Ухвала
від 17.01.2019 по справі 466/3494/18
ШЕВЧЕНКІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД МІСТА КИЄВА

Справа № 466/3494/18

Провадження № 2-зз/761/117/18

У Х В А Л А

/в с т у п н а т а р е з о л ю т и в н а ч а с т и н и /

17 січня 2019 року Шевченківський районний суд м. Києва у складі:

головуючого судді - Фролової І.В.,

при секретарі - Ставничому Н.В.,

за участі:

представника заявника - ОСОБА_1,

представника заінтересованої особи - ОСОБА_2,

представника заінтересованої особи - ОСОБА_3,

розглянувши у відкритому судовому засіданні заяву Акціонерного товариства Банк Фінанси та Кредит про скасування заходів забезпечення позову у справі за позовом ОСОБА_4 до Акціонерного товариства Банк Фінанси та Кредит , філії Західне регіональне управління Публічного акціонерного товариства Банк Фінанси та Кредит , в особі фонду гарантування вкладів фізичних осіб на ліквідацію Публічного акціонерного товариства Банк Фінанси та Кредит , ОСОБА_5, треті особи: приватний нотаріус Львівського міського нотаріального округу Коцюбинський Андрій Володимирович, Громадська організація Львівське Ставропігійське братство про зобов`язання вчинити дії та стягнення коштів в порядку регресу,

Керуючись ч. 6 ст. 258 ЦПК України, -

У Х В А Л И В:

Заяву Акціонерного товариства Банк Фінанси та Кредит про скасування заходів забезпечення позову у справі за позовом ОСОБА_4 до Акціонерного товариства Банк Фінанси та Кредит , філії Західне регіональне управління Публічного акціонерного товариства Банк Фінанси та Кредит , в особі фонду гарантування вкладів фізичних осіб на ліквідацію Публічного акціонерного товариства Банк Фінанси та Кредит , ОСОБА_5, треті особи: приватний нотаріус Львівського міського нотаріального округу Коцюбинський Андрій Володимирович, Громадська організація Львівське Ставропігійське братство про зобов`язання вчинити дії та стягнення коштів в порядку регресу - задовольнити у повному обсязі.

Скасувати заходи забезпечення позову, накладені ухвалою Шевченківського районного суду м. Києва від 29 листопада 2018 року, у справі за позовом ОСОБА_4 до Акціонерного товариства Банк Фінанси та Кредит , філії Західне регіональне управління Публічного акціонерного товариства Банк Фінанси та Кредит , в особі фонду гарантування вкладів фізичних осіб на ліквідацію Публічного акціонерного товариства Банк Фінанси та Кредит , ОСОБА_5, треті особи: приватний нотаріус Львівського міського нотаріального округу Коцюбинський Андрій Володимирович, Громадська організація Львівське Ставропігійське братство про зобов`язання вчинити дії та стягнення коштів в порядку регресу.

Ухвалу може бути оскаржено до Київського апеляційного суду через Шевченківський районний суд м. Києва шляхом подання апеляційної скарги на ухвалу суду першої інстанції протягом п'ятнадцяти днів з дня проголошення ухвали. Якщо в судовому засіданні було оголошено лише вступну та резолютивну частини судового рішення або у разі розгляду справи (вирішення питання) без повідомлення (виклику) учасників справи, зазначений строк обчислюється з дня складення повного судового рішення.

Учасник справи, якому повний текст ухвали суду не був вручений у день її проголошення, має право на поновлення пропущеного строку на апеляційне оскарження ухвали суду, якщо апеляційна скарга подана протягом п'ятнадцяти днів з дня вручення йому відповідної ухвали суду.

Повний текст ухвали буде складений 23 січня 2019 року.

Суддя:

Дата ухвалення рішення17.01.2019
Оприлюднено06.02.2019

Судовий реєстр по справі —466/3494/18

Ухвала від 24.06.2019

Цивільне

Шевченківський районний суд міста Києва

Фролова І. В.

Ухвала від 09.04.2019

Цивільне

Київський апеляційний суд

Мазурик Олена Федорівна

Постанова від 26.03.2019

Цивільне

Київський апеляційний суд

Мазурик Олена Федорівна

Постанова від 13.03.2019

Цивільне

Київський апеляційний суд

Оніщук Максим Іванович

Ухвала від 11.03.2019

Цивільне

Київський апеляційний суд

Мазурик Олена Федорівна

Ухвала від 01.03.2019

Цивільне

Київський апеляційний суд

Мазурик Олена Федорівна

Ухвала від 01.03.2019

Цивільне

Київський апеляційний суд

Мазурик Олена Федорівна

Ухвала від 25.02.2019

Цивільне

Київський апеляційний суд

Оніщук Максим Іванович

Ухвала від 19.02.2019

Цивільне

Київський апеляційний суд

Оніщук Максим Іванович

Ухвала від 21.02.2019

Цивільне

Київський апеляційний суд

Оніщук Максим Іванович

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмТелеграмВайберВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні