Ухвала
від 27.02.2019 по справі 265/5462/18
ОРДЖОНІКІДЗЕВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.МАРІУПОЛЯ

Справа № 265/5462/18

Провадження № 2/265/129/19

У Х В А Л А

І М Е Н Е М У К Р А Ї Н И

про проведення підготовчого судового засідання

27 лютого 2019 року місто Маріуполь

Орджонікідзевський районний суд міста Маріуполя Донецької області у скалді:

головуючого судді Вайновського А.М.,

за участю секретаря Злидіної Г.В.,

розглянувши у підготовчому судовому засіданні в цивільну справу за позовом адвоката ОСОБА_1, діючої від імені та в інтересах ОСОБА_2 та ОСОБА_3, до Маріупольської міської ради про визнання незаконним та скасування рішення, визнання укладеною додаткової угоди до договору оренди земельної ділянки,

третя особа: ОСОБА_4, -

В С Т А Н О В И В :

24 травня 2018 року ОСОБА_1, діючи від імені та в інтересах ОСОБА_2 та ОСОБА_3, звернулася до суду із позовом до Маріупольської міської ради про визнання незаконним та скасування рішення, визнання укладеною додаткової угоди до договору оренди земельної ділянки.

Ухвалою суду від 04 липня 2018 року за вказаним позовом було відкрито провадження у справі, яку призначено до розгляду у підготовчому судовому засіданні за правилами загального позовного провадження.

Позивачі ОСОБА_2, ОСОБА_3 та ї представник - адвокат ОСОБА_1, у підготовче судове засідання не прибули, надавши заяви, якими просили підготовче провадження у справі закрити та призначити судовий розгляд по суті.

Представник Маріупольської міської ради ОСОБА_5, діючий на підставі довіреності, також у підготовче судове засідання не прибув, надавши заяву, якою просив підготовче провадження закрити, а справу призначити до судового розгляду по суті.

Третя особа ОСОБА_4 до суду не прибув, надавши заяву про розгляд справи у його відстуність.

На виконання вимог ч. 2 ст. 197 ЦПК України судом було здійснено усі визначені у вказаній нормі дії, необхідні для забезпечення правильного та своєчасного розгляду справи по суті, шляхом розгляду та вирішення заявлених учасниками клопотань, долучення доказів.

При цьому, підстав для відкладення підготовчого засідання або оголошення перерви у відповідності до вимог ст. 199 ЦПК України судом встановлено не було та учасники процесу таких клопотання не заявляли.

З урахуванням позиції сторін та в сенсі ч. 2 ст. 200 ЦПК України суд вважає за можливе закрити підготовче провадження у цій справі та призначити справу до судового розгляду по суті.

На підставі викладеного, керуючись ст.ст. 189 , 196-200 , 280-281 ЦПК України , суд, -

У Х В А Л И В :

Підготовче провадження у справі за позовом адвоката ОСОБА_1, діючої від імені та в інтересах ОСОБА_2 та ОСОБА_3, до Маріупольської міської ради про визнання незаконним та скасування рішення, визнання укладеною додаткової угоди до договору оренди земельної ділянки - закрити.

Призначити справу до судового розгляду по суті в приміщенні Орджонікідзевського районного суду міста Маріуполя (87505, місто Маріуполь, проспект Перемоги, 6) на 05 березня 2019 року о 15:00 годині.

Копію ухвали направити учасникам процесу, запропонувавши подати протягом 15-ти днів з дня її отримання усі наявні у них докази, що стосуються предмету доказування, письмові заперечення чи відзив проти позову із доказами на їх підтвердження, а позивачу відповідь на відзив у той же строк.

Встановити порядок дослідження доказів: надання вступного слова учасникам справи, з'ясування обставин, на які учасники посилаються як на вимогу свої підстав та заперечень, дослідження письмових доказів.

Учасники справи можуть отримати інформацію щодо розгляду справи на офіційному веб-порталі судова влада України http://court.gov.ua/sud0538/ .

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя


Дата ухвалення рішення27.02.2019
Оприлюднено12.03.2019
Номер документу80358725
СудочинствоЦивільне
Сутьвизнання незаконним та скасування рішення, визнання укладеною додаткової угоди до договору оренди земельної ділянки,

Судовий реєстр по справі —265/5462/18

Рішення від 25.03.2019

Цивільне

Орджонікідзевський районний суд м.Маріуполя

Вайновський А. М.

Рішення від 25.03.2019

Цивільне

Орджонікідзевський районний суд м.Маріуполя

Вайновський А. М.

Ухвала від 27.02.2019

Цивільне

Орджонікідзевський районний суд м.Маріуполя

Вайновський А. М.

Ухвала від 04.07.2018

Цивільне

Орджонікідзевський районний суд м.Маріуполя

Вайновський А. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні