Ухвала
від 14.03.2019 по справі 225/247/19
ДЗЕРЖИНСЬКИЙ МІСЬКИЙ СУД ДОНЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 225/247/19

Провадження № 2-о/225/46/2019

УХВАЛА

про залучення заінтересованої особи у справі

14 березня 2019 року м. Торецьк

Дзержинський міський суд Донецької області у складі:

головуючого судді Скиба М.М.,

за участі секретаря судового засідання Петрової С.О.,

розглянувши у відкритому судовому засіданні в залі судових засідань цивільну справу окремого провадження за заявою ОСОБА_1, заінтересована особа Виконавчий орган Північної селищної ради про встановлення факту постійного проживання у квартирі ,

В С Т А Н О В И В :

Заявник звернувся до суду з вказаною заявою та просив суд ухвалити рішення, яким встановити факт постійного проживання у квартирі.

До судового засідання заявник не прибула, через канцелярію суду подала заяву про залучення у справі в якості заінтересованої особи ПрАТ Курдюміський завод кислототривких виробів , оскільки на балансі зазначеного підприємства перебуває житловий будинок за адресою: Донецька область, м. Торецьк, смт. Курдюмівка, вул. Керамічна, буд.1а, в якому розташована спірна квартира.

Уповноважений представник заінтересованої особи - Виконавчий орган Північної селищної радив судове засідання не з'явився, надав до суду заяву про розгляд справи без його участі.

Відповідно доч.ч.3,4 ст.294ЦПК України справи окремого провадження розглядаються судом з додержанням загальних правил, встановлених цим Кодексом, за винятком положень щодо змагальності та меж судового розгляду. Справи окремого провадження суд розглядає за участю заявника і заінтересованих осіб.

Отже, враховуючи, що при розгляді справи можуть бути вирішенні питання про права та обов'язки особи, яка не бере участі у справі, а саме Торецького об'єднаного Управління Пенсійного фонду України Донецької області, суд вважає за необхідне залучити зазначену юридичну особу до участі в справі в якості заінтересованої особи.

Керуючись ст. 223, 294 ЦПК України, суд -

УХВАЛИВ:

Клопатання заявника ОСОБА_1- задовольнити.

Залучити до участі у цивільній справі за заявою ОСОБА_1, заінтересована особа Виконавчий орган Північної селищної ради про встановлення факту постійного проживання у квартирі у якості заінтересованої особи ПрАТ Курдюміський завод кислототривких виробів ( місцезнаходження: Донецька область, Бахмутський район, сел.. Опитне, вул. Київська, 5, код ЄДРПОУ 00293545).

Судове засідання відкласти до 11:00 год. 10.04.2019 року.

Направити заінтересованій особі ПрАТ Курдюміський завод кислототривких виробів копію заяви з додатками.

Роз'яснити заінтересованій особі, що вони в строк до дати проведення судового засідання можуть подати письмові пояснення з приводу обставин, викладених у заяві.

Учасники справи можуть отримати інформацію щодо справи за веб-адресою: http://gvt.dn.court.gov.ua.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя:

Дата ухвалення рішення14.03.2019
Оприлюднено15.03.2019
Номер документу80465609
СудочинствоЦивільне
Сутьвстановлення факту постійного проживання у квартирі

Судовий реєстр по справі —225/247/19

Рішення від 16.04.2019

Цивільне

Дзержинський міський суд Донецької області

Скиба М. М.

Ухвала від 14.03.2019

Цивільне

Дзержинський міський суд Донецької області

Скиба М. М.

Ухвала від 16.01.2019

Цивільне

Дзержинський міський суд Донецької області

Скиба М. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні