Ухвала
від 19.12.2018 по справі 757/61706/18-к
ПЕЧЕРСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД МІСТА КИЄВА

печерський районний суд міста києва

Справа № 757/61706/18-к

У Х В А Л А

І М Е Н Е М У К Р А Ї Н И

19 грудня 2018 року слідчий суддя Печерського районного суду міста Києва ОСОБА_1 , при секретарі ОСОБА_2 , розглянувши у відкритому судовому засіданні в місті Києві клопотання прокурора відділу процесуального керівництва досудовим розслідуванням та підтримання державного обвинувачення Генеральної прокуратури України ОСОБА_3 про арешт майна, -

В С Т А Н О В И В :

12.12.2018 у провадження слідчого судді Печерського районного суду м. Києва надійшло клопотання прокурора відділу процесуального керівництва досудовим розслідуванням та підтримання державного обвинувачення Генеральної прокуратури України ОСОБА_3 про арешт майна яке було вилучено 07.12.2018 під час проведення обшуку за адресою: АДРЕСА_1 , АДРЕСА_2 , АДРЕСА_3 (13, 14 та АДРЕСА_4 ).

Згідно з нормою ч. 4 ст. 107 КПК України, фіксація під час розгляду клопотання слідчим суддею за допомогою технічних засобів не здійснювалась.

19 грудня 2018 року, до початку розгляду клопотання, стороною кримінального провадження, прокурором було подане клопотання про розгляд клопотання у його відсутність, також, прокурором у заяві зазначено, що клопотання підтримує в повному обсязі, із підстав, наведених у ньому та просить слідчого суддю задовольнити вказане клопотання.

На підставі ч. 2 ст. 172 КПК України, клопотання слідчого, прокурора, цивільного позивача про арешт майна, яке не було тимчасово вилучене, може розглядатися без повідомлення підозрюваного, обвинуваченого, іншого власника майна, їх захисника, представника чи законного представника, представника юридичної особи, щодо якої здійснюється провадження, якщо це є необхідним з метою забезпечення арешту майна.

Частиною 1 статті 172 КПК України передбачено окрім іншого, що неприбуття слідчого, прокурора у судове засідання не перешкоджає розгляду клопотання.

У відповідності до положень ст. 26 КПК України, сторони кримінального провадження є вільними у використаннісвоїх прав у межах та спосіб, передбачених цим Кодексом.

Зважаючи на ці положення закону та враховуючи принцип диспозитивності, суд визнав можливим прийняти рішення по суті клопотання у відсутність не з`явившихся осіб, оскільки їх не прибуття не перешкоджає розгляду клопотання на підставі наданих доказів.

Вивчивши клопотання та докази, якими обґрунтовується клопотання, надходжу до наступних висновків.

Обґрунтовуючи вказане клопотання прокурор вважає, що головним слідчим управлінням НП України здійснюється досудове слідство у кримінальному провадженні №12015000000000239 за ч. 3 ст. 176 КК України.

Досудовим розслідуванням встановлено, що організованою злочинною групою, яка діє на території Харківської області та в інших регіонах України, у 2008 році створено та організовано діяльність ресурсу системи загального доступу Інтернет-сайт «kickass.to», за допомогою якого, всупереч Закону України «Про авторське право і суміжні права» здійснювалося незаконне розповсюдження об`єктів авторського права (музичних та аудіовізуальних творів) без відповідних дозволів правовласників, у результаті чого останнім завдано матеріальної шкоди у великих розмірах. Для приховування своєї злочинної діяльності учасники організованої групи неодноразово змінювали адреси своїх хостинг-серверів і назву свого домену, зокрема kickass.so, KAT.ph, kickasstorents.com. Цей ресурс розміщує платну рекламу.

Відповідно до інформації компетентних органів США, від незаконної діяльності цей Інтернет-ресурс отримав дохід, у тому числі електронні грошові кошти та криптовалюти, в сумі 19861027 доларів США. Тобто, представники Інтернет ресурсу «kickass.to» отримують від незаконного відтворення та розповсюдження об`єктів авторського права електронні грошові кошти та криптовалюти.

Для переведення електронних та цифрових коштів у готівку представники Інтернет-ресурсу використовують комерційні структури ТОВ «СЬОМИЙ РІВЕНЬ» (код ЄДРПОУ 40140936), ТОВ «СПОРТЛАБСГРУП» (код ЄДРПОУ 41406446), ТОВ «СПОРТ ЛАБС ГРУПС» (код ЄДРПОУ 42394290), а також такі підконтрольні їм товариства як ТОВ «АККАУНТЕНСІ», (код ЄДРПОУ 42326388), ТОВ «ПРОДАКТ Технолоджи» (код ЄДРПОУ 42240971), ТОВ «ЛАЙТ СТАР БІЗНЕС» (код ЄДРПОУ 41852484), ТОВ «ПАНЧ СТУДІО» (код ЄДРПОУ 42379576), ТОВ «СПОРТ ЮЕЙ» (код ЄДРПОУ 36627316), ООД «АДБЕНЕТ ООД» (Бургас), ФОП ОСОБА_4 , ФОП ОСОБА_5 та інші.

Разом із цим, ці товариства надають рекламні послуги комерційним структурам, так званим брендам «1xbet», «Parimatch», керівництво яких розміщено переважно на території Російської Федерації, шляхом укладання з ними договорів публічної оферти.

Грошові кошти, які сплачуються за надані послуги, перераховувалися не на банківські рахунки ТОВ «СЬОМИЙ РІВЕНЬ» та ТОВ «СПОРТЛАБСГРУП», а за допомогою електронних платіжних систем «Яндекс.Деньги», «Qiwi» та системи розрахунку криптовалютами, перераховуються на електронні платіжні картки, електронні гаманці, криптовалютні гаманці керівництва і співробітників цих вище підприємств.

Згідно Реєстру платіжних систем Національного банку України, систем розрахунків, учасників цих систем та операторів послуг платіжної інфраструктури - платіжні системи зокрема «Яндекс.Деньги», «Qiwi» не мають права здійснювати діяльність в Україні та відповідну реєстрацію не проходили.

Так, керівництво ТОВ «СЬОМИЙ РІВЕНЬ», ТОВ «СПОРТЛАБСГРУП», ТОВ «СПОРТ ЛАБС ГРУПС» налагодило сталий протиправний механізм обготівкування грошових коштів, одержаних злочинним шляхом, з метою несплати необхідних податків, пенсійних зборів та ін. обов`язкових платежів, оскільки вказані електронні системи заборонені в Україні, що унеможливлює виявлення здійснених транзакцій контролюючими органами України (Держфінмоніторингом, фіскальними органами та ін.). Одночасно національні регулятори фінансової сфери не спроможні відслідковувати міждержавні транзакції криптовалют, оскільки транзакції з останніми є анонімними, а їх обготівкування здійснюється керівництвом ТОВ «СЬОМИЙ РІВЕНЬ», ТОВ «СПОРТЛАБСГРУП», ТОВ «СПОРТ ЛАБС ГРУПС» за допомогою неофіційних пунктів обміну криптовалют, що розташовані на території м. Києва, та в подальшому переводиться на підконтрольні зловмисникам банківські карткові рахунки.

Управляє діяльністю цих товариств ОСОБА_6 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , уродженець м. Донецька.

З метою отримання додаткових доказів та інших відомостей про вчинення кримінальних правопорушень третіми особами, 07.12.2018 на підставі ухвал слідчого судді Печерського районного суду міста Києва проведено ряд обшуків, в тому числі й за місцем проживання ОСОБА_6 та в офісному приміщенні вказаних товариств. За результатами проведення обшуків виявлено та вилучено грошові кошти, документи, які свідчать про те, що ТОВ «СЬОМИЙ РІВЕНЬ», ТОВ «СПОРТЛАБСГРУП», ТОВ «СПОРТ ЛАБС ГРУПС» займалося незаконною діяльністю, зокрема, фінансово-господарську документацію, чорнові записи, печатки тощо.

Так, 07.12.2018 в рамках вказаного кримінального провадження, на підставі ухвали Печерського районного суду м. Києва за місцем проживання ОСОБА_6 , що знаходиться за адресою АДРЕСА_1 , проведено обшук, в результаті якого вилучено тримач для сім-карти та сім-карта мобільного зв`язку з номером НОМЕР_1 ; флеш-накопичувач micro-SD 8Gb з серійним номером: MMBTR08GUBCA-ME; банківська картка VISA Qiwi Wallet з номером: НОМЕР_2 ; банківська картка PUMB з номером: НОМЕР_3 ; банківська картка Приватбанку VISA Platinum з номером: НОМЕР_4 ; флеш-накопичувач micro-SD 32Gb з адаптером з серійним номером: НОМЕР_5 ; сім-карта мобільного зв`язку YOTA з ідентифікаційним номером: НОМЕР_6 ; ноутбук DELL - SND6X962 червоного кольору; планшет SONY SGP771 в чохлі синього кольору; банківська картка VISA Qiwi Wallet за номером: НОМЕР_7 ; банківська картка Приватбанку VISA Platinum з номером: НОМЕР_8 ; банківська картка Приватбанку VISA Platinum з номером: НОМЕР_9 ; банківська картка Приватбанку VISA Platinum з номером: НОМЕР_10 ; банківська картка Приватбанку "Універсальна" з номером: НОМЕР_11 ; банківська картка MonoBank з номером: НОМЕР_12 ; флеш-накопичувач Transcend 4Gb з серійним номером: НОМЕР_13 ; мобільний телефон Iphone IMEI: НОМЕР_14 ; блокнот з чорновими записами з надписом ESbet "Мир киберспортивных ставок"; футляр з двома дисками DVD-R; мобільний телефон Sony рожевого кольору IMEI: НОМЕР_15 ; блокнот з чорновими записами сіро-синього кольору з надписом: "Слава Україні. Героям Слава" із зображенням герба України; блокнот з чорновими записами NotePad; грошові кошти в сумі 366621 доларів США та 10525 Євро, які мають значення для доказування протиправної діяльності ТОВ «Сьомий Рівень», ТОВ «Спортлабсгруп» та ТОВ «СПОРТ ЛАБС ГРУПС».

Крім цього, встановлено, що ОСОБА_6 з метою уникнення відповідальності за свої протиправні дії та для ускладнення виявлення та вилучення предметів злочинної діяльності, у тому числі у випадку проведення співробітниками правоохоронних органів обшуків або виїмок, у офісних приміщення ТОВ «Сьомий Рівень», ТОВ «Спортлабсгруп» та ТОВ «СПОРТ ЛАБС ГРУПС», які розташовані на 13, 14 та 15 поверхах на вул. Шота Руставелі, 39/41, у м. Києві уклав договори оренди з адвокатським об`єднанням «АЛМОНД ЛО» (ідентифікаційний код 42328673) в особі адвоката ОСОБА_7 .

Таким чином ОСОБА_6 прикриваючись імунітетом адвоката ОСОБА_7 здійснював протиправну діяльність ТОВ «Сьомий Рівень», ТОВ «Спортлабсгруп» та ТОВ «СПОРТ ЛАБС ГРУПС».

07.12.2018 під час проведення обшуку за місцем здійснення діяльності цих товариств, в приміщеннях, які розташовані на 13, 14 та 15 поверхах на вул. Шота Руставелі, 39/41, у м. Києві вилучено ноутбук LENOVO, SN - PF10RVM1 з зарядним пристроєм до нього; записник з записами та логотипом «ТНТ»; записник з записами синього кольору; ноутбук HP, SN - CND6478P9L з зарядним пристроєм до нього; блокнот з записами без обкладинки; ноутбук DELL SN- F2ML042 з зарядним пристроєм до нього; ноутбук ACER SN - NXGD0EU0136430F4243400 з зарядним пристроєм до нього; робочий записник з чорновими записами; персональний комп`ютер чорного кольору SN - Б/Н; мобільний телефон IPHONE model A1533 IMEI НОМЕР_16 ; чорнові записи та інші документи з робочими нотатками на 152 арк.; жорсткий диск Western digital 500GB SN WXN908NN6196; сумка білого кольору з логотипом INSTAFOREX та чорновими записами; блокнот та папери на 77 арк.; персональний комп`ютер чорного кольору VINGA SN - Б/Н, чорнові записи з робочими нотатками на 2арк.; ноутбук DELL SN-7VGW042 з зарядним пристроєм до нього; ноутбук ASUS, SN G9NOWU008658359 з зарядним пристроєм до нього; блокнот чорного кольору з робочими нотатками; робочі документи; договір №453144; договір 04/10; виписка з ЄДРПОУ; декларація платника податку; реєстраційна карта; повідомлення про взяття на облік єдиного внеску; договір 04/10 про надання послуг; моноблок APLLE SN CO2TNOY7j1G5; Apple клавіатура FNP7203000VH19T11; Apple мишка CC271041EFXGRHQAT; робочі записи на 14 арк., та стікери 3 шт.; персональний комп`ютер ZALMAN intel core I 7 SN 2055216B09A01370; договір прокату № 078619; договір доручення Білоус Артур; персональний комп`ютер ZALMAN SN 2055216B09A00248; персональний комп`ютер LOGIGPOWER чорного кольору SN б/н; ноутбук Lenova SN PF19 Z57G та зарядний пристрій до нього; чорновий запис на 1 арк.; персональний комп`ютер GAMEMAX чорного кольору SN б/н; два чорних блокноти з робочими нотатками; персональний комп`ютер DIWEST SN 200101011730; сервер Intel core i3; персональний комп`ютер LOGIGPOWER SN б/н з наклейкою ОСОБА_8 ; персональний комп`ютер ViNga б\н; ноутбук Lenovо SN PF19Z9CV та зарядний пристрій до нього; персональний комп`ютер DIPCOOL чорного кольору SN б/н; робочий блокнот з нотатками помаранчевого кольору; персональний комп`ютер DIPCOOL чорного кольору SN б/н; мобільний телефон Prestidgio синього кольору; робочий блокнот різнокольоровий з нотатками; персональний комп`ютер DIPCOOL чорного кольору SN б/н; робочий блокнот чорного кольору з робочими записами; стікери з робочими записами 6шт.; робочий блокнот з записами зеленого кольору; особовий лист з обліку кадрів та автобіографією БУТАР ЮЛІЯ МИКОЛАЇВНА; персональний комп`ютер ARTLINE BUISSNES Intel core i5 SN B39V03; стікери різнокольорові з робочими записами 7 шт.; персональний комп`ютер FRIME чорного кольору з наклейкою ДАША SN б/н; блокнот рожевого кольору з робочими записами; особовий лист з обліку кадрів та автобіографією ПСЮК ВАЛЕРІЯ МИКОЛАЇВНА; персональний комп`ютер чорного кольору з наклейкою ОРЛОВ ВАСИЛІЙ SN б/н; ноутбук HP SN CND6363U4G та зарядний пристрій до нього; стартові пакети 11шт. (6 сім-карток та 5 окремих пакувань); картка для виплат ПРИВАТ БАНК НОМЕР_17 ; чорнові записи на 13 арк. та 1 фіскальний чек; картки adbetnet 12 шт.; візитівка на ім`я ОСОБА_9 ; стартовий пакет КИЇВСТАР 0686591830; стартовий пакет КИЇВСТАР 0978123650; робочий блокнот з чорновими записами синього кольору; робочий блокнот різнокольорового кольору з робочими нотатками; робочі чорнові записи на 7 арк.; картки для флеш-накопичувачів Vaint та mastercard; ноутбук DELL SN 5869884818 та зарядний пристрій до нього; робочі блокноти сірого, рожевого червоного кольорів з робочими нотатками; ноутбук марки МРЕ серійний номер CND 6478NZ3; системний блок МасМіnі, s/n СО7Х7033G1J1; системний блок Deep Cool, без s/n з наклейкою на корпусі з №100000000597; ноутбук Dell, s/n ВВD 7142; ноутбук Lenovo - 80 SV, s/n PFOPEX9В; ноутбук ASUS -7265NGW, s/n 1680 G7NOCX3P96727E; ноутбук Hр - 3165NGW, s/n CND6464JR9; системний блок з жорстким диском s/n 75LGN36KSWK7; системний блок LOGIC POWER, інвентарний номер 0013/3; системний блок FRIME, інвентарний номер 0014/2; iPad, s/n GCV5QR2HLF9; системний блок LOGIC POWER, інвентарний номер 0013/2; системний блок FRIME, інвентарний номер 0014/1; ноутбук Dell INSPIREN IS - 5548, Р39F001; ноутбук Lenovo - 80 XL, s/n PFOSJH52; МасBook Pro, s/n СОPQ2VAFVH7; системний блок Deep Cool, без s/n з наклейкою на корпусі з №1000000004984; ноутбук Lenovo 80TV, s/n PFOL10YY; ноутбук Hр - 3165NGW, s/n 5CD6358H5S; ноутбук ASER, s/n NGSFEU0047432F62D7600; ноутбук Hр, s/n CND62450NS; ноутбук Hр, s/n 5CD61055DM; ноутбук ASUS, s/n G7NOCX17Y555300E; системний блок Deep Cool, без s/n з наклейкою на корпусі з №1000000004892; ноутбук Dell, s/n DX67142; системний блок МасМіnі, s/n СО7VK08CG1J1; системний блок МасМіnі, s/n СО7VK0DGGJ1; ноутбук Dell, s/n BXSF142; ноутбук Hр, s/n 5CD632B4D; системний блок LG, без s/n з наклейкою на корпусі з №1000000000047, інвентарний номер 0012/2; ноутбук ASUS, s/n HGNOCX26P22526B; ноутбук Dell, s/n 5F4HLJ2; ноутбук Dell, s/n JRG7142; ноутбук Lenovo - 20263, s/n CB27679970; ноутбук Lenovo, s/n PF12CTKX; грошові кошти в сумі 262250 доларів США; копія договору субор енди приміщення № 2/18 від 01.10.2018 на 7 арк., жорсткий диск Transcend TS1TSJ25A2K, s/n 474273-0461 та кабель чорного кольору з двома роз`ємами; системний блок COOLER MASTER, s/n MCWL3SKN1170300278; системний блок DEEPCOOL, s/n DC2018062800502; системний блок CAMEMAX, без серійного номеру чорного кольору; системний блок CAMEMAX, без серійного номеру чорного кольору; системний блок PROLOCIX, без серійного номеру чорного кольору; системний блок, без серійного номеру чорного кольору з позначками NCYVC-M122032; системний блок CAMEMAX, з наліпкою в корпусі блоку за №161214A1N8796; системний блок CAMEMAX, з наліпкою в корпусі блоку за №1C1B0D765F3C; ноутбук Lenovo, s/n PFOQKOC6; системний блок CAMEMAX, без серійного номеру чорного кольору; системний блок МасМіnі, s/n СО7QB0SNG1J2; ноутбук Dell, s/n 2KYKRJ2; ноутбук Lenovo, s/n PFOQK09R; системний блок CAMEMAX, без серійного номеру чорного кольору; системний блок з позначанням на корпусі HYNK KEY, без серійного номеру чорного кольору; ноутбук Lenovo, s/n 19CNF MTM 81DE01FVRA; ноутбук Lenovo, s/n PF19YVJB; Apple МасBook Pro, s/n СО2BN24ZFVH3 та жорсткий диск SEGATE 1TB s/n NA80ZQE; Apple МасBook AIR, s/n C1MSXDECH3QD; системний блок CAMEMAX, без серійного номеру чорного кольору; ноутбук MICROSOFT s/n N012674180657; системний блок LOGIC POWER, без серійного номеру чорного кольору; ноутбук Apple, s/n C02TXZ3WHV22; ноутбук Lenovo, s/n SLL0K85005; системний блок DIAWST, s/n 2000101012054; NOTEBOOK ASUS, s/n PD98265D2; NOTEBOOK s/n PD98260NG; NOTEBOOK s/n PD98260NG; ноутбук ASER, s/n NXGKPEU00264610B937600; ноутбук Dell, s/n D92G042; ноутбук Lenovo, s/n PF0YYRC4; ноутбук Lenovo, s/n PF0YYPNZ; ноутбук Lenovo, s/n PF0YYVK5; ноутбук Lenovo, s/n PF16A92T; системний блок з позначенням FD-CA FOCUC-MINI-BK-W, s/n 1712FD49140103832; ноутбук ASUS, s/n H3NOCX02X245108; системний блок МасМіnі, s/n СО7V72FRG1HW; ноутбук Lenovo, s/n YD03WD17; ноутбук Lenovo, s/n PF0G36YT; системний блок LOGIC POWER, без серійного номеру з жорстким диском № CUV400S3712OG; папка швидкозшивач жовтого кольору з позначенням ТОВ «СЛГ», у якій міститься документи; штатний розпис ТОВ «7 рівень» на 4 арк; списки осіб на 11 арк.; контракт №01.07/2017 від 01.07.2017 укладений між ЕООД "Обод и Ко" в особі ОСОБА_10 та ТОВ «Сьомий рівень» в особі ОСОБА_11 на 9 арк.; Аркуш паперу із чорновими записами виконані бараником синього кольору та наявним відтиском "United Kingdom of Great Britain and Nortern Ireland * Company No SL30899 * Sports Labs Group LP" та "м. Київ * Україна * Товариство з обмеженою відповідальністю "Діджитал плюс" ідентифікаційний код 36956630"; чорнові записи виконані машинописним текстом на аркушах паперу ф.А4 з назвою "Договір №ППУ 01.07-04 про надання послуг" від 01.07.2017 у двох примірниках на 12 арк. Кожен; грошові кошти у сумі 44 286 гривень(номіналом 83 шт. по 500 грн., 1 шт. по 200 грн., 18 шт. по 100 грн., 14 шт. по 50 грн., 3 шт. по 20 грн., 4 шт. по 5 грн., 2 шт. по 2 грн., 2 шт. по 1 грн.); грошові кошти у сумі 10 100 російських рублів (номіналом 5000 російських рублів 2 шт. та 100 російських рублів 1 шт.); грошові кошти у сумі 30 750 доларів США (номіналом 100 доларів США 302 шт., 50 доларів США 11 шт.); пластикова картка "Vodafone" а/н НОМЕР_18 # НОМЕР_19 з сім-карткою та написом "Амазон"; пластикова картка "bakcell" # НОМЕР_20 з сім-карткою; форма №1В-6 Акт про використання об`єкта права інтелектуальної власності від 20.07.2018 з перекладом на англійську мову; форма №1В-6 Акт про використання об`єкта права інтелектуальної власності від 20.04.2018 з перекладом на англійську мову; акт прийняття робіт (надання послуг) №90 від 31.07.2018; акт здачі-прийняття робіт (надання послуг) №91 від 1.07.2018; форма №1В-6 Акт про використання об`єкта права інтелектуальної власності від 20.10.2017 з перекладом на англійську мову; форма №1В-6 Акт про використання об`єкта права інтелектуальної власності від 10.01.2018 з перекладом на англійську мову; печатка "* SABIEDRIBA AR IEROBEZOTU ATBILDIBU * LATVIJAS REPUBLIKA * Futbol.lv"; печатка "*СОФТ НЕТ ГРУП * ЕООД * SOFT NET GRUP LTD * Бургас Burgas"; Печатка "* 36627316 * Україна * місто Харків * Товариство з обмеженою відповідальністю "Спорт ЮЕЙ" * Україна * місто Харків * Товариство з обмеженою відповідальністю "Спорт ЮЕЙ" №36627316"; печатка "БЕТИНДУСТРИАЛ * ООД * BETINDUSTRIAL LTD * Бургас Burgas"; печатка "CYPRUS * RAITINGBET LIMITED * Reg.No. He373136"; печатка "ОБОД И КО * ООД * OBODCO LTD * Бургас Burgas"; аркуш формату А4 з чорновими записами; системний блок "ZALMAN", з НЖМД s/n K4KJVLUL на 4 Тв, з НЖМД s/n K4KJ1WBL на 4 Тв, з НЖМД s/n K4KJVM2L на 4 Тв, з НЖМД s/n K4KL1RUL на 4 Тв, з НЖМД Kingston s/n 60AABBF0 на 120 Гб, материнська плата Asus 940002-00069-JB03MO-R08 3105; системний блок "ZALMAN" з НЖМД s/n 0DF676 на 1 Тв, з НЖМД s/n 0D6TKJ на 1 Тв, з НЖМД s/n 0D7VKXR на 1 Тв, з НЖМД s/n 0D3JVTU на 1 Тв, НЖМД Samsung s/n S24ZNXAH304524D на 128 Гб, материнською платою ASRock Z97 Pro3; аркуш-роздруківка з Державного реєстру свідоцтв України на знаки з позначенням "1хbet"; мобільний термінал Nomi І184 імеі НОМЕР_21 , імеі НОМЕР_22 з сім-карткою Київстар НОМЕР_23 з позначкою на кришці "7 рівень СБУ"; аркуш паперу у клітинку з рукописним текстом виконаним олівцем; копія ІІН на ім`я ОСОБА_12 ; аркуш паперу ф.А4 з машинописним текстом; аркуш паперу ф.А4 з рукописним текстом виконаним барвником синього кольору; записна книга формату А4 з рукописним текстом з обкладинкою синього кольору; аркуш паперу ф.А4 з рукописним текстом виконаним барвником синього кольору; аркуш паперу ф.А4 з машинописним текстом; блокнот з записом на обкладинці "formocia graphic design mini-con in proje" міні-конференція з графічного дизайну від Projector з чорновими записами; блокнот у клітинку з обкладинкою чорного кольору та написом "Футбол більше ніж гра" з чорновими рукописними записами; блокнот у клітинку з обкладинкою синього кольору з чорновими рукописними записами; аркуші паперу ф.А4 з чорновими записами виконані рукописно на 36 арк.; аркуші паперу ф.А4 з чорновими записами виконані машинописним текстом на 14 арк.; НЖМД Samsung SSD S24ZNX0H703453Z 128gb; НЖМД WD blue WCC7KIXA814C 4Tb; НЖМД Seagate 6VPO346L 1Tb; НЖМД Sata 15028892-09-0026 120gb; НЖМД WD blue WCC7K3FCL5PO 4Tb; НЖМД WD blue WCC6Y6KC9TKT 1Tb; НЖМД Goodram ssd GQD053538 240 gb; НЖМД WD purple WCC7K1YR2JK2 4Tb; НЖМД Apacer S81518434578 128 gb; НЖМД WD blue WCC7K4UPU180 4 Tb; НЖМД Seagate Z4Y7PW72 1Tb; НЖМД Samsung S2R6NXOJS12896P 250 gb; НЖМД Apacer 981518434577 128gb; НЖМД Samsung S2R4NBOHA00950J 250 gb; НЖМД Samsung S4RFNGOKA09835A 250 gb; НЖМД WD purple WCC7K5LXK7ZO 4 Tb; НЖМД WD re WMC6MOD5LRY5 1 Tb; НЖМД WD blue WCC7KIERA001 4 Tb; НЖМД Kingstone SUV400S37/240g 240gb; НЖМД Toshiba X7GUIK6FSWK7 1 Tb; НЖМД WD blue WCC7K1XA88VN 4 Tb; НЖМД WD black WCC6YIYCR7EV 1 Tb; НЖМД Toshiba 942TPX4NSWK7 1 Tb; НЖМД WD blue WCC7K2AZ71KS 4 Tb; флеш-накопичувач сріблястого кольору з написом "Море идей" та рукописним текстом "Acronis"; моноблок іМас SQ2X59BKJ1GG; мобільний термінал VIAAN V182 імеі НОМЕР_24 , імеі НОМЕР_25 з сім-карткою Київстар НОМЕР_26 ; ноутбук НР SND7026KQJ з зарядним пристроем; ноутбук HP SND6478PJD з зарядним пристроем; ноутбук Lenovo PFI9Z55J з зарядним пристроем; блокнот в клітинку формату А5 з чорновими рукописними записами; блокнот з чорновими записами рукописним текстом формату А4 у клітинку; зарядні пристрої до ноутбуків у кількості 9 штук; ноутбук Dell HY67I42; ноутбук Dell H6JF042; ноутбук Asus H5NOCV10J179218; ноутбук Lenovo PFOYYPQJ; ноутбук Dell 4YPF042; ноутбук Lenovo PF0YYR93; ноутбук Dell 1XWF042; нотбук Dell CL2G042; ноутбук Lenovo PFOYYPQ7; ноутбук НР 5CD632B4DV; ноутбук Dell SXWF042; НЖМД WD black WCC6YOUCYVRR 1Tb; НЖМД Toshiba 779V6ROMSWK7 1 Tb; НЖМД Kingston SA400S97/120G 120 gb; Ноутбук HP 5CD6523ZQQ; ноутбук Dell 8B2G042; ноутбук Lenovo PF196CLI; ноутбук Dell JT67142; ноутбук Lenovo PF196CN3; ноутбук Dell 3B2G042; НЖМД Transcend D127390518 128 gb; НЖМД Toshiba 451J37DNS 1 Tb; 107 аркушів паперу формату А4 з чорновими записами виконаними машинописним текстом; блокнот в клітинку з чорновими записами формату А5; ноутбук Dell IP7F142; ноутбук Lenovo PF19Z544; ноутбук Asus H5NOCV05Z439199; ноутбук Dell D4CW042; ноутбук Dell CQJW042; ноутбук НР CND7091L7C; ноутбук Lenovo PFOYYPRE; ноутбук Lenovo PF19 YN4U; НЖМД Seagate WDE7FZY5; пластикові картки операторів мобільного зв`язку України: Київстар у кількості 50 шт., МТС 8 штук, lifecell 1 шт., vodafone 5 шт., які мають значення для доказування протиправної діяльності ТОВ «Сьомий Рівень», ТОВ «Спортлабсгруп» та ТОВ «СПОРТ ЛАБС ГРУПС».

Цього ж дня під час проведено обшук за місцем здійснення діяльності ТОВ «Сьомий Рівень»,ТОВ «Спортлабсгруп» та ТОВ «СПОРТ ЛАБС ГРУПС» за адресою: м. Київ, вул. Шота Руставелі, 17, кв. 5, у ході якого вилучено ноутбук LENOVO, SN - PF10RVM1 з зарядним пристроєм до нього; записник з записами та логотипом «ТНТ»; записник з записами синього кольору; ноутбук HP , SN - CND6478P9L з зарядним пристроєм до нього; блокнот з записами без обкладинки; ноутбук DELL SN- F2ML042 з зарядним пристроєм до нього; ноутбук ACER SN - NXGD0EU0136430F4243400 з зарядним пристроєм до нього; робочий записник з чорновими записами; персональний комп`ютер чорного кольору SN - Б/Н; мобільний телефон IPHONE model A1533 IMEI НОМЕР_16 ; чорнові записи та інші документи з робочими нотатками на 152 арк.; жорсткий диск Western digital 500GB SN WXN908NN6196; сумка білого кольору з логотипом INSTAFOREX та чорновими записами; блокнот та папери на 77 арк.; персональний комп`ютер чорного кольору VINGA SN - Б/Н, чорнові записи з робочими нотатками на 2арк.; ноутбук DELL SN-7VGW042 з зарядним пристроєм до нього; ноутбук ASUS, SN G9NOWU008658359 з зарядним пристроєм до нього; блокнот чорного кольору з робочими нотатками; робочі документи; договір №453144; договір 04/10; виписка з ЄДРПОУ; декларація платника податку; реєстраційна карта; повідомлення про взяття на облік єдиного внеску; договір 04/10 про надання послуг; моноблок APLLE SN CO2TNOY7j1G5; Apple клавіатура FNP7203000VH19T11; Apple мишка CC271041EFXGRHQAT; робочі записи на 14 арк., та стікери 3 шт.; персональний комп`ютер ZALMAN intel core I 7 SN 2055216B09A01370; договір прокату № 078619; договір доручення Білоус Артур; персональний комп`ютер ZALMAN SN 2055216B09A00248; персональний комп`ютер LOGIGPOWER чорного кольору SN б/н; ноутбук Lenova SN PF19 Z57G та зарядний пристрій до нього; чорновий запис на 1 арк.; персональний комп`ютер GAMEMAX чорного кольору SN б/н; два чорних блокноти з робочими нотатками; персональний комп`ютер DIWEST SN 200101011730; сервер Intel core i3; персональний комп`ютер LOGIGPOWER SN б/н з наклейкою ОСОБА_8 ; персональний комп`ютер ViNga б\н; ноутбук Lenovо SN PF19Z9CV та зарядний пристрій до нього; персональний комп`ютер DIPCOOL чорного кольору SN б/н; робочий блокнот з нотатками помаранчевого кольору; персональний комп`ютер DIPCOOL чорного кольору SN б/н; мобільний телефон Prestidgio синього кольору; робочий блокнот різнокольоровий з нотатками; персональний комп`ютер DIPCOOL чорного кольору SN б/н; робочий блокнот чорного кольору з робочими записами; стікери з робочими записами 6шт.; робочий блокнот з записами зеленого кольору; особовий лист з обліку кадрів та автобіографією БУТАР ЮЛІЯ МИКОЛАЇВНА; персональний комп`ютер ARTLINE BUISSNES Intel core i5 SN B39V03; стікери різнокольорові з робочими записами 7 шт.; персональний комп`ютер FRIME чорного кольору з наклейкою ДАША SN б/н; блокнот рожевого кольору з робочими записами; особовий лист з обліку кадрів та автобіографією ПСЮК ВАЛЕРІЯ МИКОЛАЇВНА; персональний комп`ютер чорного кольору з наклейкою ОРЛОВ ВАСИЛІЙ SN б/н; ноутбук HP SN CND6363U4G та зарядний пристрій до нього; стартові пакети 11шт. (6 сім-карток та 5 окремих пакувань); картка для виплат ПРИВАТ БАНК НОМЕР_17 ; чорнові записи на 13 арк. та 1 фіскальний чек; картки adbetnet 12 шт.; візитівка на ім`я ОСОБА_9 ; стартовий пакет КИЇВСТАР НОМЕР_27 ; стартовий пакет КИЇВСТАР НОМЕР_28 ; робочий блокнот з чорновими записами синього кольору; робочий блокнот різнокольорового кольору з робочими нотатками; робочі чорнові записи на 7 арк.; картки для флеш-накопичувачів Vaint та mastercard; ноутбук DELL SN 5869884818 та зарядний пристрій до нього; робочі блокноти Сірого, Рожевого Червоного кольору з робочими нотатками; ноутбук марки МРЕ серійний номер CND 6478NZ3, які мають значення для доказування протиправної діяльності ТОВ «Сьомий Рівень»,ТОВ «Спортлабсгруп» та ТОВ «СПОРТ ЛАБС ГРУПС».

Будь-яких документів, які свідчать про легальне походження зазначених вище коштів, надано не було.

Прокурор вказує, що з метою забезпечення збереження грошових коштів, які мають значення речових доказів у кримінальному провадженні та використовуються під час встановлення фактичних обставин вчинених кримінальних правопорушень та доказування вини осіб, які скоїли дані злочини.

Статтею 170 КПК України передбачено, що арештом майна є тимчасове, до скасування у встановленому цим Кодексом порядку, позбавлення за ухвалою слідчого судді або суду права на відчуження, розпорядження та/або користування майном, щодо якого існує сукупність підстав чи розумних підозр вважати, що воно є доказом злочину, підлягає спеціальній конфіскації у підозрюваного, обвинуваченого, засудженого, третіх осіб, конфіскації у юридичної особи, для забезпечення цивільного позову, стягнення з юридичної особи отриманої неправомірної вигоди, можливої конфіскації майна. Арешт майна скасовується у встановленому цим Кодексом порядку.

Завданням арешту майна є запобігання можливості його приховування, пошкодження, псування, зникнення, втрати, знищення, використання, перетворення, пересування, передачі, відчуження. Слідчий, прокурор повинні вжити необхідних заходів з метою виявлення та розшуку майна, на яке може бути накладено арешт у кримінальному провадженні, зокрема шляхом витребування необхідної інформації у Національного агентства України з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів, інших державних органів та органів місцевого самоврядування, фізичних і юридичних осіб.

Відповідно до п. 1 ч. 2 ст. 170 КПК України арешт майна допускається з метою забезпечення: забезпечення речових доказів.

Згідно ч. 10 ст. 170 КПК України арешт може бути накладений у встановленому цим Кодексом порядку на рухоме чи нерухоме майно, гроші у будь-якій валюті готівкою або у безготівковій формі, в тому числі кошти та цінності, що знаходяться на банківських рахунках чи на зберіганні у банках або інших фінансових установах, видаткові операції, цінні папери, майнові, корпоративні права, щодо яких ухвалою чи рішенням слідчого судді, суду визначено необхідність арешту майна.

Не може бути арештовано майно, якщо воно перебуває у власності добросовісного набувача, крім арешту майна з метою забезпечення збереження речових доказів.

Згідно ч. 2 ст. 173 КПК України, при вирішенні питання про арешт майна слідчий суддя, суд повинен враховувати: 1) правову підставу для арешту майна; 2) можливість використання майна як доказу у кримінальному провадженні (якщо арешт майна накладається у випадку, передбаченому пунктом 1 частини другої статті 170 КПК України); 3) наявність обґрунтованої підозри у вчиненні особою кримінального правопорушення або суспільно небезпечного діяння, що підпадає під ознаки діяння, передбаченого законом України про кримінальну відповідальність (якщо арешт майна накладається у випадках, передбачених пунктами 3, 4 частини другої статті 170 КПК України); 3-1) можливість спеціальної конфіскації майна (якщо арешт майна накладається у випадку, передбаченому пунктом 2 частини другої статті 170 цього Кодексу); 4) розмір шкоди, завданої кримінальним правопорушенням, неправомірної вигоди, яка отримана юридичною особою (якщо арешт майна накладається у випадку, передбаченому пунктом 4 частини другої статті 170 цього Кодексу); 5) розумність та співрозмірність обмеження права власності завданням кримінального провадження; 6) наслідки арешту майна для підозрюваного, обвинуваченого, засудженого, третіх осіб.

Так, слідчим суддею встановлено, що 10.12.2018 грошові кошти, документи, комп`ютерну техніку та печатки вилучені під час проведення обшуків за місцем проживання ОСОБА_6 та в офісному приміщенні ТОВ «Сьомий Рівень»,ТОВ «Спортлабсгруп» та ТОВ «СПОРТ ЛАБС ГРУПС», визнано речовими доказами у кримінальному провадженні.

Слідчим доведено, що вказане майно могло бути набуто кримінально протиправним шляхом та отримано внаслідок вчинення кримінального правопорушення, тобто відповідає критеріям визначеним ст. 98 КПК України, та у випадку не накладення арешту на вказане майно, це може призвести до подальшого відчуження або до інших наслідків, які можуть перешкоджати досудовому розслідуванню.

За викладених обставин, враховуючи правове обґрунтування клопотання, яке відповідає положенням ст. ст. 170-173 КПК України, приходжу до переконання, що клопотання слідчого про накладення арешту на майно підлягає задоволенню з метою збереження речових доказів, задля забезпечення дієвості та об`єктивності розслідування у вказаному кримінальному провадженні, оскільки незастосування арешту може призвести до відчуження майна.

Приходячи до такого висновку, слідчий суддя враховує й те, що в даному випадку обмеження права власності є розумним і співрозмірним завданням кримінального провадження та обставини кримінального провадження станом на час прийняття рішення вимагають вжиття такого методу державного регулювання як накладення арешту. При цьому, доказів негативних наслідків від застосування такого заходу забезпечення кримінального провадження слідчим суддею не встановлено.

Таким чином, клопотання підлягає задоволенню.

На підставі викладеного і керуючись ст. ст. 107, 131, 132, 170173, 309 КПК України, слідчий суддя,-

У Х В А Л И В :

Клопотання прокурора відділу процесуального керівництва досудовим розслідуванням та підтримання державного обвинувачення Генеральної прокуратури України ОСОБА_3 про арешт майна задовольнити.

Поновити пропущений строк на звернення до слідчого судді з клопотанням про арешт тимчасово вилученого майна в ході проведення особистого обшуку 07.12.2018 під час проведення обшуку за адресою: АДРЕСА_1 , АДРЕСА_2 , АДРЕСА_3 (13, 14 та АДРЕСА_4 ).

Накласти арешт на: тримач для сім-карти та сім-карта мобільного зв`язку з номером НОМЕР_1 ; флеш-накопичувач micro-SD 8Gb з серійним номером: MMBTR08GUBCA-ME; банківська картка VISA Qiwi Wallet з номером: НОМЕР_2 ; банківська картка PUMB з номером: НОМЕР_3 ; банківська картка Приватбанку VISA Platinum з номером: НОМЕР_4 ; флеш-накопичувач micro-SD 32Gb з адаптером з серійним номером: НОМЕР_5 ; сім-карта мобільного зв`язку YOTA з ідентифікаційним номером: НОМЕР_6 ; ноутбук DELL - SND6X962 червоного кольору; планшет SONY SGP771 в чохлі синього кольору; банківська картка VISA Qiwi Wallet з номером: НОМЕР_7 ; банківська картка Приватбанку VISA Platinum з номером: НОМЕР_8 ; банківська картка Приватбанку VISA Platinum з номером: НОМЕР_9 ; банківська картка Приватбанку VISA Platinum з номером: НОМЕР_10 ; банківська картка Приватбанку "Універсальна" з номером: НОМЕР_11 ; банківська картка MonoBank з номером: НОМЕР_12 ; флеш-накопичувач Transcend 4Gb з серійним номером: НОМЕР_13 ; мобільний телефон Iphone IMEI: НОМЕР_14 ; блокнот з чорновими записами з надписом ESbet "Мир киберспортивных ставок"; футляр з двома дисками DVD-R; мобільний телефон Sony рожевого кольору IMEI: НОМЕР_15 ; блокнот з чорновими записами сіро-синього кольору з надписом: "Слава Україні. Героям Слава" із зображенням герба України; блокнот з чорновими записами NotePad; грошові кошти в сумі 366621 доларів США та 10525 Євро, вилучені 07.12.2018 під час проведення обшуку за адресою: АДРЕСА_1 .

Накласти арешт на Ноутбук LENOVO, SN - PF10RVM1 з зарядним пристроєм до нього; записник з записами та логотипом «ТНТ»; записник з записами синього кольору; ноутбук HP , SN - CND6478P9L з зарядним пристроєм до нього; блокнот з записами без обкладинки; ноутбук DELL SN- F2ML042 з зарядним пристроєм до нього; ноутбук ACER SN - NXGD0EU0136430F4243400 з зарядним пристроєм до нього; робочий записник з чорновими записами; персональний комп`ютер чорного кольору SN - Б/Н; мобільний телефон IPHONE model A1533 IMEI НОМЕР_16 ; чорнові записи та інші документи з робочими нотатками на 152 арк.; жорсткий диск Western digital 500GB SN WXN908NN6196; сумка білого кольору з логотипом INSTAFOREX та чорновими записами; блокнот та папери на 77 арк.; персональний комп`ютер чорного кольору VINGA SN - Б/Н, чорнові записи з робочими нотатками на 2арк.; ноутбук DELL SN-7VGW042 з зарядним пристроєм до нього; ноутбук ASUS, SN G9NOWU008658359 з зарядним пристроєм до нього; блокнот чорного кольору з робочими нотатками; робочі документи; договір №453144; договір 04/10; виписка з єрдр; декларація платника податку; реєстраційна карта; повідомлення про взяття на облік єдиного внеску; договір 04/10 про надання послуг; моноблок APLLE SN CO2TNOY7j1G5; Apple клавіатура FNP7203000VH19T11; Apple мишка CC271041EFXGRHQAT; робочі записи на 14 арк., та стікери 3 шт.; персональний комп`ютер ZALMAN intel core I 7 SN 2055216B09A01370; договір прокату № 078619; договір доручення Білоус Артур; персональний комп`ютер ZALMAN SN 2055216B09A00248; персональний комп`ютер LOGIGPOWER чорного кольору SN б/н; ноутбук Lenova SN PF19 Z57G та зарядний пристрій до нього; чорновий запис на 1 арк.; персональний комп`ютер GAMEMAX чорного кольоруSN б/н; два чорних блокноти з робочими нотатками; персональний комп`ютер DIWEST SN 200101011730; сервер Intel core i3; персональний комп`ютер LOGIGPOWER SN б/н з наклейкою ОСОБА_8 ; персональний комп`ютер ViNga б\н; ноутбук Lenovо SN PF19Z9CV та зарядний пристрій до нього; персональний комп`ютер DIPCOOL чорного кольору SN б/н; робочий блокнот з нотатками помаранчевого кольору; персональний комп`ютер DIPCOOL чорного кольору SN б/н; мобільний телефон Prestidgio синього кольору; робочий блокнот різнокольоровий з нотатками; персональний комп`ютер DIPCOOL чорного кольору SN б/н; робочий блокнот чорного кольору з робочими записами; стікери з робочими записами 6шт.; робочий блокнот з записами зеленого кольору; особовий лист з обліку кадрів та автобіографією БУТАР ЮЛІЯ МИКОЛАЇВНА; персональний комп`ютер ARTLINE BUISSNES Intel core i5 SN B39V03; стікери різнокольорові з робочими записами 7 шт.; персональний комп`ютер FRIME чорного кольору з наклейкою ДАША SN б/н; блокнот рожевого кольору з робочими записами; особовий лист з обліку кадрів та автобіографією ПСЮК ВАЛЕРІЯ МИКОЛАЇВНА; персональний комп`ютер чорного кольору з наклейкою ОРЛОВ ВАСИЛІЙ SN б/н; ноутбук HP SN CND6363U4G та зарядний пристрій до нього; стартові пакети 11шт. (6 сім-карток та 5 окремих пакувань); картка для виплат ПРИВАТ БАНК НОМЕР_17 ; чорнові записи на 13 арк. та 1 фіскальний чек; картки adbetnet 12 шт.; візитівка на ім`я ОСОБА_9 ; стартовий пакет КИЇВСТАР НОМЕР_27 ; стартовий пакет КИЇВСТАР НОМЕР_28 ; робочий блокнот з чорновими записами синього кольору; робочий блокнот різнокольорового кольору з робочими нотатками; робочі чорнові записи на 7 арк.; картки для флеш-накопичувачів Vaint та mastercard; ноутбук DELL SN 5869884818 та зарядний пристрій до нього; робочі блокноти Сірого, Рожевого Червоного кольору з робочими нотатками; ноутбук марки МРЕ серійний номер CND 6478NZ3, вилучених 07.12.2018 під час проведення обшуку за адресою: АДРЕСА_2 .

Накласти арешт на ноутбук LENOVO, SN - PF10RVM1 з зарядним пристроєм до нього; записник з записами та логотипом «ТНТ»; записник з записами синього кольору; ноутбук HP, SN - CND6478P9L з зарядним пристроєм до нього; блокнот з записами без обкладинки; ноутбук DELL SN- F2ML042 з зарядним пристроєм до нього; ноутбук ACER SN - NXGD0EU0136430F4243400 з зарядним пристроєм до нього; робочий записник з чорновими записами; персональний комп`ютер чорного кольору SN - Б/Н; мобільний телефон IPHONE model A1533 IMEI НОМЕР_16 ; чорнові записи та інші документи з робочими нотатками на 152 арк.; жорсткий диск Western digital 500GB SN WXN908NN6196; сумка білого кольору з логотипом INSTAFOREX та чорновими записами; блокнот та папери на 77 арк.; персональний комп`ютер чорного кольору VINGA SN - Б/Н, чорнові записи з робочими нотатками на 2арк.; ноутбук DELL SN-7VGW042 з зарядним пристроєм до нього; ноутбук ASUS, SN G9NOWU008658359 з зарядним пристроєм до нього; блокнот чорного кольору з робочими нотатками; робочі документи; договір №453144; договір 04/10; виписка з ЄДРПОУ; декларація платника податку; реєстраційна карта; повідомлення про взяття на облік єдиного внеску; договір 04/10 про надання послуг; моноблок APLLE SN CO2TNOY7j1G5; Apple клавіатура FNP7203000VH19T11; Apple мишка CC271041EFXGRHQAT; робочі записи на 14 арк., та стікери 3 шт.; персональний комп`ютер ZALMAN intel core I 7 SN 2055216B09A01370; договір прокату № 078619; договір доручення Білоус Артур; персональний комп`ютер ZALMAN SN 2055216B09A00248; персональний комп`ютер LOGIGPOWER чорного кольору SN б/н; ноутбук Lenova SN PF19 Z57G та зарядний пристрій до нього; чорновий запис на 1 арк.; персональний комп`ютер GAMEMAX чорного кольору SN б/н; два чорних блокноти з робочими нотатками; персональний комп`ютер DIWEST SN 200101011730; сервер Intel core i3; персональний комп`ютер LOGIGPOWER SN б/н з наклейкою ОСОБА_8 ; персональний комп`ютер ViNga б\н; ноутбук Lenovо SN PF19Z9CV та зарядний пристрій до нього; персональний комп`ютер DIPCOOL чорного кольору SN б/н; робочий блокнот з нотатками помаранчевого кольору; персональний комп`ютер DIPCOOL чорного кольору SN б/н; мобільний телефон Prestidgio синього кольору; робочий блокнот різнокольоровий з нотатками; персональний комп`ютер DIPCOOL чорного кольору SN б/н; робочий блокнот чорного кольору з робочими записами; стікери з робочими записами 6шт.; робочий блокнот з записами зеленого кольору; особовий лист з обліку кадрів та автобіографією БУТАР ЮЛІЯ МИКОЛАЇВНА; персональний комп`ютер ARTLINE BUISSNES Intel core i5 SN B39V03; стікери різнокольорові з робочими записами 7 шт.; персональний комп`ютер FRIME чорного кольору з наклейкою ДАША SN б/н; блокнот рожевого кольору з робочими записами; особовий лист з обліку кадрів та автобіографією ПСЮК ВАЛЕРІЯ МИКОЛАЇВНА; персональний комп`ютер чорного кольору з наклейкою ОРЛОВ ВАСИЛІЙ SN б/н; ноутбук HP SN CND6363U4G та зарядний пристрій до нього; стартові пакети 11шт. (6 сім-карток та 5 окремих пакувань); картка для виплат ПРИВАТ БАНК НОМЕР_17 ; чорнові записи на 13 арк. та 1 фіскальний чек; картки adbetnet 12 шт.; візитівка на ім`я ОСОБА_9 ; стартовий пакет КИЇВСТАР 0686591830; стартовий пакет КИЇВСТАР 0978123650; робочий блокнот з чорновими записами синього кольору; робочий блокнот різнокольорового кольору з робочими нотатками; робочі чорнові записи на 7 арк.; картки для флеш-накопичувачів Vaint та mastercard; ноутбук DELL SN 5869884818 та зарядний пристрій до нього; робочі блокноти сірого, рожевого червоного кольорів з робочими нотатками; ноутбук марки МРЕ серійний номер CND 6478NZ3; системний блок МасМіnі, s/n СО7Х7033G1J1; системний блок Deep Cool, без s/n з наклейкою на корпусі з №100000000597; ноутбук Dell, s/n ВВD 7142; ноутбук Lenovo - 80 SV, s/n PFOPEX9В; ноутбук ASUS -7265NGW, s/n 1680 G7NOCX3P96727E; ноутбук Hр - 3165NGW, s/n CND6464JR9; системний блок з жорстким диском s/n 75LGN36KSWK7; системний блок LOGIC POWER, інвентарний номер 0013/3; системний блок FRIME, інвентарний номер 0014/2; iPad, s/n GCV5QR2HLF9; системний блок LOGIC POWER, інвентарний номер 0013/2; системний блок FRIME, інвентарний номер 0014/1; ноутбук Dell INSPIREN IS - 5548, Р39F001; ноутбук Lenovo - 80 XL, s/n PFOSJH52; МасBook Pro, s/n СОPQ2VAFVH7; системний блок Deep Cool, без s/n з наклейкою на корпусі з №1000000004984; ноутбук Lenovo 80TV, s/n PFOL10YY; ноутбук Hр - 3165NGW, s/n 5CD6358H5S; ноутбук ASER, s/n NGSFEU0047432F62D7600; ноутбук Hр, s/n CND62450NS; ноутбук Hр, s/n 5CD61055DM; ноутбук ASUS, s/n G7NOCX17Y555300E; системний блок Deep Cool, без s/n з наклейкою на корпусі з №1000000004892; ноутбук Dell, s/n DX67142; системний блок МасМіnі, s/n СО7VK08CG1J1; системний блок МасМіnі, s/n СО7VK0DGGJ1; ноутбук Dell, s/n BXSF142; ноутбук Hр, s/n 5CD632B4D; системний блок LG, без s/n з наклейкою на корпусі з №1000000000047, інвентарний номер 0012/2; ноутбук ASUS, s/n HGNOCX26P22526B; ноутбук Dell, s/n 5F4HLJ2; ноутбук Dell, s/n JRG7142; ноутбук Lenovo - 20263, s/n CB27679970; ноутбук Lenovo, s/n PF12CTKX; грошові кошти в сумі 262250 доларів США; копія договору суборенди приміщення № 2/18 від 01.10.2018 на 7 арк., жорсткий диск Transcend TS1TSJ25A2K, s/n 474273-0461 та кабель чорного кольору з двома роз`ємами; системний блок COOLER MASTER, s/n MCWL3SKN1170300278; системний блок DEEPCOOL, s/n DC2018062800502; системний блок CAMEMAX, без серійного номеру чорного кольору; системний блок CAMEMAX, без серійного номеру чорного кольору; системний блок PROLOCIX, без серійного номеру чорного кольору; системний блок, без серійного номеру чорного кольору з позначками NCYVC-M122032; системний блок CAMEMAX, з наліпкою в корпусі блоку за №161214A1N8796; системний блок CAMEMAX, з наліпкою в корпусі блоку за №1C1B0D765F3C; ноутбук Lenovo, s/n PFOQKOC6; системний блок CAMEMAX, без серійного номеру чорного кольору; системний блок МасМіnі, s/n СО7QB0SNG1J2; ноутбук Dell, s/n 2KYKRJ2; ноутбук Lenovo, s/n PFOQK09R; системний блок CAMEMAX, без серійного номеру чорного кольору; системний блок з позначанням на корпусі HYNK KEY, без серійного номеру чорного кольору; ноутбук Lenovo, s/n 19CNF MTM 81DE01FVRA; ноутбук Lenovo, s/n PF19YVJB; Apple МасBook Pro, s/n СО2BN24ZFVH3 та жорсткий диск SEGATE 1TB s/n NA80ZQE; Apple МасBook AIR, s/n C1MSXDECH3QD; системний блок CAMEMAX, без серійного номеру чорного кольору; ноутбук MICROSOFT s/n N012674180657; системний блок LOGIC POWER, без серійного номеру чорного кольору; ноутбук Apple, s/n C02TXZ3WHV22; ноутбук Lenovo, s/n SLL0K85005; системний блок DIAWST, s/n 2000101012054; NOTEBOOK ASUS, s/n PD98265D2; NOTEBOOK s/n PD98260NG; NOTEBOOK s/n PD98260NG; ноутбук ASER, s/n NXGKPEU00264610B937600; ноутбук Dell, s/n D92G042; ноутбук Lenovo, s/n PF0YYRC4; ноутбук Lenovo, s/n PF0YYPNZ; ноутбук Lenovo, s/n PF0YYVK5; ноутбук Lenovo, s/n PF16A92T; системний блок з позначенням FD-CA FOCUC-MINI-BK-W, s/n 1712FD49140103832; ноутбук ASUS, s/n H3NOCX02X245108; системний блок МасМіnі, s/n СО7V72FRG1HW; ноутбук Lenovo, s/n YD03WD17; ноутбук Lenovo, s/n PF0G36YT; системний блок LOGIC POWER, без серійного номеру з жорстким диском № CUV400S3712OG; папка швидкозшивач жовтого кольору з позначенням ТОВ «СЛГ», у якій міститься документи; штатний розпис ТОВ «7 рівень» на 4 арк; списки осіб на 11 арк.; контракт №01.07/2017 від 01.07.2017 укладений між ЕООД "Обод и Ко" в особі ОСОБА_10 та ТОВ «Сьомий рівень» в особі ОСОБА_11 на 9 арк.; Аркуш паперу із чорновими записами виконані бараником синього кольору та наявним відтиском "United Kingdom of Great Britain and Nortern Ireland * Company No SL30899 * Sports Labs Group LP" та "м. Київ * Україна * Товариство з обмеженою відповідальністю "Діджитал плюс" ідентифікаційний код 36956630"; чорнові записи виконані машинописним текстом на аркушах паперу ф.А4 з назвою "Договір №ППУ 01.07-04 про надання послуг" від 01.07.2017 у двох примірниках на 12 арк. Кожен; грошові кошти у сумі 44 286 гривень(номіналом 83 шт. по 500 грн., 1 шт. по 200 грн., 18 шт. по 100 грн., 14 шт. по 50 грн., 3 шт. по 20 грн., 4 шт. по 5 грн., 2 шт. по 2 грн., 2 шт. по 1 грн.); грошові кошти у сумі 10 100 російських рублів (номіналом 5000 російських рублів 2 шт. та 100 російських рублів 1 шт.); грошові кошти у сумі 30 750 доларів США (номіналом 100 доларів США 302 шт., 50 доларів США 11 шт.); пластикова картка "Vodafone" а/н НОМЕР_18 # НОМЕР_19 з сім-карткою та написом "Амазон"; пластикова картка "bakcell" # НОМЕР_20 з сім-карткою; форма №1В-6 Акт про використання об`єкта права інтелектуальної власності від 20.07.2018 з перекладом на англійську мову; форма №1В-6 Акт про використання об`єкта права інтелектуальної власності від 20.04.2018 з перекладом на англійську мову; акт прийняття робіт (надання послуг) №90 від 31.07.2018; акт здачі-прийняття робіт (надання послуг) №91 від 1.07.2018; форма №1В-6 Акт про використання об`єкта права інтелектуальної власності від 20.10.2017 з перекладом на англійську мову; форма №1В-6 Акт про використання об`єкта права інтелектуальної власності від 10.01.2018 з перекладом на англійську мову; печатка "* SABIEDRIBA AR IEROBEZOTU ATBILDIBU * LATVIJAS REPUBLIKA * Futbol.lv"; печатка "*СОФТ НЕТ ГРУП * ЕООД * SOFT NET GRUP LTD * Бургас Burgas"; Печатка "* 36627316 * Україна * місто Харків * Товариство з обмеженою відповідальністю "Спорт ЮЕЙ" * Україна * місто Харків * Товариство з обмеженою відповідальністю "Спорт ЮЕЙ" №36627316"; печатка "БЕТИНДУСТРИАЛ * ООД * BETINDUSTRIAL LTD * Бургас Burgas"; печатка "CYPRUS * RAITINGBET LIMITED * Reg.No. He373136"; печатка "ОБОД И КО * ООД * OBODCO LTD * Бургас Burgas"; аркуш формату А4 з чорновими записами; системний блок "ZALMAN", з НЖМД s/n K4KJVLUL на 4 Тв, з НЖМД s/n K4KJ1WBL на 4 Тв, з НЖМД s/n K4KJVM2L на 4 Тв, з НЖМД s/n K4KL1RUL на 4 Тв, з НЖМД Kingston s/n 60AABBF0 на 120 Гб, материнська плата Asus 940002-00069-JB03MO-R08 3105; системний блок "ZALMAN" з НЖМД s/n 0DF676 на 1 Тв, з НЖМД s/n 0D6TKJ на 1 Тв, з НЖМД s/n 0D7VKXR на 1 Тв, з НЖМД s/n 0D3JVTU на 1 Тв, НЖМД Samsung s/n S24ZNXAH304524D на 128 Гб, материнською платою ASRock Z97 Pro3; аркуш-роздруківка з Державного реєстру свідоцтв України на знаки з позначенням "1хbet"; мобільний термінал Nomi І184 імеі НОМЕР_21 , імеі НОМЕР_22 з сім-карткою Київстар НОМЕР_23 з позначкою на кришці "7 рівень СБУ"; аркуш паперу у клітинку з рукописним текстом виконаним олівцем; копія ІІН на ім`я ОСОБА_12 ; аркуш паперу ф.А4 з машинописним текстом; аркуш паперу ф.А4 з рукописним текстом виконаним барвником синього кольору; записна книга формату А4 з рукописним текстом з обкладинкою синього кольору; аркуш паперу ф.А4 з рукописним текстом виконаним барвником синього кольору; аркуш паперу ф.А4 з машинописним текстом; блокнот з записом на обкладинці "formocia graphic design mini-con in proje" міні-конференція з графічного дизайну від Projector з чорновими записами; блокнот у клітинку з обкладинкою чорного кольору та написом "Футбол більше ніж гра" з чорновими рукописними записами; блокнот у клітинку з обкладинкою синього кольору з чорновими рукописними записами; аркуші паперу ф.А4 з чорновими записами виконані рукописно на 36 арк.; аркуші паперу ф.А4 з чорновими записами виконані машинописним текстом на 14 арк.; НЖМД Samsung SSD S24ZNX0H703453Z 128gb; НЖМД WD blue WCC7KIXA814C 4Tb; НЖМД Seagate 6VPO346L 1Tb; НЖМД Sata 15028892-09-0026 120gb; НЖМД WD blue WCC7K3FCL5PO 4Tb; НЖМД WD blue WCC6Y6KC9TKT 1Tb; НЖМД Goodram ssd GQD053538 240 gb; НЖМД WD purple WCC7K1YR2JK2 4Tb; НЖМД Apacer S81518434578 128 gb; НЖМД WD blue WCC7K4UPU180 4 Tb; НЖМД Seagate Z4Y7PW72 1Tb; НЖМД Samsung S2R6NXOJS12896P 250 gb; НЖМД Apacer 981518434577 128gb; НЖМД Samsung S2R4NBOHA00950J 250 gb; НЖМД Samsung S4RFNGOKA09835A 250 gb; НЖМД WD purple WCC7K5LXK7ZO 4 Tb; НЖМД WD re WMC6MOD5LRY5 1 Tb; НЖМД WD blue WCC7KIERA001 4 Tb; НЖМД Kingstone SUV400S37/240g 240gb; НЖМД Toshiba X7GUIK6FSWK7 1 Tb; НЖМД WD blue WCC7K1XA88VN 4 Tb; НЖМД WD black WCC6YIYCR7EV 1 Tb; НЖМД Toshiba 942TPX4NSWK7 1 Tb; НЖМД WD blue WCC7K2AZ71KS 4 Tb; флеш-накопичувач сріблястого кольору з написом "Море идей" та рукописним текстом "Acronis"; моноблок іМас SQ2X59BKJ1GG; мобільний термінал VIAAN V182 імеі НОМЕР_24 , імеі НОМЕР_25 з сім-карткою Київстар НОМЕР_26 ; ноутбук НР SND7026KQJ з зарядним пристроем; ноутбук HP SND6478PJD з зарядним пристроем; ноутбук Lenovo PFI9Z55J з зарядним пристроем; блокнот в клітинку формату А5 з чорновими рукописними записами; блокнот з чорновими записами рукописним текстом формату А4 у клітинку; зарядні пристрої до ноутбуків у кількості 9 штук; ноутбук Dell HY67I42; ноутбук Dell H6JF042; ноутбук Asus H5NOCV10J179218; ноутбук Lenovo PFOYYPQJ; ноутбук Dell 4YPF042; ноутбук Lenovo PF0YYR93; ноутбук Dell 1XWF042; нотбук Dell CL2G042; ноутбук Lenovo PFOYYPQ7; ноутбук НР 5CD632B4DV; ноутбук Dell SXWF042; НЖМД WD black WCC6YOUCYVRR 1Tb; НЖМД Toshiba 779V6ROMSWK7 1 Tb; НЖМД Kingston SA400S97/120G 120 gb; Ноутбук HP 5CD6523ZQQ; ноутбук Dell 8B2G042; ноутбук Lenovo PF196CLI; ноутбук Dell JT67142; ноутбук Lenovo PF196CN3; ноутбук Dell 3B2G042; НЖМД Transcend D127390518 128 gb; НЖМД Toshiba 451J37DNS 1 Tb; 107 аркушів паперу формату А4 з чорновими записами виконаними машинописним текстом; блокнот в клітинку з чорновими записами формату А5; ноутбук Dell IP7F142; ноутбук Lenovo PF19Z544; ноутбук Asus H5NOCV05Z439199; ноутбук Dell D4CW042; ноутбук Dell CQJW042; ноутбук НР CND7091L7C; ноутбук Lenovo PFOYYPRE; ноутбук Lenovo PF19 YN4U; НЖМД Seagate WDE7FZY5; пластикові картки операторів мобільного зв`язку України: Київстар у кількості 50 шт., МТС 8 штук, lifecell 1 шт., vodafone 5 шт., вилучених 07.12.2018 під час проведення обшуку за адресою: м. Київ, вул. Шота Руставелі, 39/41 (13, 14 та 15 поверхи).

Ухвала може бути оскаржена безпосередньо до Київського апеляційного суду протягом 5 днів з дня її оголошення.

Слідчий суддя ОСОБА_1

СудПечерський районний суд міста Києва
Дата ухвалення рішення19.12.2018
Оприлюднено02.03.2023
Номер документу78814331
СудочинствоКримінальне

Судовий реєстр по справі —757/61706/18-к

Ухвала від 12.02.2019

Кримінальне

Київський апеляційний суд

Лашевич Валерій Миколайович

Ухвала від 19.12.2018

Кримінальне

Печерський районний суд міста Києва

Писанець В. А.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні