Ухвала
від 29.01.2019 по справі 766/14267/18
ХЕРСОНСЬКИЙ МІСЬКИЙ СУД ХЕРСОНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 766/14267/18

н/п 2-а/766/26/19

УХВАЛА

29 січня 2019 року Суддя Херсонського міського суду Херсонської області Прохоренко В.В., розглянувши позовну заяву Головного управління Пенсійного фонду України в Херсонській області до Управління державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції у Херсонській області, третя особа - ОСОБА_1, про визнання протиправною та скасування постанови про накладення штрафу,

ВСТАНОВИВ:

Позивач звернувся до суду з позовом до Управління державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції у Херсонській області, третя особа - ОСОБА_1, про визнання протиправною та скасування постанови про накладення штрафу, в якому просить визнати протиправною та скасувати постанову головного державного виконавця відділу примусового виконання рішень управлінн державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції у Херсонській області Семенчева А.І. від 09.07.2018 року по виконавчому провадженню № 56411200 про накладення на головне управління Пенсійного фонду України в Херсонській області штрафу в розмірі 5 100 грн.

10.08.2018 року відкрито провадження у справі та призначено розгляд справи.

29.01.2019 року відповідно до повторного протоколу автоматизованого розподілу судової справи між суддями вказана справа надійшла в провадження судді Херсонського міського суду Херсонської області Прохоренко В.В.

За таких обставин, суд приходить до висновку про можливість прийняття до розгляду цивільну справу за позовом Головного управління Пенсійного фонду України в Херсонській області до Управління державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції у Херсонській області, третя особа - ОСОБА_1, про визнання протиправною та скасування постанови про накладення штрафу.

Відповідно до положень ч. 2 ст. 257 КАС України дана справа підлягає розгляду в порядку спрощеного позовного провадження, без виклику сторін. Клопотань про виклик сторін у судове засідання не надходило.

Відповідно до ч. ч. 4, 5 ст. 287 КАС України адміністративна справа з приводу рішень, дій або бездіяльності державного виконавця чи іншої посадової особи органу державної виконавчої служби, приватного виконавця вирішується судом протягом десяти днів після відкриття провадження у справі. Адміністративні справи з приводу рішень, дій або бездіяльності державного виконавця чи іншої посадової особи державної виконавчої служби щодо виконання ними рішень, ухвалених місцевим загальним судом як адміністративним судом, розглядаються місцевим загальним судом як адміністративним судом, який видав виконавчий лист

На підставі наведеного та керуючись ст.ст. 257, 260-262, 287 КАС України,

УХВАЛИВ:

Прийняти до розгляду позовну заяву Головного управління Пенсійного фонду України в Херсонській області до Управління державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції у Херсонській області, третя особа - ОСОБА_1, про визнання протиправною та скасування постанови про накладення штрафу.

Розгляд справи проводити в порядку спрощеного позовного провадження.

Судове засідання для розгляду справи по суті провести у залі судових засідань в приміщенні Херсонського міського суду Херсонської області, який розташований за адресою: м. Херсон, вул. Маяковського, 6/29, каб.302, без виклику сторін.

Встановити відповідачу строк - п'ять днів із дня вручення ухвали, протягом якого відповідач має право подати відзив на позовну заяву. Копія відзиву та доданих до нього документів повинна бути надіслана (надана) позивачеві одночасно з надісланням (наданням) відзиву до суду. У разі ненадання відповідачем відзиву у встановлений судом строк без поважних причин суд вирішує справу за наявними матеріалами.

Встановити позивачу строк - три дні із дня отримання відзиву, протягом якого позивач має право подати відповідь на відзив. Копія відповіді на відзив та доданих до неї документів повинна бути надіслана (надана) відповідачеві одночасно з надісланням (наданням) відповіді не відзив до суду.

Встановити відповідачу строк - два дні із дня отримання відповіді на відзив для подання заперечення. Копія заперечення на відповідь на відзив та доданих до неї документів повинна бути надіслана (надана) позивачеві одночасно з надісланням (наданням) заперечення на відповідь на відзив до суду.

Учасники справи можуть отримати інформацію щодо справи за веб-адресою: http://court.gov.ua/.

Копію ухвали надіслати сторонам.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддею та оскарженню окремо від рішення суду не підлягає.

Суддя В.В.Прохоренко

Дата ухвалення рішення29.01.2019
Оприлюднено07.02.2019
Номер документу79655015
СудочинствоАдміністративне
Сутьнакладення штрафу

Судовий реєстр по справі —766/14267/18

Ухвала від 15.03.2024

Адміністративне

Херсонський міський суд Херсонської області

Скрипнік Л. А.

Ухвала від 12.04.2021

Адміністративне

Херсонський міський суд Херсонської області

Прохоренко В. В.

Ухвала від 29.01.2019

Адміністративне

Херсонський міський суд Херсонської області

Прохоренко В. В.

Ухвала від 08.11.2018

Адміністративне

Херсонський міський суд Херсонської області

Хайдарова І. О.

Ухвала від 10.08.2018

Адміністративне

Херсонський міський суд Херсонської області

Хайдарова І. О.

Ухвала від 27.07.2018

Адміністративне

Херсонський міський суд Херсонської області

Хайдарова І. О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні