Рішення
від 08.02.2019 по справі 426/19/19
СВАТІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 426/19/19

Вступна та резолютивна частини

Рішення

іменем України

08 лютого 2019 року , Сватівський районний суд

Луганської області

у складі головуючого судді Половинки В.О.

за участю секретаря судового засідання Концур А.І.

розглянувши у підготовчому відкритому судовому засіданні у залі суду в м. Сватове цивільну справу за позовом ОСОБА_1, представник позивача адвокат ОСОБА_2 до Містківської сільської ради Сватівського району Луганської області про визнання права в порядку спадкування за законом,

встановив:

Враховуючи, що для викладення обставин справи та обґрунтування висновків суду необхідний значний час, суд вважає можливим відповідно до ч.6 ст. 259 ЦПК України проголосити його вступну та резолютивну частину, відклавши складання повного рішення на строк не більше як десять днів з дня закінчення розгляду справи.

Керуючись ст. 268 ЦПК України, суд

ухвалив:

Позов ОСОБА_1, представник позивача адвокат ОСОБА_2 до Містківської сільської ради Сватівського району Луганської області про визнання права в порядку спадкування за законом - задовольнити.

Визнати за громадянкою ОСОБА_1, ІНФОРМАЦІЯ_1, паспорт серії НОМЕР_2 виданий 25.12.2014 року Сєвєродонецьким МВ УДВС України в Луганській області, РНОКПП -НОМЕР_1, зареєстрована за адресою: АДРЕСА_1 право власності в порядку спадкування за законом після смерті її померлого ІНФОРМАЦІЯ_2 батька громадянина ОСОБА_3 на не житлове приміщення магазина ІНФОРМАЦІЯ_3 літ А-1 (2-й поверх), розташованого за адресою: АДРЕСА_2, а також на не житлове приміщення заготівельного пункту літ А-1, розташованого за адресою: АДРЕСА_3.

Стягнути з Містківської сільської ради Сватівського району Луганської області (ЕРДПОУ:04337127) на користь ОСОБА_1, ІНФОРМАЦІЯ_1, паспорт серії НОМЕР_2 виданий 25.12.2014 року Сєвєродонецьким МВ УДВС України в Луганській області, РНОКПП -НОМЕР_1, зареєстрована за адресою: АДРЕСА_1 суму судового збору у розмірі 704, 80 гривень.

Рішення набирає законної сили після закінчення строку подання апеляційної скарги всіма учасниками справи, якщо апеляційну скаргу не було подано. У разі подання апеляційної скарги рішення, якщо його не скасовано, набирає законної сили після повернення апеляційної скарги, відмови у відкритті чи закриття апеляційного провадження або прийняття постанови суду апеляційної інстанції за наслідками апеляційного перегляду.

Датою ухвалення рішення є дата його проголошення (незалежно від того, яке рішення проголошено - повне чи скорочене). Датою ухвалення рішення, ухваленого за відсутності учасників справи, є дата складення повного судового рішення.

До дня початку функціонування Єдиної судової інформаційно-телекомунікаційної системи рішення суду може бути оскаржено безпосередньо до Луганського апеляційного суду або через Сватівський районний суд Луганської області протягом тридцяти днів з дня його проголошення.

Суддя Сватівського

районного суду В.О. Половинка

СудСватівський районний суд Луганської області
Дата ухвалення рішення08.02.2019
Оприлюднено13.02.2019
Номер документу79762550
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —426/19/19

Рішення від 08.02.2019

Цивільне

Сватівський районний суд Луганської області

Половинка В. О.

Рішення від 08.02.2019

Цивільне

Сватівський районний суд Луганської області

Половинка В. О.

Ухвала від 08.01.2019

Цивільне

Сватівський районний суд Луганської області

Половинка В. О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні