Ухвала
від 12.02.2019 по справі 229/6/19
ДРУЖКІВСЬКИЙ МІСЬКИЙ СУД ДОНЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

Номер провадження 1-кс/229/51/2019

ЄУН 229/6/19

У Х В А Л А

12 лютого 2019 р. ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

Слідчий суддя Дружківського міського суду ОСОБА_1

за участю:

секретаря судового засідання ОСОБА_2

розглянувши у відкритому судовому засіданні в залі суду м. Дружківка Донецької області скаргу адвоката ОСОБА_3 в інтересах ТОВ «Сінтез» на бездіяльність слідчого або іншої уповноваженої особи Дружківського ВП Краматорського ВП ГУНП в Донецькій області з приводу невнесення відомостей по заяві про кримінальне правопорушення до ЄРДР

ВСТАНОВИВ:

В провадження Дружківського міського суду Донецької області надійшла скарга, адвоката ОСОБА_3 в інтересах ТОВ «Сінтез» на бездіяльність слідчого або іншої уповноваженої особи Дружківського ВП Краматорського ВП ГУНП в Донецькій області з приводу невнесення відомостей по заяві про кримінальне правопорушення до ЄРДР.

В судові засідання адвокат та заявник тричі не з`явились, про час та місце розгляду скарги повідомлялись належним чином.

12.02.2019 року до Дружківського міського суду надійшла заява адвоката ОСОБА_3 про залишення скарги без розгляду.

В узагальненні Вищого Спеціалізованого Суду України з розгляду цивільних і кримінальних справ «Про практику розгляду скарг на рішення, дії чи бездіяльність органів досудового розслідування чи прокурора під час досудового розслідування» зазначено, що у контексті вирішення питання про дії суду в разі відсутності скаржника, який заявив клопотання про розгляд скарги без його участі, а також належним чином повідомленого скаржника, який не з`явився на такий розгляд, слід зважати на те, що слідчим суддям доцільно у таких випадках залишати скаргу без розгляду. У випадку залишення скарги без розгляду скаржник буде мати право повторно звернутися з такою скаргою в суд.

Враховуючи те, що заявник не з`явився на розгляд скарги та захисник заявника надала заяву про залишення без розгляду скарги, приймаючи до уваги те, що його участь у розгляді скарги є обов`язковою, слідчий суддя вважає за можливе залишити без розгляду скаргу адвоката ОСОБА_3 в інтересах ТОВ «Сінтез» на бездіяльність слідчого або іншої уповноваженої особи Дружківського ВП Краматорського ВП ГУНП в Донецькій області з приводу невнесення відомостей по заяві про кримінальне правопорушення до ЄРДР.

УХВАЛИВ:

скаргу адвоката ОСОБА_3 в інтересах ТОВ «Сінтез» на бездіяльність слідчого або іншої уповноваженої особи Дружківського ВП Краматорського ВП ГУНП в Донецькій області з приводу невнесення відомостей по заяві про кримінальне правопорушення до ЄРДР-залишити без розгляду.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Слідчий суддя: ОСОБА_1

Дата ухвалення рішення12.02.2019
Оприлюднено14.02.2023
Номер документу79763953
СудочинствоКримінальне
Сутькримінальне правопорушення до ЄРДР

Судовий реєстр по справі —229/6/19

Ухвала від 12.02.2019

Кримінальне

Дружківський міський суд Донецької області

Гонтар А. Л.

Ухвала від 03.01.2019

Кримінальне

Дружківський міський суд Донецької області

Гонтар А. Л.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні