Ухвала
від 18.12.2018 по справі 675/3067/18
ІЗЯСЛАВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 675/3067/18

Провадження № 2/675/765/2018

У Х В А Л А

18 грудня 2018 року м.Ізяслав

Ізяславський районний суд Хмельницької області в складі: головуючого - судді Трасковського С.Л., за участю секретаря - Ящука О.І., представника позивача - ОСОБА_1, розглянувши у відкритому підготовчому судовому засіданні в залі суду в м.Ізяслав цивільну справу за позовом ОСОБА_2 та ОСОБА_3 до Сошненської сільської ради Ізяславського району Хмельницької області про визначення додаткового строку для подання заяви про прийняття спадщини, -

В С Т А Н О В И В :

В провадженні Ізяславського районного суду Хмельницької області знаходиться вказана цивільна справа.

Положеннями ч.1 ст.196 ЦПК України визначено, що для виконання завдання підготовчого провадження в кожній судовій справі, яка розглядається за правилами загального позовного провадження, проводиться підготовче засідання.

Ухвалою суду від 03.12.2018 року вказану позовну заяву прийнято до розгляду та відкрито провадження у справі, розгляд якої здійснюється у порядку загального позовного провадження, та призначено підготовче засідання.

Позивачі в підготовче судове засідання не з'явилися.

Представник позивачів в судовому засіданні позовні вимоги підтримав в повному обсязі, вказав, що всі докази, необхідні для розгляду даної справи, подані позивачем та витребувані судом під час підготовчого провадження, інших клопотань він не має.

Представник відповідача в судове засідання не з'явився, хоча був повідомлений належним чином про дату та час судового розгляду, подав заяву про слухання справи за його відсутності, проти задоволення позову не заперечує.

Відповідач відзиву до суду не подав.

Представник позивачів не заперечував проти закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

Відповідно до п. 3 ч.2 ст. 200 ЦПК України, за результатами підготовчого засідання суд постановляє ухвалу про закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

Судом проведено підготовчі дії, які необхідні для забезпечення правильного, своєчасного і безперешкодного розгляду справи по суті та які є достатніми для закриття підготовчого провадження і призначення справи до судового розгляду по суті.

Керуючись ст.ст. 189-200, 259-260 ЦПК України, суд,-

п о с т а н о в и в :

Закрити підготовче провадження у справі за позовом ОСОБА_2 та ОСОБА_3 до Сошненської сільської ради Ізяславського району Хмельницької області про визначення додаткового строку для подання заяви про прийняття спадщини.

Призначити справу до судового розгляду по суті на 15 год. 00 хв. 08 січня 2019 року в залі суду м. Ізяслав.

Запропонувати відповідачу протягом п'яти днів з дня вручення ухвали надати суду відзив на позовну заяву.

Копія відзиву та доданих до нього документів повинна бути надіслана (надана) іншим учасникам справи одночасно з надісланням (наданням) відзиву до суду. До відзиву додаються: 1) докази, які підтверджують обставини, на яких ґрунтуються заперечення відповідача, якщо такі докази не надані позивачем; 2) документи, що підтверджують надіслання (надання) відзиву і доданих до нього доказів іншим учасникам справи (частини 4, 5 статті 178 ЦПК України).

Роз'яснити сторонам, що позивачі мають право подати до суду відповідь на відзив протягом п'яти днів з дня отримання відзиву, а відповідач - заперечення протягом п'яти днів з дня отримання відповіді на відзив. До відповіді на відзив та заперечення застосовуються правила, встановлені ч.ч.3-5 ст.178 ЦПК України.

Ухвала оскарженню не підлягає та набирає законної сили негайно після її постановлення.

Суддя: С.Л. Трасковський

СудІзяславський районний суд Хмельницької області
Дата ухвалення рішення18.12.2018
Оприлюднено21.12.2018
Номер документу78658457
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —675/3067/18

Рішення від 24.01.2019

Цивільне

Ізяславський районний суд Хмельницької області

Трасковський С. Л.

Рішення від 24.01.2019

Цивільне

Ізяславський районний суд Хмельницької області

Трасковський С. Л.

Ухвала від 18.12.2018

Цивільне

Ізяславський районний суд Хмельницької області

Трасковський С. Л.

Ухвала від 03.12.2018

Цивільне

Ізяславський районний суд Хмельницької області

Трасковський С. Л.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні