Ухвала
від 23.02.2019 по справі 161/3200/19
ЛУЦЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 161/3200/19

Провадження № 1-кс/161/1850/19

У Х В А Л А

про дозвіл на огляд житла чи іншого володіння особи

м. Луцьк 23 лютого 2019 року

Слідчий суддя Луцького міськрайонного суду Волинської області ОСОБА_1 , при секретарі ОСОБА_2 , розглянувши клопотання прокурора Прокуратури Волинської області ОСОБА_3 про надання дозволу на проведення огляду на території та в приміщеннях за адресою: АДРЕСА_1 , -

В С Т А Н О В И В:

Прокурор Прокуратури Волинської області ОСОБА_3 звернувся до Луцького міськрайонного суду Волинської області з клопотанням про надання дозволу на проведення огляду на території та в приміщеннях за адресою: Волинська обл., смт. Ратне, вул. Серпнева, 16, які на праві власності належать ТОВ «Волиньліспром» (код ЄДРПОУ 34122317), малому приватному підприємству «Профіт» (код ЄДРПОУ 30912142), з метою виявлення та вилучення бухгалтерських документів чорнової бухгалтерії, чорнових записів щодо здійснення фінансово-господарських операцій, не облікованих готівкових коштів, оригіналів первинних та бухгалтерських документів ТОВ «Волиньліспром», щодо здійснення фінансово-господарської діяльності за період з 01.01.2015 по даний час, комп`ютерної та офісної техніки, на якій вищевказані документи могли створюватись та виготовлятись, штампів та печаток суб`єктів господарської діяльності (в т.ч. фізичних осіб-підприємців) з ознаками фіктивності та інших контрагентів ТОВ «Волиньліспром», а також цінностей, отриманих від злочинної діяльності, пов`язаної з ухиленням від сплати податків, інших документів, речей та предметів, які можуть мати суттєве значення для встановлення обставин ухилення від сплати податків службовими особами ТОВ «Волиньліспром», в рамках кримінального провадження № 32019030000000007 від 12.02.2019 за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 212 КК України. Просить клопотання задовольнити, з підстав викладених в ньому.

В судове засідання не прибув прокурор, однак подав письмову заяву в якій просить проводити розгляд даного клопотання у їх відсутності, відповідно до ст.107 ч.4 КПК України, а також просить клопотання задовольнити.

Відповідно до ст.107 ч.4 КПК України фіксування за допомогою технічних засобів кримінального провадження під час розгляду питань слідчим суддею, крім вирішення питання про проведення негласних слідчих (розшукових) дій, та в суді під час судового провадження є обов`язковим. У разі неприбуття в судове засідання всіх осіб, які беруть участь у судовому провадженні, чи в разі, якщо відповідно до положень цього Кодексу судове провадження здійснюється судом за відсутності осіб, фіксування за допомогою технічних засобів кримінального провадження в суді не здійснюється.

Дослідивши матеріали клопотання, слідчий суддя вважає, що клопотання підлягає до задоволення.

Враховуючи ті обставини, що матеріалами клопотання доведено наявність вагомих підстав для надання дозволу на проведення огляду, що передбачено ст.237 КПК України, поряд з цим, зазначені документи, самі по собі та в сукупності з іншими речами і документами цього кримінального провадження мають суттєве значення для встановлення важливих обставин у кримінальному провадженні, зокрема, розслідуваних злочинів, викриття винних у цьому осіб, оскільки являються джерелом доказів та є необхідними для їх здобуття шляхом проведення в майбутньому експертиз, тому з метою об`єктивного, всебічного і повного розслідування усіх обставин справи, приходжу до висновку, що клопотання слід задовольнити.

На підставі викладеного, керуючись ст.237, 369, 372 КПК України, -

П О С Т А Н О В И В :

Клопотання задовольнити.

Надати дозвіл прокурору відділу нагляду за додержанням законів органами фіскальної служби управління нагляду у кримінальному провадженні прокуратури Волинської області ОСОБА_3 , слідчим слідчого управління фінансових розслідувань ГУ ДФС у Волинській області ОСОБА_4 , ОСОБА_5 , ОСОБА_6 , ОСОБА_7 , ОСОБА_8 , ОСОБА_9 , ОСОБА_10 , ОСОБА_11 , ОСОБА_12 , ОСОБА_13 , ОСОБА_14 або за їх дорученням оперуповноваженим оперативного управління ГУ ДФС у Волинській області, дозвіл на проведення огляду на території та в приміщеннях за адресою: Волинська обл., смт. Ратне, вул. Серпнева, 16, які на праві власності належать ТОВ «Волиньліспром» (код ЄДРПОУ 34122317), малому приватному підприємству «Профіт» (код ЄДРПОУ 30912142), з метою виявлення та вилучення бухгалтерських документів чорнової бухгалтерії, чорнових записів щодо здійснення фінансово-господарських операцій, не облікованих готівкових коштів, оригіналів первинних та бухгалтерських документів ТОВ «Волиньліспром», щодо здійснення фінансово-господарської діяльності за період з 01.01.2015 по 23.02.2019, комп`ютерної та офісної техніки, на якій вищевказані документи могли створюватись та виготовлятись, штампів та печаток суб`єктів господарської діяльності (в т.ч. фізичних осіб-підприємців) з ознаками фіктивності та інших контрагентів ТОВ «Волиньліспром», а також цінностей, отриманих від злочинної діяльності, пов`язаної з ухиленням від сплати податків, інших документів, речей та предметів, які можуть мати суттєве значення для встановлення обставин ухилення від сплати податків службовими особами ТОВ «Волиньліспром».

Даний огляд провести протягом 10 (десяти) днів, з моменту проголошення даної ухвали.

Ухвала оскарженню не підлягає, заперечення проти неї може бути подано під час підготовчого провадження у суді.

Слідчий суддя:

СудЛуцький міськрайонний суд Волинської області
Дата ухвалення рішення23.02.2019
Оприлюднено15.02.2023
Номер документу80023523
СудочинствоКримінальне
КатегоріяПровадження за поданням правоохоронних органів, за клопотанням слідчого, прокурора та інших осіб про інші клопотання

Судовий реєстр по справі —161/3200/19

Ухвала від 23.02.2019

Кримінальне

Луцький міськрайонний суд Волинської області

Сівчук А. Є.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні