Ухвала
від 06.03.2019 по справі 826/16119/18
ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД МІСТА КИЄВА

ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД міста КИЄВА 01051, м. Київ, вул. Болбочана Петра 8, корпус 1 Вн. №27/527

У Х В А Л А

06 березня 2019 року м. Київ № 826/16119/18

за позовом Головного управління державної служби України з надзвичайних ситуацій у м. Києві до Державного навчального закладу "Київське регіональне вище професійне училище будівництва" про застосування заходів реагування, Суддя О.В.Головань

Секретар І.В. Галаган

Представники:

Від позивача: Свиридюк С.М., Бердніков М.С.;

Від відповідача: Луцюк П.Я..

Обставини справи:

Головне управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у м.Києві звернулося до Окружного адміністративного суду м. Києва з позовом до Державного навчального закладу "Київське регіональне вище професійне училище будівництва" про застосування заходів реагування у вигляді зупинення експлуатації приміщень Державного навчального закладу "Київське регіональне вище професійне училище будівництва", шляхом відключення від джерел електроживлення, до повного усунення порушень, зазначених в актах перевірки, а саме: підвальних приміщень навчального корпусу, будівлі майстерні та їдальні по вулиці Маричанська (Бубнова), 4; гуртожитку по вулиці Деревообробна, 3.

Ухвалою суду від 31.10.2018 року відкрито провадження по справі та призначено до розгляду в порядку спрощеного позовного провадження в судовому засіданні на 23.01.2019 року.

07.02.2019 року на запит суду від Департаменту освіти і науки Виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) надійшов лист-відповідь, згідно якого було повідомлено, що приміщення гуртожитку по вул. Деревообробна, 3, м. Київ знаходиться на балансі Київського вищого професійного училища деревообробки.

З червня 2003 року гуртожиток використовується спільно для проживання учнів у співвідношенні:

- права частина гуртожитку (І,ІІ, ІІІ, ІV, V поверхи, І поверх лівої частини) використвує Київське вище професійне училище деревообробки;

- ліва частина гуртожитку (ІІ, ІІІ, ІV, V поверхи) використовує ВПУ № 26, а з 2010 року - Київське регіональне вище професійне училище будівництва (об'єднане ВПУ № 26 та ВПУ будівництва та автотранспорту).

З огляду на вищевикладене, в судовому засіданні 06.03.2019 року судом поставлено на обговорення питання щодо залучення до участі у справі в якості співвідповідача - Київське вище професійне училище деревообробки.

Присутній представник позивача проти залучення до участі по справі співвідповідача заперечив.

Відповідно до ч.3, 4 ст. 48 КАС України якщо позов подано не до тієї особи, яка повинна відповідати за позовом, суд до ухвалення рішення у справі за згодою позивача замінює первісного відповідача належним відповідачем, не закриваючи провадження у справі, якщо це не потягне за собою зміни підсудності адміністративної справи. Суд має право за клопотанням позивача до ухвалення рішення у справі залучити до участі у ній співвідповідача.

Якщо позивач не згоден на заміну відповідача іншою особою, суд може залучити цю особу як другого відповідача.

Враховуючи вищевикладене, для повного з'ясування обставин справи суд дійшов до висновку про необхідність залучення до участі у справі в якості співвідповідача Київське вище професійне училище деревообробки.

На підставі вищевикладеного, ст. 48 КАС України суд, -

У Х В А Л И В:

1. Залучити до участі у справі у якості співвідповідача Київське вище професійне училище деревообробки (вул. Деревообробна, 3, Київ, 02000, код 02544388).

2. Копію ухвали, а також копію позовної заяви з додатками скерувати на адресу співвідповідача.

3. Зобов'язати співвідповідача подати суду письмові пояснення щодо позову (відзив) та всі докази на їх підтвердження, які наявні у співвідповідача.

4. Повідомити сторін, що вони можуть отримати інформацію по справі, що розглядається, за веб-адресою сторінки на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет http://court.gov.ua/fair/sud2670/

Суддя О.В. Головань

Дата ухвалення рішення06.03.2019
Оприлюднено08.03.2019
Номер документу80315307
СудочинствоАдміністративне
Сутьнеобхідність залучення до участі у справі в якості співвідповідача Київське вище професійне училище деревообробки. На підставі вищевикладеного, ст. 48 КАС України суд

Судовий реєстр по справі —826/16119/18

Рішення від 28.05.2019

Адміністративне

Окружний адміністративний суд міста Києва

Головань О.В.

Ухвала від 06.03.2019

Адміністративне

Окружний адміністративний суд міста Києва

Головань О.В.

Ухвала від 23.01.2019

Адміністративне

Окружний адміністративний суд міста Києва

Головань О.В.

Ухвала від 31.10.2018

Адміністративне

Окружний адміністративний суд міста Києва

Головань О.В.

Ухвала від 11.10.2018

Адміністративне

Окружний адміністративний суд міста Києва

Головань О.В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні