Ухвала
від 04.03.2019 по справі 757/54123/17-к
КИЇВСЬКИЙ АПЕЛЯЦІЙНИЙ СУД

КИЇВСЬКИЙ АПЕЛЯЦІЙНИЙ СУД

Справа № 11-cc/824/1461/2019 Слідчий суддя в 1-й інстанції: ОСОБА_1

Категорія: ст. 164 КПК Доповідач: ОСОБА_2

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

04 березня 2019 року місто Київ

Колегія суддів судової палати з розгляду кримінальних справ Київського апеляційного суду у складі:

головуючого судді ОСОБА_2 ,

суддів ОСОБА_3 , ОСОБА_4 ,

при секретарі судового засідання ОСОБА_5 ,

розглянувши у відкритому судовому засіданні в приміщенні суду апеляційну скаргу представника ОСОБА_6 , - адвоката ОСОБА_7 на ухвалу слідчого судді Печерського районного суду міста Києва від 27 вересня 2017 року,

за участі:

прокурора ОСОБА_8 ,

ВСТАНОВИЛА:

Ухвалою слідчого судді Печерського районного суду міста Києва від 27.09.2017 року задоволено клопотання старшого слідчого в особливо важливих справах третього слідчого відділу управління спеціальних розслідувань Департаменту спеціальних розслідувань Генеральної прокуратури України ОСОБА_9 , погоджене прокуроромвідділу процесуального керівництва у кримінальних провадженнях слідчих управління спеціальних розслідувань Департаменту спеціальних розслідувань Генеральної прокуратури України ОСОБА_10 , про тимчасовий доступ до речей та документів та порушення питання про їх вилучення та надано дозвіл старшому слідчому в особливо важливих справах Департаменту спеціальних розслідувань Генеральної прокуратури України ОСОБА_9 , слідчим групи слідчих та групі прокурорів у кримінальному провадженні № 42016000000003490 від 17.11.2016, уповноваженим особам по дорученню слідчого чи тимчасовий доступ до документів, які знаходяться у володінні ПАТ`КБ "АКТИВ - БАНК" (МФО 300852, код ЄДРПОУ 26253000, юридична адреса: 04070, м. Київ, вулиця Борисоглібська, будинок, 3), які становлять банківську таємницю (з можливістю ознайомитись та зробити їх копії) щодо ЗАТ "ВИДОБУВНА КОМПАНІЯ "ТЕХНОПРОМ" (код ЄДРПОУ 33229659), а саме:

1) документів, які відображають відкриття, розпорядження рахунками № НОМЕР_1 , № НОМЕР_2 , які належать ЗАТ "ВК "ТЕХНОПРОМ" (код ЄДРПОУ 33229659), у тому числі заяв на відкриття рахунку, карток зі зразками підписів та відтисків печаті, договорів на розрахунково-касове обслуговування;

2) юридичної справи ЗАТ "ВК "ТЕХНОПРОМ" (код ЄДРПОУ 33229659), в тому числі копій паспортів посадових осіб, наказів та інших документів про призначення на посаду особи з правом підпису та повноваженнями діяти від підприємства, здійснювати фінансові угоди, документів підтверджуючих зміну особи уповноваженої на керування рахунками (при наявності таких змін), копії паспорта уповноваженого представника підприємства;

3) інформації (реєстру) про рух грошових коштів по розрахунковим рахункам № НОМЕР_1 , № НОМЕР_2 , які належать ЗАТ "ВК "ТЕХНОПРОМ" (код ЄДРПОУ 33229659), з моменту відкриття рахунку по теперішній час (або закриття), із зазначенням найменування отримувачів та платників грошових коштів, коду ЄДРПОУ, розрахункового рахунку, суми та призначення платежу у паперовому та електронних носіях.

4) первинних платіжних документів по вказаним рахункам № НОМЕР_1 , № НОМЕР_2 , які належать ЗАТ "ВК "ТЕХНОПРОМ (код ЄДРПОУ 33229659), у тому числі платіжних доручень, грошових чеків та інших документів, підтверджуючих зарахування, зняття та перерахування грошових коштів по вказаному рахунку.

З визначенням строку дії ухвали тривалістю двадцять робочих днів, який обраховувати з дня постановлення ухвали слідчим суддею.

Не погоджуючись з таким рішенням слідчого судді, вважаючи його незаконним та необґрунтованим, представник ОСОБА_6 , - адвокат ОСОБА_7 подав апеляційну скаргу, в якій просить поновити строк на апеляційне оскарження, ухвалу слідчого судді Печерського районного суду міста Києва від 27.09.2017 рокускасувати та постановити нову ухвалу, якою відмовити в задоволенні клопотання старшого слідчого в особливо важливих справах третього слідчого відділу управління спеціальних розслідувань Департаменту спеціальних розслідувань Генеральної прокуратури України ОСОБА_9 про тимчасовий доступ до речей та документів у кримінальному провадженні № 42016000000003490 від 17.11.2016 року.

В обґрунтування доводів апеляційної скарги, апелянт зазначає, що слідчим, у поданому ним клопотанні не було доведено необхідність застосування даного заходу забезпечення кримінального провадження та неможливість отримання доказів іншим шляхом, не доведено причетності вказаних документів для встановлення обставин справи та відсутній чітко визначений перелік речей та документів, доступ до яких просив отримати слідчий, що, у свою чергу, унеможливило прийняття слідчим суддею законного та обґрунтованого рішення.

В порушення вимог кримінального процесуального закону, слідчим суддею не було повідомлено представника про подання та розгляд клопотання слідчого про тимчасовий доступ до речей та документів.

Також, як зазначає представник, слідчим суддею було безпідставно надано доступ до речей та документів, що містять відомості, що відносяться до охоронюваної законом банківської таємниці та не доведено причетність вказаних товариств до вчиненого кримінального правопорушення.

Крім того, представник ОСОБА_7 вказує на те, що надання дозволу на тимчасовий доступ до речей та документів та вилучення копій та оригіналів останніх позбавляє можливості ПАТ «КБ АКТИВ-БАНК» та ЗАТ «ВК «ТЕХНОПРОМ» здійснювати свою діяльність, оскільки повністю блокує фінансові операції підприємства.

Щодо пропуску строку на апеляційне оскарження, адвокат зазначає, що копію оскаржуваної ухвали йому не було вручено чи надіслано, а про існування останньої стало відомо лише 07.02.2019 року.

В судове засідання представник ОСОБА_7 не з`явився, причини своєї неявки суду не повідомив, хоча належним чином був повідомлений про дату, час і місце апеляційного розгляду. Тому колегія суддів вирішила за можливе розглянути дане провадженняза відсутностіпредставника, що не суперечить положенням ч. 1 ст. 172 та ч. 4 ст. 405 КПК України.

Заслухавши доповідь судді, пояснення прокурора, який заперечував проти задоволення апеляційної скарги та просив залишити ухвалу слідчого судді без змін, вивчивши матеріали провадження та перевіривши доводи апеляційної скарги, колегія суддів виходить з наступного.

Вирішуючи питання щодо відкриття апеляційного провадження колегія суддів приходить до наступних висновків.

Перелік ухвал слідчого судді, які відповідно до ст. 309 КПК України підлягають оскарженню під час досудового розслідування є вичерпним та розширеному тлумаченню не підлягає.

Згідно ч. 1 ст. 392 КПК України, в апеляційному порядку можуть бути оскаржені ухвали слідчого судді у випадках, передбачених, цим Кодексом.

Главою 26 КПК України регламентовано порядок оскарження ухвал слідчого судді під час досудового розслідування та ч. ч. 1, 2 ст. 309 КПК України, передбачено перелік ухвал слідчого судді, які можуть бути предметом оскарження в апеляційному порядку на стадії досудового розслідування.

Пункт 10 ч. 1 ст. 309 КПК України передбачає можливість оскарження в апеляційному порядку під час досудового розслідування ухвали про тимчасовий доступ до речей і документів, яким дозволено вилучення речей і документів, які посвідчують користування правом на здійснення підприємницької діяльності, або інших, за відсутності яких фізична особа - підприємець чи юридична особа позбавляються можливості здійснювати свою діяльність.

В апеляційній скарзі представник ОСОБА_6 , - адвокат ОСОБА_7 посилається на ту обставину, що згідно оскаржуваної ухвали, були вилучені оригінали та копії документів, внаслідок чого фактично заблоковано діяльність підприємства, у зв`язку з чим, ухвала слідчого судді Печерського районного суду міста Києва від 27.09.2017 року підлягає оскарженню в апеляційному порядку.

З матеріалів судового провадження вбачається, що клопотання слідчого про тимчасовий доступ до речей та документів було розглянуто слідчим суддею без повідомлення та участі представника ОСОБА_7 в судовому засіданні. Про наявність оскаржуваної ухвали, як зазначаєапелянт, йомустало відомо 07.02.2019року, а апеляційнаскаргабулаподана11.02.2019року, тобто вонає поданою в межах визначеного законом п`ятиденного строку, таким чином строк на апеляційне оскарження не пропущено, у зв`язку з чим він поновленню не підлягає.

Що стосується безпосередньо апеляційної скарги, то слід звернути увагу на такі обставини.

Як вбачається з матеріалів провадження, слідчими Департаменту спеціальних розслідувань Генеральної прокуратури України розслідується кримінальне провадження № 42016000000003490 від 17.11.2016 за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 255 КК України за фактом створення ОСОБА_11 злочинної організації та керівництво нею, за фактом надання у період часу з 01.03.2007 по 28.12.2012 неправомірної вигоди народним депутатам України, членам Кабінету Міністрів України, Вищої ради юстиції, військовослужбовцям вищого офіцерського складу військових формувань та іншим службовим особам, які займали відповідальне та особливо відповідальне становище в особливо великому розмірі, а також за фактом одержання хабара в особливо великому розмірі протягом 2007-2012 років народними депутатами України та іншими службовими особами, які займали особливо відповідальне становище, від членів та представників Партії регіонів України, за ознаками кримінальних правопорушень, передбачених ст. 255 ч. 1, ст. 368 ч. 4, ст. 369 ч. 4, ст. 369 ч. 5, ст. 369 ч. 1, ст. 191 ч. 5, ст. 205 ч. 2, ст. 209 ч. З, ст. 212 ч. З КК України та за ознаками інших кримінальних правопорушень.

Досудовим слідством зазначено, що гр. ОСОБА_12 разом із заявою про скоєний злочин добровільно надав органу досудового розслідування аркуші паперу з відомостями про видачу-отримання готівки протягом 2007-2012 років, заповнених рукописними записами, що фіксують інформацію про дати, суми, призначення платежів, прізвища, імена, по батькові та підписи осіб, що ймовірно отримували готівку. Так, шляхом аналізу облікових листів наданих гр.-н ОСОБА_12 (документації так званої чорної бухгалтерії Партії Регіонів), встановлені факти отримання рядом осіб грошових коштів в якості заробітної плати на підприємстві «Технопром». Зазначено, що підприємство «Технопром», яке зазначено у облікових листах, це закрите акціонере товариство "ВИДОБУВНА КОМПАНІЯ "ТЕХНОПРОМ (код ЄДРПОУ 33229659, юридична адреса: м. Київ, вул. Північна, 3, кв. № 6). Таким чином, на підставі отриманих у ході досудового слідства доказів, ЗАТ "ВК "ТЕХНОПРОМ" (код ЄДРПОУ 33229659), могло бути задіяне в злочинній схемі легалізації (відмивання) доходів, одержаних злочинним шляхом. Органом досудового розслідування зазначено, що ЗАТ "ВК "ТЕХНОПРОМ" (код ЄДРПОУ 33229659), знаходилось на розрахунково-касовому обліку у банківській установі ПАТ "КБ "АКТИВ - БАНК" (МФО 300852, код ЄДРПОУ 26253000, юридична адреса: 04070, м. Київ, ВУЛИЦЯ БОРИСОГЛІБСЬКА, будинок 3), де підприємству відкриті розрахункові рахунки № НОМЕР_1 , № НОМЕР_2 .

З метою підтвердження фактів легалізації (відмивання) доходів одержаних злочинним шляхом з можливим використанням банківських рахунків ЗАТ "ВК "ТЕХНОПРОМ" (код ЄДРПОУ 33229659), необхідно отримати інформацію та відповідні підтверджуючі документи про рух грошових коштів на розрахункових рахунках, напрямки витрачання коштів, документи, на підставі яких здійснювалось відкриття та закриття банківських рахунків, документи, на підставі яких здійснювалось розпорядження коштами на банківських рахунках, з підписами та реквізитами службових осіб ЗАТ "ВК "ТЕХНОПРОМ" (код ЄДРПОУ 33229659).

14.09.2017 року старший слідчий в особливо важливих справах третього слідчого відділу управління спеціальних розслідувань Департаменту спеціальних розслідувань Генеральної прокуратури України ОСОБА_9 звернувся за погодженням із прокуроромвідділу процесуального керівництва у кримінальних провадженнях слідчих управління спеціальних розслідувань Департаменту спеціальних розслідувань Генеральної прокуратури України до Печерського районного суду міста Києва з клопотанням про тимчасовий доступ до речей та документів та порушення питання про їх вилучення.

27.09.2017 року ухвалою слідчого судді Печерського районного суду міста Києва задоволено клопотання слідчого та надано дозвіл старшому слідчому в особливо важливих справах Департаменту спеціальних розслідувань Генеральної прокуратури України ОСОБА_9 , слідчим групи слідчих та групі прокурорів у кримінальному провадженні № 42016000000003490 від 17.11.2016, уповноваженим особам по дорученню слідчого чи тимчасовий доступ до документів, які знаходяться у володінні ПАТ`КБ "АКТИВ - БАНК" (МФО 300852, код ЄДРПОУ 26253000, юридична адреса: 04070, м. Київ, вулиця Борисоглібська, будинок, 3), які становлять банківську таємницю (з можливістю ознайомитись та зробити їх копії) щодо ЗАТ "ВИДОБУВНА КОМПАНІЯ "ТЕХНОПРОМ" (код ЄДРПОУ 33229659), а саме:

1) документів, які відображають відкриття, розпорядження рахунками № НОМЕР_1 , № НОМЕР_2 , які належать ЗАТ "ВК "ТЕХНОПРОМ" (код ЄДРПОУ 33229659), у тому числі заяв на відкриття рахунку, карток зі зразками підписів та відтисків печаті, договорів на розрахунково-касове обслуговування;

2) юридичної справи ЗАТ "ВК "ТЕХНОПРОМ" (код ЄДРПОУ 33229659), в тому числі копій паспортів посадових осіб, наказів та інших документів про призначення на посаду особи з правом підпису та повноваженнями діяти від підприємства, здійснювати фінансові угоди, документів підтверджуючих зміну особи уповноваженої на керування рахунками (при наявності таких змін), копії паспорта уповноваженого представника підприємства;

3) інформації (реєстру) про рух грошових коштів по розрахунковим рахункам № НОМЕР_1 , № НОМЕР_2 , які належать ЗАТ "ВК "ТЕХНОПРОМ" (код ЄДРПОУ 33229659), з моменту відкриття рахунку по теперішній час (або закриття), із зазначенням найменування отримувачів та платників грошових коштів, коду ЄДРПОУ, розрахункового рахунку, суми та призначення платежу у паперовому та електронних носіях.

4) первинних платіжних документів по вказаним рахункам № НОМЕР_1 , № НОМЕР_2 , які належать ЗАТ "ВК "ТЕХНОПРОМ (код ЄДРПОУ 33229659), у тому числі платіжних доручень, грошових чеків та інших документів, підтверджуючих зарахування, зняття та перерахування грошових коштів по вказаному рахунку. З визначенням строку дії ухвали тривалістю двадцять робочих днів, який обраховувати з дня постановлення ухвали слідчим суддею.

Задовольняючи дане клопотання, слідчий суддя, дослідивши матеріали, додані до клопотання, прийшов до висновку, про необхідність надання тимчасового доступу до документів у кримінальному провадженні, оскільки клопотання органу досудового розслідування є обґрунтованим та існують достатні підстави вважати, що вказані документи мають суттєве значення для досудового розслідування.

Відповідно до ч.5 ст. 163 КПК України, слідчий суддя постановляє ухвалу про надання тимчасового доступу до речей і документів, якщо сторона кримінального провадження у своєму клопотанні доведе наявність достатніх підстав вважати, що ці речі або документи перебувають або можуть перебувати у володінні відповідної фізичної або юридичної особи; самі по собі або в сукупності з іншими речами і документами кримінального провадження, у зв`язку з яким подається клопотання, мають суттєве значення для встановлення важливих обставин у кримінальному провадженні; не становлять собою або не включають речей і документів, які містять охоронювану законом таємницю.

Так, в обґрунтування необхідності задоволення клопотання, орган досудового розслідування зазначив, що фінансово-господарські документи, які перебувають у володінні ПАТ`КБ "АКТИВ - БАНК" (МФО 300852, код ЄДРПОУ 26253000, юридична адреса: 04070, м. Київ, вулиця Борисоглібська, будинок, 3), які становлять банківську таємницю щодо ЗАТ "ВИДОБУВНА КОМПАНІЯ "ТЕХНОПРОМ" (код ЄДРПОУ 33229659), до яких необхідно здійснити тимчасовий доступ мають суттєве значення для встановлення важливих обстави, а також не виключають документів, які містять охоронювану законом таємницю.

Відповідно до ч. 1 ст. 159 КПК України тимчасовий доступ до речей і документів полягає у наданні стороні кримінального провадження особою, у володінні якої знаходяться такі речі і документи, можливості ознайомитися з ні зробити їх копії та, у разі прийняття відповідного рішення слідчим суддею, вилучити їх (здійснити виїмку).

Відповідно до ст. 162 КПК України, до охоронюваної законом таємниці, яка міститься в речах та документах, належить, зокрема, інформація, що становить банківську таємницю.

Згідно зі ст. 62 Закону України "Про банки та банківську діяльність" інформація щодо юридичних осіб, яка міст банківську таємницю, розкривається банками з письмового дозволу власника такої інформації або за рішенням суду.

Відповідно до ч. 6 ст. 163 КПК України слідчий суддя, суд постановляє ухвалу про надання тимчасового доступ речей і документів, які містять охоронювану законом таємницю, якщо сторона кримінального провадження, крім обставин передбачених частиною п`ятою цієї статті, доведе можливість використання як доказів відомостей, що містятьсяв речах і документах, та неможливість іншими способами довести обставини, які передбачається довести за допомогою речей і документів.

Згідно ч.2 ст.163 Кримінального процесуального кодексу України, якщо сторона кримінального провадження, яка звернулася з клопотанням, доведе наявність достатніх підстав вважати, що існує реальна загроза зміни або знищення речей чи документів, клопотання може бути розглянуто слідчим суддею, судом без виклику особи, у володінні якої вони знаходяться.

Слідчим суддею при постановленні ухвали про тимчасовий доступ до речей та документів, вказані вимоги кримінально-процесуального закону були дотримані.

Колегія суддів вважає, що слідчий суддя цілком обґрунтовано, врахувавши наявні у матеріалах клопотання докази, прийшов до переконання про необхідність надання тимчасового доступу до до документів, які знаходяться у володінні ПАТ`КБ`АКТИВ -БАНК" (МФО 300852, код ЄДРПОУ 26253000, юридична адреса: 04070, м. Київ, вулиця Борисоглібська, будинок, 3), які становлять банківську таємницю (з можливістю ознайомитись та зробити їх копії) щодо ЗАТ "ВИДОБУВНА КОМПАНІЯ "ТЕХНОПРОМ" (код ЄДРПОУ 33229659), а саме:

1) документів, які відображають відкриття, розпорядження рахунками № НОМЕР_1 , № НОМЕР_2 , які належать ЗАТ "ВК "ТЕХНОПРОМ" (код ЄДРПОУ 33229659), у тому числі заяв на відкриття рахунку, карток зі зразками підписів та відтисків печаті, договорів на розрахунково-касове обслуговування;

2) юридичної справи ЗАТ "ВК "ТЕХНОПРОМ" (код ЄДРПОУ 33229659), в тому числі копій паспортів посадових осіб, наказів та інших документів про призначення на посаду особи з правом підпису та повноваженнями діяти від підприємства, здійснювати фінансові угоди, документів підтверджуючих зміну особи уповноваженої на керування рахунками (при наявності таких змін), копії паспорта уповноваженого представника підприємства;

3) інформації (реєстру) про рух грошових коштів по розрахунковим рахункам № НОМЕР_1 , № НОМЕР_2 , які належать ЗАТ "ВК "ТЕХНОПРОМ" (код ЄДРПОУ 33229659), з моменту відкриття рахунку по теперішній час (або закриття), із зазначенням найменування отримувачів та платників грошових коштів, коду ЄДРПОУ, розрахункового рахунку, суми та призначення платежу у паперовому та електронних носіях.

4) первинних платіжних документів по вказаним рахункам № НОМЕР_1 , № НОМЕР_2 , які належать ЗАТ "ВК "ТЕХНОПРОМ (код ЄДРПОУ 33229659), у тому числі платіжних доручень, грошових чеків та інших документів, підтверджуючих зарахування, зняття та перерахування грошових коштів по вказаному рахунку.

Будь-яких негативних наслідків від вжиття такого заходу забезпечення кримінального провадження для інших осіб колегією суддів не встановлено.

За таких обставин доводи апеляційної скарги щодо незаконності оскаржуваної ухвали не знайшли свого підтвердження під час апеляційного розгляду та зазначені в апеляційній скарзі обставини не можуть бути безумовними підставами для скасування ухвали слідчого судді.

Істотних порушень вимог кримінального процесуального закону, які перешкодили чи могли перешкодити слідчому судді постановити законну та обґрунтовану ухвалу, колегією суддів апеляційної інстанції не виявлено.

З урахуванням викладеного, ухвалу слідчого судді слід залишити без змін, а апеляційну скаргу - без задоволення.

Керуючись ст.ст. 159-164, 309, 376, 404, 407, 419, 422 КПК України, колегія суддів, -

ПОСТАНОВИЛА:

Ухвалу слідчого судді Печерського районного суду міста Києва від 27 вересня 2017 року, якою задоволено клопотання старшого слідчого в особливо важливих справах третього слідчого відділу управління спеціальних розслідувань Департаменту спеціальних розслідувань Генеральної прокуратури України ОСОБА_9 , погоджене прокуроромвідділу процесуального керівництва у кримінальних провадженнях слідчих управління спеціальних розслідувань Департаменту спеціальних розслідувань Генеральної прокуратури України ОСОБА_10 , про тимчасовий доступ до речей та документів та порушення питання про їх вилучення та надано дозвіл старшому слідчому в особливо важливих справах Департаменту спеціальних розслідувань Генеральної прокуратури України ОСОБА_9 , слідчим групи слідчих та групі прокурорів у кримінальному провадженні № 42016000000003490 від 17.11.2016, уповноваженим особам по дорученню слідчого чи тимчасовий доступ до документів, які знаходяться у володінні ПАТ`КБ "АКТИВ - БАНК" (МФО 300852, код ЄДРПОУ 26253000, юридична адреса: 04070, м. Київ, вулиця Борисоглібська, будинок 3), які становлять банківську таємницю (з можливістю ознайомитись та зробити їх копії) щодо ЗАТ "ВИДОБУВНА КОМПАНІЯ "ТЕХНОПРОМ" (код ЄДРПОУ 33229659), а саме:

1) документів, які відображають відкриття, розпорядження рахунками № НОМЕР_1 , № НОМЕР_2 , які належать ЗАТ "ВК ТЕХНОПРОМ" (код ЄДРПОУ 33229659), у тому числі заяв на відкриття рахунку, карток зі зразками підписів та відтисків печаті, договорів на розрахунково-касове обслуговування;

2) юридичної справи ЗАТ "ВК "ТЕХНОПРОМ" (код ЄДРПОУ 33229659), в тому числі копій паспортів посадових осіб, наказів та інших документів про призначення на посаду особи з правом підпису та повноваженнями діяти від підприємства, здійснювати фінансові угоди, документів підтверджуючих зміну особи уповноваженої на керування рахунками (при наявності таких змін), копії паспорта уповноваженого представника підприємства;

3) інформації (реєстру) про рух грошових коштів по розрахунковим рахункам № НОМЕР_1 , № НОМЕР_2 , які належать ЗАТ "ВК "ТЕХНОПРОМ" (код ЄДРПОУ 33229659), з моменту відкриття рахунку по теперішній час (або закриття) , із зазначенням найменування отримувачів та платників грошових коштів, коду ЄДРПОУ, розрахункового рахунку, суми та призначення платежу у паперовому та електронних носіях.

4) первинних платіжних документів по вказаним рахункам № НОМЕР_1 , № НОМЕР_2 , які належать ЗАТ "ВК "ТЕХНОПРОМ (код ЄДРПОУ 33229659), у тому числі платіжних доручень, грошових чеків та інших документів, підтверджуючих зарахування, зняття та перерахування грошових коштів по вказаному рахунку, - залишити без змін, а апеляційну скаргу представника ОСОБА_6 , - адвоката ОСОБА_7 , - залишити без задоволення.

Ухвала апеляційного суду набирає законної сили з моменту проголошення є остаточною і оскарженню не підлягає.

СУДДІ:




ОСОБА_2 ОСОБА_4 ОСОБА_3

Дата ухвалення рішення04.03.2019
Оприлюднено15.02.2023
Номер документу80427502
СудочинствоКримінальне
КатегоріяЗлочини проти власності

Судовий реєстр по справі —757/54123/17-к

Ухвала від 04.03.2019

Кримінальне

Київський апеляційний суд

Росік Тетяна Володимирівна

Ухвала від 27.09.2017

Кримінальне

Печерський районний суд міста Києва

Цокол Л. І.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні