Ухвала
від 19.03.2019 по справі 572/2177/18
САРНЕНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 572/2177/18

У Х В А Л А

І М Е Н Е М У К Р А Ї Н И

19 березня 2019 року

Сарненський районний суд Рівненської області в складі

головуючого судді Слободянюка Б.К.

за участю секретаря судового засідання Кудіної А.Р., представника позивача ОСОБА_1, відповідача ОСОБА_2, представника відповідача ОСОБА_3, вивчивши позовну заяву ОСОБА_4 ( вул.Лисенка,2/67 м.Сарни Сарненський р-н Рівненська обл.) до ОСОБА_2 ( вул.Правди,23 с.Немовичі Сарненський р-н Рівненська обл.) про визнання недійсним та скасування державної реєстрації права власності ОСОБА_2, про визнання протиправним та скасування рішення Державного реєстратора КП "Реєстраційний центр "Полісся" Кузьмівської сільської ради Сарненського району ОСОБА_5 про державну реєстрацію прав та їх обтяжень,-

ВСТАНОВИВ:

Позивач звернувся до суду з позовом до відповідача про про визнання недійсним та скасування державної реєстрації права власності ОСОБА_2, про визнання протиправним та скасування рішення Державного реєстратора КП "Реєстраційний центр "Полісся" Кузьмівської сільської ради Сарненського району ОСОБА_5 про державну реєстрацію прав та їх обтяжень.

Ухвалою суду провадження по справі відкрито та призначено підготовче судове засідання.

Позивач в підготовчому судовому засіданні заявив ряд клопотань про виклик свідків, експерта, витребування письмових доказів.

Представник відповідача заявив клопотання про виклик до суду свідків.

Заслухавши сторони, дослідивши позовну заяву, суд приходить до наступник висновків.

Під час проведення підготовчого судового засідання судом визначено предмет спору та характер спірних правовідносин, позовні вимоги та склад учасників судового процесу, визначено обставини справи, які підлягають встановленню, та зібрані відповідні докази, визначено порядок розгляду справи, а також вчинено інші дії з метою забезпечення правильного, своєчасного і безперешкодного розгляду справи по суті. Відповідачем, у строк, встановлений в ухвалі суду, відзиву на позовну заяву не було надано. Заяв про бажання укласти мирову угоду, або звернутися до суду для проведення врегулювання спори за участю судді від сторін не надходило, також як і не надходило зустрічного позову, уточнення позовних вимог, інших заяв та клопотань.

Підстав для вирішення питань, визначених пунктами 8-14 ч.2 ст. 197 ЦПК України у даній справі не встановлено.

Клопотання представника позивача в частині витребування письмових доказів та виклику свідків підлягає частковому задоволенню з огляду на порушення та недотримання вимог статті 84 ЦПК України та їх необгрунтованості.

Відповідно до п. 3 ч. 2 ст. 200 ЦПК України за результатами підготовчого засідання суд постановляє ухвалу про закриття підготовчого провадження та призначення справи до розгляду по суті.

Враховуючи вищевикладене, суд приходить до висновку про необхідність закриття підготовчого засідання та призначення справи до судового розгляду по суті.

Керуючись ст.ст. 200, 260 ЦПК України,-

УХВАЛИВ:

Закрити підготовче провадження у цивільній справі за позовом ОСОБА_4 до ОСОБА_2 про визнання недійсним та скасування державної реєстрації права власності ОСОБА_2, про визнання протиправним та скасування рішення Державного реєстратора КП "Реєстраційний центр "Полісся" Кузьмівської сільської ради Сарненського району ОСОБА_5 про державну реєстрацію прав та їх обтяжень.

Задовольнити частково клопотання сторони позивача в частині виклику свідків та викликати у судове засідання ОСОБА_6 (АДРЕСА_1), ОСОБА_7 (вул..Т.Шевченка, 62, Сарненського району Рівненської області).

Задовольнити клопотання сторони позивача про виклик у судове засідання експерта ПП Експерт-Рівне-Консалт ОСОБА_8.

Задовольнити частково клопотання сторони позивача в частині витребування судом письмових доказів, а саме: витребувати у КП Реєстраційний центр Полісся Кузьмівської сільської ради Сарненського району Рівненської області реєстраційну справу за індексним номером №38803795 від 18.12.2017р.

Задовольнити клопотання сторони відповідача та викликати у судове засідання свідків ОСОБА_9 (вул..У.Самчук, 7, смт.Степань, Сарненський район, Рівненська обл.., 34560), ОСОБА_10 вул..Чорновола, 8, с.Немовичі, Сарненський район, Рівненська обл.., 34550).

Призначити судовий розгляд на 10 годину 00 хвилин 05.04.2019 року в приміщенні Сарненського районного суду Рівненської області.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання і оскарженню не підлягає.

Суддя

СудСарненський районний суд Рівненської області
Дата ухвалення рішення19.03.2019
Оприлюднено22.03.2019
Номер документу80610224
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —572/2177/18

Ухвала від 10.11.2022

Цивільне

Сарненський районний суд Рівненської області

Ведяніна Т.О.

Ухвала від 08.06.2022

Цивільне

Сарненський районний суд Рівненської області

Ведяніна Т.О.

Ухвала від 29.10.2021

Цивільне

Сарненський районний суд Рівненської області

Ведяніна Т.О.

Ухвала від 19.03.2019

Цивільне

Сарненський районний суд Рівненської області

Слободянюк Б. К.

Ухвала від 19.03.2019

Цивільне

Сарненський районний суд Рівненської області

Слободянюк Б. К.

Ухвала від 28.08.2018

Цивільне

Сарненський районний суд Рівненської області

Слободянюк Б. К.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні