Ухвала
від 28.12.2018 по справі 371/1497/18
МИРОНІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

28.12.2018 Єдиний унікальний № 371/1497/18

У Х В А Л А

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

про закриття підготовчого провадження та

призначення справи до судового розгляду по суті

28 грудня 2018 року м. Миронівка

ЄУН 371/1497/18

Провадження № 2/371/720/18

Миронівський районний суд Київської області в складі :

головуючого судді Капшук Л.О.,

за участі секретаря судових засідань Харченко І.С.,

розглянувши у підготовчому засіданні цивільну справу за позовом ОСОБА_2 до Миронівської районної державної адміністрації Київської області, Потіцької сільської ради Миронівського району Київської області, Головного управління Держгеокадастру у Київській області, про визнання права на завершення приватизації та отримання свідоцтва про право власності на земельну ділянку в порядку спадкування,

У С Т А Н О В И В :

В провадженні Миронівського районного суду перебуває цивільна справа, в якій позивачем заявлено вимогу про визнання в порядку спадкування права на завершення розпочатої процедури приватизації земельної ділянки, що належало померлій ІНФОРМАЦІЯ_1 року ОСОБА_3.

Позивач та представник позивача в підготовче засідання не з'явилися, представник позивача до суду надав клопотання про розгляд підготовчого засідання за їх відсутності.

Відповідачі в підготовче засідання не з'явилися, про дату, час і місце підготовчого засідання повідомлені належно.

Підстави для відкладення підготовчого судового засідання, визначені частиною 2 статті 198 ЦПК України, відсутні.

За правилами частини 2 статті 247 ЦПК України за умов неявки в судове засідання всіх учасників справи фіксування судового процесу за допомогою звукозаписувального технічного засобу не здійснюється.

Судом, відповідно до передбачених частиною 1 статті 189 ЦПК України завдань підготовчого провадження, визначено предмет спору та характер спірних правовідносин, позовні вимоги та склад учасників судового процесу, з'ясовано відсутність заперечень проти позовних вимог, визначено обставини справи, які підлягають встановленню, та зібрання відповідних доказів, визначено порядок розгляду справи.

Враховуючи, що спір не врегульовано, по справі проведені необхідні підготовчі дії, суд вважає за необхідне закрити підготовче провадження у справі та призначити справу до судового розгляду по суті.

На підставі викладеного, керуючись ст.ст. 189, 197, 200 ЦПК України, суд

У Х В А Л И В :

Закрити підготовче провадження у справі за позовом ОСОБА_2 до Миронівської районної державної адміністрації Київської області, Потіцької сільської ради Миронівського району Київської області, Головного управління Держгеокадастру у Київській області, про визнання права на завершення приватизації та отримання свідоцтва про право власності на земельну ділянку в порядку спадкування.

Цивільну справу за позовом ОСОБА_2 до Миронівської районної державної адміністрації Київської області, Потіцької сільської ради Миронівського району Київської області, Головного управління Держгеокадастру у Київській області, про визнання права на завершення приватизації та отримання свідоцтва про право власності на земельну ділянку в порядку спадкування призначити до судового розгляду по суті на 09 годину 04 лютого 2019 року .

З'ясування обставин, на які сторони посилаються як на підставу своїх вимог і заперечень, здійснити на підставі доказів, що зібрані у справі.

Копію ухвали про закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті надіслати сторонам, викликати їх в судове засідання.

Веб-адреса сторінки на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет, за якою учасники справи можуть отримати інформацію щодо справи, що розглядається: https://mr.ko.court.gov.ua/sud1017/.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя підпис Л.О. Капшук

Згідно з оригіналом.

Суддя Л.О. Капшук

Дата ухвалення рішення28.12.2018
Оприлюднено29.12.2018
Номер документу78857518
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —371/1497/18

Рішення від 01.02.2019

Цивільне

Миронівський районний суд Київської області

Капшук Л. О.

Рішення від 04.02.2019

Цивільне

Миронівський районний суд Київської області

Капшук Л. О.

Ухвала від 28.12.2018

Цивільне

Миронівський районний суд Київської області

Капшук Л. О.

Ухвала від 11.12.2018

Цивільне

Миронівський районний суд Київської області

Капшук Л. О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні