Вирок
від 23.01.2019 по справі 753/17031/18
ДАРНИЦЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД МІСТА КИЄВА

ДАРНИЦЬКИЙРАЙОННИЙ СУДМ.КИЄВА

справа № 753/17031/18

провадження № 1-кп/753/745/19

В И Р О К

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

"23" січня 2019 р. Дарницький районний суд м. Києва в складі:

головуючого судді ОСОБА_1 ,

за участю секретаря ОСОБА_2 ,

прокурора ОСОБА_3 ,

захисника ОСОБА_4 ,

провівши увідкритому судовомузасіданні взалі судув м.Києві підготовчесудове засіданняукримінальному провадженніз угодоюпро визнаннявинуватості відносно ОСОБА_5 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , уродженця м. Києва, громадянина України, не одруженого, не працюючого, зареєстрованого та проживаючого за адресою: АДРЕСА_1 ,

обвинуваченого у вчиненні злочинів, передбачених ч. 5 ст. 27 ч. 1 ст. 205, ч. 5 ст. 27 ч. 2 ст. 205, ч. 2 ст. 205-1 КК України,

В С Т А Н О В И В:

06.06.2017 року ОСОБА_5 , реалізовуючи свій злочинний умисел, діючи з корисних мотивів, з метою досягнення злочинної мети, яка полягала у вчиненні пособницьких дій, направлених на придбання суб`єкта підприємницької діяльності ТОВ «Ланс-Трейд»(код ЄДРПОУ 41284384) для подальшого його використання невстановленими особами з метою прикриття незаконної діяльності, разом із невстановленою досудовим розслідуванням особою прибули до офісного приміщення приватного нотаріуса Київського міського нотаріального округу ОСОБА_6 , за адресою: м. Київ, вул. Андрія Малишко, буд. 1, який не був обізнаним у злочинному намірі останнього.

У офісі нотаріуса ОСОБА_5 передав невстановленій особі фотокопії сторінок свого паспорту громадянина України та ідентифікаційного податкового номеру, завірені його підписом, необхідні для подальшого оформлення відповідних документів ТОВ «Ланс-Трейд», де він формально буде рахуватись засновником і директором, без мети здійснення реальних фінансово-господарських операцій, а з метою прикриття незаконної діяльності.

Підприємство ТОВ «Ланс-Трейд» діяло на підставі модельного статуту затвердженого Постановою Кабінету міністрів України № 1182 від 16.07.11 року, який не потребував окремої реєстрації і нотаріального посвідчення підпису засновника.

Також, невстановлена особа надала ОСОБА_7 попередньо складені у встановленій формі реєстраційні та інші документи про державну перереєстрацію ним суб`єкта підприємницької діяльності юридичної особи ТОВ «Ланс-Трейд» та зміни його місцезнаходження, про мету і предмет діяльності підприємства, розмір майнового внеску та статутного капіталу товариства, а саме: заяву про реєстрацію змін до відомостей про юридичну особу, що містяться в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань; договір купівлі-продажу Частки у Статутному капіталі ТОВ «Ланс-Трейд» від 06.06.2017 року, який містив відомості про придбання Частки в статутному капіталі у розмірі 50%, що складає 50 грн.; опис документів, що надаються юридичною особою державному реєстратору для проведення реєстраційної дії «Внесення змін до відомостей про юридичну особу, що не пов`язані зі змінами в установчих документах»; протокол Загальних зборів учасників ТОВ «Ланс-Трейд» №2 від 06.06.2017 року, який містить відомості про призначення директора підприємства ОСОБА_5 .

Достовірно усвідомлюючи, що надані на підпис проекти установчих та реєстраційних документів ТОВ «Ланс-Трейд» містять завідомо неправдиві відомості, ОСОБА_5 , 06 червня 2017 року перебуваючи в офісному приміщені приватному нотаріуса Київського міського нотаріального округу ОСОБА_6 , який не був обізнаний із злочинним наміром останнього, за адресою: м. Київ, вул. Андрія Малишко, буд. 1, діючи з корисливих мотивів, засвідчив їх своїми підписами, виконавши їх кульковою ручкою, графі «Покупець» в договорі купівлі-продажу Частки в статутному капіталі у розмірі 50% ТОВ «Ланс-Трейд» від 06.06.2017 року, графі «Запрошений» протокол загальних зборів учасників «ТОВ «Ланс-Трейд» №2 від 06.06.2017 року, наділивши їх таким чином необхідними реквізитами офіційних документів, після чого вказані офіційні документи передав невстановленій особі.

Після чого, 06.06.2017 року вказані документи, що містять завідомо неправдиві відомості, невстановленою слідством особою, подані державному реєстратору відділу державної реєстрації юридичних осіб та фізичних осіб підприємців Голосіївського району реєстраційної служби Головного управління юстиції у м. Києві, що знаходиться за адресою: м. Київ, просп. Голосіївський, 42, що призвело до державної реєстрації державним реєстратором зміни відомостей, що містяться в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань, про юридичну особу суб`єкта підприємницької діяльності ТОВ «Ланс-Трейд», про що в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб та фізичних осіб - підприємців зроблено запис під №10681020000045891.

Придбавши ТОВ «Ланс-Трейд», ОСОБА_5 , відповідно до раніше досягнутих домовленостей з невстановленою слідством особою, що полягали у вчиненні пособницьких дій, спрямованих на придбання суб`єкта підприємницької діяльності ТОВ «Ланс-Трейд», фактично не здійснював підприємницьку діяльність від імені Товариства. Невстановлені особи, зареєструвавши на ім`я ОСОБА_5 з метою прикриття незаконної діяльності ТОВ «Ланс-Трейд», отримавши необхідні реквізити: найменування суб`єкта господарської діяльності, юридичну адресу, особисті дані службової особи підприємства, індивідуальний податковий номер платника податків, відкриті від імені ОСОБА_5 як засновника ТОВ «Ланс-Трейд» банківські рахунки та печатку підприємства, отримали змогу, прикриваючись зовнішньо законним фактом реєстрації ТОВ «Ланс-Трейд», здійснювати неконтрольовані державою фінансові операції, складати фіктивні господарські угоди та фіктивні первинні документи від імені ОСОБА_5 для того, щоб перераховувати грошові кошти без фактичного проведення фінансово-господарських операцій, тобто використовуючи реквізити ТОВ «Ланс-Трейд» здійснювати безтоварні операції та незаконну діяльність по наданню послуг з мінімізації податкових зобов`язань іншим суб`єктам підприємницької діяльності реального сектору економіки.

Окрім цього, на початку червня 2016 року (більш точна дата слідством не встановлена) ОСОБА_5 в денний час доби, при невстановлених слідством обставинах, зустрівся з невстановленою слідством особою на території Дніпровського району міста Києва біля станції метро «Дарниця», яка запропонувала йому документально значитись директором та засновником суб`єкта підприємницької діяльності за грошову винагороду.

Усвідомлюючи противоправний характер дій, запропонованих йому невстановленою слідством особою, як майбутнього засновника та власника створеного підприємства, усвідомлюючи, що підприємство перереєструється з метою прикриття незаконної діяльності інших осіб, ОСОБА_5 , з корисливих спонукань, погодився на таку пропозицію.

В подальшому ОСОБА_5 , реалізовуючи свій злочинний умисел, 26.02.2018 року ОСОБА_5 , діючи з корисних мотивів, з метою досягнення злочинної мети, яка полягала у вчиненні пособницьких дій, направлених на придбання суб`єкта підприємницької діяльності ТОВ «Автопосейдон», вчинених повторно, для подальшого його використання невстановленими особами з метою прикриття незаконної діяльності, зустрівся із невстановленою слідством особою та передав невстановленій особі фотокопії сторінок свого паспорту громадянина України та ідентифікаційного податкового номеру, завірені його підписом, необхідні для подальшого оформлення відповідних документів ТОВ «Автопосейдон», де він формально буде рахуватись засновником і директором, без мети здійснення реальних фінансово-господарських операцій, а з метою прикриття незаконної діяльності.

В подальшому в офісі нотаріуса 15.05.2018 року разом із невстановленою слідством особою прибули до офісного приміщення приватного нотаріуса Київського міського нотаріального округу ОСОБА_8 , який не був обізнаний із злочинним наміром останнього, за адресою: м. Київ, вул. Саксаганського, буд. 102-Б, оф. 51, та підписав попередньо складені у встановленій формі реєстраційні та інші документи про державну перереєстрацію ним суб`єкта підприємницької діяльності юридичної особи ТОВ «Автопосейдон» та зміни його місцезнаходження.

Підприємство ТОВ «Автопосейдон» діяло на підставі модельного статуту затвердженого Постановою Кабінету міністрів України № 1182 від 16.07.11 року, який не потребував окремої реєстрації і нотаріального посвідчення підпису засновника.

Також, невстановлена особа надала ОСОБА_7 попередньо складені у встановленій формі реєстраційні та інші документи про державну перереєстрацію ним суб`єкта підприємницької діяльності юридичної особи ТОВ «Автопосейдон» та зміни його місцезнаходження, про мету і предмет діяльності підприємства, розмір майнового внеску та статутного капіталу товариства, а саме: довіреність від 27.02.2018 року про представлення інтересів підприємства ТОВ «Автопосейдон»; довіреність від 15.05.2018 року про представлення інтересів підприємства ТОВ «Автопосейдон»; протокол Загальних зборів учасників ТОВ «Автопосейдон» №3 від 15.05.2018 року, який містив неправдиві про зміну КВЕД товариства;

Достовірно усвідомлюючи, що надані на підпис проекти установчих та реєстраційних документів ТОВ «Автопосейдон» містять завідомо неправдиві відомості, ОСОБА_5 , 15 травня 2018 року перебуваючи в офісному приміщені приватному нотаріуса Київського міського нотаріального округу ОСОБА_8 , який не був обізнаний із злочинним наміром останнього, за адресою: м. Київ, вул. Саксаганського, буд. 102-Б, оф. 51, діючи з корисливих мотивів, засвідчив їх своїми підписами, виконавши їх кульковою ручкою, графі «Директор» в довіреності від 27.02.2018 року про представлення інтересів підприємства ТОВ «Автопосейдон»; графі «Директор» в довіреності від 15.05.2018 року про представлення інтересів підприємства ТОВ «Автопосейдон»; графі «Покупець» протокол загальних зборів учасників «ТОВ «Автопосейдон» №2 від 06.06.2017 року, купівлі-продажу Частки у Статутному капіталі ТОВ «Автопосейдон» від 26.02.2018 року, який містив неправдиві відомості про придбання Частки в статутному капіталі у розмірі 100%, що складає 1000 грн., яку фактично він особисто не оплачував.

Після чого, вказані документи, що містять завідомо неправдиві відомості, невстановленою слідством особою, подані державному реєстратору відділу з питань державної реєстрації юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців управління реєстраційних процедур Івано-Франківської міської ради, що знаходиться за адресою: м. Івано-Франківськ, вул. Незалежності,9, що призвело до державної реєстрації державним реєстратором зміни відомостей, що містяться в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань, про юридичну особу суб`єкта підприємницької діяльності ТОВ «Автопосейдон», про що в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб та фізичних осіб - підприємців зроблено запис під №11191020000015023.

Придбавши ТОВ «Автопосейдон», ОСОБА_5 , відповідно до раніше досягнутих домовленостей з невстановленою слідством особою, що полягали у вчиненні пособницьких дій, спрямованих на придбання суб`єкта підприємницької діяльності ТОВ «Автопосейдон», фактично не здійснював підприємницьку діяльність від імені Товариства. Невстановлені особи, зареєструвавши на ім`я ОСОБА_5 з метою прикриття незаконної діяльності ТОВ «Автопосейдон», отримавши необхідні реквізити: найменування суб`єкта господарської діяльності, юридичну адресу, особисті дані службової особи підприємства, індивідуальний податковий номер платника податків, відкриті від імені ОСОБА_5 як засновника ТОВ «Автопосейдон» банківські рахунки та печатку підприємства, отримали змогу, прикриваючись зовнішньо законним фактом реєстрації ТОВ «Автопосейдон»(код ЄДРПОУ 41345588), здійснювати неконтрольовані державою фінансові операції, складати фіктивні господарські угоди та фіктивні первинні документи від імені ОСОБА_5 для того, щоб перераховувати грошові кошти без фактичного проведення фінансово-господарських операцій, тобто використовуючи реквізити ТОВ «Автопосейдон», здійснювати безтоварні операції та незаконну діяльність по наданню послуг з мінімізації податкових зобов`язань іншим суб`єктам підприємницької діяльності реального сектору економіки.

В подальшому, 30.05.2017 року, реалізуючи свій злочинний умисел, ОСОБА_5 , діючи з корисних мотивів, з метою досягнення злочинної мети, яка полягала у вчиненні пособницьких дій, направлених на придбання суб`єкта підприємницької діяльності ТОВ «Санторіно Сільське Господарство «Кавучник» (теперішня назва «Санторіно»), вчинених повторно, для подальшого його використання невстановленими особами з метою прикриття незаконної діяльності, разом із невстановленою слідством особою прибули до офісного приміщення державного нотаріуса Шостої Київської державної нотаріальної контори ОСОБА_9 , який не був обізнаним зі злочинним наміром останнього, за адресою: м. Київ, вул. Інститутська, буд. 13-А.

У офісі нотаріуса ОСОБА_5 передав невстановленій особі фотокопії сторінок свого паспорту громадянина України та ідентифікаційного податкового номеру, завірені його підписом, необхідні для подальшого оформлення відповідних документів ТОВ «Сільське Господарство «Кавучник» (теперішня назва «Санторіно»), де він формально буде рахуватись засновником і директором, без мети здійснення реальних фінансово-господарських операцій, а з метою прикриття незаконної діяльності.

Підприємство ТОВ «Сільське Господарство «Кавучник» (теперішня назва «Санторіно») діяло на підставі модельного статуту затвердженого Постановою Кабінету міністрів України № 1182 від 16.07.11 року, який не потребував окремої реєстрації і нотаріального посвідчення підпису засновника.

Також, невстановлена особа надала ОСОБА_7 попередньо складені у встановленій формі реєстраційні та інші документи про державну перереєстрацію ним суб`єкта підприємницької діяльності юридичної особи ТОВ «Сільське Господарство «Кавучник» (теперішня назва «Санторіно») та зміни його місцезнаходження, про мету і предмет діяльності підприємства, розмір майнового внеску та статутного капіталу товариства, а саме: заяву про державну реєстрацію переходу юридичної особи на діяльність на підставі власного установчого документа або модельного статуту; заяву про реєстрацію змін до відомостей про юридичну особу, що містяться в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань; протокол Загальних зборів учасників ТОВ «Сільське Господарство «Кавучник» №1/05 від 30.05.2018 року , який містить відомості про призначення директора підприємства ОСОБА_5 ; договір купівлі-продажу Частки у Статутному капіталі ТОВ «Сільське Господарство «Кавучник» від 30.05.2018 року, який містить неправдиві відомості про придбання Частки в статутному капіталі у розмірі 50,01%, що складає 50,01 грн.; договір купівлі-продажу Частки у Статутному капіталі ТОВ «Сільське Господарство «Кавучник» від 30.05.2018 року, який містить неправдиві відомості про придбання Частки в статутному капіталі у розмірі 49,99%, що складає 49,99 грн.

Достовірно усвідомлюючи, що надані на підпис проекти установчих та реєстраційних документів ТОВ «Сільське Господарство «Кавучник» (теперішня назва «Санторіно») містять завідомо неправдиві відомості, ОСОБА_5 , 30 травня 2018 року перебуваючи в офісному приміщені державного нотаріуса Шостої Київської державної нотаріальної контори ОСОБА_9 за адресою: м. Київ, вул. Інститутська, буд. 13-А, діючи з корисливих мотивів, засвідчив їх своїми підписами, виконавши їх кульковою ручкою, графі «Покупець» в договорі купівлі-продажу Частки в статутному капіталі у розмірі 50,01% ТОВ «Сільське Господарство «Кавучник» від 30.05.2018 року, графі «Покупець» в договорі купівлі-продажу Частки в статутному капіталі у розмірі 49,99% ТОВ «Сільське Господарство «Кавучник» від 30.05.2018 року, графі «Запрошений» протокол загальних зборів учасників «ТОВ «Сільське Господарство «Кавучник» №1/05 від 30.05.2018 року , наділивши їх таким чином необхідними реквізитами офіційних документів, після чого вказані офіційні документи передав невстановленій особі.

Після чого, 31.05.2018 року вказані документи, що містять завідомо неправдиві відомості, невстановленою слідством особою, подані державному реєстратору відділу державної реєстрації юридичних осіб та фізичних осіб підприємців Дарницького району реєстраційної служби Головного управління юстиції у м. Києві, що знаходиться за адресою: м. Київ, вул. С. Олійника, 21, що призвело до державної реєстрації державним реєстратором зміни відомостей, що містяться в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань, про юридичну особу суб`єкта підприємницької діяльності ТОВ «Сільське Господарство «Кавучник» (теперішня назва «Санторіно») , про що в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб та фізичних осіб - підприємців зроблено запис під № 10651020000022297.

Придбавши ТОВ «Сільське Господарство «Кавучник» (теперішня назва «Санторіно») ОСОБА_5 , відповідно до раніше досягнутих домовленостей з невстановленою слідством особою, що полягали у вчиненні пособницьких дій, спрямованих на придбання суб`єкта підприємницької діяльності ТОВ «Сільське Господарство «Кавучник» (теперішня назва «Санторіно»)(код ЄДРПОУ 40363103), фактично не здійснював підприємницьку діяльність від імені Товариства. Невстановлені особи, зареєструвавши на ім`я ОСОБА_5 з метою прикриття незаконної діяльності ТОВ «Сільське Господарство «Кавучник» (теперішня назва «Санторіно»), отримавши необхідні реквізити: найменування суб`єкта господарської діяльності, юридичну адресу, особисті дані службової особи підприємства, індивідуальний податковий номер платника податків, відкриті від імені ОСОБА_5 як засновника ТОВ «Сільське Господарство «Кавучник» (теперішня назва «Санторіно») банківські рахунки та печатку підприємства, отримали змогу, прикриваючись зовнішньо законним фактом реєстрації ТОВ «Сільське Господарство «Кавучник» (теперішня назва «Санторіно»), здійснювати неконтрольовані державою фінансові операції, складати фіктивні господарські угоди та фіктивні первинні документи від імені ОСОБА_5 для того, щоб перераховувати грошові кошти без фактичного проведення фінансово-господарських операцій, тобто використовуючи реквізити ТОВ «Сільське Господарство «Кавучник» (теперішня назва «Санторіно»), здійснювати безтоварні операції та незаконну діяльність по наданню послуг з мінімізації податкових зобов`язань іншим суб`єктам підприємницької діяльності реального сектору економіки.

За таких обставин,суд вважає доведеним, що ОСОБА_5 своїми умисними діями, які виразились в пособництві у вчиненні фіктивного підприємства, тобто придбанні суб`єкта підприємницької діяльності (юридичної особи) з метою прикриття незаконної діяльності вчинив злочин, передбачений ч. 5 ст. 27 ч. 1 ст. 205 КК України. Також, ОСОБА_5 своїми умисними діями, які виявились в пособництві у вчиненні фіктивного підприємства, тобто придбанні суб`єктів підприємницької діяльності (юридичних осіб), з метою прикриття незаконної діяльності, вчинене повторно, вчинив злочин, передбачений ч. 5 ст. 27 ч. 2 ст. 205 КК України та вчинив підроблення документів, які подаються для проведення державної реєстрації юридичної особи та фізичних осіб-підприємців, вчинене за попередньою змовою групою осіб, тобто злочин, передбачений ч. 2 ст. 2 ст. 205-1 КК України.

23.01.2019 року між прокурором Київської місцевої прокуратури № 2 ОСОБА_3 та обвинуваченим ОСОБА_5 було укладено угоду про визнання винуватості, у відповідності до вимог ст. 472 КПК України.

Згідно даної угоди сторони дійшли згоди щодо правової кваліфікації дій обвинуваченого за ч. 5 ст. 27 ч. 1 ст. 205, ч. 5 ст. 27 ч. 2 ст. 205, ч. 2 ст. 205-1 КК України, істотних для даного кримінального провадження обставин, обвинувачений повністю визнав свою винуватість у зазначеному діянні.

Також, вказаною угодою визначено покарання, яке повинен понести ОСОБА_5 за ч. 5 ст. 27 ч. 1 ст. 205 КК України, у вигляді штрафу у розмірі 500 (п`ятсот) неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що становить 8500 (вісім тисяч п`ятсот) гривень, за ч. 5 ст. 27 ч. 2 ст. 205 КК України у вигляді штрафу у розмірі 300 (трьохсот) неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що становить 51000 (п`ятдесят одна тисяча) гривень, за ч. 2 ст. 205-1 КК України у виді 3 (трьох) років обмеження волі. На підставі ст. 70 КК України шляхом поглинення менш суворого покарання більш суворим, остаточно призначити ОСОБА_5 у виді 3 (трьох) років обмеження волі. На підставі ст. 75 КК України звільнити від відбування покарання з відбуванням покарання з іспитовим строком на 1 рік, з покладенням обов`язків, передбачених п.1, 2 ч. 1, п.2,4 ст. 76 КК України.

В угоді передбачені наслідки укладення та затвердження угоди про визнання винуватості, встановлені статтею 473 КПК України, та наслідки її невиконання, передбачені статтею 476 КПК України.

Розглядаючи питання про затвердження угоди про примирення, суд виходить з наступного.

Згідно п. 1 ч. 3 ст. 314 КПК України, при прийнятті рішення у підготовчому судовому засіданні суд має право, зокрема, затвердити угоду.

Згідно ч. 4 ст. 469 КПК України, угода про визнання винуватості між прокурором та підозрюваним чи обвинуваченим може бути укладена у провадженні щодо кримінальних проступків, злочинів невеликої чи середньої тяжкості, тяжких злочинів.

При цьому, судом з`ясовано, що обвинувачений ОСОБА_7 цілком розуміє права, визначені ч. 5 ст. 474 КПК України, наслідки укладення та затвердження даної угоди, передбачені ч. 1 ст. 473 КПК України, характер обвинувачення, вид покарання, а також інші заходи, які будуть застосовані до неї у разі затвердження угоди судом.

Суд переконався, що укладення угоди сторонами є добровільним, тобто не є наслідком застосування насильства, примусу, погроз, або наслідком обіцянок, чи дій будь-яких інших обставин, ніж ті, що передбачені в угоді.

Також, судом встановлено, що умови даної угоди відповідають вимогам Кримінального процесуального кодексу України та Кримінального кодексу України.

Виходячи з викладеного, суд дійшов висновку про можливість затвердження угоди про визнання винуватості між прокурором Київської місцевої прокуратури № 2 ОСОБА_3 та обвинуваченим ОСОБА_7 і призначення обвинуваченому узгодженої сторонами міри покарання.

Питання речових доказів, суд вирішує відповідно до ст. 100 КПК України.

Керуючись ст. ст. 314, 373, 374, 475 КПК України, суд,

ПРИСУДИВ:

Затвердити угоду про визнання винуватості від 23.01.2019 року між прокурором Київської місцевої прокуратури № 2 ОСОБА_3 та обвинуваченим ОСОБА_5 .

ОСОБА_5 визнати винуватим у вчиненні злочинів, передбачених ч. 5 ст. 27 ч. 1 ст. 205, ч. 5 ст. 27 ч. 2 ст. 205, ч. 2 ст. 205-1 КК України і призначити узгоджене сторонами покарання у виді:

за ч. 5 ст. 27 ч. 1 ст. 205 КК України у вигляді штрафу у розмірі 500 (п`ятсот) неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що становить 8500 (вісім тисяч п`ятсот) гривень;

за ч. 5 ст. 27 ч. 2 ст. 205 КК України у вигляді штрафу у розмірі 300 (трьохсот) неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що становить 51000 (п`ятдесят одна тисяча) гривень;

за ч. 2 ст. 205-1 КК України у виді 3 (трьох) років обмеження волі.

На підставі ст. 70 КК України шляхом поглинення менш суворого покарання більш суворим, остаточно призначити ОСОБА_5 у виді 3 (трьох) років обмеження волі.

На підставі ст. 75 КК України звільнити ОСОБА_5 від відбування покарання з відбуванням покарання з іспитовим строком на 1 рік.

Речові докази: реєстраційні та установчі документи ТОВ «Автопосейдон», ТОВ «Санторіно», ТОВ «Ланс-Трейд» - залишити при матеріалах кримінального провадження.

Зобов`язати ОСОБА_5 відповідно до ст. 76 КК Україниперіодично з`являтися для реєстрації до уповноваженого органу з питань пробації; повідомляти уповноважений орган з питань пробації про зміну місця проживання, роботи, або навчання, не виїжджати за межі України без погодження з уповноваженим органом з питань пробації, виконувати заходи, передбачені апробаційною програмою.

На вирок може бути подана апеляція до Київського апеляційного суду через Дарницький районний суд м. Києва протягом 30 діб з моменту його проголошення, а обвинуваченим, який перебуває під вартою, - в той же строк з моменту вручення йому копії вироку.

Вирок набирає законної сили після закінчення строку подання апеляційної скарги, якщо таку скаргу не було подано. У разі подання апеляційної скарги вирок, якщо його не скасовано, набирає законної сили після ухвалення рішення судом апеляційної інстанції

Копія вироку негайно після його проголошення вручається засудженому та прокурору.

Суддя:

Дата ухвалення рішення23.01.2019
Оприлюднено14.02.2023
Номер документу79737535
СудочинствоКримінальне

Судовий реєстр по справі —753/17031/18

Вирок від 23.01.2019

Кримінальне

Дарницький районний суд міста Києва

Щасна Т. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні