Рішення
від 10.01.2019 по справі 645/4076/18
ФРУНЗЕНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ХАРКОВА

Справа № 645/4076/18

Провадження № 2/645/264/19

ЗАОЧНЕ РІШЕННЯ

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

(вступна та резолютивна частини)

10 січня 2019 року місто Харків

Фрунзенський районний суд м. Харкова у складі:

головуючого - судді Горпинич О.В.,

за участю секретаря судового засідання - Кривеженко М.М.,

розглянувши у відкритому судовому засіданні у залі суду в м. Харкові за правилами загального позовного провадження в порядку заочного розгляду цивільну справу за позовом ОСОБА_1 до Публічного акціонерного товариства Банк Форвард , Товариства з обмеженою відповідальністю ДЕБТФОРТ Україна про захист прав споживача, шляхом визнання недійсним кредитного договору,

в с т а н о в и в:

Зважаючи на складність у викладенні повного тексту рішення суду, пов'язаного з потребою в обґрунтуванні доводів сторін, на що може бути витрачений значний час, суд вважає за необхідне проголосити його вступну та резолютивну частини.

Керуючись ст. 259 ЦПК України, суд -

у х в а л и в:

В задоволенні позовних вимог ОСОБА_1 до Публічного акціонерного товариства Банк Форвард , Товариства з обмеженою відповідальністю ДЕБТФОРТ Україна про захист прав споживача, шляхом визнання недійсним кредитного договору - відмовити в повному обсязі.

Відповідачем протягом тридцяти днів з дня проголошення рішення може бути подана письмова заява про перегляд заочного рішення відповідно до вимог ст. ст. 284-285 ЦПК України.

Учасник справи, якому повне заочне рішення суду не було вручене у день його проголошення, має право на поновлення пропущеного строку на подання заяви про його перегляд - якщо така заява подана протягом двадцяти днів з дня вручення йому повного заочного рішення суду.

Заочне рішення може бути оскаржене позивачем в загальному порядку шляхом подачі апеляційної скарги протягом тридцяти днів з дня проголошення рішення або з дня складення повного судового рішення у разі оголошення вступної та резолютивної частини рішення або розгляду справи без повідомлення (виклику) учасників справи.

До дня початку функціонування Єдиної судової інформаційно-телекомунікаційної системи апеляційні скарги подаються учасниками справи до або через Фрунзенський районний суд м. Харкова.

Заочне рішення набирає законної сили, якщо протягом зазначених строків, не подані заява про перегляд заочного рішення або апеляційна скарга, або якщо рішення залишено в силі за результатами апеляційного розгляду справи.

Повне рішення буде складено у строк не більше як десять днів з дня закінчення розгляду справи.

Позивач - ОСОБА_1, дата народження - невідома, реєстраційний номер облікової картки платника податків НОМЕР_1, зареєстроване у встановленому порядку місце проживання: АДРЕСА_1.

Відповідачі - Публічне акціонерне товариство Банк Форвард , код ЄДРПОУ 34186061, місцезнаходження: м. Київ, вул. Саксаганського, 105; Товариство з обмеженою відповідальністю ДЕБТФОРТ УКРАЇНА , код ЄДРПОУ 40298050, місцезнаходження - м. Київ, вул. Шолуденка, 3, офіс 307.

Суддя -

Дата ухвалення рішення10.01.2019
Оприлюднено14.01.2019

Судовий реєстр по справі —645/4076/18

Рішення від 10.01.2019

Цивільне

Фрунзенський районний суд м.Харкова

Горпинич О. В.

Рішення від 10.01.2019

Цивільне

Фрунзенський районний суд м.Харкова

Горпинич О. В.

Ухвала від 07.11.2018

Цивільне

Фрунзенський районний суд м.Харкова

Горпинич О. В.

Ухвала від 24.07.2018

Цивільне

Фрунзенський районний суд м.Харкова

Горпинич О. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні