Ухвала
від 29.12.2018 по справі 160/9156/18
ДНІПРОПЕТРОВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

ДНІПРОПЕТРОВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

У Х В А Л А

29 грудня 2018 року Справа № 160/9156/18 Суддя Дніпропетровського окружного адміністративного суду Врона О.В., розглянувши адміністративний позов Державної екологічної інспекції у Дніпропетровській області до Товариства з обмеженою відповідальністю «Агрофірма «Авангард» про застосування заходів реагування,-

ВСТАНОВИВ:

Державна екологічна інспекція у Дніпропетровській області звернулася до Дніпропетровського окружного адміністративного суду з позовом до Державної екологічної інспекції у Дніпропетровській області до Товариства з обмеженою відповідальністю «Агрофірма «Авангард» , в якому просить частково зупинити виробництво (виготовлення), реалізацію продукції, виконання робіт, надання послуг, пов'язаної із експлуатацією джерел утворення викидів забруднюючих речовин в атмосферне повітря без дозволу на викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря, а саме: тракторна бригада: ангар для зерна - 1од., ємності для зберігання дизельного палива -7 од., паливороздавальна колонка - 1 од.; склад для зберігання мінеральних добрив; пункт технічного обслуговування: заточувальний та свердлильний верстати, зварювальний апарат - 2 од. в майстерні, котел твердопаливний індивідуального виготовлення - 1 од.; бокси для зберігання сільськогосподарської технік, - 12 од.; гараж: ємності для зберігання бензину та мастил -3 од., паливороздавальна колонка - 1 од., плотня: пила циркулярна - 1 од., грубка твердопаливна індивідуального виготовлення - 1 од.; склад для зберігання добрив, склад зерна - 3 од., обладнання для переробки корму ДКУ - 1 од., строгальний верстат - 1 од.; мехтік: вагова: грубка твердопаливна індивідуального виготовлення - 1 од.; будинок охорони: грубка твердопаливна індивідуального виготовлення - 1 од.; склад зерна - 10 од., відкритий майданчик для зберігання зерна; ангар для зерна - 3 од., транспортер зерна пересувний - 4 од.; сепаратори відцентровані зернові Р8-5ЦСМ - 50, обладнані ГОУ - 2 од., автоприймач сепаратора відцентрованого зернового Р8-5ЦСМ - 50- 2 од.; ферма: інкубаторне відділення; корпус для утримання свиней - 3 од.; корпус для утримання курей - 2 од.; корпус для утримання перепелів - 1 од.; транспортери для вивантаження навозу - 6 од.; навозосховище, грубки твердопаливні індивідуального виготовлення - 3 од.; адмінбудівля: котел твердопаливний індивідуального виготовлення; місця розведення та заливки пестицидів у спецтехніку; місця протруєння зерна; місця тимчасового зберігання непридатних до використання пестицидів і агрохімікатів та тари від них Товариством з обмеженою відповідальністю «Агрофірма «Авангард» (місцезнаходження юридичної особи: вул. Леніна, 1, с. Олександропіль, Петропавлівський район, Дніпропетровська область, 52713, код ЄДРПОУ 30888288) до повного усунення порушення.

Ухвалою Дніпропетровського окружного адміністративного суду від 06 грудня 2018 року адміністративний позов Державної екологічної інспекції у Дніпропетровській області до Товариства з обмеженою відповідальністю «Агрофірма «Авангард» про застосування заходів реагування залишено без руху, надано позивачу строк протягом п'яти днів з дня отримання копії цієї ухвали, шляхом надання до суду: документу про сплату судового збору у розмірі 1762,00 грн; належним чином оформленого адміністративного позову, з урахуванням вимог п. 2 ч. 5 ст. 160 КАС України (із зазначенням номерів засобу зв'язку, офіційної електронної адреси або адреси електронної пошти відповідача, якщо такі відомі.

Зазначену ухвалу суду представник позивача отримав 18.12.2018, що підтверджується розпискою, яка міститься в матеріалах справи.

Проте, позивач виконав вимоги ухвали суду частково та не усунув недоліки позовної заяви в повному обсязі у визначений судом строк, а саме: не надано належним чином оформленого адміністративного позову, з урахуванням вимог п. 2 ч. 5 ст. 160 КАС України (із зазначенням номерів засобу зв'язку, офіційної електронної адреси або адреси електронної пошти відповідача, якщо такі відомі. Клопотання про продовження строку на виправлення недоліків в адміністративному позові до суду не надходило.

Згідно із положеннями п. 1 ч. 4 ст. 169 КАС України, позовна заява повертається позивачеві, якщо позивач не усунув недоліки позовної заяви, яку залишено без руху, у встановлений судом строк.

На підставі викладеного, керуючись ст. 169, 248 КАС України, -

УХВАЛИВ:

Позовну заяву Державної екологічної інспекції у Дніпропетровській області до Товариства з обмеженою відповідальністю «Агрофірма «Авангард» про застосування заходів реагування - повернути позивачеві.

Копію ухвали разом з позовною заявою та доданими матеріалами надіслати позивачу.

Роз'яснити позивачу, що повернення позовної заяви не позбавляє права повторного звернення до адміністративного суду в порядку, встановленому законом.

Ухвала суду набирає законної сили відповідно до ст. 256 Кодексу адміністративного судочинства України та може бути оскаржена у строки, встановлені ст. 295 Кодексу адміністративного судочинства України.

Суддя ОСОБА_1

Дата ухвалення рішення29.12.2018
Оприлюднено14.01.2019
Номер документу79119429
СудочинствоАдміністративне
Сутьзастосування заходів реагування

Судовий реєстр по справі —160/9156/18

Ухвала від 29.12.2018

Адміністративне

Дніпропетровський окружний адміністративний суд

Врона Олена Віталіївна

Ухвала від 06.12.2018

Адміністративне

Дніпропетровський окружний адміністративний суд

Врона Олена Віталіївна

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні