Ухвала
від 04.02.2019 по справі 1-58/11
ШЕВЧЕНКІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М. ЧЕРНІВЦІВ

Справа № 1-58/11

Провадження № 1-в/727/22/19

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

04 лютого 2019 року

Шевченківський районний суд м. Чернівці в складі :

Головуючого судді ОСОБА_1

при секретарі судових засідань ОСОБА_2

за участю: прокурора ОСОБА_3

розглянувши у відкритому судовому засіданні в залі судових засідань приміщення Шевченківського районного суду м. Чернівці подання старшого державного виконавця Першого відділу державної виконавчої служби м.Чернівці Головного територіального управління юстиції у Чернівецькій області ОСОБА_4 про видачу дубліката виконавчого документа, - ВСТАНОВИВ :

Старший державний виконавець Першого відділу державної виконавчої служби м.Чернівці Головного територіального управління юстиції у Чернівецькій області ОСОБА_4 звернувся до суду з заявою про видачу дубліката виконавчого листа, посилаючись на те, що у них виконанні перебуває виконавче провадження № 25586047 з примусового виконання виконавчого листа №1-58/2011 виданий 30.03.2011 р. Шевченківським районним судом м.Чернівці про конфіскацію всього майна, яке належить ОСОБА_5 в дохід держави. Наказом Міністерства юстиції України від 04.08.2017 № 2492/5 Чернівецький міський відділ державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції у Чернівецькій області реорганізовано шляхом поділу на Перший відділ державної виконавчої служби міста Чернівці Головного територіального управління юстиції у Чернівецькій області, Другий відділ державної виконавчої служби міста Чернівці Головного територіального управління юстиції у Чернівецькій області та Третій відділ державної виконавчої служби міста Чернівці Головного територіального управління юстиції у Чернівецькій області. У зв`язку із реорганізацією Чернівецького міського відділу державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції у Чернівецькій області виконавчий документ було передано на виконання до Першого відділу державної виконавчої служби м. Чернівці ГТУЮ у Чернівецькій області. Проведеною перевіркою, ревізією та інвентаризацією справ, а також документів, які були передані на виконання до Першого відділу ДВС м.Чернівці ГТУЮ у Чернівецькій області, як правонаступнику Чернівецького міського відділу ДВС ГТУЮ у Чернівецькій області, встановлено, що виконавчий лист №1-58/2011 від 30.03.2011 року виданий Шевченківським районним судом м.Чернівці про конфіскацію всього майна боржника - ОСОБА_5 в дохід держави відсутній, у зв`язку з чим Перший відділ державної виконавчої служби м.Чернівці Головного територіального управління юстиції у Чернівецькій області не може вжити передбачених Законом України «Про виконавче провадження» заходів примусового виконання рішень, своєчасно і в повному обсязі вчиняти виконавчі дії, у зв`язку з відсутністю виконавчого листа. Просить подання задовольнити та розглянути дане подання без участі представника Першого відділу державної виконавчої служби м.Чернівці Головного територіального управління юстиції у Чернівецькій області.

Представник Першого відділу державної виконавчої служби м.Чернівці Головного територіального управління юстиції у Чернівецькій області в судове засідання не з`явився, звернувся із заявою про розгляд подання у його відсутність.

Судом належними доказами по справі встановлено, що вироком Шевченківського районного суду м. Чернівці від 09.03.2011 року ОСОБА_5 був засуджений за ст.ст.187 ч.3, ч.4; 257; 263 ч.1КК Україниі призначено йому покарання у виді 7 років позбавлення волі з конфіскацією всього майна, яке належить йому на праві власності.

Після набрання вироку законної сили, був виданий виконавчий лист в частині конфіскації майна та звернутий до виконання.

В Першому відділі державної виконавчої служби м.Чернівці Головного територіального управління юстиції у Чернівецькій області на виконанні перебуває виконавче провадження № 25586047 з примусового виконання виконавчого листа №1-58/2011 виданий 30.03.2011 р. Шевченківським районним судом м.Чернівці про конфіскацію всього майна, яке належить ОСОБА_5 в дохід держави, 05.04.2011 року державним виконавцем було винесено постанову про відкриття виконавчого провадження.

Наказом Міністерства юстиції України від 04.08.2017 № 2492/5 Чернівецький міський відділ державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції у Чернівецькій області реорганізовано шляхом поділу на Перший відділ державної виконавчої служби міста Чернівці Головного територіального управління юстиції у Чернівецькій області, Другий відділ державної виконавчої служби міста Чернівці Головного територіального управління юстиції у Чернівецькій області та Третій відділ державної виконавчої служби міста Чернівці Головного територіального управління юстиції у Чернівецькій області.

Після проведення реорганізації Чернівецького міського відділу державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції у Чернівецькій області виконавчий документ було передано на виконання до Першого відділу державної виконавчої служби м. Чернівці ГТУЮ у Чернівецькій області.

Встановлено проведеною перевіркою Першим відділом ДВС м.Чернівці ГТУЮ у Чернівецькій області, як правонаступником Чернівецького міського відділу ДВС ГТУЮ у Чернівецькій області, що виконавчий лист №1-58/2011 від 30.03.2011 року виданий Шевченківським районним судом м.Чернівці про конфіскацію всього майна боржника - ОСОБА_5 в дохід держави відсутній, у зв`язку з чим Перший відділ державної виконавчої служби м. Чернівці Головного територіального управління юстиції у Чернівецькій області не може вжити передбачених Законом України «Про виконавче провадження» заходів примусового виконання рішень.

Крім того, вирок до цього часу в цій частині не виконаний, оскільки виконавчий лист втрачений.

За вказаних обставин суд вважає, що є підстави для видачі дубліката виконавчого листа.

На підставі викладеного та керуючисьст. 535 КПК України,ст. 19 Закону України «Про виконавче провадження», - УХВАЛИВ :

Видати дублікат виконавчого листа по кримінальній справі № №1-58/2011 р. виданого Шевченківським районним судом 30.03.2011 року по обвинуваченню ОСОБА_5 за ст.ст.187 ч.3, ч.4; 257; 263 ч.1КК України в частині конфіскації всього майна, яке належить йому на праві власності в дохід держави.

Ухвала може бути оскаржена до Чернівецького апеляційного суду через Шевченківський районний суд м. Чернівці протягом семи днів з дня її проголошення.

Суддя ОСОБА_1

СудШевченківський районний суд м. Чернівців
Дата ухвалення рішення04.02.2019
Оприлюднено15.02.2023
Номер документу79985206
СудочинствоКримінальне
КатегоріяСправи в порядку виконання судових рішень у кримінальних провадженнях

Судовий реєстр по справі —1-58/11

Постанова від 16.10.2006

Кримінальне

Центральний районний суд м. Миколаєва

Селіванова О. О.

Постанова від 01.04.2011

Кримінальне

Першотравневий районний суд Донецької області

Скудін В. Є.

Постанова від 11.03.2011

Кримінальне

Першотравневий районний суд Донецької області

Скудін В. Є.

Постанова від 18.03.2014

Кримінальне

Кіровський районний суд м.Кіровограда

Петров Р. І.

Постанова від 25.07.2011

Кримінальне

Кіровський районний суд м.Кіровограда

Петров Р. І.

Постанова від 18.11.2010

Кримінальне

Кіровський районний суд м.Кіровограда

Петров Р. І.

Постанова від 11.02.2011

Кримінальне

Володарський районний суд Донецької області

Доценко С. І.

Постанова від 12.04.2019

Кримінальне

Новоград-Волинський міськрайонний суд Житомирської області

Сусловець М. Г.

Ухвала від 04.02.2019

Кримінальне

Шевченківський районний суд м. Чернівців

Слободян Г. М.

Постанова від 10.05.2011

Кримінальне

Шаргородський районний суд Вінницької області

Славінська Н. Л.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні