Ухвала
від 18.03.2019 по справі 273/328/19
БАРАНІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Баранівський районний суд Житомирської області

Справа № 273/328/19

Провадження № 2/273/166/19

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

18.03.2019 Баранівський районний суд Житомирської області в складі: головуючого судді Михалюка О. П. секретаря судових засідань Миронюк Л.К. , розглянувши у відкритому підготовчому судовому засіданні в залі суду в м. Баранівка справу за позовом представника позивача ОСОБА_2, яка діє в інтересах ОСОБА_3 до товариства з обмеженою відповідальністю (ТзОВ) "Пріоріті Альянс" , про розірвання договору оренди землі -

В С Т А Н О В И В:

19 лютого 2019 року представник позивача ОСОБА_2, яка діє в інтересах ОСОБА_3 ( як опікун згідно рішення суду ) звернулася до суду з позовом, в якому просить: розірвати договір оренди землі №2040 від 03.05.2012 року укладеного між ТзОВ "УкрПластТорг" ( на даний час змінено назву на ТзОВ "Пріоріті Альянс" ) та ОСОБА_5.

У підготовче судове засідання представник позивач не з явилась, подала до суду заяву, згідно якої вона просить суд провести підготовче судове засідання у її відсутності .

Представник відповідача ТзОВ "Пріоріті Альянс" в судове засідання не з"явився і не повідомив про причину неявки , про час та місце проведення підготовчого судового засідання повідомлений належно, на підставі частин 6, 7 п. 1 , частини 10 ст. 128 ЦПК України ,так як судова повістка про виклик, незважаючи на те, що вона повернулась до суду із довідкою пошти , що неправильно зазначена ( відсутня) адреса одержувача , направлялась відповідачу за місцем його знаходження , що зазначена в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб і фізичних осіб-підприємців - с. Корчівка , вулиця Леніна 1 А Романівського району Житомирської області, що підтверджується відповідним витягом станом на 19 грудня 2017 року ( а.с. 20-23) .

Під час проведення підготовчого судового засідання суд , з ясувавши обставини справи приходить до висновку про призначення судового розгляду по справі.

Представник позивача не заперечувала проти призначення справи до судового розгляду. Спір між сторонами до судового розгляду не врегульовано. Відзив відповідач не подав.

Статтею189 ЦПК України визначено, що завданнями підготовчого провадження є: остаточне визначення предмета спору та характеру спірних правовідносин, позовних вимог та складу учасників судового процесу; зясування заперечень проти позовних вимог; визначення обставин справи, які підлягають встановленню, та зібрання відповідних доказів; вирішення відводів; визначення порядку розгляду справи; вчинення інших дій з метою забезпечення правильного, своєчасного і безперешкодного розгляду справи по суті.

Відповідно до ч.3ст. 200 ЦПК України , за результатами підготовчого засідання суд постановляє ухвалу про: залишення позовної заяви без розгляду, закриття провадження у справі, закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

Згідно п. 15 ч.2ст. 197 ЦПК України , у підготовчому засіданні суд: призначає справу до розгляду по суті, визначає дату, час і місце проведення судового засідання (декількох судових засідань - у разі складності справи) для розгляду справи по суті.

Відповідно до ст. 210 ЦПК України , суд має розпочати розгляд справи по суті не пізніше ніж через шістдесят днів з дня відкриття провадження у справі, а у випадку продовження строку підготовчого провадження не пізніше наступного дня з дня закінчення такого строку.

Зважаючи на вищевикладене, суд приходить до висновку про необхідність закриття підготовчого засідання та призначення справи до судового розгляду по суті.

Клопотань від сторін не надходило.

З урахуванням наведеного, керуючись ст. ст. 196-198 , 200, 258-261 ЦПК України , суд -

У Х В А Л И В :

Закрити підготовче провадження по цивільній справі за позовом представника позивача ОСОБА_2, яка діє в інтересах ОСОБА_3 до товариства з обмеженою відповідальністю "Пріоріті Альянс" про розірвання договору оренди землі .

Призначити цивільну справу за позовом представника позивача ОСОБА_2, яка діє в інтересах ОСОБА_3 до товариства з обмеженою відповідальністю "Пріоріті Альянс" про розірвання договору оренди землі - до судового розгляду по суті у відкритому судовому засіданні в залі суду в м. Баранівка на 16 квітня 2019 року о 08 годині 30 хвилин.

Викликати в судове засідання сторони.

Ухвала суду не оскаржується.

Суддя О.П.Михалюк

СудБаранівський районний суд Житомирської області
Дата ухвалення рішення18.03.2019
Оприлюднено19.03.2019
Номер документу80522438
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —273/328/19

Рішення від 16.04.2019

Цивільне

Баранівський районний суд Житомирської області

Михалюк О. П.

Ухвала від 18.03.2019

Цивільне

Баранівський районний суд Житомирської області

Михалюк О. П.

Ухвала від 20.02.2019

Цивільне

Баранівський районний суд Житомирської області

Михалюк О. П.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні