Рішення
від 21.12.2018 по справі 674/2087/18
ДУНАЄВЕЦЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

Дунаєвецький районний суд Хмельницької області

Справа № 674/2087/18

Провадження № 2-о/674/166/18

РІШЕННЯ

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

(вступна та резолютивна частини)

21 грудня 2018 року м.Дунаївці

Дунаєвецький районний суд

Хмельницької області

в складі: головуючої - судді Артемчук В. М.

за участю секретаря судового засідання Мудрицької Л.В.

номер справи 674/2087/18

учасники справи:

представник заявника ОСОБА_1

розглянувши у відкритому судовому засіданні в залі суду м. Дунаївці цивільну справу за заявою ОСОБА_2, заінтересовані особи: Дунаєвецька селищна рада Дунаєвецького району Хмельницької області, Дунаєвецький районний відділ державної реєстрації актів цивільного стану Головного територіального управління юстиції у Хмельницькій області про встановлення факту смерті,

Заслухавши пояснення осіб, які беруть участь у справі, дослідивши матеріали справи

Керуючись п.8 ч.1 ст.315, ст.ст. 316-319 ЦПК України, суд -

УХВАЛИВ :

Заяву ОСОБА_2, заінтересовані особи: Дунаєвецька селищна рада Дунаєвецького району Хмельницької області, Дунаєвецький районний відділ державної реєстрації актів цивільного стану Головного територіального управління юстиції у Хмельницькій області про встановлення факту смерті задовольнити.

Встановити факт, що ОСОБА_3, ІНФОРМАЦІЯ_1, уродженець ІНФОРМАЦІЯ_2, який до дня смерті проживав в ІНФОРМАЦІЯ_2, помер 14 червня 1990 року в с.Ставище Дунаєвецького району Хмельницької області та похований на місцевому кладовищі в с.Ставище Дунаєвецького району Хмельницької області.

Копію рішення надіслати до Дунаєвецького районного відділу державної реєстрації актів цивільного стану Головного територіального управління юстиції у Хмельницькій області для видачі свідоцтва про смерть.

Рішення суду набирає законної сили після закінчення строку подання апеляційної скарги всіма учасниками справи, якщо апеляційну скаргу не було подано. У разі подання апеляційної скарги рішення, якщо його не скасовано, набирає законної сили після повернення апеляційної скарги, відмови у відкритті чи закриття апеляційного провадження або прийняття постанови суду апеляційної інстанції за наслідками апеляційного перегляду.

Рішення може бути оскаржене в апеляційному порядку до Хмельницького апеляційного суду через Дунаєвецький районний суд Хмельницької області протягом тридцяти днів з дня його проголошення. Якщо в судовому засіданні було проголошено лише вступну та резолютивну частини судового рішення, зазначений строк обчислюється з дня складення повного судового рішення. Учасник справи, якому рішення не було вручене у день його складення, має право на поновлення пропущеного строку на апеляційне оскарження, якщо апеляційна скарга подана протягом тридцяти днів з дня вручення йому рішення суду.

Заявник: ОСОБА_2 -місце проживання ІНФОРМАЦІЯ_3, ідентифікаційний номер НОМЕР_1;

Заінтересовані особи: Дунаєвецька селищна рада Дунаєвецького району Хмельницької області, місцезнаходження смт.Дунаївці вул.Чорновола,19, код ЄДРПОУ 04406414;

Дунаєвецький районний відділ державної реєстрації актів цивільного стану Головного територіального управління юстиції у Хмельницькій області, місцезнаходження м.Дунаївці вул.Шевченка,71, код ЄДРПОУ 34725717.

Дата складання повного судового рішення 02 січня 2019 р.

Головуюча:/підпис/

Згідно з оригіналом:

Суддя Дунаєвецького районного суду В. М. Артемчук

Дата ухвалення рішення21.12.2018
Оприлюднено23.12.2018

Судовий реєстр по справі —674/2087/18

Рішення від 21.12.2018

Цивільне

Дунаєвецький районний суд Хмельницької області

Артемчук В. М.

Рішення від 21.12.2018

Цивільне

Дунаєвецький районний суд Хмельницької області

Артемчук В. М.

Ухвала від 07.12.2018

Цивільне

Дунаєвецький районний суд Хмельницької області

Артемчук В. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмТелеграмВайберВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні