Ухвала
від 22.12.2018 по справі 183/5599/16
НОВОМОСКОВСЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 183/5599/16

№ 2-а/183/14/18

У Х В А Л А

22 грудня 2018 року Новомосковський міськрайонний суд Дніпропетровської області у складі:

головуючого судді - Сороки О.В.,

секретаря - Пономаренко О.О.,

розглянувши у підготовчому судовому засіданні Новомосковського міськрайонного суду Дніпропетровської області адміністративну справу за позовом ОСОБА_1 до секретаря Новомосковської міської ради ОСОБА_5, Новомосковської міської ради Дніпропетровської області, управління освіти виконавчого комітету Новомосковської міської ради про визнання дій незаконними та вчинення відповідних дій на поновлення на роботі і виплати заробітної плати,-

за участю учасників справи:

позивача ОСОБА_1,

представника позивача ОСОБА_3,

представника відповідача ОСОБА_4,

в с т а н о в и в и в:

В провадженні Новомосковського міськрайонного суду Дніпропетровської області знаходиться адміністративна справа за позовом ОСОБА_1 до секретаря Новомосковської міської ради ОСОБА_5, Новомосковської міської ради Дніпропетровської області, управління освіти виконавчого комітету Новомосковської міської ради про визнання дій незаконними та вчинення відповідних дій на поновлення на роботі і виплати заробітної плати.

Ухвалою Новомосковського міськрайонного суду Дніпропетровської області від 07 жовтня 2016 року, по справі відкрито провадження.

Ухвалою Новомосковського міськрайонного суду Дніпропетровської області від 22 березня 2017 року, вищевказаний позов було залишено без розгляду.

Ухвалою Дніпропетровського апеляційного адміністративного суду від 17 травня 2017 року, ухвалу Новомосковського міськрайонного суду Дніпропетровської області від 22 березня 2017 року, скасовано, справу направлено до суду першої інстанції для продовження розгляду.

Протоколом повторного автоматизованого розподілу судової справи між суддями, від 06 червня 2017 року, справу передано на розгляд судді Сорокі О.В.

Ухвалою Новомосковського міськрайонного суду Дніпропетровської області від 07 червня 2017 року, справу прийнято до свого провадження.

Ухвалою Новомосковського міськрайонного суду Дніпропетровської області від 23 липня 2018 року, залучено в якості відповідача по вищевказаній справі - Управління освіти виконавчого комітету Новомосковської міської ради Дніпропетровської області.

В підготовчому засіданні позивач, представник позивача та представник відповідача вказали, що не заперечують проти закінчення підготовчого судового засідання та призначення справи до судового розгляду по суті. Позивач та представник позивача зазначили, що уточнення до позовної заяви подано, коло осіб встановлено вірно. Сторони повідомили про всі обставини справи, які їм відомі та надали всі докази до позовної заяви. Клопотань про призначення експертизи, залучення перекладача, спеціаліста не має. Відсутні підстави для направлення судових доручень, колегіального розгляду справи, врегулювання спору за участю судді та наявні підстави для призначення справи до розгляду по суті. Представник відповідача надав відзив на позовну заяву. Також, судом було встановлено загальний порядок дослідження письмових доказів.

Суд, вислухавши думку учасників процесу, дослідивши матеріали справи прийшов до наступного висновку.

Відповідно до п. 3 ч. 2 ст. 183 КАС України, за результатами підготовчого судового засідання суд постановляє ухвалу про закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

З наданих сторонами доказів не вбачається підстав для залишення позовної заяви без розгляду, закриття провадження у справі, винесення рішення за результатами підготовчого провадження.

На підставі викладеного, керуючись ст. ст. 183, 248 КАС України, суд, -

п о с т а н о в и в :

Закінчити підготовче провадження у адміністративній справі за позовом ОСОБА_1 до секретаря Новомосковської міської ради ОСОБА_5, Новомосковської міської ради Дніпропетровської області, управління освіти виконавчого комітету Новомосковської міської ради про визнання дій незаконними та вчинення відповідних дій на поновлення на роботі і виплати заробітної плати.

Адміністративну справу за позовом ОСОБА_1 до секретаря Новомосковської міської ради ОСОБА_5, Новомосковської міської ради Дніпропетровської області, управління освіти виконавчого комітету Новомосковської міської ради про визнання дій незаконними та вчинення відповідних дій на поновлення на роботі і виплати заробітної плати призначити до судового розгляду по суті у відкритому судовому засіданні на 22 лютого 2019 року о 13.00 годині під головуванням судді Сороки О.В., в приміщенні Новомосковського міськрайонного суду Дніпропетровської області.

В судове засідання викликати сторони.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя Сорока О.В.

Дата ухвалення рішення22.12.2018
Оприлюднено09.01.2019
Номер документу79045687
СудочинствоАдміністративне
Сутьвизнання дій незаконними та вчинення відповідних дій на поновлення на роботі і виплати заробітної плати,-

Судовий реєстр по справі —183/5599/16

Ухвала від 08.05.2020

Адміністративне

Касаційний адміністративний суд Верховного Суду

Мельник-Томенко Ж.М.

Ухвала від 07.04.2020

Адміністративне

Касаційний адміністративний суд Верховного Суду

Мельник-Томенко Ж.М.

Постанова від 29.01.2020

Адміністративне

Третій апеляційний адміністративний суд

Мельник В.В.

Постанова від 29.01.2020

Адміністративне

Третій апеляційний адміністративний суд

Мельник В.В.

Ухвала від 17.01.2020

Адміністративне

Третій апеляційний адміністративний суд

Мельник В.В.

Ухвала від 14.01.2020

Адміністративне

Третій апеляційний адміністративний суд

Мельник В.В.

Ухвала від 19.12.2019

Адміністративне

Новомосковський міськрайонний суд Дніпропетровської області

Сорока О. В.

Рішення від 25.11.2019

Адміністративне

Новомосковський міськрайонний суд Дніпропетровської області

Сорока О. В.

Ухвала від 22.12.2018

Адміністративне

Новомосковський міськрайонний суд Дніпропетровської області

Сорока О. В.

Ухвала від 23.07.2018

Адміністративне

Новомосковський міськрайонний суд Дніпропетровської області

Сорока О. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні