Ухвала
від 07.02.2019 по справі 129/2266/18
ГАЙСИНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ВІННИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 129/2266/18

Провадження у справі № 2/129/169/2019

У Х В А Л А

"07" лютого 2019 р. Гайсинський районний суд Вінницької області

в складі: головуючого судді Дєдова С.М.,

розглянувши в порядку загального позовного провадження у підготовчому засіданні у відсутність сторін та їх представників в місті Гайсині цивільну справу за позовом ОСОБА_1 до ОСОБА_2 сільської ради Гайсинського району Вінницької області, третя особа без самостійних вимог на стороні відповідача - державний нотаріус Гайсинської державної нотаріальної контори про тлумачення заповіту та визнання права власності на спадкове майно , -

Встановив:

Позивач в поданій до суду заяві просив замінити відповідача ОСОБА_2 сільську раду Гайсинського району Вінницької області на належного відповідача ОСОБА_3 сільську раду Гайсинського району Вінницької області, у зв'язку із тим, що ОСОБА_2 сільська рада Гайсинського району Вінницької області припинила своє існування, а її правонаступником на підставі ч. 3 ст. 8 Закону України Про добровільне об'єднання територіальних громад є ОСОБА_3 сільська рада Гайсинського району Вінницької області.

Відповідно до ч. 2 ст. 51 ЦПК України, якщо позов подано не до тієї особи, яка повинна відповідати за позовом, суд до закінчення підготовчого провадження, а у разі розгляду справи за правилами спрощеного позовного провадження - до початку першого судового засідання за клопотанням позивача замінює первісного відповідача належним відповідачем, не закриваючи провадження у справі..

За таких обставин, суд визнає за необхідне заяву позивача задовільнити, замінити неналежного відповідача ОСОБА_2 сільську раду Гайсинського району Вінницької області на належного відповідача ОСОБА_3 сільську раду Гайсинського району Вінницької області, у зв'язку із тим, що ОСОБА_2 сільська рада Гайсинського району Вінницької області припинила своє існування, а її правонаступником на підставі ч. 3 ст. 8 Закону України Про добровільне об'єднання територіальних громад є ОСОБА_3 сільська рада Гайсинського району Вінницької області.

Керуючись ст. 51 ЦПК України, -

Ухвалив:

Замінити відповідача ОСОБА_2 сільську раду Гайсинського району Вінницької області в цивільній справі за позовом ОСОБА_1 до ОСОБА_2 сільської ради Гайсинського району Вінницької області, третя особа без самостійних вимог на стороні відповідача - державний нотаріус Гайсинської державної нотаріальної контори про тлумачення заповіту та визнання права власності на спадкове майноналежним відповідачем, яким є ОСОБА_3 сільська рада Гайсинського району Вінницької області.

Відповідачу надіслати копію цієї ухвали та позовну заяву з додатками.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя:

СудГайсинський районний суд Вінницької області
Дата ухвалення рішення07.02.2019
Оприлюднено08.02.2019
Номер документу79661722
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —129/2266/18

Ухвала від 22.04.2019

Цивільне

Гайсинський районний суд Вінницької області

Дєдов С. М.

Рішення від 07.02.2019

Цивільне

Гайсинський районний суд Вінницької області

Дєдов С. М.

Ухвала від 07.02.2019

Цивільне

Гайсинський районний суд Вінницької області

Дєдов С. М.

Рішення від 07.02.2019

Цивільне

Гайсинський районний суд Вінницької області

Дєдов С. М.

Ухвала від 18.09.2018

Цивільне

Гайсинський районний суд Вінницької області

Дєдов С. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні