Ухвала
від 12.03.2019 по справі 398/362/19
ОЛЕКСАНДРІЙСЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД КІРОВОГРАДСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа №: 398/362/19

провадження №: 2/398/788/19

УХВАЛА

"12" березня 2019 р., Олександрійський міськрайонний суд Кіровоградської області у складі головуючого судді Ніколаєва М.В., з участю секретаря судового засідання Василяки І.І., розглянувши у підготовчому засіданні позовну заяву ОСОБА_1 до Публічного акціонерного товариства Комерційного банку Приватбанк , треті особи, які не заявляють самостійних вимог на предмет спору: приватний нотаріус Чернігівського міського нотаріального округу ОСОБА_2, відділ Державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції у Кіровоградській області про визнання виконавчого напису нотаріуса таким, що не підлягає виконанню,

В С Т А Н О В И В:

ОСОБА_1 звернувся до суду з позовом, в якому просить визнати виконавчий напис, вчинений 10 липня 2017 року приватним нотаріусом Чернігівського міського нотаріального округу ОСОБА_2, зареєстрований в реєстрі за № 6336, таким, що не підлягає виконанню. Позов обґрунтовує тим, що заборгованість, стягнута з позивача згідно виконавчого напису, не є безспірною і нотаріусом при вчиненні виконавчого напису порушено порядок його вчинення.

Позивач в підготовче судове засідання не з'явився, представник позивача подала заяву про розгляд справи у їх відсутність, просила закрити підготовче судове засідання та призначити справу до судового розгляду.

Представик відповідача в підготовче судове засідання не з'явився, подав заяву про розгляд справи без участі представника банку, позовні вимоги не визнає.

Приватний нотаріус Чернігівського міського нотаріального округу ОСОБА_2 в підготовче судове засідання не з'явився, подав заяву про розгляд справи у його відсутність.

Представник ВДВС ГТУЮ у Кіровоградській області в підготовче судове засідання не з'явився, подав заяву про розгляд справи без участі представника відділу.

Під час проведення підготовчого засідання судом здійснені всі дії, передбачені ст. 197 ЦПК України.

Враховуючи викладене, суд вважає, що є всі підстави для закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

Керуючись ст.ст.196-198,200, 260, 261 ЦПК України, суд,

П О С ТА Н О В И В:

Закрити підготовче провадження у справі за позовом ОСОБА_1 до Публічного акціонерного товариства Комерційного банку Приватбанк , треті особи, які не заявляють самостійних вимог на предмет спору: приватний нотаріус Чернігівського міського нотаріального округу ОСОБА_2, відділ Державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції у Кіровоградській області про визнання виконавчого напису нотаріуса таким, що не підлягає виконанню.

Призначити справу до судового розгляду по суті у відкритому судовому засіданні на 11 годину 00 хвилин 16 квітня 2019 року, яке відбудеться в залі судових засідань №1 Олександрійського міськрайонного суду Кіровоградської області (м. Олександрія, вул. Першотравнева, 30).

У судове засідання викликати учасників судового процесу.

Учасник справи можуть отримати інформацію щодо справи за веб-адресою: http://od.kr.court.gov.ua/sud1118/.

Ухвала набирає законної сили негайно з моменту її складання та оскарженню не підлягає.

Суддя М.В.Ніколаєв

Дата ухвалення рішення12.03.2019
Оприлюднено14.03.2019
Номер документу80415468
СудочинствоЦивільне
Сутьвизнання виконавчого напису нотаріуса таким, що не підлягає виконанню

Судовий реєстр по справі —398/362/19

Рішення від 16.04.2019

Цивільне

Олександрійський міськрайонний суд Кіровоградської області

Ніколаєв М. В.

Ухвала від 12.03.2019

Цивільне

Олександрійський міськрайонний суд Кіровоградської області

Ніколаєв М. В.

Ухвала від 04.02.2019

Цивільне

Олександрійський міськрайонний суд Кіровоградської області

Ніколаєв М. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні