Рішення
від 24.01.2019 по справі 480/4432/18
СУМСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

СУМСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

Р І Ш Е Н Н Я

І М Е Н Е М У К Р А Ї Н И

24 січня 2019 р. Справа № 480/4432/18

Сумський окружний адміністративний суд у складі:

головуючого судді - Шевченко І.Г.,

за участю секретаря судового засідання - Мельник О.П.,

представника позивача - ОСОБА_1,

представника відповідача - ОСОБА_2,

розглянувши у відкритому судовому засіданні в приміщенні суду в м. Суми адміністративну справу за позовом Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Сумській області до товариства з обмеженою відповідальністю "Ранок-Гамаліївка" про застосування заходів реагування,-

В И Р І Ш И В:

Позовну заяву Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Сумській області (40016, Сумська область, вул.Сергія Табали, буд.70, код ЄДРПОУ 38602403) до товариства з обмеженою відповідальністю "Ранок-Гамаліївка" (41655, Сумська область, Конотопський район, с.Гамаліївка, вул.Депутатська, буд.1, код ЄДРПОУ 24002185) про застосування заходів реагування - задовольнити.

Застосувати захід реагування до товариства з обмеженою відповідальністю Ранок-Гамаліївка , яке зареєстроване за адресою: ІНФОРМАЦІЯ_1., с. Гамаліївка, вул. Депутатська, буд.1, у вигляді часткового зупинення роботи товариства з обмеженою відповідальністю Ранок-Гамаліївка , а саме: повного зупинення експлуатації будівлі майстерні товариства з обмеженою відповідальністю Ранок-Гамаліївка за адресою: Сумська обл., Конотопський р-н., с. Гамаліївка, вул. Депутатська, 1 до повного усунення порушень вимог законодавства з питань пожежної безпеки, виявлених під час перевірки, а саме пунктів 6-13 акту № 122 від 04.10.2018.

Встановити спосіб виконання судового рішення - опечатування, опломбування, знеструмлення.

Покласти обов'язок щодо забезпечення виконання рішення суду на Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Сумській області.

Рішення може бути оскаржено до Другого апеляційного адміністративного суду через Сумський окружний адміністративний суд шляхом подачі апеляційної скарги протягом тридцяти днів з дня складення повного тексту судового рішення.

Рішення набирає законної сили після закінчення строку подання апеляційної скарги всіма учасниками справи, якщо апеляційну скаргу не було подано.

У разі подання апеляційної скарги рішення, якщо його не скасовано, набирає законної сили після повернення скарги, відмови у відкритті чи закриття апеляційного провадження або прийняття постанови судом апеляційної інстанції за наслідками апеляційного перегляду.

Відповідно до ч. 3 ст. 243 Кодексу адміністративного судочинства України повний текст судового рішення буде складено протягом п'яти днів з дня закінчення розгляду справи.

Суддя І.Г. Шевченко

Дата ухвалення рішення24.01.2019
Оприлюднено01.02.2019

Судовий реєстр по справі —480/4432/18

Рішення від 24.01.2019

Адміністративне

Сумський окружний адміністративний суд

І.Г. Шевченко

Рішення від 24.01.2019

Адміністративне

Сумський окружний адміністративний суд

І.Г. Шевченко

Ухвала від 04.12.2018

Адміністративне

Сумський окружний адміністративний суд

І.Г. Шевченко

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні