Вирок
від 22.02.2019 по справі 752/20825/17
ГОЛОСІЇВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД МІСТА КИЄВА

справа № 752/20825/17

провадження №: 1-кс/752/2039/19

У Х В А Л А

22.02.2019 року слідчий суддя Голосіївського районного суду міста Києва ОСОБА_1 , за участю секретаря ОСОБА_2 , розглянувши у відкритому судовому засіданні в приміщенні суду в м. Києві клопотання заступника начальника управління начальника СВ Голосіївського УП ГУНП у м. Києві ОСОБА_3 , погоджене прокурором Київської місцевої прокуратури №1 ОСОБА_4 , у кримінальному провадженні №12017100010007744, відомості щодо якого 22.08.2017 внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінальних правопорушень, передбачених ч.2 ст.15 ч. 5 ст. 191, ч. 1 ст. 366 та ч.4 ст. 358 КК України, про тимчасовий доступ до речей та документів, -

ВСТАНОВИВ:

Заступник начальника управління начальник СВ Голосіївського УП ГУНП у м. Києві ОСОБА_3 звернувся до слідчого судді з клопотанням, в якому просить надати тимчасовий доступ до речей і документів, які перебувають у володінні у ІНФОРМАЦІЯ_1 « ІНФОРМАЦІЯ_2 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_1 ), яке розташоване за юридичною адресою: АДРЕСА_1 ; фактичною адресою: АДРЕСА_2 ), в приміщені будівлі ІНФОРМАЦІЯ_3 , а саме документів на підставі яких перераховувались державні кошти на рахунок ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_4 », код ЄДРПОУ НОМЕР_2 .

Слідчий обґрунтовує клопотання тим, що слідчим відділом Голосіївського управління поліції ГУ Національної поліції України в м. Києві здійснюється розслідування кримінального провадження №12017100010007744 від 22.08.2017 за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.15 ч. 5 ст. 191, ч. 1 ст. 366 та ч.4 ст. 358 КК України.

Досудовим розслідуванням встановлено, що посадовими особами ІНФОРМАЦІЯ_3 та підпорядкованими підприємствами (організації, установи) за попередньою змовою зі службовими особами юридичних осіб (підрядними організаціями), розробили протиправний злочинний механізм спрямований на заволодіння грошовими коштами державного бюджету в особливо великих розмірах, повторно, під час виконання будівельних ( ремонтних робіт ) та інших робіт на соціального призначення на території Голосіївського району.

Зокрема проведеним досудовим розслідуванням встановлено, що ІНФОРМАЦІЯ_5 вид діяльності якої є Державне управління загального характеру, якій підпорядковано ряд підприємств по органам управління та підпорядковані підприємства по розпорядникам ІНФОРМАЦІЯ_6 розташована за адресою: АДРЕСА_3 .

Одним із структурних підрозділів ІНФОРМАЦІЯ_7 та розпорядником бюджетних коштів є управління будівництва та архітектури, яке є утримувачем бюджетних грошових коштів, які виділяються для виконання будівельних робіт ( ремонтних робіт ) на території Голосіївського району. Крім того, в структуру адміністрації входить ІНФОРМАЦІЯ_2 », яке згідно рішення ІНФОРМАЦІЯ_8 від 31.03.2011 №102/5489 «Про деякі питання діяльності комунальних підприємств, що належать до комунальної власності територіальної громади м. Києва та передаються до сфери управління ІНФОРМАЦІЯ_9 » передано до сфери управління ІНФОРМАЦІЯ_3 та комунальне підприємство « ІНФОРМАЦІЯ_10 », яке обслуговує об`єкти житлового фонду району та подає список об`єктів які підлягають ремонту.

Крім того, під час досудового розслідування встановлено, що посадові особи ІНФОРМАЦІЯ_3 , спільно з посадовими особами ІНФОРМАЦІЯ_11 , посадовими особами комунального підприємства капітального будівництва, реконструкції та інвестицій « ІНФОРМАЦІЯ_2 » та комунальним підприємством « ІНФОРМАЦІЯ_10 » розробили протиправний злочинний механізм спрямований на розтрату бюджетних грошових коштів шляхом зловживання своїм службовим становищем, вчиненого в особливо великих розмірах, з метою особистого збагачення. Предметом злочинного посягання посадові особи вищезазначених установ, визначили бюджетні кошти, які виділяються з місцевого бюджету міста Києва для реалізації програми соціального економічного розвитку міста Києва, бюджет якого затверджується на поточний рік та може змінюватися на підставі наданих документів голови районної адміністрації.

Слідчий стверджує, що способом успішного досягнення та реалізації свого злочинного умислу, посадові особи ІНФОРМАЦІЯ_3 , ІНФОРМАЦІЯ_11 , комунального підприємства капітального будівництва, реконструкції та інвестицій « ІНФОРМАЦІЯ_2 » та комунального підприємства « ІНФОРМАЦІЯ_10 » визначили механізм державних закупівель, які ділили на два і більше підрядних договорів на один і той же об`єкт, а в деяких випадках на об`єкти які взагалі не існують.

В подальшому, як встановлено органом досудового розслідування, з метою реалізації власного злочинного умислу оголошують державні закупівлі, які публікуються в системі « ІНФОРМАЦІЯ_12 » (система проведення відкритих та ефективних публічних закупівель прозоро, яка забезпечує створення, розміщення та публікацію тендерів онлайн, обмін між учасниками торгів інформацією та документами в електронному вигляді, доступність для аналізу та громадського контролю) де заздалегідь вносяться вимоги до учасників тендерних закупівель, за якими переможцем має бути виключно ті підприємства, які підконтрольні посадовим особам ІНФОРМАЦІЯ_3 , ІНФОРМАЦІЯ_11 та комунального підприємства капітального будівництва, реконструкції та інвестицій « ІНФОРМАЦІЯ_2 », або ті підприємства з якими було заздалегідь налагоджені взаємовідносини по отриманню «відкатів» від суми бюджетних грошових коштів, які будуть перераховані на розрахункові рахунки підприємств після перемоги в процедурі тендерних закупівель. Крім того в систему « ІНФОРМАЦІЯ_12 » посадовими особами вищевказаних установ вноситься дефектні акти (встановлена законодавством форма документу в якому зазначається обсяг будівельних робіт, які необхідно виконати та умови їх виконання), з неправильним переліком робіт, які необхідно виконати (зазначаються той обсяг робіт, який вже виконаний попередньо був; значно більші об`єми робіт, які необхідно виконати), з метою чого є збільшення суми бюджетних грошових коштів, які можливо розтратити з метою особистого збагачення.

Крім того, з метою створення вигляду проведення законної процедури державних закупівель, які публікувалися в системі « ІНФОРМАЦІЯ_12 », посадовими особами підконтрольних підприємств подавалися завідомо підроблені документи, а саме довідки щодо наявності працівників відповідної категорії та їх належної кількості, а також наявності техніки та відповідних інструментів.

Слідчий зазначає, що по результатам проведення державних закупівель з використанням системи « ІНФОРМАЦІЯ_12 », посадовими особами ІНФОРМАЦІЯ_11 та комунального підприємства капітального будівництва, реконструкції та інвестицій « ІНФОРМАЦІЯ_2 », які виступають замовниками виконання робіт, у випадку якщо переможцем може стати підприємство, яке не підконтрольне їх, по формальним причинам відміняють здійснення тендерних закупівель, та через деякий час оголошують повторно. По результатам проведення якого перемагає підконтрольне посадовим особам ІНФОРМАЦІЯ_3 , ІНФОРМАЦІЯ_11 та комунального підприємства капітального будівництва, реконструкції та інвестицій « ІНФОРМАЦІЯ_2 », або ті підприємства з якими було заздалегідь налагоджені взаємовідносини по отриманню «відкатів» від суми бюджетних грошових коштів, які будуть перераховані на розрахункові рахунки підприємств після перемоги в процедурі тендерних закупівель.

Досудовим розслідуванням встановлено, що для реалізації свого противоправного злочинного умислу спрямованого на розтрату бюджетних грошових коштів шляхом зловживання своїм службовим становищем з метою особистого збагачення, посадові особи ІНФОРМАЦІЯ_3 , ІНФОРМАЦІЯ_11 , за попередньою змовою з службовими особами КП « ІНФОРМАЦІЯ_2 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_1 ), переслідуючи спільну мету особисте збагачення за рахунок бюджетних грошових коштів вступили в попередню змову з службовими особи ряду суб`єктів господарювання, а саме: ПП « ОСОБА_5 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_3 ), ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_13 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_4 ),?ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_14 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_5 ),?ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_15 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_6 ),?ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_16 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_7 )?ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_17 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_8 ),?ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_18 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_9 ),?ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_19 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_10 );?ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_20 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_11 ),?ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_21 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_12 ), ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_22 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_13 ), ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_23 » (код НОМЕР_14 ); ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_24 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_15 ), ФОП « ОСОБА_6 », ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_25 » ( код ЄДРПОУ НОМЕР_16 ), ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_26 » ( код ЄДРПОУ НОМЕР_17 ); ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_4 » ( код ЄДРПОУ НОМЕР_2 ), ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_27 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_18 ), ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_28 » ( код ЄДРПОУ НОМЕР_19 ), ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_29 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_20 );?ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_30 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_21 );?ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_31 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_22 ),?ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_32 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_23 ),?ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_33 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_24 ), ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_32 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_23 )?ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_34 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_25 ), ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_35 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_26 );?ПП « ОСОБА_7 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_27 );?ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_36 » ?(код ЄДРПОУ НОМЕР_28 );?ФОП « ОСОБА_8 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_29 );?ПП « ОСОБА_9 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_30 ),?ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_37 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_31 ),?ПП « ОСОБА_10 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_32 ), яким надається перевага перемоги під час проведення тендерних закупівель, що призвело до збитків державі в особливо великих розмірах.

В подальшому між КП « ІНФОРМАЦІЯ_2 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_1 ) та комерційними структурами укладається договір на виконання будівельних робіт. Комерційні структури, з якими укладено договір, виконують будівельні роботи з використанням праці працівників (які не мають відповідних навиків та стажу та не входять в довідку про наявність працівників подану для участі в процедурі тендерних закупівель), з неякісних матеріалів та з об`єму матеріалів значно нижчим ніж заявлений в дефектних актах розміщених та завищених об`ємів в системі « ІНФОРМАЦІЯ_12 ». Після виконання будівельних робіт службові особи КП « ІНФОРМАЦІЯ_2 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_1 ) без належного контролю, достовірно знаючи про відсутність в повному обсязі виконаних робіт, переслідуючи мету розтрати бюджетних грошових коштів та особистого збагачення, підписуються акти виконаних робіт Ф-КБ2 та Ф-КБ3, які в подальшому слугують підставою для перераховування бюджетних грошових коштів на розрахункові рахунки комерційних структур. Посадовими особами комерційних структур в подальшому за допомогою фінансових інструментів (використанням реквізитів ряду підприємств з ознаками фіктивності, яким по підробленим договорам (або не існуючим), перераховують бюджетні грошові кошти) конвертують їх з безготівкової форми в готівку частину якої (орієнтовно 15-20% від суми тендерної закупівлі) передають службовими особам ІНФОРМАЦІЯ_3 , ІНФОРМАЦІЯ_11 , КП « ІНФОРМАЦІЯ_2 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_1 ) та КП « ІНФОРМАЦІЯ_10 » Отримував готівкових коштів залежить від того кому підконтрольний суб`єкт господарювання, який виконував будівельні роботи.

Досудовим розслідуванням встановлено, що вищезазначені протиправні, злочинні дії службових осіб ІНФОРМАЦІЯ_3 , ІНФОРМАЦІЯ_11 спільно з службовими особами КП « ІНФОРМАЦІЯ_2 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_1 ) призводить до завдання збитків держаному бюджету в особливо великих розмірах.

Під час досудового розслідування, а саме 21 грудня 2018 року на підставі ухвали слідчого судді Голосіївського районного суду у місті Києві проведено санкціонований обшук КП « ІНФОРМАЦІЯ_2 » та ІНФОРМАЦІЯ_11 під час якого вилучено документи які підтверджують господарські взаємовідношення з учасниками противоправного механізму по розкраданню бюджетних коштів в особливо великих розмірах.

24 січня 2019 року на підставі вилучених документів, а саме договорів підряду між КП « ІНФОРМАЦІЯ_2 » (замовник) та суб`єктів господарювання (виконавців робіт) призначено судову будівельно-технічну експертизу з метою встановлення завданих збитків державі під час виконання будівельних робіт.

06 лютого 2019 року на адресу СВ Голосіївського УП ГУНП у м. Києві надійшло клопотання від судового експерта про надання технічної, бухгалтерської та іншої документації для проведення експертизи.

З огляду на зазначене вище, для досягнення повноти, всебічності та неупередженості розслідування вищезазначених фактів, зокрема для отримання документів, котрі є необхідними для належної кваліфікації вчиненого діяння, у органу досудового розслідування постала необхідність у тимчасовому доступі до документів, які знаходяться у володінні ІНФОРМАЦІЯ_1 « ІНФОРМАЦІЯ_2 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_1 ), яке розташоване за юридичною адресою: АДРЕСА_1 ; фактичною адресою: АДРЕСА_2 ), в приміщені будівлі ІНФОРМАЦІЯ_3 , а саме: документів до договору підряду №93 від 08.06.2018 року між КП « ІНФОРМАЦІЯ_2 » (замовник) та ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_4 » код (ЄДРПОУ НОМЕР_2 ) (підрядник) на виконання будівельних робіт з капітального ремонту/облаштування тіньових навісів,ігрових та спортивних майданчиків ІНФОРМАЦІЯ_38 по АДРЕСА_4 ; документів до договору підряду №94 від 08.06.2018 року між КП « ІНФОРМАЦІЯ_2 » (замовник) та ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_4 » код (ЄДРПОУ НОМЕР_2 ) (підрядник) на виконання будівельних робіт з капітального ремонту/облаштування тіньових навісів,ігрових та спортивних майданчиків ІНФОРМАЦІЯ_39 по АДРЕСА_5 ; документів до договору підряду №39 від 17.04.2018 року між КП « ІНФОРМАЦІЯ_2 » (замовник) та ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_4 » код (ЄДРПОУ НОМЕР_2 ) (підрядник) на виконання будівельних робіт з капітального ремонту/облаштування тіньових навісів,ігрових та спортивних майданчиків ІНФОРМАЦІЯ_40 по АДРЕСА_4 ; документів к договору підряду №140 від 26.07.2018 року між КП « ІНФОРМАЦІЯ_2 » (замовник) та ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_4 » код (ЄДРПОУ НОМЕР_2 ) (підрядник) на виконання будівельних робіт з капітального ремонту/облаштування тіньових навісів,ігрових та спортивних майданчиків ІНФОРМАЦІЯ_41 по АДРЕСА_6 ; документів к договору підряду №95 від 08.06.2018 року між КП « ІНФОРМАЦІЯ_2 » (замовник) та ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_4 » код (ЄДРПОУ НОМЕР_2 ) (підрядник) на виконання будівельних робіт з капітального ремонту/облаштування тіньових навісів,ігрових та спортивних майданчиків ІНФОРМАЦІЯ_42 по АДРЕСА_7 , з можливістю отримання належним чином завірених копій.

Слідчий стверджує, що зазначені документи, являються документами, на підставі яких перераховувались державні кошти на рахунок ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_4 ».

Слідчий переконаний, що вказані документи допоможуть встановити наявність чи відсутність в діях конкретних осіб складу кримінального правопорушення, а також необхідні для проведення будівельно-технічної експертизи, з метою встановлення завданих збитків державі під час виконання будівельних робіт.

Також слідчий просив розглянути клопотання без виклику особи, у якої необхідно отримати інформацію та в порядку ч. 7 ст. 163 КПК України надати розпорядження про надання можливості вилучення документів.

В судове засідання слідчий не з`явився, подав заяву про розгляд клопотання без його участі, клопотання підтримав та просив його задовільнити. Також, просив розглянути клопотання без виклику особи, у якої необхідно отримати інформацію, а також в порядку пункту 7 ст. 163 КПК України просив дати розпорядження про надання можливості вилучення документів.

Слідчий суддя визнав за можливе провести розгляд даного клопотання без виклику особи, у володінні якої знаходяться документи, оскільки слідчим доведено наявність достатніх підстав вважати, що існує реальна загроза зміни або знищення речей чи документів.

Відповідно до ч. 5 ст. 27 КПК України під час судового розгляду та у випадках, передбачених цим Кодексом, під час досудового розслідування забезпечується повне фіксування судового засідання та процесуальних дій за допомогою звуко- та відеозаписувальних технічних засобів. Офіційним записом судового засідання є лише технічний запис, здійснений судом у порядку, передбаченому цим Кодексом.

Згідно ч. 4 ст. 107 КПК України фіксування за допомогою технічних засобів кримінального провадження під час розгляду питань слідчим суддею, крім вирішення питання про проведення негласних слідчих (розшукових) дій, та в суді під час судового провадження є обов`язковим. У разі неприбуття в судове засідання всіх осіб, які беруть участь у судовому провадженні, чи в разі, якщо відповідно до положень цього Кодексу судове провадження здійснюється судом за відсутності осіб, фіксування за допомогою технічних засобів кримінального провадження в суді не здійснюється.

Положеннями ч. 1 ст. 107 КПК України визначено, що рішення про фіксацію процесуальної дії за допомогою технічних засобів під час досудового розслідування приймає особа, яка проводить відповідну процесуальну дію.

Таким чином, слідчий суддя визнав за можливо розглянути клопотання за відсутності слідчого та без фіксування судового засідання за допомогою звуко- та відеозаписувальних технічних засобів.

Слідчий суддя, дослідивши клопотання та документи, якими воно обґрунтовується, вважає необхідним задовольнити клопотання, виходячи з наступного.

Відповідно до ч. 1 ст. 131 КПК України, заходи забезпечення кримінального провадження застосовуються з метою досягнення дієвості цього провадження. Пунктом 5 частини 2 статті 131 КПК України передбачені такі види заходів забезпечення кримінального провадження зокрема тимчасовий доступ до речей і документів.

Положеннями ч. 1 ст. 159 КПК України визначено, що тимчасовий доступ до речей і документів полягає у наданні стороні кримінального провадження особою, у володінні якої знаходяться такі речі і документи, можливості ознайомитися з ними, зробити їх копії та, у разі прийняття відповідного рішення слідчим суддею, судом, вилучити їх (здійснити їх виїмку).

Відповідно до ч. 5 ст. 163 КПК України слідчий суддя, суд постановляє ухвалу про надання тимчасового доступу до речей і документів, якщо сторона кримінального провадження у своєму клопотанні доведе наявність достатніх підстав вважати, що ці речі або документи, зокрема, мають суттєве значення для встановлення важливих обставин у кримінальному провадженні та не становлять собою або не включають речей і документів, які містять охоронювану законом таємницю.

Положеннями ч. 6 ст. 163 КПК України визначено, що слідчий суддя, суд постановляє ухвалу про надання тимчасового доступу до речей і документів, які містять охоронювану законом таємницю, якщо сторона кримінального провадження, крім обставин, передбачених частиною п`ятою цієї статті, доведе можливість використання як доказів відомостей, що містяться в цих речах і документах, та неможливість іншими способами довести обставини, які передбачається довести за допомогою цих речей і документів.

Крім того, слід зазначити, що відповідно до ч. 7 ст. 163 КПК України, слідчий суддя, суд в ухвалі про надання тимчасового доступу до речей і документів може дати розпорядження про надання можливості вилучення речей і документів, якщо сторона кримінального провадження доведе наявність достатніх підстав вважати, що без такого вилучення існує реальна загроза зміни або знищення речей чи документів, або таке вилучення необхідне для досягнення мети отримання доступу до речей і документів.

Слідчий суддя, аналізуючи вище викладене, беручи до уваги, що документи дозвіл на тимчасовий доступ до яких просить надати слідчий мають суттєве значення для встановлення обставин у кримінальному провадженні, прийшов до висновку про наявність достатніх підстав для можливості надання дозволу на тимчасовий доступ до оригіналів вищезазначених документів, оскільки матеріалами клопотання обґрунтовано доведено, що іншими способами неможливо довести обставини, які передбачається довести за допомогою цих документів.

Враховуючи вищевикладене, клопотання слідчого підлягає задоволенню.

Керуючись ст.ст. 163, 164, 372 КПК України, -

ПОСТАНОВИВ:

Клопотання заступника начальника управління начальника СВ Голосіївського УП ГУНП у м. Києві ОСОБА_3 про тимчасовий доступ до речей та документів, задовольнити.

Надати заступнику начальника управління начальнику СВ Голосіївського УП ГУНП у м. Києві ОСОБА_3 , слідчим слідчої групи у кримінальному провадженні №12017100010007744, відомості щодо якого 22.08.2017 внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінальних правопорушень, передбачених ч.2 ст.15 ч. 5 ст. 191, ч. 1 ст. 366 та ч.4 ст. 358 КК України, прокурорам групи прокурорів Київської місцевої прокуратури №1, які здійснюють процесуальне керівництво у кримінальному провадженні, тимчасовий доступ до документів, які зберігаються в ІНФОРМАЦІЯ_2 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_1 ), яке розташоване за юридичною адресою: АДРЕСА_1 ; фактичною адресою: АДРЕСА_2 ), в приміщені будівлі ІНФОРМАЦІЯ_3 , а саме:

-належним чином завірених копії документів до договору підряду №93 від 08.06.2018 року між КП « ІНФОРМАЦІЯ_2 » (замовник) та ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_4 » код (ЄДРПОУ НОМЕР_2 ) (підрядник) на виконання будівельних робіт з капітального ремонту/облаштування тіньових навісів,ігрових та спортивних майданчиків ІНФОРМАЦІЯ_38 по АДРЕСА_4 , а саме: проектної та кошторисної документації на виконання досліджуваних робіт в повному обсязі; експертного звіту розгляду кошторисної частини проектної документації на виконання будівельних, загального журналу робіт на виконання будівельних робіт з капітального ремонту/облаштування тіньових навісів,ігрових та спортивних майданчиків на об`єкті будівництва, виконавчої та звітної документації за результатом проведених будівельних робіт (загальних журналів робіт, актів огляду прихованих робіт (по всіх видах будівельних робіт, що представлені до закриття), актів форми КБ-2в та КБ-3 та технічного завдання в тому числі на електронному носії в електронному вигляді для роботи в ПК « ІНФОРМАЦІЯ_43 », платіжні документи в повному обсязі відповідно до оплати за виконані роботи, схем виконання будівельних робіт, товарних, товарно-транспортних накладних та інших первинних документів, що підтверджують придбання матеріалів, калькуляції на машини та механізми, калькуляції вартості експлуатації будівельних машин та механізмів, документів, що підтверджують вартість робіт будівельних машин та механізмів, які використовувалися на об`єкті будівництва, відомостей списання матеріалів по формі М-29);

- належним чином завірених копії документів до договору підряду №94 від 08.06.2018 року між КП « ІНФОРМАЦІЯ_2 » (замовник) та ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_4 » код (ЄДРПОУ НОМЕР_2 ) (підрядник) на виконання будівельних робіт з капітального ремонту/облаштування тіньових навісів,ігрових та спортивних майданчиків ІНФОРМАЦІЯ_39 по АДРЕСА_5 , а саме: проектної та кошторисної документації на виконання досліджуваних робіт в повному обсязі; експертного звіту розгляду кошторисної частини проектної документації на виконання будівельних, загального журналу робіт на виконання будівельних робіт з капітального ремонту/облаштування тіньових навісів,ігрових та спортивних майданчиків на об`єкті будівництва на об`єкта будівництва, виконавчої та звітної документації за результатом проведених будівельних робіт (загальних журналів робіт, актів огляду прихованих робіт (по всіх видах будівельних робіт, що представлені до закриття), актів форми КБ-2в та КБ-3 та технічного завдання в тому числі на електронному носії в електронному вигляді для роботи в ПК « ІНФОРМАЦІЯ_43 », платіжні документи в повному обсязі відповідно до оплати за виконані роботи, схем виконання будівельних робіт, товарних, товарно-транспортних накладних та інших первинних документів, що підтверджують придбання матеріалів, калькуляції на машини та механізми, калькуляції вартості експлуатації будівельних машин та механізмів, документів, що підтверджують вартість робіт будівельних машин та механізмів, які використовувалися на об`єкті будівництва, відомостей списання матеріалів по формі М-29)

- належним чином завірених копій документів до договору підряду №39 від 17.04.2018 року між КП « ІНФОРМАЦІЯ_2 » (замовник) та ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_4 » код (ЄДРПОУ НОМЕР_2 ) (підрядник) на виконання будівельних робіт з капітального ремонту/облаштування тіньових навісів,ігрових та спортивних майданчиків ІНФОРМАЦІЯ_40 по АДРЕСА_4 , а саме: проектної та кошторисної документації на виконання досліджуваних робіт в повному обсязі; експертного звіту розгляду кошторисної частини проектної документації на виконання будівельних, загального журналу робіт на виконання будівельних робіт з капітального ремонту/облаштування тіньових навісів,ігрових та спортивних майданчиків на об`єкті будівництва, виконавчої та звітної документації за результатом проведених будівельних робіт (загальних журналів робіт, актів огляду прихованих робіт (по всіх видах будівельних робіт, що представлені до закриття), актів форми КБ-2в та КБ-3 та технічного завдання в тому числі на електронному носії в електронному вигляді для роботи в ПК « ІНФОРМАЦІЯ_43 », платіжні документи в повному обсязі відповідно до оплати за виконані роботи, схем виконання будівельних робіт, товарних, товарно-транспортних накладних та інших первинних документів, що підтверджують придбання матеріалів, калькуляції на машини та механізми, калькуляції вартості експлуатації будівельних машин та механізмів, документів, що підтверджують вартість робіт будівельних машин та механізмів, які використовувалися на об`єкті будівництва, відомостей списання матеріалів по формі М-29);

- належним чином завірених копій документів до договору підряду №140 від 26.07.2018 року між КП « ІНФОРМАЦІЯ_2 » (замовник) та ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_4 » код (ЄДРПОУ НОМЕР_2 ) (підрядник) на виконання будівельних робіт з капітального ремонту/облаштування тіньових навісів,ігрових та спортивних майданчиків ІНФОРМАЦІЯ_41 по АДРЕСА_6 , а саме: проектної та кошторисної документації на виконання досліджуваних робіт в повному обсязі; експертного звіту розгляду кошторисної частини проектної документації на виконання будівельних, загального журналу робіт на виконання з капітального ремонту/облаштування тіньових навісів,ігрових та спортивних майданчиків на об`єкті будівництва на об`єкта будівництва, виконавчої та звітної документації за результатом проведених будівельних робіт (загальних журналів робіт, актів огляду прихованих робіт (по всіх видах будівельних робіт, що представлені до закриття), актів форми КБ-2в та КБ-3 та технічного завдання в тому числі на електронному носії в електронному вигляді для роботи в ПК « ІНФОРМАЦІЯ_43 », платіжні документи в повному обсязі відповідно до оплати за виконані роботи, схем виконання будівельних робіт, товарних, товарно-транспортних накладних та інших первинних документів, що підтверджують придбання матеріалів, калькуляції на машини та механізми, калькуляції вартості експлуатації будівельних машин та механізмів, документів, що підтверджують вартість робіт будівельних машин та механізмів, які використовувалися на об`єкті будівництва, відомостей списання матеріалів по формі М-29);

- належним чином завірених копій документів до договору підряду №95 від 08.06.2018 року між КП « ІНФОРМАЦІЯ_2 » (замовник) та ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_4 » код (ЄДРПОУ НОМЕР_2 ) (підрядник) на виконання будівельних робіт з капітального ремонту/облаштування тіньових навісів,ігрових та спортивних майданчиків ІНФОРМАЦІЯ_42 по АДРЕСА_7 , а саме: проектної та кошторисної документації на виконання досліджуваних робіт в повному обсязі; експертного звіту розгляду кошторисної частини проектної документації на виконання будівельних, загального журналу робіт на виконання з капітального ремонту/облаштування тіньових навісів,ігрових та спортивних майданчиків на об`єкті будівництва на об`єкта будівництва, виконавчої та звітної документації за результатом проведених будівельних робіт (загальних журналів робіт, актів огляду прихованих робіт (по всіх видах будівельних робіт, що представлені до закриття), актів форми КБ-2в та КБ-3 та технічного завдання в тому числі на електронному носії в електронному вигляді для роботи в ПК « ІНФОРМАЦІЯ_43 », платіжні документи в повному обсязі відповідно до оплати за виконані роботи, схем виконання будівельних робіт, товарних, товарно-транспортних накладних та інших первинних документів, що підтверджують придбання матеріалів, калькуляції на машини та механізми, калькуляції вартості експлуатації будівельних машин та механізмів, документів, що підтверджують вартість робіт будівельних машин та механізмів, які використовувалися на об`єкті будівництва, відомостей списання матеріалів по формі М-29),

Визначити строк дії ухвали тривалістю один місяць, який обраховувати з дня постановлення ухвали слідчим суддею.

Посадовим та службовим особам ІНФОРМАЦІЯ_2 » надати (забезпечити) тимчасовий доступ до речей і документів, зазначеним в ухвалі особам та надати їм можливість зробити копії.

Ухвала набирає законної сили з моменту її проголошення. Вона є обов`язковою для осіб, які беруть участь у кримінальному провадженні, а також для всіх фізичних та юридичних осіб, органів державної влади та місцевого самоврядування, їх службових осіб, і підлягає виконанню на всій території України.

У разі невиконання ухвали про тимчасовий доступ до речей і документів, слідчий суддя, суд за клопотанням сторони кримінального провадження, якій надано право на доступ до речей і документів, має право постановити ухвалу про дозвіл на проведення обшуку з метою відшукання та вилучення зазначених речей і документів.

Ухвала оскарженню не підлягає, заперечення проти неї може бути подане під час підготовчого провадження в суді.

Слідчий суддя ОСОБА_1

Дата ухвалення рішення22.02.2019
Оприлюднено14.02.2023

Судовий реєстр по справі —752/20825/17

Ухвала від 02.09.2019

Кримінальне

Голосіївський районний суд міста Києва

Плахотнюк К. Г.

Ухвала від 02.09.2019

Кримінальне

Голосіївський районний суд міста Києва

Плахотнюк К. Г.

Ухвала від 03.09.2019

Кримінальне

Голосіївський районний суд міста Києва

Плахотнюк К. Г.

Ухвала від 03.09.2019

Кримінальне

Голосіївський районний суд міста Києва

Плахотнюк К. Г.

Ухвала від 28.10.2021

Кримінальне

Голосіївський районний суд міста Києва

Слободянюк А. В.

Ухвала від 28.10.2021

Кримінальне

Голосіївський районний суд міста Києва

Слободянюк А. В.

Ухвала від 16.03.2020

Кримінальне

Голосіївський районний суд міста Києва

Плахотнюк К. Г.

Ухвала від 16.03.2020

Кримінальне

Голосіївський районний суд міста Києва

Плахотнюк К. Г.

Ухвала від 05.09.2019

Кримінальне

Голосіївський районний суд міста Києва

Плахотнюк К. Г.

Ухвала від 05.09.2019

Кримінальне

Голосіївський районний суд міста Києва

Плахотнюк К. Г.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні