Ухвала
від 19.02.2019 по справі 160/8844/18
ДНІПРОПЕТРОВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

ДНІПРОПЕТРОВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

У Х В А Л А

19 лютого 2019 року Справа №160/8844/18

Дніпропетровський окружний адміністративний суд у складі:

головуючого судді Олійника В.М.

при секретарі Максімові А.С.

за участі:

представника позивача Герман М.М.

представника відповідача Синявського І.Л.

розглянувши у відкритому судовому засіданні у м.Дніпро адміністративну справу за адміністративним позовом Асоціації підприємств матеріально-технічного забезпечення "Комплект" до Головного управління ДФС у Дніпропетровській області про скасування наказу, -

ВСТАНОВИВ :

23 листопада 2018 року Асоціація підприємств матеріально-технічного забезпечення "Комплект" звернулась з позовом до Головного управління ДФС у Дніпропетровській області про скасування наказу.

Ухвалою Дніпропетровського окружного адміністративного суду від 28 листопада 2018 року провадження у справі відкрито за правилами спрощеного позовного провадження з повідомленням (викликом) учасників справи.

У судовому засіданні судом поставлено питання на обговорення, щодо здійснення переходу до загального позовного провадження.

Представники сторін проти переходу зі спрощеного до загального позовного провадження не заперечували. Вирішуючи питання про перехід до загального позовного провадження суд виходить з того, що відповідно до частин першої, третьої статті 12 Кодексу адміністративного судочинства України (далі - КАС України), адміністративне судочинство здійснюється за правилами, передбаченими цим Кодексом, у порядку позовного провадження (загального або спрощеного). Загальне позовне провадження призначене для розгляду справ, які через складність або інші обставини недоцільно розглядати у спрощеному позовному провадженні. Однак, дослідивши усі надані сторонами заяви по суті справи, суд дійшов висновку, що вказану справу недоцільно розглядати у порядку спрощеного позовного провадження та слід перейти до загального позовного провадження, оскільки з наданих до суду заяв по суті справи та доказів, не можливо встановити обставини справи. Згідно частини шостої статті 260 КАС України, якщо суд вирішив розглянути справу в порядку спрощеного позовного провадження, але в подальшому постановив ухвалу про розгляд справи за правилами загального позовного провадження, розгляд справи починається зі стадії відкриття провадження у справі. Таким чином, для повного та всебічного встановлення обставин справи суд дійшов висновку про необхідність здійснення подальшого розгляду справи № 160/8844/18 у порядку загального позовного провадження з призначенням підготовчого засідання. Керуючись статтями 12, 248, 260 Кодексу адміністративного судочинства України, суд,-

УХВАЛИВ:

Подальший розгляд адміністративної справи №160/8844/18 за позовом Асоціації підприємств матеріально-технічного забезпечення "Комплект" до Головного управління ДФС у Дніпропетровській області про скасування наказу - здійснювати за правилами загального позовного провадження. Призначити підготовче засідання на 04.03.2019 року о 11:00 в приміщенні Дніпропетровського окружного адміністративного суду за адресою: м.Дніпро, вул.Академіка Янгеля,4, зал судових засідань №4 . Копію цієї ухвали та повістки про виклик до суду надіслати учасникам справи. Ухвала набирає законної сили з моменту підписання та оскарженню не підлягає.

Суддя В.М. Олійник

Дата ухвалення рішення19.02.2019
Оприлюднено24.02.2019
Номер документу80024168
СудочинствоАдміністративне
Сутьскасування наказу

Судовий реєстр по справі —160/8844/18

Рішення від 04.03.2019

Адміністративне

Дніпропетровський окружний адміністративний суд

Олійник Віктор Миколайович

Ухвала від 19.02.2019

Адміністративне

Дніпропетровський окружний адміністративний суд

Олійник Віктор Миколайович

Ухвала від 28.11.2018

Адміністративне

Дніпропетровський окружний адміністративний суд

Олійник Віктор Миколайович

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні