Судовий наказ
від 11.02.2019 по справі 233/473/19
КОСТЯНТИНІВСЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД ДОНЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

код суду 233 Номер справи 233/473/19

Костянтинівський міськрайонний суд Донецької області

СУДОВИЙ НАКАЗ

11 лютого 2019 року м. Костянтинівка

Суддя Костянтинівського міськрайонного суду Донецької області Бєлостоцька О.В., розглянувши заяву

Комунального підприємства Компанія Вода Донбасу (місцезнаходження: Донецька область, м. Маріуполь, вул. К. Лібкнехта, 177-А, ідентифікаційний код в ЄДРПОУ 00191678) в особі Костянтинівського Виробничого управління водопровідно-каналізаційного господарства (місцезнаходження: Донецька область, м. Костянтинівка, вул. П. Ангеліної, 15, ідентифікаційний код в ЄДРПОУ 35887472)

про видачу судового наказу про стягнення заборгованості за надані послуги з водопостачання та водовідведення з

ОСОБА_1 (зареєстроване у встановленому порядку місце проживання: АДРЕСА_1, РНОКПП НОМЕР_1)

В силу ст. 526 ЦК України зобов'язання має виконуватися належним чином відповідно до умов договору та вимог ЦК України, інших актів цивільного законодавства.

Відповідно до ст. 68 ЖК України наймач житлового приміщення в будинках державного і громадського житлового фонду зобов'язаний щомісяця вносити квартирну плату та плату за комунальні послуги.

Згідно п. 3 ст. 20 Закону України Про житлово-комунальні послуги споживач зобов'язаний оплачувати житлово-комунальні послуги у строки, встановлені договором або законом.

Відповідно до п. 3 ч. 1 ст. 161 ЦПК України судовий наказ може бути видано, якщо заявлено вимогу про стягнення заборгованості за оплату житлово-комунальних послуг, телекомунікаційних послуг, послуг телебачення та радіомовлення з урахуванням індексу інфляції та 3 відсотків річних, нарахованих заявником на суму заборгованості.

В силу вимог ст. 141 ЦПК України, з боржника на користь стягувача має бути стягнуто витрати, пов'язані із сплатою судового збору.

Під час розгляду вимог у порядку наказного провадження та видачі судового наказу суд не розглядає обґрунтованість заявлених стягувачем вимог по суті.

Керуючись ст.ст. 160, 161,167, 168 ЦПК України, ст.ст. 64, 67, 68, 162 ЖК України, ст. 526 ЦК України,-

НАКАЗУЮ:

1. Стягнути з ОСОБА_1, ІНФОРМАЦІЯ_2, РНОКПП НОМЕР_1, зареєстрованим у встановленому законом порядку місцем проживання (перебування) якої є АДРЕСА_1, на користь Костянтинівського Виробничого управління водопровідно-каналізаційного господарства Комунального підприємства Компанія Вода Донбасу , яке знаходиться за адресою: 85106, Донецька область, м. Костянтинівка, вул. П. Ангеліної, 15, (на розрахунковий рахунок № р/р 26005053612602 у АТ КБ Приватбанк м. Костянтинівка , МФО 335548, код ЄДРПОУ 35887472) заборгованість за оплату послуг з водопостачання та водовідведення за період часу з 01 листопада 2017 року по 01 січня 2019 року в сумі 3770 (три тисячі сімсот сімдесят) грн. 71 коп.

2. Стягнути з ОСОБА_1 на користь Костянтинівського Виробничого управління водопровідно-каналізаційного господарства Комунального підприємства Компанія Вода Донбасу витрати, пов'язані із сплатою судового збору, в розмірі 192 (сто дев'яносто дві) грн. 10 коп., які перерахувати Костянтинівському ВУВКГ КП Компанія Вода Донбасу на р/р 26005053612602 у АТ КБ Приватбанк м. Костянтинівка , МФО 335548, код ЄДРПОУ 35887472.

Судовий наказ після набрання ним законної сили видати стягувачу.

Судовий наказ оскарженню в апеляційному порядку не підлягає.

Суддя О.В. Бєлостоцька

Згідно зі статтею 170 Цивільного процесуального кодексу України (далі - ЦПК України) в разі заперечення проти вимог стягувача боржник має право протягом п'ятнадцяти днів з дня вручення копії судового наказу та доданих до неї документів подати заяву про його скасування до суду, який його видав. Заява про скасування судового наказу може також бути подана органами та особами, яким законом надано право звертатися до суду в інтересах інших осіб.

Заява про скасування судового наказу подається в суд у письмовій формі. Заява про скасування судового наказу має містити: 1) найменування суду, до якого подається заява; 2) повне найменування (для юридичних осіб) або ім'я (прізвище, ім'я та по батькові) (для фізичних осіб) заявника і боржника, їх місцезнаходження (для юридичних осіб) або місце проживання, ідентифікаційний код юридичної особи в Єдиному державному реєстрі підприємств і організацій України заявника та боржника, реєстраційний номер облікової картки платника податків заявника та боржника (для фізичних осіб) за його наявності або номер і серію паспорта заявника та боржника для фізичних осіб - громадян України; 3) ім'я (прізвище, ім'я та по батькові) представника боржника, якщо заява подається представником, його місце проживання або місцезнаходження; 4) наказ, що оспорюється; 5) зазначення про повну або часткову необґрунтованість вимог стягувача. Заява підписується боржником або його представником. До заяви про скасування судового наказу додаються: 1) документ, що підтверджує сплату судового збору; 2) документ, що підтверджує повноваження представника боржника, якщо заява подається таким представником; 3) клопотання про поновлення пропущеного строку, якщо заява подається після спливу строку, передбаченого частиною першою цієї статті.

Заява боржника про скасування судового наказу, подана після закінчення строку, встановленого частиною першою статті 170 цього Кодексу, повертається, якщо суд за заявою особи, яка її подала, не знайде підстав для поновлення строку для подання цієї заяви. У разі відсутності підстав для повернення заяви про скасування судового наказу, суддя не пізніше двох днів після її подання постановляє ухвалу про скасування судового наказу, в якій роз'яснює заявнику (стягувачу) його право звернутися до суду із тими самими вимогами в порядку спрощеного позовного провадження (стаття 171 ЦПК України).

Відповідно до статті 172 ЦПК України у разі ненадходження до суду заяви від боржника про скасування судового наказу протягом п'яти днів після закінчення строку на її подання судовий наказ набирає законної сили.

Судовий наказ набрав чинності ____


20___ року.

Судовий наказ може бути пред'явлений до виконання протягом трьох років, починаючи з ____


20___ року. (наступний день після набрання наказом чинності).

Дата видачі судового наказу стягувачу ____


20___ року.

Суддя О.В. Бєлостоцька

Дата ухвалення рішення11.02.2019
Оприлюднено12.02.2019

Судовий реєстр по справі —233/473/19

Судовий наказ від 11.02.2019

Цивільне

Костянтинівський міськрайонний суд Донецької області

Бєлостоцька О. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмТелеграмВайберВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні