Ухвала
від 04.02.2019 по справі 478/1777/18
КАЗАНКІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 478/1777/18 пров.№ 2/478/52/2019

У Х В А Л А

04 лютого 2019 року. Казанківський районний суд Миколаївської області в складі: головуючого - судді Іщенко Х.В., при секретарі - Луговській А.І., , розглянувши у відкритому судовому засіданні в залі суду смт. Казанка цивільну справу в порядку спрощеного провадження за позовною заявою товариства з обмеженою відповідальністю РОЯЛ ГАЗ до ОСОБА_1 про стягнення боргу за договором позики, -

В С Т А Н О В И В:

Ухвалою від 15 листопада 2018 року відкрито спрощене позовне провадження у даній справі з повідомленням сторін.

Представник позивача надав заяву про розгляд справи у його відсутності та позовні вимоги підтримав у повному обсязі.

Відповідач у судове засідання не з'явився. Про час і місце слухання справи повідомлявся судом належним чином. Надав до суду пояснення, в якому просив відмовити позивачу в задоволенні позову і витребувати з Тернівське відділення поліції Криворізького відділу поліції Головного управління Національної поліції в Дніпропетровській області повідомлення, чи було зареєстроване кримінальне провадження по факту крадіжки скоєної 02.07.2018 року на ГЗС товариства з обмеженою відповідальністю РОЯЛ ГАЗ району Севгок, вул. Івана Сірка, 70 г , яку суму коштів було викрадено і в якості кого він проходив по кримінальному провадженню .

Згідно ч.1 ст. 77 ЦПК України, належними є докази, як містять інформацію щодо предмета доказування.

Статтею 80 ЦПК України передбачено, що достатніми є докази, які у своїй сукупності дають змогу дійти висновку про наявність або відсутність обставин справи, які входять до предмета доказування.

Частиною сьомою ст. 81 ЦПК України передбачено, що суд не може збирати докази, що стосуються предмета спору, з власної ініціативи, крім витребування доказів судом у випадку, коли він має сумніви у добросовісному здійсненні учасниками справи їхніх процесуальних прав або виконанні обов'язків щодо доказів, а також інших випадків, передбачених цим Кодексом.

Згідно ч.2 ст. 258 ЦПК України, процедурні питання, пов'язані з рухом справи в суді першої інстанції, клопотання та заяви осіб, які беруть участь у справі, питання про відкладення розгляду справи, оголошення перерви, зупинення або закриття провадження у справі, залишення заяви без розгляду, а також в інших випадках, передбачених цим Кодексом, вирішуються судом шляхом постановлення ухвал.

Відповідно до ч. 9 ст. 223 ЦПК України про відкладення розгляду справи поставляється ухвала.

З метою прийняття законного та обґрунтованого рішення, суд вважає необхідним для витребування доказів судове засідання слід відкласти та витребувати від Тернівське відділення поліції Криворізького відділу поліції Головного управління Національної поліції в Дніпропетровській області повідомлення, чи було зареєстроване кримінальне провадження по факту крадіжки скоєної 02.07.2018 року на ГЗС товариства з обмеженою відповідальністю РОЯЛ ГАЗ району Севгок, вул. Івана Сірка , 70 г , яку суму коштів було викрадено і в якості кого проходив по кримінальному провадженню ОСОБА_1.

Враховуючи викладене, керуючись ст. ст. 5, 12, 84 ЦПК України, суд, -

П О С Т А Н О В И В:

Витребувати від Тернівське відділення поліції Криворізького відділу поліції Головного управління Національної поліції в Дніпропетровській області , яке знаходиться за адесою : 50079, м. Кривий Ріг, Тернівський район, вул. Бірюзова , 2, повідомлення, чи було зареєстроване кримінальне провадження по факту крадіжки скоєної 02.07.2018 року на ГЗС товариства з обмеженою відповідальністю РОЯЛ ГАЗ району Севгок, вул. Івана Сірка, 70 г , яку суму коштів було викрадено і в якості кого проходив по кримінальному провадженню ОСОБА_1.

Відкласти судовий розгляд справи на 19.02.2019 року на 14 годин 00 хвилин.

Зобов`язати Тернівське відділення поліції Криворізького відділу поліції Головного управління Національної поліції в Дніпропетровській області витребувані документи надати до суду у строк до 19.02.2019 року.

Роз'яснити сторонам, що згідно ст. 84 ЦПК України , сторона, у якої знаходиться доказ, який витребовує суд, повинна видати його на вимогу суду. У разі неможливості подати доказ, який витребовує суд, або неможливості подати такий доказ у встановлені строки, повідомити про це суд із зазначенням причин протягом 5 днів з дня вручення ухвали.

За неподання таких доказів з причин, визнаних судом неповажними, суд застосовує до відповідної особи заходи процесуального примусу, передбачені ЦПК України. У разі неподання учасником справи з неповажних причин або без повідомлення причин доказів, витребуваних судом, суд залежно від того, яка особа ухиляється від їх подання, може визнати обставину, для зясування якої витребовувався доказ, або відмовити у його визнанні, або може здійснити розгляд справи за наявними в ній доказами.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя :

СудКазанківський районний суд Миколаївської області
Дата ухвалення рішення04.02.2019
Оприлюднено08.02.2019
Номер документу79659729
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —478/1777/18

Рішення від 21.05.2019

Цивільне

Казанківський районний суд Миколаївської області

Іщенко Х. В.

Ухвала від 04.02.2019

Цивільне

Казанківський районний суд Миколаївської області

Іщенко Х. В.

Ухвала від 21.01.2019

Цивільне

Казанківський районний суд Миколаївської області

Іщенко Х. В.

Ухвала від 15.11.2018

Цивільне

Казанківський районний суд Миколаївської області

Іщенко Х. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні