Ухвала
від 06.03.2019 по справі 805/4577/17-а
ДОНЕЦЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

Україна

Донецький окружний адміністративний суд

У Х В А Л А

про заміну сторони виконавчого провадження

06 березня 2019 р. Справа №805/4577/17-а

приміщення суду за адресою: 84122, м.Слов'янськ, вул. Добровольського, 1

Суддя Донецького окружного адміністративного суду Давиденко Т.В.

розглянувши в порядку письмового провадження заяву Головного управління Пенсійного фонду України в м. Києві

про заміну сторони у виконавчому провадженні

у справі № 805/4577/17-а

за позовною заявою Управління Пенсійного фонду України у м. Краматорську Донецької області

до відповідача ОСОБА_1 акціонерного товариства Науково-дослідний і проектно-

технологічний інститут машинобудування

про стягнення заборгованості

ВСТАНОВИВ:

Постановою Донецького окружного адміністративного суду від 24.01.2018 року у справі № 805/4577/17-а задоволена позовна заява Управління Пенсійного фонду України у м. Краматорську Донецької області до ОСОБА_1 акціонерного товариства Науково-дослідний і проектно-технологічний інститут машинобудування про стягнення витрат на фінансування різниці між сумою пенсій, призначених згідно Закону України Про наукову і науково-технічну діяльність і сумою пенсій, обчисленою відповідно до інших законодавчих актів на суму 7018 грн. 32 коп.

20.02.2019 року до Донецького окружного адміністративного суду надійшла заява Торецького об'єднаного управління Пенсійного Фонду України Донецької області про заміну сторони виконавчого провадження у справі №805/4577/17-а за адміністративним позовом Управління Пенсійного фонду України у м. Краматорську Донецької області до ОСОБА_1 акціонерного товариства Науково-дослідний і проектно-технологічний інститут машинобудування про стягнення витрат на фінансування різниці між сумою пенсій, призначених згідно Закону України Про наукову і науково-технічну діяльність і сумою пенсій, обчисленою відповідно до інших законодавчих актів на суму 7018 грн. 32 коп.

Представники сторін у судове засідання не з'явились, про дату, час та місце розгляду справи повідомлені належним чином, заяву про розгляд клопотання про заміну сторони у виконавчому провадженні за їх участю не надали.

Згідно ч. 2 ст. 379 Кодексу адміністративного судочинства України суд розглядає питання про заміну сторони виконавчого провадження в десятиденний строк у судовому засіданні з повідомленням державного виконавця або заінтересованої особи, які звернулися з поданням (заявою), та учасників справи. Неприбуття у судове засідання осіб, які були належним чином повідомлені про дату, час і місце розгляду справи, не перешкоджає судовому розгляду.

Дослідивши матеріали справи, доводи заяви, вважає клопотання про заміну сторони у виконавчому провадженні таким, що підлягає задоволенню, з наступних підстав.

Як встановлено судом та підтверджено матеріалами справи, відповідно до акту прийому - передачі залишків від 18.03.2018 року № 16782/05 Управління Пенсійного фонду України у м. Краматорську Донецької області передало, а Головне управління Пенсійного фонду України в м. Києві прийняло борги по особових рахунках ОСОБА_1 акціонерного товариства Науково-дослідний і проектно-технологічний інститут машинобудування (ЄДРПОУ 04601771).

Відповідно до ч. 1 ст. 379 Кодексу адміністративного судочинства України У разі вибуття однієї із сторін виконавчого провадження за поданням державного виконавця або за заявою заінтересованої особи суд, який розглядав справу як суд першої інстанції, замінює сторону виконавчого провадження її правонаступником.

Згідно до п. 5 ст. 8 Закону України Про виконавче провадження у разі вибуття однієї із сторін державний виконавець з власної ініціативи або за заявою сторони, а також сама заінтересована сторона мають право звернутися до суду із заявою про заміну сторони її правонаступником. Для правонаступника усі дії, вчинені до його вступу у виконавче провадження, обов'язкові тією мірою, якою вони були б обов'язковими для сторони, яку правонаступник замінив.

Враховуючи наведене, суд вважає за необхідне замінити стягувача у виконавчому провадженні у справі № 805/4577/17-а Управління Пенсійного фонду України у м. Краматорську Донецької області на належного стягувача - Головне управління Пенсійного фонду України в м. Києві.

На підставі викладеного, керуючись Законом України Про виконавче провадження , ст. 243, ст. 294, ст. 379 Кодексу адміністративного 6судочинства України, суд, -

У Х В А Л И В:

Клопотання Головного управління Пенсійного фонду України в м. Києві про заміну стягувача у виконавчому провадженні за виконавчим листом у справі 805/4577/17-а про стягнення з ОСОБА_1 акціонерного товариства Науково-дослідний і проектно-технологічний інститут машинобудування про стягнення витрат на фінансування різниці між сумою пенсій, призначених згідно Закону України Про наукову і науково-технічну діяльність і сумою пенсій, обчисленою відповідно до інших законодавчих актів на суму 7018 грн. 32 коп. на користь Управління Пенсійного фонду України у м. Краматорську Донецької області - задовольнити.

Замінити стягувача у виконавчому провадженні за виконавчим листом у справі 805/4577/17-а на належного стягувача - Головне управління Пенсійного фонду України в м. Києві (ЄДРПОУ 42098368, юридична адреса: 04053, м. Київ, вул. Бульварно - Кудрявська, буд. 16).

Ухвала, постановлена судом поза межами судового засідання або в судовому засіданні у разі неявки всіх учасників справи, під час розгляду справи в письмовому провадженні, набирає законної сили з моменту її підписання суддею.

Ухвала може бути оскаржена в апеляційному порядку до Першого апеляційного адміністративного суду через Донецький окружний адміністративний суд з одночасним надсиланням копії апеляційної скарги особою, яка її подає, до суду апеляційної інстанції. Апеляційна скарга на ухвалу суду першої інстанції подається протягом п'ятнадцяти днів з дня складення повного судового рішення.

Суддя Давиденко Т.В.

Дата ухвалення рішення06.03.2019
Оприлюднено06.03.2019
Номер документу80258588
СудочинствоАдміністративне
Сутьстягнення заборгованості

Судовий реєстр по справі —805/4577/17-а

Ухвала від 06.03.2019

Адміністративне

Донецький окружний адміністративний суд

Давиденко Т.В.

Рішення від 24.01.2018

Адміністративне

Донецький окружний адміністративний суд

Давиденко Т.В.

Ухвала від 20.12.2017

Адміністративне

Донецький окружний адміністративний суд

Давиденко Т.В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні