Ухвала
від 17.12.2018 по справі 127/30969/18
ВІННИЦЬКИЙ МІСЬКИЙ СУД ВІННИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа №127/30969/18

Провадження №1-кс/127/16210/18

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

17 грудня 2018 року м. Вінниця

Вінницький міський суд Вінницької області

в складі:

слідчого судді ОСОБА_1 ,

при секретарі ОСОБА_2 ,

за участю слідчого ОСОБА_3 ,

адвоката ОСОБА_4 ,

розглянувши у відкритому судовому засіданні в м. Вінниці клопотання старшого слідчого з ОВС СУ ФР ГУ ДФС у Вінницькій області лейтенанта податкової міліції ОСОБА_5 про арешт майна, -

ВСТАНОВИВ:

04.12.2018року доВінницького міськогосуду Вінницькоїобласті звернувся з клопотанням старший слідчийз ОВССУ ФРГУ ДФСу Вінницькійобласті лейтенантподаткової міліції ОСОБА_5 про арешт майна.

Клопотання мотивовано тим, що слідчим управлінням фінансових розслідувань Головного управління ДФС у Вінницькій області здійснюється досудове розслідування у кримінальному провадженні за №42018020000000198 за фактом фіктивного підприємництва ТОВ «Вілар-Д» (код СДРПОУ 37489228, Вінницька область, Вінницький район, смт. Стрижавка, вул. 40-річчя Перемоги, 9) та ТОВ «Градо Строй» (код ЄДРПОУ 38445265, м. Вінниця, вул. Стрілецька, 1-А, кв.41).

Установлено, що в березні 2011 р. невідомі особи створели СГД - ТОВ «Вілар-Д», з метою прикриття в подальшому незаконної діяльності, в тому числі, діяльності ТОВ «Градо Строй», пов`язаної з приховуванням прибутків та переведенням безготівкових коштів в готівку.

Так, на початку 2016 р. ТОВ «Градо Строй», яке виступило замовником будівництва житлових будинків з приміщеннями торгово-офісного призначення у м. Вінниці по вул. Стрілецькій, 1 та 1-А (будівництво розпочато в 2009 р. на замовлення ПП «Виробничо- торгова фірма «Агропромселбуд»), залучило для виконання будівельних робіт як генпідрядника ФСПД - ТОВ «Вілар-Д» з метою приховування об`єкту оподаткування, «тінізації» прибутків. Фактично будівельні роботи здійснюють фізичні особи без оформлення з ними трудових відносин, а розрахунки за виконану роботу здійснюються в готівковій формі. Крім того, в процесі будівництва забудовник самовільно відхилився від затверджених проектних рішень в частині зміни поверховості та площі забудови (на даний час фактично збудовано 5 десятиповерхових секцій).

На початку 2016 року ТОВ «Градо Строй» розпочато реалізацію квартир через мережу центрів продажу нерухомості. За результатом аналізу податкової звітності ТОВ «Градо Строй» встановлено, що підприємство звітує про дохід близько 200 тис. грн. Однак, за наявними даними ТОВ «Градо Строй» реалізує в рік близько 5000 кв. м нерухомого майна по середній ціні 12 тис. грн. за кожен метр квадратний, що становить понад 60 млн. грн. доходу щорічно.

30.11.2018 було проведено обшук у трьох поверховій споруді, розташованій перед будівельним майданчиком по вул. Стрілецька, 1 у м. Вінниця, яка представляє собою Центр продажу квартир ЖБК «Комфорт», розташована на земельній ділянці з кадастровим номером 0510100000:01:014:0021 під час якого було виявлено та вилучено документи ТОВ «Градо Строй», ТОВ «Вілар-Д» та ТОВ «Виробнича-торгова фірма «Агропромселбуд». та інші документи і речі, які прямо зазначені у ухвалі про проведення обшуку, крім цього виявлено та вилучено різні документи юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців, що містять інформацію, яка потребує аналізу на предмет проведених фіктивних фінансово- господарський операцій та необлікований дохід поза офіційним бухгалтерським обліком, в тому числі, з реалізації нерухомості (квартир), тобто вказані документи можуть свідчити про виведення коштів інвесторів будівництва з банківських рахунків ЖБК в «тіньовий» сектор економіки та мінімізації податкового навантаження, а також на предмет продажу одних і тих самих квартир від різних підприємств, зазначені документи підлягають подальшому дослідженню у ході кримінального провадження, а саме слідчим зазначено 469 найменувань документації, які зазначені в додатку до проколу обшуку від 30.11.2018 року.

Слідчий зазначає, що з метою забезпечення збереження доказів злочину, забезпечення застосування спеціальної конфіскації, всебічного, повного, об`єктивного та неупередженого дослідження всіх обставин кримінального правопорушення, надання їм належної правової оцінки та прийняття законних процесуальних рішень в передбачені кримінально-процесуальним законодавством строки.

Слідчий вказує, що вказані документи підлягають дослідженню під час кримінального провадження на предмет законності володіння ними ОСОБА_6 і встановлення факту їх можливого використання для вчинення злочинів, що необхідно дослідити шляхом проведення слідчих дій під час досудового розслідування.

Слідчий в судовому засіданні клопотання підтримала, надала суду уточнення щодо майна, на яке необхідно накласти арешт та просила його задовольнити.

Представник власника майна адвокат ОСОБА_4 в судовому засіданні заперечував щодо накладення арешту на вказане, надав суду письмове заперечення на клопотання слідчого, згідно якого просив накласти арешт частково, а саме на документи, які стосуються фінансово-господарської діяльності.

Заслухавши думку учасників процесу, дослідивши матеріали клопотання слідчого, слідчий суддя дійшов наступного висновку.

Відповідно до ч.1 ст. 170 КПК України арештом майна є тимчасове, до скасування у встановленому цим Кодексом порядку, позбавлення за ухвалою слідчого судді або суду права на відчуження, розпорядження та/або користування майном, щодо якого існує сукупність підстав чи розумних підозр вважати, що воно є доказом злочину, підлягає спеціальній конфіскації у підозрюваного, обвинуваченого, засудженого, третіх осіб, конфіскації у юридичної особи, для забезпечення цивільного позову, стягнення з юридичної особи отриманої неправомірної вигоди, можливої конфіскації майна. Арешт майна скасовується у встановленому цим Кодексом порядку.

Завданням арешту майна є запобігання можливості його приховування, пошкодження, псування, знищення, перетворення, відчуження. Слідчий, прокурор повинні вжити необхідних заходів з метою виявлення та розшуку майна, на яке може бути накладено арешт у кримінальному провадженні, зокрема шляхом витребування необхідної інформації у Національного агентства України з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів, інших державних органів та органів місцевого самоврядування, фізичних і юридичних осіб. Слідчий, прокурор повинні вжити необхідних заходів з метою виявлення та розшуку майна, на яке може бути накладено арешт у кримінальному провадженні, зокрема шляхом витребування необхідної інформації у Національного агентства України з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів, інших державних органів та органів місцевого самоврядування, фізичних і юридичних осіб.

Згідно ч.ч.2,3ст.170КПК Україниарешт майнадопускається зметою забезпечення: 1)збереження речовихдоказів; 2)спеціальної конфіскації; 3)конфіскації майнаяк видупокарання абозаходу кримінально-правовогохарактеру щодоюридичної особи; 4)відшкодування шкоди,завданої внаслідоккримінального правопорушення(цивільнийпозов),чи стягненняз юридичноїособи отриманоїнеправомірної вигоди. У випадку, передбаченому пунктом 1 частини другої цієї статті, арешт накладається на майно будь-якої фізичної або юридичної особи за наявності достатніх підстав вважати, що воно відповідає критеріям, зазначеним у статті 98 цього Кодексу.

Згідно п.1 ч.2 ст. 167 КПК України тимчасово вилученим може бути майно у вигляді речей, документів, грошей тощо, щодо яких є достатні підстави вважати, що вони підшукані, виготовлені, пристосовані чи використані як засоби чи знаряддя вчинення кримінального правопорушення та (або) зберегли на собі його сліди.

В судовому засіданні встановлено, що в провадженні старшого слідчого з ОВС СУ ФР ГУ ДФС у Вінницькій області лейтенанта податкової поліції ОСОБА_5 перебуває кримінальне провадження №42018020000000198 від 16.10.2018 року, за ознаками складу злочину, передбаченого ч. 1 ст. 205 КК України.

28.11.2018 року слідчим суддею Вінницького міського суду Вінницької області ОСОБА_7 (справа №127/30247/18) надано дозвіл на проведення обшуку у кримінальному провадженні №42018020000000198 від 16.10.2018 року в приміщеннях ТОВ «Градо Строй».

Відповідно доухвали слідчогосудді від28.11.2018року наданодозвіл напроведення обшуку іншого володіння трьохповерхової споруди, розташованої перед будівельним майданчиком по вул. Стрілецька, 1 в м. Вінниця, яка представляє собою Центр продажу квартир ЖБК «Комфорт», розташована на земельній ділянці з кадастровим номером 0510100000:01:014:0021, з метою відшукання та вилучення печаток, штампів, первинних фінансово-господарських документів, податкової звітності ТОВ «Градо Строй» (код ЄДРПОУ 38445265), ТОВ «Вілар-Д» (код ЄДРПОУ 37489228), ПП «Виробничо-торгова фірма «Агропромселбуд» (код ЄДРПОУ 20118873), юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців з ознаками фіктивності, так званої «тіньової бухгалтерії», що містить інформацію про результати проведених фіктивних фінансово-господарських операцій та необлікований дохід поза офіційним бухгалтерським обліком, в тому числі, з реалізації нерухомості (квартир); записних книжок, зошитів, блокнотів з контактною інформацією про осіб, які мають відношення до здійснення фіктивних фінансово-господарських операцій комп`ютерної техніки та носіїв інформації (флеш-накопичувачі, DVD-R носії), на яких відображена перерахована інформація; засобів зв`язку (мобільні телефони, сім-карти операторів мобільного зв`язку).

На виконання ухвали слідчого судді 30.11.2018 року у кримінальному провадженні №42018020000000198 від 16.10.2018 року проведено обшук в приміщеннях ТОВ «Градо Строй», за результатами проведення якого вилучено документації у відповідності до додатку до протоколу обшуку у кількості 469 найменувань (перелік у відповідності до опису в додатку до протоколу обшуку від 30.11.2018 року).

01.12.2018 року старший слідчий з ОВС СУ ФР ГУ ДФС у Вінницькій області лейтенант податкової поліції ОСОБА_5 звернувся до суду з клопотанням про арешт майна ТОВ «Градо Строй» у кримінальному провадженні №42018020000000198 від 16.10.2018 року.

Однак під час проведення обшуку слідчими, серед вилучених документів у кількості 469 найменувань, вилучено документи, які не відносяться до документів фінансово-господарської діяльності, зазначених в ухвалі суду від 28.11.2018 року про проведення обшуку юридичних осіб та не можуть бути предметом дослідження, а тому слідчий суддя з метою попередження, зміни чи знищення їх властивостей в результаті використання третіми особами, що може призвести до втрати доказу та перешкодить встановленню істини у провадженні вважає за необхідне накласти частково арешт лише на документи фінансово-господарської діяльності.

Згідно ст. 175 КПК України ухвала про арешт майна виконується негайно слідчим, прокурором.

Таким чином, слідчий суддя приходить до висновку, що клопотання слідчого підлягає частковому задоволенню.

На підставі викладеного та керуючись ст.ст. 100, 131, 132, 170-172 КПК України, суд,-

У Х В А Л И В :

Клопотання старшого слідчого з ОВС СУ ФР ГУ ДФС у Вінницькій області лейтенанта податкової міліції ОСОБА_5 про арешт майна задовольнити частково.

Накласти арешт на документацію, яка вилучена під час проведення обшуку 30.11.2018 року у кримінальному провадженні №42018020000000198 від 16.10.2018 року в приміщеннях ТОВ «Градо Строй», а саме:

1.Акт №153 та рахунок до сплати від 24.10.2017 на 2 арк.;

2.Акт надання послуг №725 від 31.10.2017 на 1 арк.;

3.Акт №ОУ - 0000113 на 4 арк.;

4.Акт №ОУ -0000112 на 1 арк.;

5.Рахунок-фактура №СФ-0000116 від 31.10.2017 на 1 арк.;

6.Авансовий звіт №ГС-0000031 від 29.12.2017 з чеками та копіями чеків на5арк.;

7.Авансовий звіт №ГС-0000030 від 29.12.2017 з чеками та копіями чеків на Зарк.;

8.Авансовий звіт №ГС-0000030 від 13.11.2017 з чеками та копіями чеків на барк.;

9.Авансовий звіт №ГС-0000024 від 02.11.2017 з чеками та копіями чеків на 4арк.;

10.Авансовий звіт №ГС-0000023 від 06.11.2017 з чеками та копіями чеків на 5арк.;

11.Авансовий звіт №ГС-0000022 від 06.11.2017 з чеками та копіями чеків на Зарк.;

12.Авансовий звіт №ГС-0000025 від 08.11.2017 з чеками та копіями чеків на Зарк.;

13.Авансовий звіт №ГС-0000026 від 10.11.2017 з чеками та копіями чеків на Зарк.;

14.Авансовий звіт №ГС-0000029 від 10.10.2017 з чеками та копіями чеків на Зарк.;

15.Авансовий звіт №ГС-0000028 від 23.10.2017 з чеками та копіями чеків на Зарк.;

16.Авансовий звіт №ГС-0000027 від 23.10.2017 з чеками та копіями чеків на Зарк.;

17.Систематизовані авансові звіти з чеками та копіями чеків за серпень 2017 на 7 арк.;

18.Авансовий звіт №ГС-0000018 від 26.07.2017 з чеками та копіями чеків на Зарк.;

19.Авансовий звіт №ГС-0000019 від 28.07.2017 з чеками та копіями чеків на Зарк.;

20.Авансові звіти №ГС-0000015 від 01.06.2017, №ГС-0000017 від 13.06.2017, №ГС- 0000016 від 14.06.2017, №ГС-0000014 від 02.06.2017 з чеками та копіями чеків на 9 арк.;

21.Систематизовані авансові звіти з чеками та копіями чеків за травень 2017 на 4 арк.;

22.Систематизовані авансові звіти з чеками та копіями чеків за березень 2017 на 25 арк.;

23.Систематизовані авансові звіти з чеками та копіями чеків за лютий 2017 на 4 арк.;

24.Систематизовані авансові звіти з чеками та копіями чеків за січень 2017 на 10 арк.;

25.Систематизовані видаткові та прибуткові касові ордери та платіжні доручення на 38 арк.

26.Систематизовані авансові звіти з чеками та копіями чеків за вересень 2018 на 15 арк.;

27.Систематизовані авансові звіти з чеками та копіями чеків за серпень 2018 на 15 арк.;

28.Систематизовані авансові звіти з чеками та копіями чеків за липень 2018 на 21 арк.;

29.Систематизовані авансові звіти з чеками та копіями чеків за червень 2018 на 17 арк.;

30.Систематизовані авансові звіти з чеками та копіями чеків за травень 2018 на 21 арк.;

31.Систематизовані авансові звіти з чеками та копіями чеків за квітень 2018 на 17 арк.;

32.Систематизовані авансові звіти з чеками та копіями чеків за березень 2018 на 12 арк.;

33.Систематизовані авансові звіти з чеками та копіями чеків за лютий 2018 на 20 арк.;

34.Систематизовані авансові звіти з чеками та копіями чеків за січень 2018 на 11 арк.;

35.Виписка по рахунку № НОМЕР_1 за період 01.01.18 по 31.05.2018 на 7 арк.

36.Оборотно-сальдова відомість по рахунку №361 Демішар Іншаат на 1 арк.

37.Рахунок-фактура №3-0711-01 від 11.07.18 на 1 арк.

38.Картка рахунку №361 контрагенти Демішар Іншаат на 1 арк.

39.Рахунок-фактура №3-00711-01 від 11.07.2018 на 1 арк.

40.Кадастрова довідка №МК-Л-01-014-0955 від 03.08.2016 на 7 арк.

Відмовити в задоволенні клопотання слідчого в частині накладення арешту на документи, які виявлені та вилучені під час проведення обшуку 30.11.2018 у кримінальному провадженні №42018020000000198 від 16.10.2018 року в приміщеннях ТОВ «Градо Строй», а саме на:

41.Висновок експертизи з питань охорони праці щодо проектної документації №0721 В.7.05.02-45.21.1 на 4 арк.

42.Ліцензія серії АВ №556458 на 1 арк.

43.Перелік робіт провадження господарської діяльності, пов`язаної із об`єктів архітектури від 21.10.2010 наказ №40-Л на 2 арк.

44.Зміни до перелік робіт провадження господарської діяльності, пов`язаної із об`єктів архітектури від 10.05.2011 наказ №13-Л на 1 арк.

45.Лист вих. №27/заг від 07.01.2017 на 1 арк.

46.Копія ліцензії ПП «Інвест-Сервіс» на 1 арк.

47.Копія кваліфікаційного сертифікату відповідального виконавця окремих робіт пов`язаних зі створенням об`єкта архітектури №003034 на ім`я ОСОБА_8 на 1 арк.

48.Наказ №4 від 11.08.2015, щодо призначення відповідальної особи на 1 арк.

49.Аркуш з записами виконаними від руки на 1 арк.

50.Аркуш з записами виконаними від руки на 1 арк.

51.Аркуш з записами виконаними від руки на 1 арк.

52.Аркуш з записами виконаними від руки на 1 арк.

53.План-схема фрагменту фасаду допоміжної будівлі паркінгу на 1 арк.

54.Лист про отримання відправлення на 1 арк.

55.Договір оренди земельної ділянки від 08.11.2010 на 5 арк.

56.Копія договору №1 про переведення прав та обов`язків замовників будівництва від 05.02.2013 на 1 арк.

57.Договір №1 про переведення прав та обов`язків замовників будівництва від 05.02.2013 на 1 арк.

58.Копії додаткової угода до договору про пайову (спільну) участь у будівництві від 23.02.2007 року у кількості 2 шт. всього на 2 арк.

59.Довідка №258 про відсутність заборгованості за страхувальником від 03.11.13 на 1 арк.

60.Довідка про відсутність заборгованості з Єдиного соціального внеску від 25.12.13 №10/17-05-15 на 1 арк.

61.Рішення про відмову у наданні інформації з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно №9715138 від 31.12.13 на 1 арк.

62.Витяг з державного реєстру обтяжень рухомого майна №42701980 від 29.11.13 на 1 арк.

63.Лист ВК ВМС на адресу ПП «Вінтурпроектгруп» від 17.01.2015 на 1 арк.

64.Догрвір банківського рахунку №33879-40-137234 від 08.04.2013 на 3 арк.

65.Бланк заяви про підключення рахунку до системи інтернет-банкінг на 1 арк.

66.Тарифи на послуги та операції, що надаються юридичним особам та фізичним особам СПД на 3 арк.

67.Перелік документів для відкриття поточного рахунку юридичної особи на 1 арк.

68.Бланк-заява для підключення системи інтернет-банкінг на 1 арк.

69.Копія договору оренди земельної ділянки від 08.11.2010 на 3 арк.

70.Угода про поновлення (продовження) договору земельної ділянки №041006700069 від 15.12.2010 на 3 арк.

71.План-схема на 1 арк.

72.Угода про поновлення (продовження) договору земельної ділянки №041006700069 від 15.12.2010 на 3 арк.

73.Договір про переведення боргу та відступлення права вимоги боржника за договором від 06.10.2011 на 5 арк.

74.Копія витягу з бази даних автоматизованої системи ведення державного земельного кадастру серія ББ на 1 арк.

75.Угода про поновлення (продовження) договору земельної ділянки №041006700069 від 15.10.2010 на 3 арк.

76.Угода про поновлення (продовження) договору земельної ділянки №041006700069 від 15.12.2010 на 3 арк.

77.Витяг з рішення BMP №1394 від 23.08.13 у 3 прим. Всього на 6 арк.

78.Витяг з Державного земельного кадастру про земельну ділянку на 2 арк.

79.Витяг з технічної документації проведення нормативної грошової оцінки земель м. Вінниця за станом на 01.01.2007 виконаної Українським Державним науково дослідним інститутом «ДІПРОМІСТО» м. Київ, затвердженої рішенням BMP №1109 від 09.06.2007 на 1 арк.

80.Витяг з державного земельного кадастру про земельну ділянку № НВ-0501135892013 від 06.11.13 на 1 арк.

81.План зовнішньої межі земельної ділянки на 1 арк.

82.Рішення ВК BMP №1342 від 13.06.13 про затвердження договору про переведення боргу та відступлення право вимоги боржника на 3 арк.

83.Копія договору генеральному підряднику на будівництво торговельно-житлового офісного центу в м. Вінниця по вул.. Червоноармійська 1А відіб.04.2007 на 4 арк.

84.Копія Акту на передачу земельної ділянки для змішаного використання будівництва житлових будинків з вбудованими-прибудованими приміщеннями по вулиці Червоноармійська 1 на 1 арк.

85.Договір оренди земельної ділянки від 7.02.2007 року на 5 арк.

86.Угода новація про внесення змін в договір оренди від 11.04.2007 №04072050 від 03.10.2007 на 1 арк.

87.Витяг з рішення BMP від 22.12.2006 №731 на 1 арк.

88.Дозвіл на виконання будівельних робіт від 28.09.2007 №221/А на 1 арк.

89.Реєстраційне посвідчення на об`єкти нерухомого майна, які належать юридичним особам від 04.03.2008 року на 1 арк.

90.Витяг про реєстрацію права власності на нерухоме майно №21206161 від 09.12.2008 на 1 арк.

91.Договір №5/05-16 від 10.06.2016 про виконання робіт з технічного нагляду за будівництвом на 3 арк.

92.Наказ №5/05-16 про призначення відповідального за здійснення технічного нагляду від 16.06.2016 на 1 арк.

93.Кваліфікаційний сертифікат відповідального виконавця окремих видів робіт (послуг), пов`язаних зі створенням об`єктів архітектури на ім`я ОСОБА_9 .

94.Копія розпорядження № 11 від 21.03.2014 ПП «Еліт Буд» на 1 арк.

95.Копія наказу №3-БМР від 09.07.2014 року ПП «Практик Буд» на 1 арк.

96.Копія ліцензії ПП «Практик Буд» №556485 на 1 арк.

97.Кепія кваліфікаційного сертифікату відповідального виконавця окремих видів робіт (послуг), пов`язаних зі створенням об`єктів архітектури на ім`я ОСОБА_10 №000839 на 1 арк.

98.Договір №1000011 до рахунку ТН-1000011 про надання послуг з технічного нагляду від 23.01.14 на 2 арк.

99.Договір №141 01 14 на здійснення авторського нагляду за будівництвом від 20.01.2014 року на 1 арк.

100.Копія наказу №04-15 від 20.01.2015 ПП «Інвест-Сервіс» на 1 арк.

101.Договір №141 01 14 на здійснення авторського нагляду за будівництвом від 20.01.2014 року на 2 арк.

102.Фасад 62-41 секції №1№2 наї арк.

103.Фасад 41-62 секції №2, №1 на 1 арк.

104.Квитанції 4652 від 04.02.13 на 1 арк.

105.Рахунок-фактура № СФ-0000202 від 01.02.2013 на 1 арк.

106.Акт №ОУ-9996773 з дачі-прийняття робіт надання послуг на 1 арк.

107.Договір підряду №158/П-2013 на виконання проектних робіт від 08.02.2013 на 1 арк.

108.Кошторис №820 на проектні (вишуковальні) роботи на 1 арк.

109.Акт №ОУ-9996525 з дачі прийняття робіт надання послуг на 1 арк.

110.Платіжне доручення №3805 від 10.04.2013 на 1 арк.

111.Квитанція № 8В від 10.04.2013 на 1 арк.

112.Висновок по благоустрою на продовження договору оренди земельної ділянки для змішаного використання (житлової забудови та комерційного використання) за адресою вул. Червоноармійська 1 у двох примірниках 2 арк.

113.Висновок ДУ Охорони навколишнього природного середовища №09/446 від 09.11.2006 на 1 арк.

114.Висновок управління містобудування і архітектури №21-5342 від 28.09.2007 на 1 арк.

115.Висновок №167/97 на проект будівництва від 09.07.2007 року на 1 арк.

116.Лист BMP санітарно-епідеміологічної станції від 04.04.2007 №2838 на 1 арк.

117.Висновок державної санітарно-епідеміологічної експертизи №02-02/3348 від 09.09.2006 на 1 арк.

118.Лист Вінницької міської санітарно-епідеміологічної станції №02-02/5209 від

19.06.2006на 1 рак.

119.Висновок №43/21 щодо вибору відведення земельної ділянки під забудову від

21.01.2007року на 1 арк.

120.Висновок № /97 на проекти будівництва № від 09.07.2007 на 2 арк.

121.Висновок територіального органу Державного пожежного нагляду №08- 2/11079 від 13.10.06 на 1 арк.

122.Висновок по результат оцінки протипожежного стану підприємства об`єкту і приміщення, що будуватиметься від 06.07.2007 на 1 арк.

123.Експертний висновок №08-2/7598 від 18.07.2007 року на 1 арк.

124.Експертний висновок №08-2/7116 від 06.07.2007 року на 1 арк.

125.Експертний висновок №08-2/7075 від 21.06.2007 року на 1 арк.

126.Експертний висновок №08-2/3648 від 04.04.2007 року на 1 арк.

127.Експертний висновок №07-В-04-387 від 05.09.2007 року про відповідність об`єкта нормативним актом з питань енергозбереження 1 арк.

128.Експертний висновок №07-03-067 від 02.08.2007 року про відповідність об`єкта нормативним актом з питань енергозбереження 1 арк.

129.Містобудівний паспорт на будівництво житлових будинків з приміщеннями торгово-офіційного призначення по вул. Київський-Червоноармійській на 6 арк.

130.Архітектурно-планувальне завдання №16 від 13.02.2007 на 2 арк.

131.План розташування земельної ділянки з нанесеними обмеженнями на використання на 1 арк.

132.План-схема на 1 арк.

133.Технічні умови на проектування мереж водопостачання та водовідведення житлових будинків з приміщень торгово-офісного призначення по АДРЕСА_1 на 1 арк.

134.Технічні умови на приєднання двох житлових будинків з приміщеннями торгово-офісного призначення № 31-84-4298 на 1 арк.

135.Технічні умови (тимчасові) на приєднання будівельного майданчика для будівництва житлового комплексу №31-84-88-4 на 1 арк.

136.Опитувальний лист для видачі технічних умов на електропостачання на 1 арк.

137.Технічні умови на приєднання двох житлових будинків з приміщеннями торгово-офісного призначення на 5 арк.

138.Технічні умови на зовнішнє освітлення будівництва житлових будинків з приміщеннями торгівельно-офісного призначення на 1 арк.

139.Технічні умови № 316 від 24 травня 2007 на 1 арк.

140.Паспорт заземлюючого пристрою у 2 прим. Всього на 2 арк.

141.Протокол №590 вимірювання опору заземлюючого пристрою а 1 арк.

142.Протокол №589 вимірювання опору заземлюючого пристрою а 1 арк.

143.Акт встановлення (відновлення) в натурі (на місцевості) меж земельної ділянки (земельних ділянок) та зон обмеження здачі межових знаків під охорону та зберігання у кількості 5 шт. всього на 5 арк.

144.Технічні умови №73 від 08.06.2007 на 2 арк.

145.Технічні умови №85 від 06.06.2007 на 2 арк.

146.Технічні умови №73 від 08.06.2007 на 2 арк.

147.Технічні умови на приєднання до мереж водопостачання та водовідведення житлових будинків з приміщеннями торговельно-офісного призначення по вул.. Київськії 48/1 на 1 арк.

148.Технічні умови на приєднання до мереж водопостачання та водовідведення житлових будинків з приміщеннями торговельно-офісного призначення по вул. Стрілецька 1 на 1 арк.

149.Технічні умови на тимчасове водопостачання житлових будинків з приміщеннями торгово-офісного призначення по АДРЕСА_1 на 1 арк.

150.Технічні умови на проектування мереж водопостачання та водовідведення житлових будинків з приміщеннями торгово-офісного призначення по АДРЕСА_1 у 2 прим, всього на 2 арк.

151.Висновок управління містобудування і архітектури про погодження розміщення об`єкта №21-36 від 21.06.2006 на 1 арк.

152.Технічні умови газопостачання житлової забудови на 495 кв. з вбудованими офісними приміщеннями по вул.. Червоноармійській 1. на 1 арк.

153.Технічні умови №13-02/08 від 13.02.2008 на установку комерційного вузла обліку споживання природного газу на 1 арк.

154.Копія технічних умов на газопостачання опалювального пункту адміністративних приміщень на 1 арк.

155.Технічні умови на теплопостачання 326 квартирного житлового будинку з приміщеннями торговельно-офісного призначення на 1 арк. по АДРЕСА_2 на 1 арк.

156.Опитувальний лист для видачі технічних умов на теплопостачання на 1 арк.

157.Технічні умови з пожежної безпеки на будівництво житлових будинків №08- 2/3769 від 06.04.2007 на 1 арк.

158.Технічні умови на благоустрій території при будівництві житлових будинків з вбудованими торгово-офісними приміщеннями по вул.. Червоноармійська 1. від 18.05.2007 на 1 арк.

159.Технічні умови на благоустрій річки Тяжилівка на відрізку території, яка розташована за адресою м. Вінниця вул.. Червоноармійська 1 в зв`язку з будівництвом житлового комплексу №04/76 від 22.06.2006. на 1 арк.

160.Технічні умови на проектування робіт по будівництву житлових будинків з приміщеннями торгівельно-офісного призначення по вул.. Червоноармійській 1 у м. Вінниця на 2 арк.

161.Копія дозволу № 131 /А на виконання будівельних робіт від 08.06.2009 на 1 арк.

162.Копія заяви про внесення змін в дозвіл на виконання будівельних робіт на 2 арк.

163.Договір оренди земельної ділянки від 24.09.2013 на 9 арк.

164.Заява №6 від 05.09.2016 на 1 арк.

165.Копія витягу з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно №11/053722 на 1 арк.

166.Папка білого кольору з надписом «Кредити Хрещатик» з документами на 88 арк.

167.Договори про правову (спільну) участь у будівництві торговельно-житлово- офісного центру в м. Вінниця по вул.. Червоноармійська, 1. З додатками на 12 арк.

168.Додаткова угода №1 до договору про пайову (спільну) участь у будівництві торговельно-житлового-офісного центру у м. Вінниці по вул.. Червоноармійська 1.

169.Додаткова угода до договору про пайову (спільну) участь у будівництві торговельно-житлового-офісного центру в м. Вінниця від 20.06.2007 на 1 арк.

170.Додаткова угода №2 до договору про пайову (спільну) участь у будівництві торговельно-житлового-офісного центру в м. Вінниця від 23.06.2007 на 4 арк.

171.Додаткова угода №3 до договору про пайову (спільну) участь у будівництві торговельно-житлового-офісного центру в м. Вінниця від 01.10.2012 на 4 арк.

172.Інвестиційний договір будівництва об`єкта нерухомості №1/09А на 5 арк.

173.Угода про внесення змін до договору оренди земельної ділянки №040700200050 від 11.04.2007 на 2 арк.

174.Договір суборенди земельної ділянки від 25.01.2007 з додатками на 5 арк.

175.Договір суборенди земельної ділянки від 03.02.2007 з додатками на 5 арк.

176.Копія договору земельної ділянки від 07.02.2007 з додатками на 10 арк.

177.Договір оренди земельної ділянки від 08.11.2010 з додатками на 4 арк.

178.Копія висновку про єдині умови на обмеження використання земель визначені для містобудівних потреб на 2 арк.

179.Договір генерального підряду на будівництво житлового будинку з приміщенням торгово-офісного призначення по вул. Стрілецька (Червоноармійська), 1 в м. Вінниця від 08.04.2016 на будівництво житлового будинку з приміщеннями торгово-офісного призначення по вул. Стрілецька (Червоноармійська) у м. Вінниця на 4 арк.;

180.Наказ №3 від 08.04.2016 про прийняггя на роботу ОСОБА_11 на 1 арк.;

181.Наказ №5 від 16.06.2016 про призначення ОСОБА_11 виконавцем робіт по об`єкту на 1 арк.;

182.Договір №45 купівлі продажу ліфтового обладнання від 24.01.2018 на 8 арк.;

183.Договір №46 купівлі продажу ліфтового обладнання від 24.01.2018 на 8 арк.;

184.Договір № 41 про надання послуг від 26.04.2018 на 2 арк.;

185.Договір рахунок №19 /58 від 17.05.2018 на 1 арк.;

186.Договір рахунок №19/78 від 18.06.2018 на 1 арк.;

187.Договір підряду та додаток до нього №577/3 - 2018 від 11.07.2018 на 2 арк.;

188.Договір рахунок №19/93 від 16.08.2018 на 1 арк.;

189.Договір рахунок №19/107 від 18.09.2018 на 1 акр.;

190.Договір рахунок №18/85 від 16.07.2018 на 1 арк.;

191.Договір поставки №14 від 01.10.2018 на 3 арк.;

192.Договір поставки № 211 від 01.10.2018 на 3 арк.;

193.Договір купівлі продажу №282001 від 09.10.2018 на 1 арк.;

194.Договір поставки № 05/11/18-4 від 05.11.2018 на 6 арк.;

195..Договір 19/145 від 06.11.2018 на 1 арк.;

196.Договір виконання будівельних робіт на об`єкті будівництва від 15.01.2018 на 2 арк.;

197.Договір №4 від 21.02.2018 з додатками до нього на 8 арк.;

198.Договір №5 від 21.02.2018 з додатками на 8 арк.;

199.Договір купівлі продажу №282001 від 09.10.2018 на 1 арк.;

200.Договір №92 - Г від 26.09.2018 на 3 арк.;

201.Договір рахунок №19/144 від 06.11.2018 на 1 арк.;

202.Договір купівлі продажу №282001 від 09.10.2018 на 1 арк.;

203.Договір №12 надання послуг від 05.06.2018 на 2 арк.;

204.Договір №27/07/18 від 27.07.2018 у двох примірниках на двох арк..;

205.Акт №6/18 приймання виконаних будівельних робіт від 24.07.2018 на 1 арк.;

206.Договір №27/07/18 від 27.07.2018 у двох примірниках на двох арк..;

207.Акт №6/18 приймання виконаних будівельних робіт від 24.07.2018 на 1 арк.;

208.Акт №5/18 приймання виконаних будівельних робіт від 05.05.2018 на 1 арк.;

209.Акт №6/18 приймання виконаних будівельних робіт від 06.03.2018 на 1 арк.;

210.Акт №2/18 приймання виконаних будівельних робіт від 01.02.2018 на 1 арк.;

211.Акт №1/18 приймання виконаних будівельних робіт від 16.01.2018 на 1 арк.;

212.Накладна № 02/02/18 від 02.02.2018 на 1 арк.;

213.Витяг №1502284500873 з реєстру платників ПДВ ПП «Агросервіс» на 1 арк.

214.Договір №12/03/18 на виконання будівельних монтажних робіт від 12.03.2018 на 1 арк.;

215.Договір №12/12//17 на виконання будівельно-монтажних робіт від 12.12.2017 на 1 арк.;

216.Акт прийому передачі грошових коштів за договором купівлі-продажу майнових прав 12/12/17 від 30.03.2018 на 1 арк.;

217.Акт №10 /18 приймання виконаних будівельних робіт від 04.10.2018 на 1 арк.;

218.Акт №10/02/18 приймання виконаних будівельних робіт від 19.10.2018

219.Договір №50-18 купівлі продажу товару від 09.10.2018 на 4 арк.;

220.Договір №6821 від 31.05.2018 на Іарк.;

221.Рахунок-фактура№СФ-0000060 від 31.07.2018 на 1 арк.;

222.Акт №ОУ 0000053 здачі прийняття робіт (надання послуг) в двох примірниках на 2 арк.;

223.Акт №4 приймання виконаних будівельних робіт за травень 2018 року на 1 арк.;

224.Договір поставки №05/11/18-4 від 05.10.2018 на 6 арк.;

225.Договір №4/2018 на охорону об`єкту від 01.10.2018 на 4 арк.;

226.Виписка з ЄДРЮОФОП та ГФ ПП «Агенство комерційної безпеки» на 1 арк.;

227.Ліцензія МВС України надання послуг з охорони власності та громадян ПП «Агенство комерційної безпеки» серія АД №076311 на 1 арк.;

228.Договір рахунку №19/140 від 06.11.2018 на 1 арк.;

229.Рахунок - фактура 19/10.2018 на 1 арк.;

230.Договір №НРП/116 від 05.11.2018 на 1 арк.;

231.Договір №19/119 від 19.10.2018 на 1 арк.;

232.Договір №19/120 від 19.10.2018 на 1 арк.;

233.Товарний чек №183 від 05.09.2018 на 1 арк.

234.Договір про надання послуг №52 від 05.09.2018 на 1 арк.;

235.Копії витягу з ЄДРЮО ФОП та свідоцтва платника Єдиного податку на 1 арк.;

236.Договір на участь у пайовому будівництві реконструкції цілої нежитлової будівлі за адресою: м. Вінниця, вул. Червоноармійська, буд. № 1-А між гр. ОСОБА_12 та ПП «ВІНТУРПРОЕКТГРУП» в особі директора ОСОБА_13 на 2 арк. в 2 примірниках;

237.Копія договору на участь у пайовому будівництві реконструкції цілої нежитлової будівлі за адресою: АДРЕСА_2 між гр. ОСОБА_12 та ПП «ВІНТУРПРОЕКТГРУП» в особі директора ОСОБА_13 на 2 арк.;

238.Договір на участь у пайовому будівництві реконструкції цілої нежитлової будівлі за адресою: АДРЕСА_2 між гр. ОСОБА_14 та ПП «ВІНТУРПРОЕКТГРУП» в особі директора ОСОБА_13 на 2 арк. в 2 примірниках;

239.Копія договору на участь у пайовому будівництві реконструкції цілої нежитлової будівлі за адресою: АДРЕСА_2 між р. ОСОБА_14 та ПП «ВІНТУРПРОЕКТГРУП» в особі директора ОСОБА_13 на 2 арк.;

240.Договір на участь у пайовому будівництві реконструкції цілої нежитлової будівлі за адресою: АДРЕСА_2 між гр. ОСОБА_15 та ПП «ВІНТУРПРОЕКТГРУП» в особі директора ОСОБА_13 на 2 арк. в 2 примірниках;

241.Копія договору на участь у пайовому будівництві реконструкції цілої нежитлової будівлі за адресою: АДРЕСА_2 між гр. ОСОБА_15 та ПП «ВІНТУРПРОЕКТГРУП» в особі директора ОСОБА_13 на 2 арк.;

242.Договір на участь у пайовому будівництві реконструкції цілої нежитлової будівлі за адресою: АДРЕСА_2 між гр.

ОСОБА_16 та ПП «ВІНТУРПРОЕКТГРУП» в особі директора ОСОБА_13 на 2 арк.;

243.Копія договору на участь у пайовому будівництві реконструкції цілої нежитлової будівлі за адресою: АДРЕСА_2 між гр. ОСОБА_16 та ПП «ВІНТУРПРОЕКТГРУП» в особі директора ОСОБА_13 на 2 арк.;

244.Договір на участь у пайовому будівництві реконструкції цілої нежитлової будівлі за адресою: АДРЕСА_2 між гр. ОСОБА_17 та ПП «ВІНТУРПРОЕКТГРУП» в особі директора ОСОБА_13 на 2 арк. в 2 примірниках;

245.Копія договору на участь у пайовому будівництві реконструкції цілої нежитлової будівлі за адресою: АДРЕСА_2 між гр. ОСОБА_17 та ПП «ВІНТУРПРОЕКТГРУП» в особі директора ОСОБА_13 на 2 арк.;

246.Договір на участь у пайовому будівництві реконструкції цілої нежитлової будівлі за адресою: АДРЕСА_2 між гр. ОСОБА_18 та ПП «ВІНТУРПРОЕКТГРУП» в особі директора ОСОБА_13 на 2 арк. в 2 примірниках;

247.Копія договору на участь у пайовому будівництві реконструкції цілої нежитлової будівлі за адресою: АДРЕСА_2 між гр. ОСОБА_18 та ПП «ВІНТУРПРОЕКТГРУП» в особі директора ОСОБА_13 на 2 арк.;

248.Договір на участь у пайовому будівництві реконструкції цілої нежитлової будівлі за адресою: АДРЕСА_2 між гр. ОСОБА_19 та ПП «ВІНТУРПРОЕКТГРУП» в особі директора ОСОБА_13 на 2 арк. в 4 примірниках;

249.Копія договору на участь у пайовому будівництві реконструкції цілої нежитлової будівлі за адресою: АДРЕСА_2 між гр. ОСОБА_19 та ПП «ВІНТУРПРОЕКТГРУП» в особі директора ОСОБА_13 на 2 арк. в 3 примірниках;

250.* Договір на участь у пайовому будівництві реконструкції цілої нежитлової будівлі за адресою: АДРЕСА_2 між гр. ОСОБА_20 та ПП «ВІНТУРПРОЕКТГРУП» в особі директора ОСОБА_13 на 2 арк. в 2 примірниках;

251.Копія договору на участь у пайовому будівництві реконструкції цілої нежитлової будівлі за адресою: АДРЕСА_2 між гр. ОСОБА_20 та ПП «ВІНТУРПРОЕКТГРУП» в особі директора ОСОБА_13 на 2 арк.;

252.Договір на участь у пайовому будівництві реконструкції цілої нежитлової будівлі за адресою: АДРЕСА_2 між гр. ОСОБА_21 та ПП «ВІНТУРПРОЕКТГРУП» в особі директора ОСОБА_13 на 2 арк. в 2 примірниках;

253.Копія договору на участь у пайовому будівництві реконструкції цілої нежитлової будівлі за адресою: АДРЕСА_2 між гр. ОСОБА_21 та ПП «ВІНТУРПРОЕКТГРУП» в особі директора ОСОБА_13 на 2 арк.;

254.Договір на участь у пайовому будівництві реконструкції цілої нежитлової будівлі за адресою: АДРЕСА_2 між гр. ОСОБА_22 та ПП «ВІНТУРПРОЕКТГРУП» в особі директора ОСОБА_13 на 2 арк. в 2 примірниках;

255.Копія договору на участь у пайовому будівництві реконструкції цілої нежитлової будівлі за адресою: АДРЕСА_2 між гр. ОСОБА_22 та ПП «ВІНТУРПРОЕКТГРУП» в особі директора ОСОБА_13 на 2 арк.;

256.Договір на участь у пайовому будівництві реконструкції цілої нежитлової будівлі за адресою: АДРЕСА_2 між гр. ОСОБА_23 та ПП «ВІНТУРПРОЕКТГРУП» в особі директора ОСОБА_13 на 2 арк. в 2 примірниках;

257.Копія договору на участь у пайовому будівництві реконструкції цілої нежитлової будівлі за адресою: АДРЕСА_2 між гр. ОСОБА_23 та ПП «ВІНТУРПРОЕКТГРУП» в особі директора ОСОБА_13 на 2 арк.;

258.Договір на участь у пайовому будівництві реконструкції цілої нежитлової будівлі за адресою: АДРЕСА_2 між гр. ОСОБА_24 та ПП «ВІНТУРПРОЕКТГРУП» в особі директора ОСОБА_13 на 2 арк. в 2 примірниках;

259.Копія договору на участь у пайовому будівництві реконструкції цілої нежитлової будівлі за адресою: АДРЕСА_2 між гр. ОСОБА_24 та ПП «ВІНТУРПРОЕКТГРУП» в особі директора ОСОБА_13 на 2 арк.;

260.Договір на участь у пайовому будівництві реконструкції цілої нежитлової будівлі за адресою: АДРЕСА_2 між гр. ОСОБА_25 та ПП «ВІНТУРПРОЕКТГРУП» в особі директора ОСОБА_13 на 2 арк. в 2 примірниках;

261.Копія договору на участь у пайовому будівництві реконструкції цілої нежитлової будівлі за адресою: АДРЕСА_2 між гр. ОСОБА_25 та ПП «ВІНТУРПРОЕКТГРУП» в особі директора ОСОБА_13 на 2 арк.;

262.Договір на участь у пайовому будівництві реконструкції цілої нежитлової будівлі за адресою: АДРЕСА_2 між гр. ОСОБА_26 та ПП «ВІНТУРПРОЕКТГРУП» в особі директора ОСОБА_13 на 2 арк.;

263.Копія договору на участь у пайовому будівництві реконструкції цілої нежитлової будівлі за адресою: АДРЕСА_2 між гр. ОСОБА_26 та ПП «ВІНТУРПРОЕКТГРУП» в особі директора ОСОБА_13 на 2 арк.;

264.Договір на участь у пайовому будівництві реконструкції цілої нежитлової будівлі за адресою: АДРЕСА_2 між гр. ОСОБА_27 та ПП «ВІНТУРПРОЕКТГРУП» в особі директора ОСОБА_13 на 2 арк. в 2 примірниках;

265.Копія договору на участь у пайовому будівництві реконструкції цілої нежитлової будівлі за адресою: АДРЕСА_2 між гр. ОСОБА_27 та ПП «ВІНТУРПРОЕКТГРУП» в особі директора ОСОБА_13 на 2 арк.;

266.Договір на участь у пайовому будівництві реконструкції цілої нежитлової будівлі за адресою: АДРЕСА_2 між гр. ОСОБА_28 та ПП «ВІНТУРПРОЕКТГРУП» в особі директора ОСОБА_13 на 2 арк. в 2 примірниках;

267.Копія договору на участь у пайовому будівництві реконструкції цілої нежитлової будівлі за адресою: АДРЕСА_2 між гр. ОСОБА_28 та ПП «ВІНТУРПРОЕКТГРУП» в особі директора ОСОБА_13 на 2 арк.;

268.Договір на участь у пайовому будівництві реконструкції цілої нежитлової будівлі за адресою: АДРЕСА_2 між гр. ОСОБА_29 та ПП «ВІНТУРПРОЕКТГРУП» в особі директора ОСОБА_13 на 2 арк.;

269.Копія договору на участь у пайовому будівництві реконструкції цілої нежитлової будівлі за адресою: АДРЕСА_2 між гр. ОСОБА_29 та ПП «ВІНТУРПРОЕКТГРУП» в особі директора ОСОБА_13 на 2 арк.;

270.Договір на участь у пайовому будівництві реконструкції цілої нежитлової будівлі за адресою: АДРЕСА_2 між гр. ОСОБА_30 та ПП «ВІНТУРПРОЕКТГРУП» в особі директора ОСОБА_13 на 2 арк. в 2 примірниках;

271.Копія договору на участь у пайовому будівництві реконструкції цілої нежитлової будівлі за адресою: АДРЕСА_2 між гр. ОСОБА_30 та ПП «ВІНТУРПРОЕКТГРУП» в особі директора ОСОБА_13 на 2 арк.;

272.Договір на участь у пайовому будівництві реконструкції цілої нежитлової будівлі за адресою: АДРЕСА_2 між гр. ОСОБА_24 та ПП «ВІНТУРПРОЕКТГРУП» в особі директора ОСОБА_13 на 2 арк.;

273.Розписка про підтвердження отримання оригіналів документів по квартирі

АДРЕСА_3 на ім`я ОСОБА_31 на 1 арк.;

274.Розписка про підтвердження отримання оригіналів документів по квартирі

АДРЕСА_4 на ім`я ОСОБА_31 на 1 арк.;

275.Розписка про підтвердження отримання оригіналів документів по квартирі АДРЕСА_5 на ім`я ОСОБА_32 на 1 арк.;

276.Розписка про підтвердження отримання оригіналів документів по квартирі АДРЕСА_6 на ім`я ОСОБА_33 на 1 арк.;

277.Розписка про підтвердження отримання оригіналів документів по квартирі

АДРЕСА_7 на ім`я ОСОБА_34 на 1 арк.;

278.Розписка про підтвердження отримання оригіналів документів по квартирі АДРЕСА_8 на ім`я ОСОБА_29 на 1 арк.;

279.Розписка про підтвердження отримання оригіналів документів по квартирі

АДРЕСА_9 на ім`я ОСОБА_35 на 1 арк.;

280.Розписка про підтвердження отримання оригіналів документів по квартирі АДРЕСА_10 на ім`я ОСОБА_36 на 1 арк.;

281.Розписка про підтвердження отримання оригіналів документів по квартирі АДРЕСА_11 на ім`я ОСОБА_25 на 1 арк.;

282.Розписка про підтвердження отримання оригіналів документів по квартирі АДРЕСА_12 на ім`я ОСОБА_18 на 1 арк.;

283.Розписка про підтвердження отримання оригіналів документів по квартирі АДРЕСА_13 на ім`я ОСОБА_23 на 1 арк.;

284.Розписка про підтвердження отримання оригіналів документів по квартирі АДРЕСА_14 на ім`я ОСОБА_20 на 1 арк.;

285.Розписка про підтвердження отримання оригіналів документів по квартирі АДРЕСА_15 на ім`я ОСОБА_16 на 1 арк.;

286.Розписка про підтвердження отримання оригіналів документів по квартирі АДРЕСА_16 на ім`я ОСОБА_37 на 1 арк.;

287.Розписка про підтвердження отримання оригіналів документів по квартирі АДРЕСА_17 на ім`я ОСОБА_38 на 1 арк.;

288.Розписка про підтвердження отримання оригіналів документів по квартирі АДРЕСА_18 на ім`я ОСОБА_39 на 1 арк.;

289.Розписка про підтвердження отримання оригіналів документів по квартирі АДРЕСА_19 на ім`я ОСОБА_26 на 1 арк.;

290.Розписка про підтвердження отримання оригіналів документів по квартирі АДРЕСА_20 на ім`я ОСОБА_21 на 1 арк.;

291.* Розписка про підтвердження отримання оригіналів документів по квартирі АДРЕСА_21 на ім`я ОСОБА_28 на 1 арк.;

292.Розписка про підтвердження отримання оригіналів документів по квартирі АДРЕСА_22 на ім`я ОСОБА_19 , ОСОБА_40 , ОСОБА_41 на 1 арк.;

293.Розписка про підтвердження отримання оригіналів документів по квартирі АДРЕСА_23 на ім`я ОСОБА_42 на 1 арк.;

294.Розписка про підтвердження отримання оригіналів документів по квартирі АДРЕСА_24 на ім`я ОСОБА_43 на 1 арк.;

295.Розписка про підтвердження отримання оригіналів документів по квартирі АДРЕСА_25 на ім`я ОСОБА_44 на 1 арк.;

296.Розписка про підтвердження отримання оригіналів документів по квартирі АДРЕСА_26 на ім`я ОСОБА_45 на 1 арк.;

297.Розписка про підтвердження отримання оригіналів документів по квартирі АДРЕСА_27 на ім`я ОСОБА_27 на 1 арк.;

298.Розписка про підтвердження отримання оригіналів документів по квартирі АДРЕСА_28 на ім`я ОСОБА_46 на 1 арк.;

299.Розписка про підтвердження отримання оригіналів документів по квартирі АДРЕСА_29 на ім`я ОСОБА_12 на 1 арк.;

300.Розписка про підтвердження отримання оригіналів документів по квартирі АДРЕСА_30 на ім`я ОСОБА_47 на 1 арк.;

301.Розписка про підтвердження отримання оригіналів документів по квартирі АДРЕСА_31 на ім`я ОСОБА_48 на 1 арк.;

302.Розписка про підтвердження отримання оригіналів документів по квартирі АДРЕСА_32 на ім`я ОСОБА_49 на 1 арк.;

303.Розписка про підтвердження отримання оригіналів документів по квартирі АДРЕСА_33 на ім`я ОСОБА_50 на 1 арк.;

304.Розписка про підтвердження отримання оригіналів документів по квартирі АДРЕСА_34 на ім`я ОСОБА_51 на 1 арк.;

305.Копія свідоцтво про право власності на нерухоме майно від 23.07.15, індексний №41104877 на 3 арк.;

306.Копія свідоцтва про право власності на нерухоме майно, витяг та технічний паспорт від 23.07.15, індексний № 41127417 на 3 арк.;

307.Копія свідоцтва про право власності на нерухоме майно, витяг та технічний паспорт від 14.05.15, індексний № 37476773 на 3 арк.;

308» Копія свідоцтва про право власності на нерухоме майно, витяг та технічний паспорт від 23.07.15, індексний № на 3 арк.;

309.Копія свідоцтва про право власності на нерухоме майно, витяг , технічний паспорт та розписка на ім`я ОСОБА_52 від 08.05.15, індексний № 37292845 на 4 арк.;

310.Копія свідоцтва про право власності на нерухоме майно, витяг та технічний паспорт від 21.05.15, індексний № 37844096 на 3 арк.;

311.Копія свідоцтва про право власності на нерухоме майно, витяг та технічний паспорт від 21.05.15, індексний № 37845721 на 3 арк.;

312.Копія свідоцтва про право власності на нерухоме майно, витяг та технічний паспорт від 25.05.15, індексний № 37992321 на 3 арк.;

313.Копія свідоцтва про право власності на нерухоме майно, витяг та технічний паспорт від 14.05.15, індексний № 37477168 на 3 арк.;

314.Копія свідоцтва про право власності на нерухоме майно, витяг та технічний паспорт від 25.05.15, індексний № 37988052 на 5 арк.;

315.Копія свідоцтва про право власності на нерухоме майно, витяг та технічний паспорт від 22.05.15, індексний № 37904268 на 3 арк.;

316.Копія свідоцтва про право власності на нерухоме майно, витяг та технічний паспорт від 22.05.15, індексний № 37905070 на 3 арк.;

317.Копія свідоцтва про право власності па нерухоме майно, витяг та технічний паспорт від 25.05.15, індексний № 37981679 на 3 арк.;

318.Копія свідоцтва про право власності на нерухоме майно, витяг та технічний паспорт від 21.05.15, індексний № 37847365 на 2 арк.;

319.Копія свідоцтва про право власності на нерухоме майно, витяг та технічний паспорт від 21.05.15, індексний № 37845721 на 2 арк.;

320.Копія свідоцтва про право власності на нерухоме майно, витяг та технічний паспорт від 21.05.15, індексний № 37844096 на 2 арк.;

321.Копія свідоцтва про право власності на нерухоме майно, витяг та технічний паспорт від 20.05.15, індексний № 37819594 на 2 арк.;

322.Копія свідоцтва про право власності на нерухоме майно, витяг та технічний паспорт від 18.05.15, індексний № 37649777 на 3 арк.;

323.Копія свідоцтва про право власності на нерухоме майно, витяг та технічний паспорт від 18.05.15, індексний № 37648184 на 3 арк.;

324.Копія свідоцтва про право власності на нерухоме майно, витяг та технічний паспорт від 19.05.15, індексний № 37701297на 3 арк.;

325.Копія свідоцтва про право власності на нерухоме майно, витяг та технічний паспорт від 19.05.15, індексний № 37705799 на 3 арк.;

326.Копія свідоцтва про право власності на нерухоме майно, витяг та технічний паспорт від 19.05.15, індексний № 37703974 на 3 арк.;

327.Копія свідоцтва про право власності на нерухоме майно, витяг та технічний паспорт від 19.05.15, індексний № 37704240 на 3 арк.;

328.Копія свідоцтва про право власності на нерухоме майно, витяг та технічний паспорт від 19.05.15, індексний № 37707592 на 3 арк.;

329.Копія свідоцтва про право власності на нерухоме майно, витяг та технічний паспорт від 02.06.15, індексний № 38380465 на 3 арк.;

330.Копія свідоцтва про право власності на нерухоме майно, витяг та технічний паспорт від 22.05.15, індексний № 37904268 на 3 арк.;

331.Копія свідоцтва про право власності на нерухоме майно, витяг та технічний паспорт від 15.05.15, індексний № 37563345 на 2 арк.;

332.* Копія свідоцтва про право власності на нерухоме майно, витяг та технічний паспорт від 15.05.15, індексний № 37568948 на 3 арк.;

333.Копія свідоцтва про право власності на нерухоме майно, витяг та технічний паспорт від 14.05.15, індексний № 37476388 на 3 арк.;

334.Копія свідоцтва про право власності на нерухоме майно, витяг та технічний паспорт від 15.05.15, індексний № 37581453 на 3 арк.;

335.Копія свідоцтва про право власності на нерухоме майно, витяг та технічний паспорт від 13.05.15, індексний № 37473314 наЗ арк.;-

336.Копія свідоцтва про право власності на нерухоме майно, витяг та технічний паспорт від 14.05.15, індексний № 37482051 на 3 арк.;

337.Копія свідоцтва про право власності на нерухоме майно, витяг та технічний паспорт від 14.05.15, індексний № 37484382 на 3 арк.;

338.Копія свідоцтва про право власності на нерухоме майно, витяг та технічний паспорт від 07.05.15, індексний № 37213650 на 2 арк.;

339.Копія свідоцтва про право власності на нерухоме майно, витяг та технічний паспорт від 12.05.15, індексний № 37346970 на 3 арк.;

340.Копія свідоцтва про право власності на нерухоме майно, витяг та технічний паспорт від 12.05.15, індексний № 37343138 на 3 арк.;

341.Копія свідоцтва про право власності на нерухоме майно, витяг та технічний паспорт від 08.05.15, індексний № 37292845 на 3 арк.;

342.Копія свідоцтва про право власності на нерухоме майно, витяг та технічний паспорт від 12.05.15, індексний № 37341659 на 3 арк.;

343.Копія свідоцтва про право власності на нерухоме майно, витяг та технічний паспорт від 07.09.15, індексний № 43366699 на 3 арк.;

344.Додаток №1 до Договору купівлі-продажу майнових прав №232 від 08.08.2018 на 2 арк.;

345.Продовження додатоку №1 до Договору купівлі-продажу майнових прав №232 від 08.08.2018 на 1 арк.;

346.Копія паспорту серія НОМЕР_2 на ім`я ОСОБА_53 та копія і.п.н. на 1 арк.;

347.Додаток №1 до Договору купівлі-продажу майнових прав №173 від 28.07.2018 на 2 арк.;

348.Продовження додатоку №1 до Договору купівлі-продажу майнових прав №173 від 28.07.2018 на 1 арк.;

349.Довідка про розрахунок по Договору № 173 від 28.07.17 на 1 арк.;

350.Копія акту прийому - передачі грошових коштів за Договором № 173 від 28.07.2017 на 1 арк.;

351.Копія сторінок паспорту на ім`я ОСОБА_54 та ідентифікаційного коду на 1 арк.;

352.Копія типового плану-поверху на 1 арк.;

353.Договір купівлі - продажу майнових прав № 12/03/18/53 від 12.03.2018 на 2 арк. з додатками на 1 арк.;

354.Акт прийому - передачі грошових коштів за договором № 12/03 від 12.03.18 на 2 арк.;

355.Договір купівлі - продажу майнових прав № 12/03/18/58 від 12.03.2018 на 2 арк. з додатками на 1 арк.;

356.Акт прийому - передачі грошових коштів за договором № 12/03/18/58 від 12.03.18 на 1 арк.;

357.Договір купівлі - продажу майнових прав № 211 від 27.02.2018 на 5 арк. з додатком № 1 на 3 арк.;

358.'Копія акту прийому-передачі грошових коштів за договором № 211 від 27.02.18, виписана 02.07.18 на 1 арк.;

359.Копія акту прийому-передачі грошових коштів за договором № 211 від 27.02.18, виписана 29.05.18 на 1 арк.;

360.Копія акту прийому-передачі грошових коштів за договором № 211 від 27.02.18, виписана 27.04.18 на 1 арк.;

361.Копія акту прийому-передачі грошових коштів за договором № 211 від 27.02.18, виписана 27.03.18 на 1 арк.;

362.Копія довідки про розрахунок по Договору № 211 від 27.02.18 на 1 арк.;

363.Копія сторінок паспорту на ім`я ОСОБА_55 та ідентифікаційного коду на 1 арк.;

364.Акт прийому -передачі за договором № 211 від 27.02.18, виписана 27.07.18 на 1 арк.;

365.Акт прийому - передачі грошових коштів за договором № 211 від 27.02.18, виписана 27.08.18 на 1 арк.;

366.Попередній договір на будівництво житла № 59 від 19.02.16 на 2 арк., копій сторінок паспорта на ім`я ОСОБА_56 та ідентифікаційного коду на 2 арк., а також додаток № 1 до договору № 59 від 19.02.16 на 1 арк.;

367.Довідка про розрахунок по договору № 59 від 19.02.16, виписана 20.01.17 на 1 арк.;

368.Копія Акт прийому - передачі грошових коштів за договором № 59 від 19.02.16, виписана 25.04.18 на 1 арк. та додатку № 3 до договору № 59 від 19.02.16 на З арк.;

369.Договір на будівництво житла № 48-03/15-06 від 14.01.16 на 1 арк. та додаток до договору № 48-03/15-06 від 14.01.16, додаток до договору № 2, 48-03/15-06 від 14.01.16 та копій сторінок паспорту на ім`я ОСОБА_57 на 1 арк.;

370.Договір на будівництво житла № 47-03/15-06 від 14.01.16 та додаток до договору № 48-03/15-06 від 14.01.16, додаток до договору № 2, 48-03/15-06 від 14.01.16 та копій сторінок паспорту на ім`я ОСОБА_57 на 1 арк.;

371.Акт прийняття - передачі збудованої квартири від 19.01.11 на 2 арк.;

372.Зразок договору купівлі- продажу майнових прав № в 4 примірниках на 5 арк. з додатком № 1 на 3 арк.;

373.Договір купівлі -продажу майнових прав на нежитлове приміщення № 15/14-06 від 10.11.14 між ПП «ВІНТУРПРОЕКТГРУП» в особі директора ОСОБА_13 , далі «продавець», що діє на підставі Статуту, місцезнаходження: АДРЕСА_35 , з однієї сторони та, громадянин(ка) України ОСОБА_41 «Покупець-1», громадянин(ка) України ОСОБА_58 «Покупець-2», громадянин(ка) України ОСОБА_19 «Покупець - 3» на 2 арк. в 4 примірниках;

374.Договір купівлі -продажу майнових прав на нежитлове приміщення № 15/14-06 від 10.11.14 між ПП «ВІНТУРПРОЕКТГРУП» в особі директора ОСОБА_13 , далі «продавець», що діє на підставі Статуту, місцезнаходження: АДРЕСА_35 , з однієї сторони та, громадянин(ка) України ОСОБА_59 як «Покупець» на 2 арк.;

375.Договір купівлі -продажу майнових прав на нежитлове приміщення № 51 від 12.01.15 між ПП «ВІНТУРПРОЕКТГРУП» в особі директора ОСОБА_13 , далі «продавець», що діє на підставі Статуту, місцезнаходження: АДРЕСА_35 , з однієї сторони та, громадянин(ка) України ОСОБА_59 як «Покупець» на 3 арк.;

376.Акт прийняття - передачі квартири від 21.05.18 між ПП «ВГНТУРПРОЕКТГРУП» в особі директора ОСОБА_13 та гр. ОСОБА_19 на 1 арк. в 4 примірниках;

377.Акт прийняття - передачі квартири від 27.05.18 між ПП «ВІНТУРПРОЕКТГРУП» в особі директора ОСОБА_13 та гр. ОСОБА_60 на 1 арк.;

378.Довідка про повний розрахунок по об`єкту інвестування від 27.05.15 з відтиском печатки ПП «ВІНТУРПРОЕКТГРУП» та підписом ОСОБА_13 на 1 арк.;

379.Акт прийняття - передачі квартири від 28.05.18 між ПП «ВІНТУРПРОЕКТГРУП» в особі директора ОСОБА_13 та гр. ОСОБА_61 на 1 арк. в 2 примірниках;

380.Довідка про повний розрахунок по об`єкту інвестування від 28.05.15 з відтиском печатки ПП «ВІНТУРПРОЕКТГРУП» та підписом ОСОБА_13 на 1 арк. в 2 примірниках;

381.Договір купівлі -продажу майнових прав на нежитлове приміщення № 0-44/14- 06 від 02.12.14 між ПП «ВІНТУРПРОЕКТГРУП» в особі директора ОСОБА_13 , далі «продавець», що діє на підставі Статуту, місцезнаходження: АДРЕСА_35 , з однієї сторони та, громадянин(ка) України ОСОБА_62 як «Покупець» на 2 арк. в 2 примірниках;

382.Копія договору купівлі -продажу від 25.12.15 про те що ОСОБА_13 як «Продавець» з однієї сторони та ОСОБА_63 як «Покупець» з іншої на 2 арк.;

383.Акт прийняття - передачі квартири від 21.05.18 між ПП «ВІНТУРПРОЕКТГРУП» в особі директора ОСОБА_13 та гр. ОСОБА_40 на 1 арк. в 2 примірниках;

384.Список учасників пайового будівництва будівлі за адресою м. Вінниця, вул. Червоноармійська, буд. 1-А від 26.01.15 на 1 арк.;

385.Довідка - залишок не проданих квартир від 05.11.18 на 1 арк.;

386.Копії сторінок паспорту та ідентифікаційного коду на 3 арк.;

387.Копія свідоцтва про право власності від 01.11.12 що належить ПП «Вінтурпроектгруп» на 2 арк. в 7 примірниках;

388.Договір на участь у пайовому будівництві реконструкції цілої нежитлової будівлі за адресою: АДРЕСА_2 між гр. ОСОБА_64 та ПП «ВІНТУРПРОЕКТГРУП» в особі директора ОСОБА_13 на 2 арк. в 2 примірниках;

389.Договір на участь у пайовому будівництві реконструкції цілої нежитлової будівлі за адресою: АДРЕСА_2 між гр. ОСОБА_65 та ПП «ВІНТУРПРОЕКТГРУП» в особі директора ОСОБА_13 на 2 арк. в 4 примірниках;

390.Копія договору на участь у пайовому будівництві реконструкції цілої нежитлової будівлі за адресою: АДРЕСА_2 між гр. ОСОБА_65 та ПП «ВІНТУРПРОЕКТГРУП» в особі директора ОСОБА_13 на 2 арк.;

391.Договір на участь у пайовому будівництві реконструкції цілої нежитлової будівлі за адресою: АДРЕСА_2 між гр. ОСОБА_66 та ПП «ВІНТУРПРОЕКТГРУП» в особі директора ОСОБА_13 на 2 арк. в 4 примірниках;

392.Копія договору на участь у пайовому будівництві реконструкції цілої нежитлової будівлі за адресою: АДРЕСА_2 між гр. ОСОБА_66 та ПП «ВІНТУРПРОЕКТГРУП» в особі директора ОСОБА_13 на 2 арк.;

393.Договір на участь у пайовому будівництві реконструкції цілої нежитлової будівлі за адресою: АДРЕСА_2 між гр. ОСОБА_67 та ПП «ВІНТУРПРОЕКТГРУП» в особі директора ОСОБА_13 на 2 арк. в 2 примірниках;

394.Копія договору на участь у пайовому будівництві реконструкції цілої нежитлової будівлі за адресою: АДРЕСА_2 між гр. ОСОБА_67 та ПП «ВІНТУРПРОЕКТГРУП» в особі директора ОСОБА_13 на 2 арк.;

395.Договір на участь у пайовому будівництві реконструкції цілої нежитлової будівлі за адресою: АДРЕСА_2 між гр. ОСОБА_68 та ПП «ВІНТУРПРОЕКТГРУП» в особі директора ОСОБА_13 на 2 арк. в 3 примірниках;

396.Копія договору на участь у пайовому будівництві реконструкції цілої нежитлової будівлі за адресою: АДРЕСА_2 між гр. ОСОБА_68 та ПП «ВІНТУРПРОЕКТГРУП» в особі директора ОСОБА_13 на 2 арк. в 2 примірниках;

397.Договір на участь у пайовому будівництві реконструкції цілої нежитлової будівлі за адресою: АДРЕСА_2 між гр. ОСОБА_69 та ПП «ВІНТУРПРОЕКТГРУП» в особі директора ОСОБА_13 на 2 арк. в 4 примірниках;

398.Копія договору на участь у пайовому будівництві реконструкції цілої нежитлової будівлі за адресою: АДРЕСА_2 між гр. ОСОБА_69 та ПП «ВІНТУРПРОЕКТГРУП» в особі директора ОСОБА_13 на 2 арк. в 2 примірниках;

399.29 Договір на участь у пайовому будівництві реконструкції цілої нежитлової будівлі за адресою: АДРЕСА_2 між гр. ОСОБА_70 та ПП «ВІНТУРПРОЕКТГРУП» в особі директора ОСОБА_13 на 2 арк. в 2 примірниках;

400.Копія договору на участь у пайовому будівництві реконструкції цілої нежитлової будівлі за адресою: АДРЕСА_2 між гр. ОСОБА_70 та ПП «ВІНТУРПРОЕКТГРУП» в особі директора ОСОБА_13 на 2 арк.;

401.Договір на участь у пайовому будівництві реконструкції цілої нежитлової будівлі за адресою: АДРЕСА_2 між гр. ОСОБА_71 га ПП «ВІНТУРПРОЕКТГРУП» в особі директора ОСОБА_13 на 2 арк. в 2 примірниках;

402.Копія договору на участь у пайовому будівництві реконструкції цілої нежитлової будівлі за адресою: АДРЕСА_2 між гр. ОСОБА_71 та ПП «ВІНТУРПРОЕКТГРУП» в особі директора ОСОБА_13 на 2 арк.;

403.Договір на участь у пайовому будівництві реконструкції цілої нежитлової будівлі за адресою: АДРЕСА_2 між гр. ОСОБА_72 та ПП «ВІНТУРПРОЕКТГРУП» в особі директора ОСОБА_13 на 2 арк. в 2 примірниках;

404.Копія договору на участь у пайовому будівництві реконструкції цілої нежитлової будівлі за адресою: АДРЕСА_2 між гр. ОСОБА_72 та ПП «ВІНТУРПРОЕКТГРУП» в особі директора ОСОБА_13 на 2 арк.;

405.* Договір на участь у пайовому будівництві реконструкції цілої нежитлової будівлі за адресою: АДРЕСА_2 між гр. ОСОБА_73 від імені якої на підставі довіреності діє ОСОБА_74 та ПП «ВІНТУРПРОЕКТГРУП» в особі директора ОСОБА_13 на 2 арк. в 4 примірниках;

406.Копія договору на участь у пайовому будівництві реконструкції цілої нежитлової будівлі за адресою: АДРЕСА_2 між гр. ОСОБА_75 від імені якої на підставі довіреності діє ОСОБА_76 та ПП «ВІНТУРПРОЕКТГРУП» в особі директора ОСОБА_13 на 2 арк. в 2 примірниках;;

407.Договір на участь у пайовому будівництві реконструкції цілої нежитлової будівлі за адресою: АДРЕСА_2 між гр. ОСОБА_77 та ПП «ВІНТУРПРОЕКТГРУП» в особі директора ОСОБА_13 на 2 арк. в 2 примірниках;

408.Копія договору на участь у пайовому будівництві реконструкції цілої нежитлової будівлі за адресою: АДРЕСА_2 між гр. ОСОБА_77 та ПП «ВІНТУРПРОЕКТГРУП» в особі директора ОСОБА_13 на 2 арк.;

409.Договір на участь у пайовому будівництві реконструкції цілої нежитлової будівлі за адресою: АДРЕСА_2 між гр. ОСОБА_78 та ПП «ВІНТУРПРОЕКТГРУП» в особі директора ОСОБА_13 на 2 арк. в 4 примірниках;

410.Копія договору на участь у пайовому будівництві реконструкції цілої нежитлової будівлі за адресою: АДРЕСА_2 між гр. ОСОБА_78 та ПП «ВІНТУРПРОЕКТГРУП» в особі директора ОСОБА_13 на 2 арк.;

411.Договір на участь у пайовому будівництві реконструкції цілої нежитлової будівлі за адресою: АДРЕСА_2 між гр. ОСОБА_79 та ПП «ВІНТУРПРОЕКТГРУП» в особі директора ОСОБА_13 на 2 арк. в 2 примірниках;

412.Копія договору на участь у пайовому будівництві реконструкції цілої нежитлової будівлі за адресою: АДРЕСА_2 між гр. ОСОБА_79 та ПП «ВІНТУРПРОЕКТГРУП» в особі директора ОСОБА_13 на 2 арк.;

413.Договір на участь у пайовому будівництві реконструкції цілої нежитлової будівлі за адресою: АДРЕСА_2 між гр. ОСОБА_80 та ПП «ВІНТУРПРОЕКТГРУП» в особі директора ОСОБА_13 на 2 арк. в 2 примірниках;

414.Копія договору на участь у пайовому будівництві реконструкції цілої нежитлової будівлі за адресою: АДРЕСА_2 між гр. ОСОБА_80 та ПП «ВІНТУРПРОЕКТГРУП» в особі директора ОСОБА_13 на 2 арк.;

415.Договір на участь у пайовому будівництві реконструкції цілої нежитлової будівлі за адресою: АДРЕСА_2 між гр. ОСОБА_81 та ПП «ВІНТУРПРОЕКТГРУП» в особі директора ОСОБА_13 на 2 арк.;

416.Договір на участь у пайовому будівництві реконструкції цілої нежитлової будівлі за адресою: АДРЕСА_2 між гр. ОСОБА_82 та ПП «ВІНТУРПРОЕКТГРУП» в особі директора ОСОБА_13 на 2 арк. в 4 примірниках;

417.* Копія договору на участь у пайовому будівництві реконструкції цілої нежитлової будівлі за адресою: АДРЕСА_2 між гр. ОСОБА_82 та ПП «ВІНТУРПРОЕКТГРУП» в особі директора ОСОБА_13 на 2 арк.;

418.Договір на участь у пайовому будівництві реконструкції цілої нежитлової будівлі за адресою: АДРЕСА_2 між гр. ОСОБА_83 та ПП «ВІНТУРПРОЕКТГРУП» в особі директора ОСОБА_13 на 2 арк. в 4 примірниках;

419.Копія договору на участь у пайовому будівництві реконструкції цілої нежитлової будівлі за адресою: АДРЕСА_2 між гр. ОСОБА_83 та ПП «ВІНТУРПРОЕКТГРУП» в особі директора ОСОБА_13 на 2 арк.;

420.Договір на участь у пайовому будівництві реконструкції цілої нежитлової будівлі за адресою: АДРЕСА_2 між гр. ОСОБА_84 та ПП «ВІНТУРПРОЕКТГРУП» в особі директора ОСОБА_13 на 2 арк. в 4 примірниках;

421.Копія договору на участь у пайовому будівництві реконструкції цілої нежитлової будівлі за адресою: АДРЕСА_2 між гр. ОСОБА_84 та ПГІ «ВІНТУРПРОЕКТГРУП» в особі директора ОСОБА_13 на 2 арк.;

422.Договір на участь у пайовому будівництві реконструкції цілої нежитлової будівлі за адресою: АДРЕСА_2 між гр. ОСОБА_85 та ПП «ВІНТУРПРОЕКТГРУП» в особі директора ОСОБА_13 на 2 арк. в 2 примірниках;

423.Копія договору на участь у пайовому будівництві реконструкції цілої нежитлової будівлі за адресою: АДРЕСА_2 між гр. ОСОБА_85 та ПП «ВІНТУРПРОЕКТГРУП» в особі директора ОСОБА_13 на 2 арк.;

424.Договір на участь у пайовому будівництві реконструкції цілої нежитлової будівлі за адресою: АДРЕСА_2 між гр. ОСОБА_86 та ГІП «ВІНТУРПРОЕКТГРУП» в особі директора ОСОБА_13 на 2 арк. в 2 примірниках;

425.Копія договору на участь у пайовому будівництві реконструкції цілої нежитлової будівлі за адресою: АДРЕСА_2 між rp. ОСОБА_86 та ПП «ВІНТУРПРОЕКТГРУП» в особі директора ОСОБА_13 на 2 арк.;

426.Договір № 01-Т-02600/363 банківського рахунку Юридичної особи від 07.11.13 на 6 арк.;

427.Додаткова угода № 01-Т-02600/363-1 до Договору № 01-Т-02600/363 від 07.11.13 на 1 арк.;

428.Прибутковий касовий ордер № 44521 від 07.11.13 на 1 арк.;

429.Договір банківського рахунку № 37 від 30.03.15 на 8 арк.;

430.Договір позики від 21.11.16 на 2 арк.;

431.Договір позики від 21.02.17 на 2 арк.;

432.Договір позики від 02.04.15 на 2 арк.;

433.Договір позики від 16.12.14 на 2 арк.;

434.Договір позики від 14.07.14 на 2 арк.;

435.Договір позики від 02.04.15 на 2 арк.;

436.Договір позики від 10.04.13 на 3 арк.;

437.Гарантійний лист№ 6-ф від 19.11.18 з додатком 1;

438Г Копія паспорту гр. України та індифікаційного коду : ОСОБА_87 ;

439.Гарантійний лист № 5-ф від 08.11.18 з додатком 1;

440.Копія паспорту гр. України та індифікаційного коду : ОСОБА_88 ;

441.Гарантійний лист № 4 від 07.11.18 з додатком 1;

442.Копія паспорту гр. України та індифікаційного коду : ОСОБА_89 ;

443.Гарантійний лист № 3-ф від 07.11.18 з додатком 1;

444.Копія паспорту гр. України та індифікаційного коду : ОСОБА_90 ;

445.Гарантійний лист № 1-ф від 06.11.18 на 4 арк. з додатком 1 на 2 арк.;

446.Копія паспорту гр. України та індифікаційного коду : ОСОБА_91 ;

447.Гарантійний лист № 2-ф від 07.11.18 з додатком 1;

448.Копія паспорту гр. України та індифікаційного коду : ОСОБА_92

449.Копія витягу з Єдиного реєстру підприємств, щодо яких порушено провадження у справі про банкрцтво від 07.11.2018;

450.Договір підряду № 63/П-2017 на виконання проектних робіт від 20.01.17 на 1 арк.;

451.Договір підряду №1 від 03.12.2015 на 2 арк.;

452.Договір про співробітництво №91С2б.09.2018 та додаток до договору на 18 арк.;

453.від 20.10.2017 на 2 арк.;

454.Договір підряду №239/П-2017 на виконання проектних робіт від 02.03. 2017 з чеком та рахунком фактурою на 3 арк.

455.Договір №07-11/17 від 07.11.2017 на 6 арк.;

456.Договір типовий №663510 від 06.09.2016 з додатками на 3 арк.;

457.Договір №151658 від 04.11.2015 на 9 арк.;

458.Договір міни від 19.02.2015 на 7 арк.;

459.Договір №108/15 від 31.08.2015 на з додатками 10 арк.;

460.Договір №29376 з прикріпленим до нього чеком від 19.11.2015 на 2 арк.

461.Договір рахунок №1952 від 22.12.2015 на 1 арк.;

462.Акт приймання передачі майна від 02.08.2015 на 1 арк.;

463.Договір купівлі продажу №043 від 30.03.2015 на 2 арк.;

464.Копія договору поставки №72 від 23.03.2015 на 1 арк.;

465.Договір №3з калькуляцією до нього від 10.07.2014 на 4 арк.;

466.Договір №18 від 31.12.2015 на 1 арк.;

467.Договір поставки №207 від 01.09.2014 на 1 арк.;

468.Договір поставки №30 від 14.07.2014 на 2 арк.;

469.Наказ від 01.07.2014 №367 на 4 арк.

Ухвала слідчого судді підлягає негайному виконанню слідчим, прокурором.

На ухвалу судді може бути подана апеляція протягом п`яти діб з дня її винесення до Вінницького апеляційного суду.

Слідчий суддя:

Дата ухвалення рішення17.12.2018
Оприлюднено02.03.2023
Номер документу78662461
СудочинствоКримінальне
Сутьарешт майна

Судовий реєстр по справі —127/30969/18

Ухвала від 04.01.2019

Кримінальне

Вінницький апеляційний суд

Бурденюк С. І.

Ухвала від 17.12.2018

Кримінальне

Вінницький міський суд Вінницької області

Вишар І. Ю.

Ухвала від 17.12.2018

Кримінальне

Вінницький міський суд Вінницької області

Вишар І. Ю.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні