Ухвала
від 18.01.2019 по справі 520/950/19
КИЇВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М. ОДЕСИ

Справа № 520/950/19

Провадження № 2-з/520/164/19

УХВАЛА

18.01.2019 року Київський районний суд м. Одеси у складі:

головуючого - судді Огренич І.В.

при секретарі - Бусленко О.О.

розглянувши у судовому засіданні клопотання позивача ОСОБА_1 про витребування доказів по цивільній справі за позовом ОСОБА_1 до Товариства з обмеженою відповідальністю Трансбуд-проект , Товариства з обмеженою відповідальністю Підприємство Альянс , треті особи: Департамент Державної архітектурно-будівельної інспекції в Одеській області треті особи: Департамент Державної архітектурно-будівельної інспекції в Одеській області, Головне управління Держгеокадастру в Одеській області про усунення перешкод у користуванні земельною ділянкою, зобов'язання вчинити певні дії, -

ВСТАНОВИВ:

Позивач ОСОБА_1 звернувся до суду з позовною заявою до Товариства з обмеженою відповідальністю Трансбуд-проект , Товариства з обмеженою відповідальністю Підприємство Альянс , треті особи: Департамент Державної архітектурно-будівельної інспекції в Одеській області треті особи: Департамент Державної архітектурно-будівельної інспекції в Одеській області, Головне управління Держгеокадастру в Одеській області про усунення перешкод у користуванні земельною ділянкою, зобов'язання вчинити певні дії.

Одночасно позивач надав до суду клопотання про витребування доказів по справі та просить витребувати у Товариства з обмеженою відповідальністю Трансбуд-проект належно засвідчені установчі документи та документи на підставі яких здійснюється будівництво за адресою: м. Одеса, вул. Дмитрія Донського, 59, витребувати у Товариства з обмеженою відповідальністю Підприємство Альянс належно засвідчені установчі документи та документи на підставі яких здійснюється будівництво за адресою: м. Одеса, вул. Дмитрія Донського, 59, витребувати з Департамент Державної архітектурно-будівельної інспекції в Одеській області документи на підставі яких здійснюються будівельні роботи за адресою: м. Одеса, вул. Дмитрія Донського, 59, витребувати з Головного управління Держгеокадастру в Одеській області план земельної ділянки, розташованої за адресою: м. Одеса, вул. Дмитрія Донського, 59.

Вивчивши матеріали справи, суд приходить до наступного.

Відповідно до ч.1 ст. 81 ЦПК України передбачено, що кожна сторона повинна довести ті обставини, на які вона посилається як на підставу своїх вимог або заперечень, крім випадків, встановлених цим Кодексом.

Згідно з ч.ч.1,3 ст. 84 ЦПК України учасник справи, у разі неможливості самостійно надати докази, вправі подати клопотання про витребування доказів судом. У разі задоволення клопотання суд своєю ухвалою витребовує відповідні докази.

Відповідно до ч. 5 ст. 84 ЦПК України суд може уповноважити на одержання таких доказів заінтересовану сторону.

Частиною 6 ст. 84 ЦПК України передбачено, що будь-яка особа, у якої знаходиться доказ, повинна видати його на вимогу суду.

При таких обставинах, з метою повного, всебічного та об'єктивного розгляду справи, суд приходить до висновку, що клопотання про витребування доказів підлягає задоволенню.

Керуючись ст.ст.81,84 ЦПК України, суд, -

УХВАЛИВ:

Клопотання позивача ОСОБА_1 про витребування доказів - задовольнити.

Зобов'язати Товариство з обмеженою відповідальністю Трансбуд-проект (код ЄДРПОУ:35565406) надати до суду належним чином засвідчені копії установчих документів та документів на підставі яких здійснюється будівництво за адресою: м. Одеса, вул. Дмитрія Донського, 59;

Зобов'язати Товариство з обмеженою відповідальністю Підприємство Альянс (код ЄДРПОУ: 34384136) надати до суду належним чином засвідчені копії установчих документів та документів на підставі яких здійснюється будівництво за адресою: м. Одеса, вул. Дмитрія Донського, 59;

Зобов'язати Департамент Державної архітектурно-будівельної інспекції в Одеській області (код ЄДРПОУ: 38004897) надати до суду належним чином засвідчені копії документів на підставі яких здійснюються будівельні роботи за адресою: м. Одеса, вул. Дмитрія Донського, 59;

Зобов'язати Головне управління Держгеокадастру в Одеській області (код ЄДРПОУ: 39765874) надати до суду план земельної ділянки, розташованої за адресою: м. Одеса, вул. Дмитрія Донського, 59.

Роз'яснити, що відповідно до частин 7, 8 статті 84 ЦПК України, особи, які не мають можливості подати доказ, який витребовує суд, або не мають можливості подати такий доказ у встановлені строки, зобов'язані повідомити про це суд із зазначенням причин протягом п'яти днів з дня вручення ухвали. У разі неповідомлення суду про неможливість подати докази, витребувані судом, а також за неподання таких доказів з причин, визнаних судом неповажними, суд застосовує до відповідної особи заходи процесуального примусу, передбачені цим Кодексом.

Копію ухвали направити до Товариства з обмеженою відповідальністю Трансбуд-проект , Товариства з обмеженою відповідальністю Підприємство Альянс , Департаменту Державної архітектурно-будівельної інспекції в Одеській області, Головного управління Держгеокадастру в Одеській області, для виконання.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя Огренич І. В.

Дата ухвалення рішення18.01.2019
Оприлюднено22.01.2019
Номер документу79295636
СудочинствоЦивільне
Сутьусунення перешкод у користуванні земельною ділянкою, зобов'язання вчинити певні дії

Судовий реєстр по справі —520/950/19

Ухвала від 07.10.2019

Цивільне

Київський районний суд м. Одеси

Огренич І. В.

Рішення від 21.03.2019

Адміністративне

Харківський окружний адміністративний суд

Рубан В.В.

Ухвала від 05.03.2019

Адміністративне

Харківський окружний адміністративний суд

Рубан В.В.

Ухвала від 05.02.2019

Адміністративне

Харківський окружний адміністративний суд

Рубан В.В.

Ухвала від 18.01.2019

Цивільне

Київський районний суд м. Одеси

Огренич І. В.

Ухвала від 18.01.2019

Цивільне

Київський районний суд м. Одеси

Огренич І. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні