Ухвала
від 10.01.2019 по справі 348/2378/18
НАДВІРНЯНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

У Х В А Л А

Справа №348/2378/18

10 січня 2019 року м. Надвірна

Надвірнянський районний суд Івано-Франківської області

в складі: головуючого-судді - Грещука Р.П.,

секретаря - Шпитко М.І.,

з участю позивача - ОСОБА_1,

його представника-адвоката - ОСОБА_2,

відповідача - ОСОБА_3,

представника відповідача-Дутчак Г.М. - ОСОБА_4,

розглянувши в підготовчому засіданні справу за позовом ОСОБА_1 до ОСОБА_3, ОСОБА_5 про усунення перешкод у користуванні земельною ділянкою, -

ВСТАНОВИВ:

06.11.2018 року ОСОБА_1 звернувся в суд з позовом до ОСОБА_3, ОСОБА_5 про усунення перешкод у користуванні земельною ділянкою.

В судовому засіданні представник відповідача ОСОБА_5 - адвокат ОСОБА_4 заявив клопотання, в якому просив залучити до участі в справі в якості третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору - Пнівську сільську раду Надвірнянського району Івано-Франківської області.

Суд, розглянувши клопотання, заслухавши думку учасників процесу, які не заперечували відносно даного клопотання, перевіривши матеріали справи, прийшов до наступного висновку.

Згідно ч.1 ст.53 ЦПК України , треті особи, які не заявляють самостійних вимог щодо предмета спору, можуть вступити у справу на стороні позивача або відповідача до закінчення підготовчого провадження у справі або до початку першого судового засідання, якщо справа розглядається в порядку спрощеного позовного провадження, у разі коли рішення у справі може вплинути на їхні права або обовязки щодо однієї зі сторін. Їх може бути залучено до участі у справі також за заявою учасників справи.

Враховуючи наведені обставини, суд прийшов до висновку, що без пояснень представника Пнівської сільську раду Надвірнянського району Івано-Франківської області рішення по даній справі об"єктивно прийняти буде неможливо, а тому клопотання про залучення до участі в розгляді даної справи в якості третьої особи без самостійних вимог щодо предмету спору Пнівської сільської ради Надвірнянського району Івано-Франківської області підлягає до задоволення.

На підставі викладеного, керуючись ст.ст.53, 197, 198, 258, 260, 261 ЦПК України суд, -

УХВАЛИВ:

Залучити по цивільній справі за позовом ОСОБА_1 до ОСОБА_3, ОСОБА_5 про усунення перешкод у користуванні земельною ділянкою , в якості третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору - Пнівську сільську раду Надвірнянського району Івано-Франківської області , що знаходиться за адресою: с. Пнів, вул. Українських Січових Стрільців, 69, Надвірнянського району, Івано-Франківської області.

Направити третій особі - Пнівській сільській раді Надвірнянського району Івано-Франківської області копію ухвали та копію позовної заяви з додатками.

Ухвала набирає законної сили негайно після її проголошення.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя Грещук Р.П.

СудНадвірнянський районний суд Івано-Франківської області
Дата ухвалення рішення10.01.2019
Оприлюднено14.01.2019
Номер документу79126525
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —348/2378/18

Рішення від 29.10.2019

Цивільне

Надвірнянський районний суд Івано-Франківської області

Грещук Р. П.

Рішення від 29.10.2019

Цивільне

Надвірнянський районний суд Івано-Франківської області

Грещук Р. П.

Ухвала від 10.01.2019

Цивільне

Надвірнянський районний суд Івано-Франківської області

Грещук Р. П.

Ухвала від 07.12.2018

Цивільне

Надвірнянський районний суд Івано-Франківської області

Грещук Р. П.

Ухвала від 09.11.2018

Цивільне

Надвірнянський районний суд Івано-Франківської області

Грещук Р. П.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні