОСОБА_59 та ОСОБА_60 щодо сортування та інших робіт із металобрухтом на 5 арк. з наявними підписами, копія паспорту гр-на ОСОБА_61, договір про надання послуг без номеру та дати між ОСОБА_59 та ОСОБА_61 щодо сортування та інших робіт із металобрухтом на 5 арк. з наявними підписами;

36) Папка-реєстратор із надписом Особові справи ТОВ Брухтпостач м. Чернівці, вул. Хотинська, 11 , в якій наявні окремі папки із файлами та документами, а саме -особова справа ОСОБА_62, РНОКПП НОМЕР_36, договір підряду №24/10-11 між ТОВ Брухтпостач та ПП Втор-мет по 6 арк. два примірники; копія паспорту гр-на ОСОБА_63, договір субпідряду №11-10/18 між ПП ВТОР-МЕТ , ОСОБА_63 та ТОВ Брухтпостач на 6 арк. у двох примірниках, копія паспорту гр-на ОСОБА_64, договір про надання послуг №1 від 25.10.2018 між ОСОБА_63 та ОСОБА_64 щодо сортування та інших робіт із металобрухтом на 5 арк. без підписів;

37)Папка-реєстратор із надписом Особові справи ТОВ Брухтпостач м. Чернівці, вул. Миколаївська, 38 , в якій наявні окремі папки із файлами та документами, а саме схема до площадки Валера Южна , особова справа ОСОБА_65, РНОКПП НОМЕР_37, договір підряду №24/10-02 від 24.10.2018 між ТОВ Брухтпостач та ПП Втор-мет на 6 арк., два примірники, договір субпідряду №02-10/18 від 24.10.2018 між ПП ВТОР-МЕТ , ОСОБА_66 та ТОВ Брухтпостач на 6 арк., копія паспорту ОСОБА_66, копія паспорту гр-на ОСОБА_67, договори про надання послуг між ОСОБА_66 та ОСОБА_67, ОСОБА_68, ОСОБА_69, ОСОБА_70 щодо сортування та інших робіт із металобрухтом на 5 арк. кожен примірник;

38) Папка-реєстратор із надписом Особові справи ТОВ Брухтпостач м. Сторожинець, вул. Фізкультурна, , в якій наявні окремі папки із файлами та документами, а саме схема на площадку Сторожинець Валєра 1 арк., особова справа ОСОБА_28, РНОКПП НОМЕР_20, договір підряду №24/10-12 від 24.10.2018 між ТОВ Брухтпостач та ПП Втор-мет на 6 арк., два примірники, копія паспорту гр-на ОСОБА_71,

39)договір субпідряду №12-10/18 від 24.10.2018 між ПП ВТОР-МЕТ , ОСОБА_71 та ТОВ Брухтпостач на 6 арк. ;

40)Папка-реєстратор чорного кольору, із надписом Особові справи ТОВ Брухтпостач /Лугова,9/ в якій наявні окремі папки із файлами та документами, а саме: файл з схемою по площадці Лугова 9 ; особова справа № Б2 на ОСОБА_72, з 5 файлами; особова справа № Б3 на ОСОБА_73, з 5 файлами; особова справа № Г2 на ОСОБА_74, з 6 файлами; особова справа № П1 на ОСОБА_75, з 5 файлами; особова справа № Р4 на ОСОБА_76, з 8 файлами; особова справа № Р3 на ОСОБА_77, з 7 файлами; особова справа № Р5 нп ОСОБА_78, з 6 файлами; особова справа №Ч1 на ОСОБА_4, з 5 файлами; особова справа № П4 на ОСОБА_79, з 5 файлами; особова справа № І2 на ОСОБА_80, з 4 файлами; особова справа № К9 на ОСОБА_81, з 4 файлами; особова справа № К10 на ОСОБА_82, з 4 файлами; копія паспорта ОСОБА_83; посвідчення тракториста-машиніста ОСОБА_84; перелік наземних самохідних транспортних засобів, які надаються в користування від 03.10.2018 на 2 арк.; договір підряду (про виконання робіт) від 03.10.2018 в двох примірниках на 6 аркушах кожен; договір позички наземного самохідного транспортного засобу від 03.10.2018 в двох примірниках, на 3 аркушах кожен.

41)Папка-реєстратор чорного кольору, із надписом Особові справи ТОВ Брухтпостач /м. Сторожинець, вул. О.Кобилянської/ в якій наявні окремі папки із файлами та документами, а саме: файл з схемою по площадці ОСОБА_68. Сторожинець ; особова справа № С8 на ОСОБА_31, з 7 файлами; особова справа № С4 на ОСОБА_30, з 7 файлами; договір підряду (виконання робіт) №24/10-00 від 24.10.2018 в двох примірниках на 6 аркушах кожен; копія паспорта ОСОБА_85. на 1 аркуші; договір субпідряду (про виконання робіт) № 06-10/18 від 24.10.2018 на 6 аркушах; копія паспорту ОСОБА_86 на 1 аркуші; договір про надання послуг № 1 від 25.10.2018 на 5 аркушах; копія паспорту ОСОБА_87 на 1 арк.; договір про надання послуг № 1 від 25.10.2018 на 5 аркушах.

42)Папка-реєстратор чорного кольору, із надписом Особові справи ТОВ Брухтпостач /м. Коломия, вул. Пушкіна,6/ в якій наявні окремі папки із файлами та документами, а саме: файл з схемою по площадці Коломия. Ігор ; особова справа № М3 на ОСОБА_15, з 7 файлами; особова справа № В1 на ОСОБА_17, з 6 файлами; договір підряду (виконання робіт) №24/10-05 від 24.10.2018 в двох примірниках на 6 аркушах кожен; договір субпідряду (про виконання робіт) № 05-10/18 від 24.10.2018 на 6 аркушах; копія паспорту ОСОБА_88 на 1 аркуші; договір про надання послуг від 10.2018 на 6 аркушах; копія паспорту ОСОБА_89. на 1 арк.; договір про надання послуг від 10.2018 на 5 аркушах.

43)Документ - схема на площадку Віітя, Красіна, 1 на 1 арк., особова справа ОСОБА_26, РНОКПП2490121938, договір підряду №24/10-08 від 24.10.2018 між ТОВ Брухтпостач та ПП Втор-мет на 6 арк., два примірники, договір субпідряду №08-10/18 від 24.10.2018 між ПП ВТОР-МЕТ , ОСОБА_90 та ТОВ Брухтпостач на 6 арк., копія паспорту ОСОБА_90, копія паспорту гр-на ОСОБА_91, договір про надання послуг між ОСОБА_90 та ОСОБА_91 без дати та номеру щодо сортування та інших робіт із металобрухтом на 5 арк., із наявними підписами;

44) Документ - схема площадка Торське Ігор на 1 арк., особова справа ОСОБА_8 РНОКПП НОМЕР_3, особова справа ОСОБА_13, РНОКПП НОМЕР_6, особова справа ОСОБА_92, РНОКПП НОМЕР_38, особова справа ОСОБА_93, РНОКПП НОМЕР_39, особова справа ОСОБА_94, РНОКПП НОМЕР_40, особова справа ОСОБА_95, РНОКПП НОМЕР_41, особова справа ОСОБА_96, РНОКПП НОМЕР_42, особова справа ОСОБА_97, РНОКПП НОМЕР_43.

45)Договір підряду №24/10-01 від 24.10.2018 між ТОВ Брухтпостач та ПП Втор-мет на 6 арк., два примірники щодо виконання робіт з сортування, подрібнення, пакетування та навантаження металобрухту;

46)Договір субпідряду №01-10/18 від 24.10.2018 між ПП ВТОР-МЕТ , ОСОБА_98 та ТОВ Брухтпостач на 6 арк. щодо виконання робіт з сортування, подрібнення, пакетування та навантаження металобрухту, копія паспорту та ІПН на ОСОБА_98 на 1 арк., договори про надання послуг щодо виконання робіт з сортування, подрібнення, пакетування та навантаження металобрухту без номеру від 16.10.2018 між ОСОБА_98 та ОСОБА_99 на 5 арк., з підписами, копія паспорту ОСОБА_99, між ОСОБА_98 та ОСОБА_100 на 5 арк., з підписами та копія паспорту ОСОБА_100 на 2 арк., між ОСОБА_98 та ОСОБА_101 на 5 арк. з підписами, копія паспорту ОСОБА_101 на 2 арк., між ОСОБА_98 та ОСОБА_102 на 5 арк., з підписами, копія паспорту ОСОБА_102 на 2 арк., між ОСОБА_98 та ОСОБА_103 на 5 арк., з підписами, копія паспорту ОСОБА_103 на 2 арк., договір між ОСОБА_98 та ОСОБА_104 на 5 арк., з підписами, копія паспорту ОСОБА_104 на 2 арк., договір між ОСОБА_98 та ОСОБА_105М на 5 арк., з підписами, копія паспорту ОСОБА_105 на 2 арк., договір між ОСОБА_98 та ОСОБА_106 на 5 арк., з підписами, копія паспорту ОСОБА_106 на 2 арк.;

47)Чорна пластмасова папка на кільцях із наявними в ній особовими картками працівників ТОВ Брухтпостач на 43 арк.

48)Публічне акціонерне товариство Державний ощадний банк України справа №116.148/158-12 ОСОБА_77 № договору 569187019 від 07.11.2018 за підписом ОСОБА_10 та ОСОБА_77 - 8 арк.;

49)Публічне акціонерне товариство Державний ощадний банк України справа №116.148/158-12 ОСОБА_73 № договору 569187619 від 07.11.2018 за підписом ОСОБА_10 та ОСОБА_73 - 7 арк.;

50)Публічне акціонерне товариство Державний ощадний банк України справа №116.148/158-12 ОСОБА_75 № договору 569187219 від 07.11.2018 за підписом ОСОБА_10 та ОСОБА_75 - 8 арк.;

51)Публічне акціонерне товариство Державний ощадний банк України справа №116.148/158-12 ОСОБА_74 № договору 569398119 від 07.11.2018 за підписом ОСОБА_10 та ОСОБА_74 - 10 арк.;

52)Публічне акціонерне товариство Державний ощадний банк України справа №116.148/158-12 ОСОБА_72 № договору 569187419 від 07.11.2018 за підписом ОСОБА_10 та ОСОБА_72 - 7 арк.;

53)Публічне акціонерне товариство Державний ощадний банк України справа №116.148/158-12 ОСОБА_78 № договору 569187819 від 07.11.2018 за підписом ОСОБА_10 та ОСОБА_78 - 8 арк.;

54)Публічне акціонерне товариство Державний ощадний банк України справа №116.148/158-12 ОСОБА_4 № договору 569186419 від 07.11.2018 за підписом ОСОБА_10 та ОСОБА_4 - 7 арк.;

55)Публічне акціонерне товариство Державний ощадний банк України справа №116.148/158-12 ОСОБА_4 № договору 569186419 від 07.11.2018 за підписом ОСОБА_10 та ОСОБА_4 - 7 арк.;

56)Розписка про отримання платіжної карти на ім'я ОСОБА_107 по рахунку 26206000108601- 4 арк.;

57) Розписка про отримання платіжної карти на ім'я ОСОБА_93 по рахунку № 2620850366481- 4 арк.;

58) Розписка про отримання платіжної карти на ім'я ОСОБА_108 по рахунку №26206000108526- 2 арк.;

59) Розписка про отримання платіжної карти на ім'я ОСОБА_81 по рахунку № 26200000108577- 3 арк.;

60)Заява про приєднання № 366481119/071118 за підписом представника банку ПАТ Державний ощадний банк України та клієнта ОСОБА_93- 1 арк.;

61) Заповідальне розпорядження по рахунку за підписом представника банку ПАТ Державний ощадний банк України та клієнта ОСОБА_93, 1 арк.;

62)Оригінал Диплому Коломийського СПТУ-14 А № 130552 від 21.07.1986 року видано ОСОБА_109 з Выписка итоговых оценок успеваемости ;

63)Оригінал Свідоцтва про укладання шлюбу І-НМ № 377155 від 18.05.1991 року гр. ОСОБА_15 та гр. ОСОБА_110 видане Відділ ЗАГС Коломийського міськвиконкому з копією - 1 арк.;

64)Удостоверение на право обслуживания объектов Котлонодзора № 764 от 04.09.1990г. видано тов. ОСОБА_111;

65)Копія документів посвідчення особи та свідоцтв на ім'я ОСОБА_112, ОСОБА_68, ОСОБА_90, ОСОБА_113, ОСОБА_114, ОСОБА_115, ОСОБА_94, ОСОБА_95, ОСОБА_116, ОСОБА_117, ОСОБА_118, ОСОБА_96, ОСОБА_119, ОСОБА_120, ОСОБА_121, ОСОБА_122, ОСОБА_123, ОСОБА_124, ОСОБА_125, ОСОБА_126, ОСОБА_78, ОСОБА_4, ОСОБА_127, ОСОБА_128, ОСОБА_129, ОСОБА_130, ОСОБА_131, ОСОБА_132, ОСОБА_133 - 45 арк.;

66)Оригінал Диплому № 202167 від 19.07.1984 року та оригінал Свідоцтво про народження № 469639 від 18.02.1991 року на ім'я ОСОБА_17;

67)Договір про надання послуг б/н та б/дт в двох екземплярах між ОСОБА_55 та ОСОБА_129 без підписів - 10 арк.

68)Журнал реєстрації документів з питань обробки персональних даних працівників ТОВ БРУХТПОСТАЧ (згоди на обробку персональних даних, повідомлення про права у сфері захисту персональних даних) - 50 аркушів;

69)Папка ОСОБА_106 персональних даних ТОВ БРУХТПОСТАЧ в якій знаходитьсяПоложення про порядок обробки та захисту персональних даних працівників на 15 аркушах з переліком осіб, які ознайомленні, що підтверджується особистими підписами;Журнал реєстрації зобов'язань про нерозголошення персональних даних ТОВ Брухтпостач на 3 аркушах в якому зазначені ОСОБА_4, ОСОБА_80, ОСОБА_82зобов'язанням про нерозголошення персональних даних на ОСОБА_4,зобов'язанням про нерозголошення персональних даних на ОСОБА_80, зобов'язанням про нерозголошення персональних даних на ОСОБА_82 з підписами та один незаповнений бланк- 4 арк.Згода на збір та обробку персональних даних фізичних осіб: ОСОБА_81, ОСОБА_82, ОСОБА_80, ОСОБА_79, ОСОБА_11, ОСОБА_14,ОСОБА_31, ОСОБА_97, ОСОБА_20, ОСОБА_23, ОСОБА_21, ОСОБА_19, ОСОБА_92, ОСОБА_62, ОСОБА_96, ОСОБА_95, ОСОБА_94, ОСОБА_93, ОСОБА_29, ОСОБА_27, ОСОБА_26, ОСОБА_32, ОСОБА_28, ОСОБА_30, ОСОБА_38, ОСОБА_22, ОСОБА_25, ОСОБА_18, ОСОБА_17, ОСОБА_15, ОСОБА_16, ОСОБА_12, ОСОБА_45, ОСОБА_44, ОСОБА_43, ОСОБА_42, ОСОБА_41, ОСОБА_40, ОСОБА_39, ОСОБА_65, ОСОБА_8, ОСОБА_13, ОСОБА_78, ОСОБА_73, ОСОБА_72, ОСОБА_4, ОСОБА_76, ОСОБА_75, ОСОБА_74, ОСОБА_77 - 75 арк. (з підписами)

70) Наказ ТОВ Брухтпостач №58-ВК від 17.10.2018 з підписами ОСОБА_4 та ОСОБА_11 - 1арк;

71)Наказ ТОВ Брухтпостач №57-ВК від 17.10.2018 з підписами ОСОБА_4 та ОСОБА_14 - 1арк;

72)Наказ ТОВ Брухтпостач №56-ВК від 17.10.2018 з підписами ОСОБА_4 та ОСОБА_31 - 1арк;

73)Наказ ТОВ Брухтпостач №55-ВК від 17.10.2018 з підписами ОСОБА_4 та ОСОБА_97 - 1арк;

74)Наказ ТОВ Брухтпостач №54-ВК від 16.10.2018 з підписами ОСОБА_4 та ОСОБА_20 - 1арк;

75)Наказ ТОВ Брухтпостач №53-ВК від 16.10.2018 з підписами ОСОБА_4 та ОСОБА_23 - 1арк;

76)Наказ ТОВ Брухтпостач №52-ВК від 16.10.2018 з підписами ОСОБА_4 та ОСОБА_21 - 1арк;

77)Наказ ТОВ Брухтпостач №51-ВК від 16.10.2018 з підписами ОСОБА_4 та ОСОБА_19 - 1арк;

78)Наказ ТОВ Брухтпостач №50-ВК від 16.10.2018 з підписами ОСОБА_4 та ОСОБА_92 - 1арк;

79)Наказ ТОВ Брухтпостач №49-ВК від 16.10.2018 з підписами ОСОБА_4 та ОСОБА_134 - 1арк;

80)Наказ ТОВ Брухтпостач №48-ВК від 16.10.2018 з підписами ОСОБА_4 та ОСОБА_96 - 1арк;

81)Наказ ТОВ Брухтпостач №47-ВК від 16.10.2018 з підписами ОСОБА_4 та ОСОБА_95 - 1арк;

82)Наказ ТОВ Брухтпостач №46-ВК від 16.10.2018 з підписами ОСОБА_4 та ОСОБА_94 - 1арк;

83)Наказ ТОВ Брухтпостач №45-ВК від 16.10.2018 з підписами ОСОБА_4 та ОСОБА_93 - 1арк;

84)Наказ ТОВ Брухтпостач №44-ВК від 16.10.2018 з підписами ОСОБА_4 та ОСОБА_29 - 1арк;

85)Наказ ТОВ Брухтпостач №43-ВК від 16.10.2018 з підписами ОСОБА_4 та ОСОБА_27 - 1арк;

86)Наказ ТОВ Брухтпостач №42-ВК від 16.10.2018 з підписами ОСОБА_4 та ОСОБА_26 - 1арк;

87)Наказ ТОВ Брухтпостач №41-ВК від 16.10.2018 з підписами ОСОБА_4 та ОСОБА_32 - 1арк;

88)Наказ ТОВ Брухтпостач №40-ВК від 16.10.2018 з підписами ОСОБА_4 та ОСОБА_28 - 1арк;

89)Наказ ТОВ Брухтпостач №39-ВК від 16.10.2018 з підписами ОСОБА_4 та ОСОБА_30 - 1арк;

90)Наказ ТОВ Брухтпостач №38-ВК від 16.10.2018 з підписами ОСОБА_4 та ОСОБА_18 - 1арк;

91)Наказ ТОВ Брухтпостач №37-ВК від 11.10.2018 з підписами ОСОБА_4 та ОСОБА_38 - 1арк;

92)Наказ ТОВ Брухтпостач №36-ВК від 11.10.2018 з підписами ОСОБА_4 та ОСОБА_22 - 1арк;

93)Наказ ТОВ Брухтпостач №35-ВК від 11.10.2018 з підписами ОСОБА_4 та ОСОБА_25 - 1арк;

94)Наказ ТОВ Брухтпостач №34-ВК від 11.10.2018 з підписами ОСОБА_4 та ОСОБА_17 - 1арк;

95)Наказ ТОВ Брухтпостач №33-ВК від 11.10.2018 з підписами ОСОБА_4 та ОСОБА_15 - 1арк;

96)Наказ ТОВ Брухтпостач №32-ВК від 11.10.2018 з підписами ОСОБА_4 та ОСОБА_16 - 1арк;

97)Наказ ТОВ Брухтпостач №31-ВК від 11.10.2018 з підписами ОСОБА_4 та ОСОБА_12 - 1арк;

98)Наказ ТОВ Брухтпостач №30-ВК від 10.10.2018 з підписами ОСОБА_4 та ОСОБА_45 - 1арк;

99)Наказ ТОВ Брухтпостач №29-ВК від 10.10.2018 з підписами ОСОБА_4 та ОСОБА_44 - 1арк;

100)Наказ ТОВ Брухтпостач №28-ВК від 10.10.2018 з підписами ОСОБА_4 та ОСОБА_43 - 1арк;

101)Наказ ТОВ Брухтпостач №27-ВК від 10.10.2018 з підписами ОСОБА_4 та ОСОБА_42 - 1арк;

102)Наказ ТОВ Брухтпостач №26-ВК від 10.10.2018 з підписами ОСОБА_4 та ОСОБА_41 - 1арк;

103)Наказ ТОВ Брухтпостач №25-ВК від 10.10.2018 з підписами ОСОБА_4 та ОСОБА_40 - 1арк;

104)Наказ ТОВ Брухтпостач №24-ВК від 10.10.2018 з підписами ОСОБА_4 та ОСОБА_39 - 1арк;

105)Наказ ТОВ Брухтпостач №22-ВК від 06.10.2018 з підписами ОСОБА_4 та ОСОБА_65 - 1арк;

106)Наказ ТОВ Брухтпостач №20-ВК від 04.10.2018 з підписами ОСОБА_4 та ОСОБА_13 - 1арк;

107)Наказ ТОВ Брухтпостач №19-ВК від 04.10.2018 з підписами ОСОБА_4 та ОСОБА_13 - 1арк;

108)Наказ ТОВ Брухтпостач №18-ВК від 03.10.2018 з підписами ОСОБА_4 та ОСОБА_78 - 1арк;

109)Наказ ТОВ Брухтпостач №17-ВК від 03.10.2018 з підписами ОСОБА_4 та ОСОБА_73 - 1арк;

110)Наказ ТОВ Брухтпостач №16-ВК від 03.10.2018 з підписами ОСОБА_4 та ОСОБА_72 - 1арк;

111)Наказ ТОВ Брухтпостач №15-ВК від 03.10.2018 з підписами ОСОБА_4 та ОСОБА_76 - 1арк;

112)Наказ ТОВ Брухтпостач №14-ВК від 03.10.2018 з підписами ОСОБА_4 та ОСОБА_75 - 1арк;

113)Наказ ТОВ Брухтпостач №13-ВК від 03.10.2018 з підписами ОСОБА_4 та ОСОБА_74 - 1арк;

114)Наказ ТОВ Брухтпостач №12-ВК від 03.10.2018 з підписами ОСОБА_4 та ОСОБА_74 - 1арк;

115)Наказ ТОВ Брухтпостач №11-ВК від 03.10.2018 з підписами ОСОБА_4 та ОСОБА_77 - 1арк;

116)Наказ ТОВ Брухтпостач №11-ВК від 03.10.2018 з підписами ОСОБА_4 та ОСОБА_77 - 1арк;

117)Наказ ТОВ Брухтпостач №10-ВК від 03.10.2018 з підписами ОСОБА_4 та ОСОБА_77 - 1арк;

118)Наказ ТОВ Брухтпостач №9-ВК від 02.10.2018 з підписами ОСОБА_4 та ОСОБА_4 - 1арк;

119)Наказ ТОВ Брухтпостач №59-ВК від 09.11.2018 з підписами ОСОБА_4 - 1арк;

120)Чорновий Штатний розпис ТОВ Брухтпостач станом на 28.09.2018р- 1арк.;

121) Договір підряду (про виконання робіт) б/н від 08.10.2018 року в двох примірниках між ТОВ Брухтпостач та підрядник фізична особа ОСОБА_130 з підписом підрядника- 12 арк.;

122)Пояснення з питань організації роботи майданчиків заготівлі брухту ТОВ Брухтпостач - 3 арк.;

123)Копія договору куплі продажу металобрухту №63 від 05.11.2018 року між ТОВ Брухтпостач та Державне підприємство спиртової та лікеро-горілчаної промисловості УКРСПИРТ - 3 арк.;

124) Платіжне доручення від 24.10.2018 року Платник ТОВ БРУХТПОСТАЧ ОСОБА_106 отримувача ПАТ ПУМБ - 12арк.;

125)ОСОБА_132 прийому передачі карт ТОВ БРУХТПОСТАЧ - 1 арк.;

126)Копія Виписка з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань Товариство з обмеженою відповідальність БРУХТПОСТАЧ - 2 арк.;

127)Копія Статут Товариство з обмеженою відповідальність БРУХТПОСТАЧ - 18 арк.;

128) Договір купівлі-продажу побутового металобрухту б/н б/д між ОСОБА_135 та Товариство з обмеженою відповідальність БРУХТПОСТАЧ з підписом ОСОБА_135 - 5 арк.;

129)Договір суборенди контейнеру б/н та б/д між ОСОБА_135 та Товариство з обмеженою відповідальність БРУХТПОСТАЧ з підписом ОСОБА_135 - 4 арк.;

130)Копія паспорта КР 918803 та ідентифікаційного номера на ім'я ОСОБА_136- 2 арк.;

131)Копія пасорта КР 501580 та ідентифікаційного номера на ім'я ОСОБА_135- 2арк.;

132)Договір про надання послуг б/н від 16.10.2018 року між ОСОБА_135 та ОСОБА_136 з підписом ОСОБА_135 - 5 арк.;

133) Копія паспорта КР 856992 та ідентифікаційного номера на ім'я ОСОБА_137. - 1 арк.;

134)Договір куплі-продажу побутового металобрухту б/н від 20.10.2018 року між ОСОБА_138 та ТОВ Брухтпостач з підписом учасників- 5 арк.;

135)Договір суборенди контейнеру б/н від 20.10.2018 року між ОСОБА_138 та ТОВ Брухтпостач з підписом учасників - 4 арк.;

136)Копія паспорта КТ 037387 та ідентифікаційного номеру на ім'я ОСОБА_139- 1 арк.;

137)Копія паспорта СЕ 471766 та ідентифікаційного номеру на ім'я ОСОБА_140, копія документу з Єдиного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців Серія АД № 033209, витяг з реєстру платників єдиного податку № 559/09-02-1300/424 від 20.10.2016, Копія договору оренди нежитлового приміщення №1 від 02.01.2016 року- 5 арк.;

138)Копія ІД паспорту №000286916 на ім'я ОСОБА_141, карта платника податкі на ім'я ОСОБА_142 - 2 арк.;

139)Копія Державний акт на право власності на земельну ділянку серії ІФ 052148 видано ОСОБА_143 - 2 арк.;

140)Копія паспорта СС847341 від 01.12.1999 року на ім'я ОСОБА_143- 3арк.;

141)Договір суборенди контейнеру б/н від 20.10.2018 року між ТОВ Брухтпостач та ОСОБА_141 - 4арк., (з підписами);

142)Копія договір купівлі-продажу побутового металобрухту б/н від 20.10.2018 року між ТОВ Брухтпостач та ОСОБА_141 - 5арк., (з підписом);

143)Копія паспорта СС 519591 та ідентифікаційного немеру на ім'я ОСОБА_144 - 2 арк.;

144)Договір оренди нежитлових б/н від 01.09.2018 року ОСОБА_145 - 2 арк.,(з підписом);

145)Договір оренди нежитлових б/н від 01.09.2018 року ОСОБА_145 - 2 арк.,(з підписом);

146)Договір купівлі-продажу побутового металобрухту б/н від 20.10.2018 року між ОСОБА_144 та ТОВ Брухтпостач - 5 арк., (з підписом);

147)Договір суборенди контейнеру від 20.10.2018 року міжТОВ Брухтпостач та ОСОБА_144 - 4 арк.(з підписом);

148)Копія паспорта СЕ390621 та карта платника податків на ім'я ОСОБА_146 - 2арк.;

149)Копія документів та договору на ім'я ОСОБА_147 - 4арк.;

150)Договір суборенди контейнеру від 20.10.2018 року між ТОВ Брухтпостач та ОСОБА_146 - 4 арк.(з підписами);

151)Договір купівлі-продажу побутового металобрухту між ОСОБА_146 та ТОВ Брухтпостач - 5 арк.(з підписом);

152)Копія паспорта СУ651782 та карти платника податків на ім'я ОСОБА_148 - 2 арк.;

153)Договір суборенди від 20.10.2018 року між ТОВ Брухтпостач та ОСОБА_148 - 4 арк.(з підписами);

154)Договір купівлі-продажу побутового металобрухту від 20.10.2018 року між ОСОБА_148 та ТОВ Брухтпостач - 5 арк.(з підписом);

155)Копії атестату про середню освіту на ім'я ОСОБА_149 - 1 арк.;

156)Копія паспорта КТ093717 та карти платника податків на ім'я ОСОБА_150 - 1 арк;

157)Копія паспорта КВ 410064 та карти платника податків на ім'я ОСОБА_151 - 3 арк.;

158)Копія паспорта КР 174614 карти платника податків та трудової книжки БТ-1№ 3789502 на ім'я ОСОБА_152 - 87 арк.;

159)Копія паспорта КР988255 та карти платника податків на ім'я ОСОБА_153 - 1арк.;

160)Копія паспорта СЕ 338320 та карти платника податків на ім'я ОСОБА_154 - 1арк;

161)Копія паспорта КТ 071906 та карти платника податків на ім'я ОСОБА_155 - 1арк

162)Договір купівлі-продажу побутового металобрухту від 20.10.2018 року між ОСОБА_156 та ТОВ Брухтпостач - 5арк. (з підписами);

163)Договір суборенди контейнеру від 20.10.2018 року між ОСОБА_156 та ТОВ Брухтпостач - 4арк. (з підписами);

164)Договір купівлі-продажу побутового металобрухту між ОСОБА_151 та ТОВ Брухтпостач - 5арк. (з підписами);

165)Договір суборенди контейнеру між ОСОБА_151 та ТОВ Брухтпостач - 4арк. (з підписами);

166)Договір суборенди контейнеру між ОСОБА_150 та ТОВ Брухтпостач - 4арк. (з підписами);

167)Договір купівлі-продажу побутового металобрухту між ОСОБА_150 та ТОВ Брухтпостач - 5арк. (з підписами);

168)Чорнові записи - 4 арк.;

169)Бланки заяв - 3 арк.;

170)Бланки договорів - 5 арк.;

171)Штатний розклад ТОВ Брухтпостач - 1 арк.;

172)Накази 9-ВК від 02.10.2018 року з підписами ОСОБА_33 та ОСОБА_4 - 2 арк.;

173)Наказ 24 ВК від 10.10.2018 року з підписами ОСОБА_4 та ОСОБА_39 - 1 арк.

174)ОСОБА_42 а/с №70 м. Київ,03300 на адресу 58020 Чернівецька обл. м Чернівці вул. Лугова 9 ТОВ Олгрін ГР - 3 шт;

175)ОСОБА_42 а/с №23 м Київ 03300 на адресу 58020 Чернівецька обл. м Чернівці вул. Лугова 9 ТОВ Олгрін ГР - 1шт;

176)ОСОБА_157 відділ обслуговування громадян ГУПФУ в Чернівецькій області вул. Головна, буд 2 м. Сторожинець Чернівецька обл. 59000 на адресу Чернівецька обл. м Чернівці вул. Лугова 9 - шт.

177)Бланк на заяви ТОВ Інвестеційно -промислова компанія м. Суми, вул.. Харківська, 31 на 64 (шістдесять чотирьох) аркушах.

178)Завірена копія статуту ТОВ Інвестиційно -промислова компанія від 02.11.2006 року на 40 (сорока) аркушах з додатками.

179)Копія ОСОБА_150 приймання передачі до договору № 04/10-2010 від 04.10.2010року - 1 акр.

180)Копія Договір-купівля продажу № 04/10-2010 від 04.10.2010року - 1 акр.

181)Копія Договір-купівля продажу № UA 561518 від 27.09.2010 року - 2 акр.

182)Копія Свідоцтво № НАА 036687 від 28.05.2014 року - 2 акр.

183)Копія Свідоцтво № НАЕ 345456 від 14.10.2014 року - 4 акр.

184)Копія Свідоцтво № НАА 036687 від 28.05.2014 року - 2 акр.

185)Копія Договір-купівля продажу № UA 767509 від 20.09.2012 року - 3 акр.

186)Копія Довіреність № 34 від 12.09.2016 - 1 арк.

187)Копія Договір-купівля продажу нерухомого майна НАО 553895 від 17.08.2015 року - 3 акр.

188)Копія Договір-купівля продажу нерухомого майна НАО 553895 від 17.08.2015 року - 3 акр.

189)Копія Договір-купівля продажу № UA 561518 від 27.09.2010 року - 2 акр.

190)Копія Свідоцтво № НАЕ 345456 від 14.10.2014 року - 4 акр.

191)Відомість № 04120001 плати за подавання, забирання вагонів та маневру роботи за 04.12.2017 року під'їзної колії ФОП ОСОБА_7 та ТОВ Техно -Транс - 1 арк.

192)Відомість № 20120021 плати за подавання, забирання вагонів та маневру роботи за 20.12.2017 року під'їзної колії ФОП ОСОБА_7 та ТОВ Техно -Транс - 1 арк.

193)Відомість № 05120002 плати за подавання, забирання вагонів та маневру роботи під'їзної колії ФОП ОСОБА_7 та ТОВ Техно -Транс - 1 арк.

194)Відомість № 05120003 плати за подавання, забирання вагонів та маневру роботи за 05.12.2017 року під'їзної колії ФОП ОСОБА_7 та ТОВ Техно -Транс - 1 арк.

195)Накопичувальна картка ТОВ Техно -Транс № 06120744 - 1 арк.

196)Накопичувальна картка ТОВ Техно -Транс № 04120741 - 1 арк.

197)Відомість № 07120004 плати за подавання, забирання вагонів та маневру роботи за 07.12.2017 року під'їзної колії ФОП ОСОБА_7 та ТОВ Техно -Транс - 1 арк.

198)Відомість № 07120005 плати за подавання, забирання вагонів та маневру роботи за 07.12.2017 року під'їзної колії ФОП ОСОБА_7 та ТОВ Техно -Транс - 1 арк.

199)Накопичувальна картка ТОВ Техно -Транс № 07120748 - 1 арк.

200)Відомість № 11120009 плати за подавання, забирання вагонів та маневру роботи за 07.12.2017 року під'їзної колії ФОП ОСОБА_7 та ТОВ Техно -Транс - 1 арк.

201)Відомість № 11120007 плати за подавання, забирання вагонів та маневру роботи за 08.12.2017 року під'їзної колії ФОП ОСОБА_7 та ТОВ Техно -Транс - 1 арк.

202)Накопичувальна картка ТОВ Техно -Транс № 11120756 - 1 арк.

203)Відомість № 11120006 плати за подавання, забирання вагонів та маневру роботи за 09.12.2017 року під'їзної колії ФОП ОСОБА_7 та ТОВ Техно -Транс - 1 арк.

204)Відомість № 11120008 плати за подавання, забирання вагонів та маневру роботи за 09.12.2017 року під'їзної колії ФОП ОСОБА_7 та ТОВ Техно -Транс - 1 арк.

205)Накопичувальна картка ТОВ Техно -Транс № 11120755 - 1 арк.

206)Відомість № 12120010 плати за подавання, забирання вагонів та маневру роботи за 10.12.2017 року під'їзної колії ФОП ОСОБА_7 та ТОВ Техно -Транс - 1 арк.

207)Відомість № 12120011 плати за подавання, забирання вагонів та маневру роботи за 12.12.2017 року під'їзної колії ФОП ОСОБА_7 та ТОВ Техно -Транс - 1 арк.

208)Відомість № 15120012 плати за подавання, забирання вагонів та маневру роботи за 12.12.2017 року під'їзної колії ФОП ОСОБА_7 та ТОВ Техно -Транс - 1 арк.

209)Накопичувальна картка ТОВ Техно -Транс № 15120764 - 1 арк.

210)Відомість № 15120013 плати за подавання, забирання вагонів та маневру роботи за 15.12.2017 року під'їзної колії ФОП ОСОБА_7 та ТОВ Техно -Транс - 1 арк.

211)Відомість № 15120014 плати за подавання, забирання вагонів та маневру роботи за 15.12.2017 року під'їзної колії ФОП ОСОБА_7 та ТОВ Техно -Транс - 1 арк.

212)Накопичувальна картка ТОВ Техно -Транс № 15120765 - 1 арк.

213)Відомість № 18120018 плати за подавання, забирання вагонів та маневру роботи за 17.12.2017 року під'їзної колії ФОП ОСОБА_7 та ТОВ Техно -Транс - 1 арк.

214)Відомість № 18120015 плати за користування вагонами 15.12.2017 року під'їзної колії ФОП ОСОБА_7 та ТОВ Техно -Транс - 1 арк.

215)Відомість № 18120017 плати за подавання, забирання вагонів та маневру роботи за 16.12.2017 року під'їзної колії ФОП ОСОБА_7 та ТОВ Техно -Транс - 1 арк.

216)Накопичувальна картка ТОВ Техно -Транс № 18120768 - 1 арк.

217)Відомість № 20120019 плати за користування вагонами 17.12.2017 року під'їзної колії ФОП ОСОБА_7 та ТОВ Техно -Транс - 1 арк.

218)Відомість № 20120020 плати за подавання, забирання вагонів та маневру роботи за 17.12.2017 року під'їзної колії ФОП ОСОБА_7 та ТОВ Техно -Транс - 1 арк.

219)Накопичувальна картка ТОВ Техно -Транс № 20120774- 1 арк.

220)Відомість № 21120022 плати за користування вагонами 17.12.2017 року під'їзної колії ФОП ОСОБА_7 та ТОВ Техно -Транс - 1 арк.

221)Відомість № 21120023 плати за подавання, забирання вагонів та маневру роботи за 21.12.2017 року під'їзної колії ФОП ОСОБА_7 та ТОВ Техно -Транс - 1 арк.

222)Накопичувальна картка ТОВ Техно -Транс № 21120775 - 1 арк.

223)Відомість № 25120026 плати за користування вагонами 20.12.2017 року під'їзної колії ФОП ОСОБА_7 та ТОВ Техно -Транс - 1 арк.

224)Відомість № 25120027 плати за подавання, забирання вагонів та маневру роботи за 22.12.2017 року під'їзної колії ФОП ОСОБА_7 та ТОВ Техно -Транс - 1 арк.

225)Накопичувальна картка ТОВ Техно -Транс № 25120778 - 1 арк.

226)Відомість № 28120032 плати за подавання, забирання вагонів та маневру роботи за 28.12.2017 року під'їзної колії ФОП ОСОБА_7 та ТОВ Техно -Транс - 1 арк.

227)Відомість № 25120028 плати за користування вагонами 22.12.2017 року під'їзної колії ФОП ОСОБА_7 та ТОВ Техно -Транс - 1 арк.

228)Відомість № 25120029 плати за подавання, забирання вагонів та маневру роботи за 25.12.2017 року під'їзної колії ФОП ОСОБА_7 та ТОВ Техно -Транс - 1 арк.

229)Накопичувальна картка ТОВ Техно -Транс № 25120782 - 1 арк.

230)Відомість № 18120016 плати за користування вагонами 14.12.2017 року під'їзної колії ФОП ОСОБА_7 та ТОВ Техно -Транс - 1 арк.

231)Накопичувальна картка ТОВ Техно -Транс № 18120769 - 1 арк.

232)Відомість № 28120030 плати за користування вагонами 25.12.2017 року під'їзної колії ФОП ОСОБА_7 та ТОВ Техно -Транс - 1 арк.

233)Відомість № 28120031 плати за подавання, забирання вагонів та маневру роботи за 27.12.2017 року під'їзної колії ФОП ОСОБА_7 та ТОВ Техно -Транс - 1 арк.

234)Накопичувальна картка ТОВ Техно -Транс № 28120785 - 1 арк.

235)Відомість № 29120033 плати за користування вагонами 27.12.2017 року під'їзної колії ФОП ОСОБА_7 та ТОВ Техно -Транс - 1 арк.

236)Накопичувальна картка ТОВ Техно -Транс № 29120793 - 1 арк.

237)Посвідчення № 1205 від 18.05.2018 року про вибухобезпечність, хімічну та радіаційну безпечність металобрухту чорних металів ТОВ Техно- Транс м. Суми - 1 арк; (без підпису).

238)Посвідчення № 1336 від 23.09.2018 року про вибухобезпечність, хімічну та радіаційну безпечність металобрухту чорних металів ТОВ Техно- Транс м. Суми - 1 арк; (з підписами).

239)Посвідчення № 1196 від 10.05.2018 року про вибухобезпечність, хімічну та радіаційну безпечність металобрухту чорних металів ТОВ Техно- Транс м. Суми - 1 арк;(з підписами).

240)Посвідчення № 1197 від 13.04.2018 року про вибухобезпечність, хімічну та радіаційну безпечність металобрухту чорних металів ТОВ Техно- Транс м. Суми - 1 арк; (з підписами).

241)Посвідчення № 1193 від 08.05.2018 року про вибухобезпечність, хімічну та радіаційну безпечність металобрухту чорних металів ТОВ Техно- Транс м. Суми - 1 арк; (з підписами).

242)Посвідчення № 1194 від 08.05.2018 року про вибухобезпечність, хімічну та радіаційну безпечність металобрухту чорних металів ТОВ Техно- Транс м. Суми - 1 арк; (з підписами).

243)Посвідчення № 1192 від 08.05.2018 року про вибухобезпечність, хімічну та радіаційну безпечність металобрухту чорних металів ТОВ Техно- Транс м. Суми - 1 арк; (з підписами).

244)Посвідчення № 1134 від 15.03.2018 року про вибухобезпечність, хімічну та радіаційну безпечність металобрухту чорних металів ТОВ Техно- Транс м. Суми - 1 арк; (з підписами).

245)Посвідчення № 1161 від 11.04.2018 року про вибухобезпечність, хімічну та радіаційну безпечність металобрухту чорних металів ТОВ Техно- Транс м. Суми - 1 арк; (з підписами).

246)Посвідчення № 1162 від 11.04.2018 року про вибухобезпечність, хімічну та радіаційну безпечність металобрухту чорних металів ТОВ Техно- Транс м. Суми - 1 арк; (з підписами).

247)Посвідчення № 1164 від 11.04.2018 року про вибухобезпечність, хімічну та радіаційну безпечність металобрухту чорних металів ТОВ Техно- Транс м. Суми - 1 арк; (з підписами).

248)Посвідчення № 1140 від 23.03.2018 року про вибухобезпечність, хімічну та радіаційну безпечність металобрухту чорних металів ТОВ Техно- Транс м. Суми - 1 арк; (з підписами).

249)Посвідчення № 1141 від 26.03.2018 року про вибухобезпечність, хімічну та радіаційну безпечність металобрухту чорних металів ТОВ Техно- Транс м. Суми - 1 арк; (з підписами).

250)Посвідчення № 1138 від 21.03.2018 року про вибухобезпечність, хімічну та радіаційну безпечність металобрухту чорних металів ТОВ Техно- Транс м. Суми - 1 арк; (з підписами).

251)Посвідчення № 1177 від 24.04.2018 року про вибухобезпечність, хімічну та радіаційну безпечність металобрухту чорних металів ТОВ Техно- Транс м. Суми - 1 арк; (з підписами).

252)Посвідчення № 1178 від 24.04.2018 року про вибухобезпечність, хімічну та радіаційну безпечність металобрухту чорних металів ТОВ Техно- Транс м. Суми - 1 арк; (з підписами).

253)Посвідчення № 1182 від 26.04.2018 року про вибухобезпечність, хімічну та радіаційну безпечність металобрухту чорних металів ТОВ Техно- Транс м. Суми - 1 арк; (з підписами).

254)Посвідчення № 1190 від 04.05.2018 року про вибухобезпечність, хімічну та радіаційну безпечність металобрухту чорних металів ТОВ Техно- Транс м. Суми - 1 арк; (з підписами).

255)Посвідчення № 1184 від 30.04.2018 року про вибухобезпечність, хімічну та радіаційну безпечність металобрухту чорних металів ТОВ Техно- Транс м. Суми - 1 арк; (з підписами).

256)Посвідчення № 1184 від 30.04.2018 року про вибухобезпечність, хімічну та радіаційну безпечність металобрухту чорних металів ТОВ Техно- Транс м. Суми - 1 арк; (з підписами).

257)Посвідчення № 1185 від 30.04.2018 року про вибухобезпечність, хімічну та радіаційну безпечність металобрухту чорних металів ТОВ Техно- Транс м. Суми - 1 арк; (з підписами).

258)Посвідчення № 1190 від 04.05.2018 року про вибухобезпечність, хімічну та радіаційну безпечність металобрухту чорних металів ТОВ Техно- Транс м. Суми - 1 арк; (з підписами).

259)Посвідчення № 1181 від 26.04.2018 року про вибухобезпечність, хімічну та радіаційну безпечність металобрухту чорних металів ТОВ Техно- Транс м. Суми - 1 арк; (з підписами).

260)Посвідчення № 1132 від 15.03.2018 року про вибухобезпечність, хімічну та радіаційну безпечність металобрухту чорних металів ТОВ Техно- Транс м. Суми - 1 арк; (з підписами).

261)Посвідчення № 1131 від 14.03.2018 року про вибухобезпечність, хімічну та радіаційну безпечність металобрухту чорних металів ТОВ Техно- Транс м. Суми - 1 арк; (з підписами).

262)Документ про якість № 1205 брухту та відходів чорних металів від 18.05.2018 року ТОВ Техно-Транс - 1 акр; (без підпису)

263)Документ про якість № 1185 брухту та відходів чорних металів від 30.04.2018 року ТОВ Техно-Транс - 1 акр; (з підписом)

264)Документ про якість № 1244 брухту та відходів чорних металів від 31.07.2018 року ТОВ Техно-Транс - 1 акр; (з підписом)

265)Документ про якість № 1400 брухту та відходів чорних металів від 16.11.2018 року ТОВ Техно-Транс - 1 акр; (з підписом)

266)Документ про якість № 1190 брухту та відходів чорних металів від 04.05.2018 року ТОВ Техно-Транс - 1 акр; (з підписом)

267)Документ про якість № 1189 брухту та відходів чорних металів від 04.05.2018 рокуТОВ Техно-Транс - 1 акр; (з підписом)

268)Документ про якість № 1196 брухту та відходів чорних металів від 10.05.2018 року ТОВ Техно-Транс - 1 акр; (з підписом)

269)Документ про якість № 1188 брухту та відходів чорних металів від 30.04.2018 року ТОВ Техно-Транс - 1 акр; (з підписом)

270)Документ про якість № 1202 брухту та відходів чорних металів від 15.05.2018 року ТОВ Техно-Транс - 1 акр; (з підписом)

271)Документ про якість № 1192 брухту та відходів чорних металів від 08.05.2018 року ТОВ Техно-Транс - 1 акр; (з підписом)

272)Документ про якість № 1194 брухту та відходів чорних металів від 08.05.2018 року ТОВ Техно-Транс - 1 акр; (з підписом)

273)Документ про якість № 1193 брухту та відходів чорних металів від 08.05.2018 року ТОВ Техно-Транс - 1 акр; (з підписом)

274)Документ про якість № 1209 брухту та відходів чорних металів від 22.05.2018 року ТОВ Техно-Транс - 1 акр; (з підписом)

275)Документ про якість № 1216 брухту та відходів чорних металів від 25.05.2018 року ТОВ Техно-Транс - 1 акр; (з підписом)

276)Документ про якість № 1184 брухту та відходів чорних металів від 30.04.2018 року ТОВ Техно-Транс - 1 акр; (з підписом)

277)Документ про якість № 1163 брухту та відходів чорних металів від 11.04.2018 року ТОВ Техно-Транс - 1 акр; (з підписом)

278)Документ про якість № 1156 брухту та відходів чорних металів від 05.04.2018 року ТОВ Техно-Транс - 1 акр; (з підписом)

279)Документ про якість № 1164 брухту та відходів чорних металів від 11.04.2018 року ТОВ Техно-Транс - 1 акр; (з підписом)

280)Документ про якість № 1165 брухту та відходів чорних металів від 30.04.2018 року ТОВ Техно-Транс - 1 акр; (з підписом)

281)Документ про якість № 1141 брухту та відходів чорних металів від 26.03.2018 року ТОВ Техно-Транс - 1 акр; (з підписом)

282)Документ про якість № 1142 брухту та відходів чорних металів від 27.03.2018 року ТОВ Техно-Транс - 1 акр; (з підписом)

283)Документ про якість № 1162 брухту та відходів чорних металів від 11.04.2018 року ТОВ Техно-Транс - 1 акр; (з підписом)

284)Документ про якість № 1139 брухту та відходів чорних металів від 21.03.2018 року ТОВ Техно-Транс - 1 акр; (з підписом)

285)Документ про якість № 1138 брухту та відходів чорних металів від 21.03.2018 року ТОВ Техно-Транс - 1 акр; (з підписом)

286)Документ про якість № 1181 брухту та відходів чорних металів від 26.04.2018 року ТОВ Техно-Транс - 1 акр; (з підписом)

287)Документ про якість № 1188 брухту та відходів чорних металів від 30.04.2018 року ТОВ Техно-Транс - 2 акр; (з підписом)

288)Документ про якість № 1127 брухту та відходів чорних металів від 12.03.2018 року ТОВ Техно-Транс - 1 акр; (з підписом)

289)Документ про якість № 1190 брухту та відходів чорних металів від 04.05.2018 року ТОВ Техно-Транс - 1 акр; (з підписом)

290)Документ про якість № 1134 брухту та відходів чорних металів від 15.03.2018 року ТОВ Техно-Транс - 1 акр; (з підписом)

291)Документ про якість № 1173 брухту та відходів чорних металів від 23.04.2018 року ТОВ Техно-Транс - 1 акр; (з підписом)

292)Документ про якість № 1182 брухту та відходів чорних металів від 26.04.2018 року ТОВ Техно-Транс - 1 акр; (з підписом)

293)Документ про якість № 1183 брухту та відходів чорних металів від 27.04.2018 року ТОВ Техно-Транс - 1 акр; (з підписом)

294)Документ про якість № 1186 брухту та відходів чорних металів від 30.04.2018 року ТОВ Техно-Транс - 1 акр; (з підписом)

295)Документ про якість № 1135 брухту та відходів чорних металів від 16.03.2018 року ТОВ Техно-Транс - 1 акр; (з підписом)

296)Посвідчення № 1135 від 16.03.2018 року про вибухобезпечність, хімічну та радіаційну безпечність металобрухту чорних металів ТОВ Техно- Транс м. Суми - 1 арк; (з підписами).

297)Документ про якість № 1401 брухту та відходів чорних металів від 18.11.2018 року ТОВ Техно-Транс - 1 акр; (з підписом)

298)Посвідчення № 1401 від 16.03.2018 року про вибухобезпечність, хімічну та радіаційну безпечність металобрухту чорних металів ТОВ Техно- Транс м. Суми - 1 арк; (з підписами).

299)Документ про якість № 1128 брухту та відходів чорних металів від 12.03.2018 року ТОВ Техно-Транс - 1 акр; (з підписом)

300)Посвідчення № 1128 від 12.03.2018 року про вибухобезпечність, хімічну та радіаційну безпечність металобрухту чорних металів ТОВ Техно- Транс м. Суми - 1 арк; (з підписами).

301)Документ про якість № 1129 брухту та відходів чорних металів від 12.03.2018 року ТОВ Техно-Транс - 1 акр; (з підписом)

302)Посвідчення № 1129 від 12.03.2018 року про вибухобезпечність, хімічну та радіаційну безпечність металобрухту чорних металів ТОВ Техно- Транс м. Суми - 1 арк; (з підписами).

303)Документ про якість № 1133 брухту та відходів чорних металів від 15.03.2018 року ТОВ Техно-Транс - 1 акр; (з підписом)

304)Посвідчення № 1133 від 15.03.2018 року про вибухобезпечність, хімічну та радіаційну безпечність металобрухту чорних металів ТОВ Техно- Транс м. Суми - 1 арк; (з підписами).

305)ОСОБА_150 про походження брухту кольорових і чорних металів з масою 64000 від 31.05.2018 року ТОВ Техно-Транс - 1 арк; (з підписами).

306)ОСОБА_150 про походження брухту кольорових і чорних металів з масою 62200 від 04.06.2018 року ТОВ Техно-Транс - 1 арк; (з підписами).

307)ОСОБА_150 про походження брухту кольорових і чорних металів з масою 60000 від 08.05.2018 року ТОВ Техно-Транс - 1 арк; (з підписами).

308)ОСОБА_150 про походження брухту кольорових і чорних металів з масою 60000 від 30.04.2018 року ТОВ Техно-Транс - 1 арк; (з підписами).

309)ОСОБА_150 про походження брухту кольорових і чорних металів з масою 65000 від 14.11.2018 року ТОВ Техно-Транс - 1 арк; (з підписами).

310)ОСОБА_150 про походження брухту кольорових і чорних металів з масою 61200 від 10.05.2018 року ТОВ Техно-Транс - 1 арк; (з підписами).

311)ОСОБА_150 про походження брухту кольорових і чорних металів з масою 47000 від 04.05.2018 року ТОВ Техно-Транс - 1 арк; (з підписами).

312)ОСОБА_150 про походження брухту кольорових і чорних металів з масою 60000 від 08.05.2018 року ТОВ Техно-Транс - 1 арк; (з підписами).

313)ОСОБА_150 про походження брухту кольорових і чорних металів з масою 64000 від 08.05.2018 року ТОВ Техно-Транс - 1 арк; (з підписами).

314)ОСОБА_150 про походження брухту кольорових і чорних металів з масою 60000 від 09.05.2018 року ТОВ Техно-Транс - 1 арк; (з підписами).

315)ОСОБА_150 про походження брухту кольорових і чорних металів з масою 60100 від 18.05.2018 року ТОВ Техно-Транс - 1 арк; (з підписами).

316)ОСОБА_150 про походження брухту кольорових і чорних металів з масою 60000 від 30.04.2018 року ТОВ Техно-Транс - 1 арк; (з підписами).

317)ОСОБА_150 про походження брухту кольорових і чорних металів з масою 60000 від 11.04.2018 року ТОВ Техно-Транс - 1 арк; (з підписами).

318)ОСОБА_150 про походження брухту кольорових і чорних металів з масою 64000 від 21.03.2018 року ТОВ Техно-Транс - 1 арк; (з підписами).

319)ОСОБА_150 про походження брухту кольорових і чорних металів з масою 64000 від 27.03.2018 року ТОВ Техно-Транс - 1 арк; (з підписами).

320)ОСОБА_150 про походження брухту кольорових і чорних металів з масою 64000 від 21.03.2018 року ТОВ Техно-Транс - 1 арк; (з підписами).

321)ОСОБА_150 про походження брухту кольорових і чорних металів з масою 60000 від 26.04.2018 року ТОВ Техно-Транс - 1 арк; (з підписами).

322)ОСОБА_150 про походження брухту кольорових і чорних металів з масою 60000 від 26.04.2018 року ТОВ Техно-Транс - 1 арк; (з підписами).

323)ОСОБА_150 про походження брухту кольорових і чорних металів з масою 60000 від 27.04.2018 року ТОВ Техно-Транс - 1 арк; (з підписами).

324)ОСОБА_150 про походження брухту кольорових і чорних металів з масою 65000 від 30.04.2018 року ТОВ Техно-Транс - 1 арк; (з підписами).

325)ОСОБА_150 про походження брухту кольорових і чорних металів з масою 60000 від 15.03.2018 року ТОВ Техно-Транс - 1 арк; (з підписами).

326)ОСОБА_150 про походження брухту кольорових і чорних металів з масою 66300 від 31.07.2018 року ТОВ Техно-Транс - 1 арк; (з підписами).

327)ОСОБА_150 про походження брухту кольорових і чорних металів з масою 60000 від 12.03.2018 року ТОВ Техно-Транс - 1 арк; (з підписами).

328)Договір купівля продажу корпоративних прав ТОВ Трантор від 2012, та копії установчих документів з підписами ОСОБА_4 - 22 арк;

329)Договір оренди нерухомого майна № 1408 від 14.08.2017 року - 8 арк;

330)Незаповнені бланки Форма посвідчень звідтиском печатки Транспортно експедиційна компанія Укр-Транс - 9 арк;

331)Незаповнені бланки ОСОБА_150 о происхождении лома черних металов з відтиском печатки Транспортно експедиційна компанія Укр-Транс - 16 арк;

332)Незаповнені бланки ТОВ Транспортно-експедиційна компанія укр.-Транс з відтиском печатки Транспортно експедиційна компанія Укр-Транс та підписом директора ОСОБА_158 - 7 арк;

333)Угода ФОП ОСОБА_7 з ТОВ ТЕК УКР-ТРАНС з відтиском печатки Транспортно експедиційна компанія Укр-Транс та підписом директора ОСОБА_158 - 2 арк;

334)Доручення № 1 від 19.08.2016 року Транспортно експедиційна компанія Укр-Транс з відтиском печатки Транспортно експедиційна компанія Укр-Транс та підписом директора ОСОБА_158 - 1 арк;

335)Звернення від 19.08.2016 року Транспортно експедиційна компанія Укр-Транс з відтиском печатки Транспортно експедиційна компанія Укр-Транс та підписом директора ОСОБА_158 - 1 арк;

336)Сертифікат якості № 5935-17 ПрАТ ВО Стальканат-Сілур м. Одеса вул.. Водопровідна, 16 з відтиском печатки ТОВ Інтерпромканат та підписом - 1 арк;

337)Сертифікат якості № 7808-16 ПрАТ ВО Стальканат-Сілур м. Одеса вул.. Водопровідна, 16 з відтиском печатки ТОВ Інтерпромканат та підписом - 1 арк;

338)Вантажна декларація № 15515030.54817 від 18.08.2017 року, відправник ТОВ Інтерпромканат , отримувач ОСОБА_4 м. Чернівці, вул. Лугова, 9 - 1 арк;

339)Чорнові записи на різних аркушах - 38 арк.

Роз'яснити, що згідно ст. 174 КПК України, підозрюваний, обвинувачений, їх захисник, законний представник, інший власник або володілець майна, які не були присутні при розгляді питання про арешт майна, мають право заявити клопотання про скасування арешту майна повністю або частково.

Ухвала підлягає до негайного виконання.

Ухвала слідчого судді може бути оскаржена до апеляційного суду Чернівецької області протягом 5 днів.

Слідчий суддя: Літвінова О.Г.

Дата ухвалення рішення14.12.2018
Оприлюднено16.12.2018
Номер документу78567840
СудочинствоКримінальне
Сутьарешт майна (матеріали кримінального провадження №12018260000000273 від 23.06.2018 року), за ознаками вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 364, ч. 2 ст. 212 КК України сторони кримінального провадження: слідчий Єльчанинова Л.В. адвокати ОСОБА_2, ОСОБА_3 власника майна ОСОБА_4

Судовий реєстр по справі —

Ухвала від 13.05.2024

Цивільне

Одеський апеляційний суд

Вадовська Л. М.

Ухвала від 26.04.2024

Цивільне

Закарпатський апеляційний суд

Джуга С. Д.

Постанова від 09.05.2024

Адмінправопорушення

Хмельницький міськрайонний суд Хмельницької області

Марцинкевич С. А.

Постанова від 09.05.2024

Адмінправопорушення

Хмельницький міськрайонний суд Хмельницької області

Марцинкевич С. А.

Постанова від 13.05.2024

Адмінправопорушення

Кам'янець-Подільський міськрайонний суд Хмельницької області

Шульга К. М.

Постанова від 13.05.2024

Адмінправопорушення

Кам'янець-Подільський міськрайонний суд Хмельницької області

Шульга К. М.

Постанова від 30.04.2024

Адмінправопорушення

Центральний районний суд м. Миколаєва

Подзігун Г. В.

Постанова від 29.04.2024

Адмінправопорушення

Центральний районний суд м. Миколаєва

Подзігун Г. В.

Постанова від 29.04.2024

Адмінправопорушення

Центральний районний суд м. Миколаєва

Подзігун Г. В.

Постанова від 01.05.2024

Адмінправопорушення

Центральний районний суд м. Миколаєва

Подзігун Г. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні