Ухвала
від 03.05.2018 по справі 757/21318/18-к
ПЕЧЕРСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД МІСТА КИЄВА

печерський районний суд міста києва

Справа № 757/21318/18-к

У Х В А Л А

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

03 травня 2018 року слідчий суддя Печерського районного суду м. Києва ОСОБА_1 , при секретарі ОСОБА_2 , за участю слідчого ОСОБА_3 , розглянувши в судовому засіданні в приміщенні суду в м. Києві клопотання старшого слідчого в ОВС ГСУ Національної поліції України ОСОБА_3 про проведення обшуку,-

В С Т А Н О В И В :

До провадження слідчого судді Печерського районного суду м. Києва ОСОБА_1 надійшло клопотання старшого слідчого в ОВС ГСУ Національної поліції України ОСОБА_3 , погоджене прокурором відділу процесуального керівництва досудовим розслідуванням і підтриманням державного обвинувачення Генеральної прокуратури України ОСОБА_4 про проведення обшуку.

Обґрунтовуючи внесене клопотання, сторона кримінального провадження вказує, що Головним слідчим управлінням Національної поліції України здійснюється досудове розслідування кримінального провадження № 12017000000001570 від 05.12.2017 за фактом розтрати державного майна в особливо великих розмірах за ознаками злочину, передбаченого ч. 5 ст. 191 КК України.

Сторона кримінального провадження вказує, що в ході розслідування виникла необхідність у проведенні обшуку за місцем проживання ОСОБА_5 за адресою: АДРЕСА_1 , що на праві приватної власності зареєстроване за ОСОБА_6 .

В судовому засіданні слідчий підтримав клопотання, посилаючись на викладені в ньому доводи та на долучені до матеріалів клопотання документи.

Обшук, у відповідності з ст. 234 КПК України проводиться з метою виявлення та фіксації відомостей про обставини вчинення кримінального правопорушення, відшукання знаряддя кримінального правопорушення або майна, яке було здобуте у результаті його вчинення, а також встановлення місцезнаходження розшукуваних осіб.

Заслухавши пояснення прокурора, дослідивши матеріали, якими обґрунтовується внесене клопотання, надходжу до висновку про наявність підстав для задоволення клопотання, з метою встановлення та фіксації відомостей про обставини вчинення кримінального правопорушення, відшукання знарядь його вчинення, виявлення та вилучення документів, які матимуть значення доказів у кримінальному провадженні.

Разом з тим, слідчий суддя вважає, що клопотання про проведення обшуку в частині вилучення документально непідтверджених коштів, отриманих в результаті протиправної діяльності не підлягає задоволенню, оскільки слідчим не обґрунтовано та не конкретизовано клопотання в цій частині. Слідчий не позбавлений можливості при проведенні обшуку самостійно вилучити майно та в подальшому звернутися до слідчого судді з клопотанням про накладення арешту на тимчасово вилучене майно, якщо слідчий суддя встановить, що є достатні підстави вважати, що воно відповідає критеріям, зазначеним у ч. 2 ст. 167 КПК України.

На підставі викладеного та керуючись ст.ст. 108, 234-235, 309 КПК України, слідчий суддя,-

У Х В А Л И В :

Клопотання старшого слідчого в ОВС ГСУ Національної поліції України ОСОБА_3 про проведення обшуку задовольнити частково.

Надати дозвіл слідчим слідчими слідчої групи у кримінальному провадженні № 12017000000001570 від 05.12.2017 на проведення за місцем проживання ОСОБА_5 за адресою: АДРЕСА_1 , що на праві приватної власності зареєстроване за ОСОБА_6 , з метою виявлення та фіксації відомостей про обставини вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 5 ст. 191 КК України, а також відшукання та вилучення майна у вигляді речей і документів, що стосуються діяльності ДУ «Інститут отоларингології ім. проф. О.С. Коломійченка» Національної академії медичних наук України (ЄРДПОУ 02011870), ТОВ «БК «Куб» (ЄРДПОУ 34834325), ТОВ «Еліт груп» (ЄДРПОУ 32073593), ТОВ «БК «Кірос» (ЄДРПОУ 39850383), ТОВ «ХК «Енергомонтажвентиляція» (ЄДРПОУ 38619034), ТОВ «К «СЕЙМ-93» (ЄДРПОУ 38130515), ТОВ «Еліт Груп.» (ЄРДПОУ 35678239), ТОВ «НВП «Аналіттехцентр» (ЄРДПОУ 38917148), ТОВ «Теплоінжиніринг Плюс» (ЄДРПОУ 38408951), ТОВ «МГ «Консалтинг» (ЄДРПОУ 39254371), ТОВ «Еліт Груп Проджект» (ЄДРПОУ 34795611), ТОВ «Оптима Інвест» (ЄРДПОУ 33696167) та юридичних осіб, пов`язаних з виконанням Робіт з реконструкції рентген-радіологічного відділення ДУ «Інститут отоларингології ім. проф. О.С. Коломійченка» Національної академії медичних наук України, за період з 2016 року, а саме:

- завірених копій реєстраційних справ (установчих документів, балансів, статутів, протоколів зборів учасників та ін.), наказів про призначення на посади, посадових інструкцій, ліцензій, дозволів;

- зразків печаток;

- пропозицій для участі у конкурсі на закупівлю Робіт з реконструкції рентген-радіологічного відділення ДУ «Інститут отоларингології ім. проф. О.С. Коломійченка» Національної академії медичних наук України та інших документів, складання яких пов`язано з участю у вказаному конкурсі;

- первинних фінансово-господарських та бухгалтерських документів, пов`язаних з виконанням Робіт з реконструкції рентген-радіологічного відділення ДУ «Інститут отоларингології ім. проф. О.С. Коломійченка» Національної академії медичних наук України, в тому числі: договорів генерального підряду, договорів-замовлень, договорів підряду, договорів купівлі-продажу, договорів поставки, договорів відповідального зберігання та інших договорів та угод з усіма змінами, доповненнями, додатками, специфікаціями; відомостей обсягів робіт; графіків виконання робіт; договірних цін; зведених кошторисних розрахунків; оборотно-сальдових відомостей; актів виконаних робіт, актів здачі-прийомки продукції, актів приймання робіт (наданих послуг), дефектних актів, актів приймання виконаних будівельних робіт форми №КБ-2в, актів вартості устаткування, що придбавається виконавцем робіт; підсумкових відомостей ресурсів; головних книг; платіжних доручень; рахунків-фактур; банківських виписок; платіжних доручень; накладних, звітів про витрати матеріалів; актів звірок; видаткових-накладних; товарно-транспортних накладних та інших документів щодо використання матеріалів, машин та працівників; сертифікатів на матеріали (в тому числі сертифікатів відповідності), податкових накладних; рахунків-фактур, відомостей про обсяги робіт, протоколів погодження договірної ціни; кошторисів, довідок про вартість виконаних будівельних робіт та витрати, проектно-кошторисну документацію, експертних звітів, протоколів випробувань, розрахунків, листів, претензій, календарних планів виконання робіт та інших;

- електронних носіїв інформації (жорстких дисків, флеш-накопичувачів, дисків тощо) на яких вищевказані документи відображені в електронному вигляді;

- засобів зв`язку мобільних телефонів, які використовувалися під час незаконної діяльності, а також: зіпсованих документів; чистих аркушів або бланків документів з відбитками печаток цих підприємств; чорнових записів; блокнотів; робочих зошитів; документів з вільними зразками почерку та підпису службових осіб і працівників перелічених вище установ, підприємств та фізичних осіб.

В задоволенні інших вимог відмовити.

Визначити строк дії ухвали тривалістю тридцять днів, який обраховувати з дня постановлення ухвали слідчим суддею.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Слідчий суддя: ОСОБА_1

Підготовлено в 2-х копіях.

Прим. __ слідчий ОСОБА_3

Виконавець: ОСОБА_1

03.05.2018

Дата ухвалення рішення03.05.2018
Оприлюднено02.03.2023
Номер документу78831260
СудочинствоКримінальне
Сутьпроведення обшуку

Судовий реєстр по справі —757/21318/18-к

Ухвала від 03.05.2018

Кримінальне

Печерський районний суд міста Києва

Новак Р. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні